- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen alaplapot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
Navaren #72106 üzenetére
Nekem jelenleg van S340 Elite, de én nem érzem úgy, hogy megfojtaná a légáramot. Kb. félévente portalanítva van, de akkor is alig van rajta egy kis por. Befelé 2 14-es be Quiet tolja a levegőt, kifelé meg egy 14-es és egy 12-es Akasa, így egy picit pozitív a nyomás belül. Csak nyáron van "problémám" vele, mikor 28-29 fok van a házban, ezért akarok egy olyan házat, amiben nagyobb légmennyiséget tudok áramoltatni, és közel tökéletes kémény-hatást lehet létrehozni. Plusz egy jó ideje gondolkodom vízhűtésen is. Az O11-ben ezek gyakorlatilag mind megvannak. Csak még nem tudtam elhatározásra jutni, hogy melyik legyen, az EVO, vagy az EVO XL...
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest