- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz
DR|FTK|NG #54267 üzenetére
Nekem nagyon tetszik ez a kis ház.
Aztán lehet,hogy a modding elmarad és veszek egy kábelmenedzsmentes mATX-es házat olcsóért.
Ezt feketére tervezem fújni és eltüntetném a jobb oldali kereteket.
Az SSD-t,HDD-t felfogatnám valahogyan,ezt még nem találtam ki.KAMELOT:
Nemsokára veszerzésre kerül és megy majd a kis G-re.Grózi:
Én is csak nagyritkán játszottam és erre felesleges volt a csúcsgép.
Majd talán lesz egy gtx750 még,azt csókolom. -
BL@CK
tag
válasz
DR|FTK|NG #54222 üzenetére
Igen, az a lap lesz, mihelyst kapható
radi8tor1:
Igen a fehér lapp sokkal jobb lenne, de a legjobb hardvert akarom bele, ami csak lehetséges, régóta erre gyűjtök, maga a gép már 1 éve épül, így szeretném az aktuális legjobbat bele, ami az x99 itx lap lesz 5960x 32gb ddr4 társaságában és vizezve. Vga jelenleg csak egy Gtx 750 lesz, amire nekem kell, hogy képet adjon meg a filmet meglehessen nézni tökéletes.
-
kisza25
félisten
válasz
DR|FTK|NG #53841 üzenetére
jövőhét szerdán rakom össze a gépet, több helyről kellett rendelnem és van ami nem volt raktáron, így csak akkor lesz meg minden, de az is lehet, hogy akkor adják fel, na mindegy jövőhéten összeáll az új vas
mondjuk csak a táp, zsugorcső, meg harisnya nem érkezik meg, a gépet át tudom szerelni, legfeljebb első körben SFX táp fogja hajtani -
kisza25
félisten
válasz
DR|FTK|NG #53802 üzenetére
igen új ház (THERMALTAKE V1), új táp (XFX TS 450W) új ház ventik (Arctic cooling), új proci venti, minden fekete-fehérben
-
csumpa93
tag
válasz
DR|FTK|NG #53578 üzenetére
Köszi mindenkinek a dicséretet
imádom és ami a legjobb az egészbe, hogy a saját keresetemből lett meg. Imádom ezt a hűtőt. Könnyű szerelni, sztem faszán néz ki és ami fontos, hogy nem limitál a ram mérete miatt, kitudom használni mind a 4 slotot. Nagyon jó fokokat produkál. Egy i5 4670-en idle-ben 28-29, 100%-on max 42-43 fokos a proci. Kicsit görcsbe rándul a gyomrom ha a víz-pc kombóra gondolok
de talán egyszer és akkor is nem kompaktoznék hanem építeném, de az még feleannyi lenne mint a gép.
-
scope2007
addikt
válasz
DR|FTK|NG #53395 üzenetére
a videókártyában nem reménykedem
valószínű marad a mostani msi 760gtx, mert ez a fehér 760gtx itthon beszerezhetetlen szerintem [azaz sehol nem találok]
kisza25
nájszfehér - fekete
már a tápegység is megvan.. már csak kérdés, hogy milyen ez a superflower.. nem vagyok otthon tápok teljesítmény, melyik beles milyen témában..szóval ki kell deríteni -
jhorogh
aktív tag
válasz
DR|FTK|NG #52194 üzenetére
Víz csere a csak akkor ha amúgy is cserélem majd, kábelharisnyám nincs, hogy megcsináljam az USB-t
Régi gépembe is fehér harisnyázott kábel volt, nem volt vészes, nem koszolódott. Mondjuk mindenhol van porszűrő a házon ahol befele megy a levegő, meg rendszeresen takarítom a gépet. Ez is asztalon van tartva, meg szerencsére nem porosodik a szoba sem.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
DR|FTK|NG #51597 üzenetére
Fapados MSI volt. Z77, de nem volt alulfesz. Mostanin van, nyertem kb 6-8 fokot vele, és azért már mindjárt nem mindegy, hogy LinX 10 kör alatt maximum 65 fok, vagy Linx 1-2 kör, és már 72
Aztán szívtam egyet egy ASUS lappal, végén ez lett.
Szebb volt valóban, de így se rossz, a LED-ek miatt illik bele.
-
jhorogh
aktív tag
válasz
DR|FTK|NG #50927 üzenetére
Nagyon is jóféle. Most raktam be a gépbe, még nem sokat teszteltem, de ami egyből feltűnt:
- nagyon hűvös (ugyanezzel a vízzel ment a 7970GHz, az 55-60 fokos volt pár óra játék után, ez 40-42)
- nagyon keveset fogyaszt (monitor nélkül a teljes gép fogysztása terhelés alatt 250-260W) -
-
Grózi
veterán
válasz
DR|FTK|NG #50117 üzenetére
Én.Eladtam(nagyrészt) az adatlapomon szereplő konfigom,most downgrade lesz-de igazából amire én használom(ritkán játszom) már ez is bőven túlzás.Az Oc-ban sem találok már nagy kihívást,de persze azért ezt is egy egészséges szinten meghúzom.....
Na,de ne offoljuk szét a topicot az én készülő gépemmel,majd ha kész lesz(jövő hét) dobok fel képeket. -
Grózi
veterán
válasz
DR|FTK|NG #50112 üzenetére
Igen.Fractal Design Arc midi2 plexis,Asrock Z87M Pro4 +Ninja3 rev.B+I5 4690K+16gb Kingston Beast 2400mhz+Asus 7950 DC2T+120gb Intel 520 ssd+1tb Wd blue+2db Fractal Silent R2 140mm(a házban alapba 3)+Phobya 6 csat. ventivezérlő.Fehérre harisnyázott Sata kábel(by Atke-thanks ha olvasod
)+fehér kábeltoldók(24,8,2db 6+2 pin).
Asszem ennyi....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- iPhone-t használók OFF topikja
- PlayStation 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged