Hirdetés
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Tegnap kezdtem el tesztelni egy Wintel W8-at, de még nagyon az elején tartok. Most épp ráeresztettem egy csomó képre és videóra (utóbbiak között akad sok sd minőségű .avi, ill. full hd felbontású .m2ts is) a rajta futó Plex Media Server-t, és a proci kihasználtsága 4 és 100% között ugrál, a maximális órajele pedig 1,65 GHz, miközben a hőmérséklete Real Temp szerint 68-74 °C. Ez a szkennelési folyamat kb. 1-1,5 órája tart, szóval szerintem már nem fog feljebb menni.
Nem szeretnék a hűtésével vacakolni, de szerintem nem is kell majd, mert nálam média szerverként és az átlagosnál lassabb NAS-ként fog funkcionálni, az esetek döntő többségében pihenő üzemmódban. Ha nem állja meg a helyét, akkor meg megy az apróra.
Később (lehet, hogy csak holnap) felteszem rá a Kodit, ill. megnézem, mit kezd egy durva felbontású és bitrátájú filmmel, aztán beszámolok az eredményről.
Mielőtt valaki megkérdezné, hogy miért vettem olyan eszközt, ami szerintem semmi esetre sem ér meg 100-120 usd + ÁFÁ-t, gyorsan leírom, hogy nem változott meg a véleményem: ez a cucc számomra kb. 20-25e Ft-ot ér, ha a droidos mini pécékhez vagy ha wines laptopokhoz/pécékhez viszonyítom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Sorozatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ford topik
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi