Hirdetés
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- ASUS blog: Panorámás gépházak három méretben
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Tegnap kezdtem el tesztelni egy Wintel W8-at, de még nagyon az elején tartok. Most épp ráeresztettem egy csomó képre és videóra (utóbbiak között akad sok sd minőségű .avi, ill. full hd felbontású .m2ts is) a rajta futó Plex Media Server-t, és a proci kihasználtsága 4 és 100% között ugrál, a maximális órajele pedig 1,65 GHz, miközben a hőmérséklete Real Temp szerint 68-74 °C. Ez a szkennelési folyamat kb. 1-1,5 órája tart, szóval szerintem már nem fog feljebb menni.
Nem szeretnék a hűtésével vacakolni, de szerintem nem is kell majd, mert nálam média szerverként és az átlagosnál lassabb NAS-ként fog funkcionálni, az esetek döntő többségében pihenő üzemmódban. Ha nem állja meg a helyét, akkor meg megy az apróra.
Később (lehet, hogy csak holnap) felteszem rá a Kodit, ill. megnézem, mit kezd egy durva felbontású és bitrátájú filmmel, aztán beszámolok az eredményről.
Mielőtt valaki megkérdezné, hogy miért vettem olyan eszközt, ami szerintem semmi esetre sem ér meg 100-120 usd + ÁFÁ-t, gyorsan leírom, hogy nem változott meg a véleményem: ez a cucc számomra kb. 20-25e Ft-ot ér, ha a droidos mini pécékhez vagy ha wines laptopokhoz/pécékhez viszonyítom.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Ryzen5 5600/ RX7600 8GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó gamer pc, i5 9600K, GTX 1660ti
- New Zen AMD GAMER - 5900X : 9060XT 16GB : 32 GB DDR5 : 2TB : Új 3év garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- SZLA.GAR. Asus ROG Zephyrus G16 OLED AMD Ryzen AI 9 HX 370 ELADVA
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest