- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ditoo0225
aktív tag
Van valami tippetek hogy az arany - fekete alkatrészek melle milyen színű ledet ajánlanátok? Én fehérre, vagy vörösre gondoltam, de mindent meghallgatok
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #50894 üzenetére
Azt mondod ?
-
-
becsitibi
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam benézek ide,és megosztom veletek immár sokadjára az első,de talán nem utolsó művem,attól függ hogy mit hoz az élet.Ha van kedvetek /nem kötelező/ nyomjatok egy like-ot rá,mert a barátaimnak ismerőseimnek fogalmul sincs róla mi lehet ez
Üdv:becsitibi
-
imibogyo
veterán
válasz PainKiller13 #50885 üzenetére
Szerintem arra gondol, amit nevem.senki linkelt be, mert vízhűtésről nem volt szó.
Mondjuk passzív vízzel én is riogattam itt a népeket. Itt a nagy radiátoros Phenom 2 X6-os gépem lehet erre gondoltál, ezen 9x120-as radiátor van, itt pedig a szintén passzív 2600k-m.
-
nevem.senki
tag
-
csumpa93
tag
Sziasztok! Nem tudjátok melyik kolega mutatta itt meg a gépet? Azt amelyik full passzívhűtéses volt? Tökre megihletett. :-D
-
Ditoo0225
aktív tag
Sziasztok
Én is belekezdtem egy nagyobb gépújításba Egyenlőre még csak a ház van meg, most jön majd a hűtés,ventik és a kábelezés Belülről meg még kérdéses, de nagyjából már körvonalazódik bennem a kép. Ha lesz valami újítás még jelentkezek
[ Módosította: radi8tor ]
-
zsombor22
aktív tag
válasz PainKiller13 #50880 üzenetére
Azèrt hangos mert elöl 1db 230 as 3 db 200 as ès 3 db 140 es venti van a hàzba ezek pörögnek 900rpm en ez relatìvan hangosak, a màsik gèphez kèpest, mert ahhoz ha odahajolok se hallom a hangjàt.
Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
-
zsombor22
aktív tag
válasz PainKiller13 #50878 üzenetére
Tulajdonképpen második(tartalék) gépnek raktam össze,anno megszívtam az első i7 es gépemnél (1366) elküldték gariztatni az alaplapomat és fél évig maradtam gép nélkül.(ezt többet nem szeretném átélni)
Azért használom letöltő/nettezős gépnek mert a i3 3220 vga nélkül kevesebbet fogyaszt és halkabb(este) mint az i7 4790K.Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
zsombor22
aktív tag
Elkészült a 2. gépem,imádom ezt a kis Asus házat elég nehéz szerelni a mérete miatt,de mivel csak egy letöltő/nettezős gép így nem túl komplikált.
Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
-
Ramses07
Modder
-
RazoR
veterán
válasz Zsmester89 #50839 üzenetére
Engem is érdekelne, hogy hol sikrült szerezni Gigy 980.at és ha nem vagyok túl indiszkrét mennyi volt?
-
bombibmw
veterán
válasz Zsmester89 #50852 üzenetére
[link]
Vagy jöhet privátban is,ha szégyenlős vagy. -
BlackSoft
addikt
válasz Cthulhu Dawn #50854 üzenetére
Kell a gépbe 40 pwm venti, és akkor darázs hangja is lesz
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
törölt tag
válasz Cthulhu Dawn #50854 üzenetére
Szememet kiégeti
-
törölt tag
válasz Cthulhu Dawn #50851 üzenetére
Csak nem egy darazsat akarsz építeni?
-
bombibmw
veterán
válasz Zsmester89 #50848 üzenetére
Te vagy bzsigmond?
Eredményeket mikor lősz be a topicjába?[ Szerkesztve ]
-
Zsmester89
őstag
-
-
BlackSoft
addikt
Gépet mutatni egyelőre nem tudok, majd hamarosan...
Addig is lapot viszont igen UNBOXING
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Stirbi
addikt
válasz N.Ferry #50843 üzenetére
A 3. képen látszik, hogy az előlapi panel oldalán vannak kialakítva a szellőzőnyílások.
(#50839) Zsmester89-A jövő ben valami ilyen elképzelésem van, viszont lehet, hogy nem egy gamer hanem csak egy netezős filmnézős stb. konfiggal, ami ilyen mac mini méretű lenne, vagy egy noti lesz így bekötve(ha szükség lenne arra, hogy mobilis legyen az eszköz)
[ Szerkesztve ]
-
N.Ferry
senior tag
Annak a háznak nem gáz hogy nincs hol elől bejutni a levegőnek?
[ Szerkesztve ]
Walking Dead
-
bombibmw
veterán
Ahogy nekem írta múltkor Ramses kolléga,látszik rajta az erő.
Bitang konfig,szép kábelelvezetés.
Grat!Honnan sikerült custom 980-at venni?
Hogyan szoktál ülni a TV előtt?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ami szemet szúrt nekem, hogy a proci hűtőn a ventik, nincsenek középen, hanem lent vannak nagyon.
Szerk: Első kép csalóka volt
Egyébként tetszik a belseje[ Szerkesztve ]
-
Zsmester89
őstag
Ráment a tegnap estém, mire szépen összeraktam, elvezettem a kábeleket, de megérte
Alacsony fordulatszámon megy idle-ben a videókari, annyira halk és csendes, hogy még a szúnyogot sem zavarta
[ Szerkesztve ]
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Grózi
veterán
válasz killergyuszi #50835 üzenetére
+1 Atke-nak,korrekt-megbízható eladó aki szép munkát végez!
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
N.Ferry
senior tag
-
haxiboy
veterán
válasz Cthulhu Dawn #50819 üzenetére
Engem az érdekelne hol lehet kábelharisnyát venni vagy hogy Cooler Master V700 (Seasonic) lehet-e kapni gyárilag szálanként harisnyázott kábeleket? Vagy nekem az sem lenne probléma ha létezne 90fokos atx csatlakozó. (24 pin)
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
jhorogh
aktív tag
válasz Zsmester89 #50831 üzenetére
Grat hozzá Én még várom a 970-et, ma megjött a vízblokk.
-
Zsmester89
őstag
Megvan a Giga g1 gaming gtx980-an, holnap feldobom az összerakott gépről készült képeket.
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
N.Ferry
senior tag
válasz killergyuszi #50732 üzenetére
huu rég jártam erre ,de még jó hogy megláttam ezt a házat!
Nagyon baba, meg kell nézzem mi pénz.
Walking Dead
-
Ger_man
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #50821 üzenetére
Kérlek benneteket ne öljetek meg, de nekem ez már túl rendezett Mintha nem is kábel lenne. De hogy óriási munka volt így összehozni, az biztos.
-
Akcok94
senior tag
olyan fekete össze fogott honnan tudtál szerezni?(vagy nem saját a kép?)
Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.
-
törölt tag
válasz Cthulhu Dawn #50821 üzenetére
Aztaa itt aztán rendbe vannak a gépek
Magad harisnyázok a kábeleket, bizony időigényes -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz #97716736 #50820 üzenetére
Million-Dollar-PC-n van pár referencia (bár a shopjuk most szünetel, viszont hardverkerből lehet szerezni )
Egyébként előző posztomban lévő mod worklogjából van ez is, elvileg csak a kábelezésben 40 óra van .
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
törölt tag
Na ezzel igen szépen néz ki.
Én tavaly vettem Atke-től, nekem teljesen bevált, kicsit hamar foszlik mikor az ember méretre vágja, de sütéssel megoldható, nem vészes.
mdpc az milyen? -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz #97716736 #50684 üzenetére
Picit visszaolvastam, és erről rögtön ez ugrott be:
A hetekben építek úgy is gépet, lehet ezzel majd kísérletezem egyet. Egyébként erre valaki?
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz jhorogh #50816 üzenetére
Az (még) "csak" egy MSI GTX 660, ami 2 slotos.
Á, egyelőre mindegy, úgy se sokat nézegetném.Más: Jól látom, hogy 2db radiblokk van a gépben? Az durva.
-
-
jhorogh
aktív tag
-
Grózi
veterán
válasz SoulReaver #50803 üzenetére
Kell egy normális kábelmenedzsmentes ház kellő wring space-l!!!
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest