Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukszi1
tag
Na megjavult
Leszedtem Intel(R) Driver Update Utility 2.2 nem talált semmi frissíteni való drivert. bekapcsoltam a windows update egyébb microsoft termékekhez is keressen drivert . Azonal leszedte friss intel hd drivert meg a microsd kártya ólvasó is települt egyböl. A proci vezérlö drivert a T02 model driveréből adtam meg neki igy már minden megy superül. Tényleg gyorsabb a win 10 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Leszedtem Intel(R) Driver Update Utility 2.2 nem talált semmi frissíteni való drivert. bekapcsoltam a windows update egyébb microsoft termékekhez is keressen drivert . Azonal leszedte friss intel hd drivert meg a microsd kártya ólvasó is települt egyböl. A proci vezérlö drivert a T02 model driveréből adtam meg neki igy már minden megy superül. Tényleg gyorsabb a win 10