Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Itt is:
Én a VeryWell metálkék festékkel egész közel voltam hozzá. A képeken jóval sötétebbnek tűnik, de a valóságban nagyon jól passzolt az én P8Z77M-Pro lapomhoz.
-
khes
tag
Sziasztok. Tudja bárki annak a kéknek ez RGB színkódját, amit az ASUS használ az alaplapjai többségén? konkrétan egy ASUS p8z68 pro lapom van. Nagyon hálás lennék érte.
-
-
LLKobe
veterán
A BeQuiet! ventiket tudom ajánlani, nekem van 3 db. Nem egy brutál turbinák, de hangjuk az nincs.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Grózi
veterán
-
nagyúr
válasz Delta-Laca #50278 üzenetére
Jó, de a többség nem megenni akarja...
-
jim bcs
nagyúr
annyit elárulok nem olcsó, számomra a legjobb a Noiseblocker NB-eLoop széria
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
FID
őstag
Csak vicc volt
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
Bjørgersson
félisten
Számítana az bármit is? Nekem pl. legalul van, "másféllel" fölötte pedig az SSD.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
BRIKLY
veterán
válasz Bjørgersson #50259 üzenetére
Találtam még egy képet. Hátha ebből ráismer valaki,hogy mi lehet ez.
-
-
BRIKLY
veterán
válasz Bjørgersson #50257 üzenetére
Tudom,de ez van ráírva. Semmi más infót nem tudok róla sajnos. do3om fórumtárstól vettem egy Alpenfoehn Matterhorn-al együtt,6 k volt a kettő postával. Itt egy közelebbi kép : [link]
-
-
bododani
senior tag
Tudtok segíteni abban, hogy ne rezonáljon a gép amikor az asztalomra rakom? Műanyag talpak vannak a gépházamon. Valami gumi talpakat kéne tennem alájuk?
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
BRIKLY
veterán
válasz Bjørgersson #50251 üzenetére
Thermal Kingdom. Ennyit tudok róla,meg hogy jó nehéz,csendes,és jól hűt
(#50248) jhorogh : A tápot azt aláírom,de a ház más tészta.Bár amit lentebb írtál az igaz,a rezonálás zavaró,ezért is nem vettem még semmit,mert ami olcsó,jól néz ki,az tuti,hogy gagyi. Ez a fuji ez stabil,van vagy 6 kiló,de most már tényleg kinőtte a gép.Az az helyzet,hogy ezt a gépet úgy kezdtem építeni,hogy semmi játék,csak netezés. Egy celeron G550-el kezdtem IGP-vel,aztán vettem egy 7770-et, kevés lett a proci.Kapott egy i5-öt,aztán jött a monitor csere,kevés lett a 7770,jött a 7870 tahiti.. Szóval bonyolult na
(#50252) Grózi: Azért az esztétika is számít..Hűtés szempontból csak az alaplap,és a VGA miatt van gáz,utóbbin viszont csak egy jobb VGA hűtő segít,bár ebben a házban az sem,főleg ha ráteszem az oldalát.(Rá szeretném..)
(#50254) beteg: Köszi ! Élőben azért egy kicsit szebb,csak ugye a mobilos,vakus fotó...
-
jhorogh
aktív tag
válasz Akcok94 #50249 üzenetére
Nekem nem mindegy milyen anyagból van, mennyire rezonál, de ez mindenkinél más. Egy házat jó esetben nem 1-2 évre vesz az ember (ez alól is vannak kivételek). Régen spec én is spóroltam a házon, azóta 3x megbántam, mindig volt valami ami miatt cserélnem kellett. Az In-Win házzal most elvagyok, bár az sem tökéletes sajnos
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz BRIKLY #50245 üzenetére
Milyen hűtő az a processzoron?
Szörnyülködni? Ugyan, ez még sajnos bőven átlagon felüli.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Because
őstag
válasz Akcok94 #50249 üzenetére
hát amíg nem kezdtem el olvasni a ph fórumait és a hogy is néznek ki topikot addig nem érdekelt a ház, de még a táp se és sose volt bajom semmivel
szerencsére 6 év után kezdem kinőni a dolgot és újra nem számít milyen színűek a dolgok a lábam mellett
de legalább látok pár esztétikus gépet itt, mert mások úgyis megvalósítják amire én sajnálom a pénzt.[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
Hát igen,elgondolkodtam már rajta,hogy a cirka 120k-s gépet nem egy 1000Ft-os házban kéne kínozni. Csak sosem találtam olcsón olyan házat ami tetszik. Több tízezret meg nem költök rá,akkor inkább lecserélem a 2000Ft-os bill+ egér párost,vagy épp az asztalom,mert annak talán több hasznát veszem. Na de egy tizes körüli házat már tényleg megérdemelne,mert ebben szellőzés = 0 , és még az oldalát sem rakhatom rá...
-
irhejja
tag
Update.
Most már végleges állapot. Később kap még 8 Gb RAM-ot, de az már nem sokat változtat a kinézeten.
(kép minőségért elnézést, mobillal készítettem, valóságban kicsit sötétebbek a színek)
-
bododani
senior tag
Sziasztok! Ilyen hangtompító szivacs cucc mennyire zajtalanítja el a zajt?
Ha nagyon halk lesz tőle a gép akkor lehet veszek." Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
Because
őstag
válasz hszilard666 #50217 üzenetére
köszönöm! már olvasható is az aláírásomban mi van benne mellettük még helyet kapott egy régi gtx660
[ Szerkesztve ]
-
Zsmester89
őstag
Én vevő is lennék az egyikre
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
h1mpi
félisten
válasz Snip3r_HUN #50202 üzenetére
Jó áron vettem, főleg a boltihoz képest. Egyelőre tetszik, jól veszi az OC-t és nincs semmi hangja. A 6 Gb meg jól fog jönni az új játékokhoz. Talán a 780Ti egyetlen hibája a 3 GB ram..
(#50203) bombibmw: Holnap fotózom csak már sötét van. De értem a célzásod
Akkor egy kis ON topic is, rendeltem ma ilyen memókat a SOC FORCE lapomba. Ha megjön arról is mennek fel a képek.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest