- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen videókártyát?
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
válasz
bombibmw #74568 üzenetére
Szépséges!
Én is dobok be, tegnap vettem egy új monitort, 34-es ultrawide-ot váltott egy 34-es ultrawide.
A régi a falra volt szerelve, de ennek jóval kisebb a talpa, úgyhogy egyelőre nem raktam a falra, elférek így is...és 8 centivel közelebb van, olyan mintha nagyobbra váltottam volna. -
sixpak
nagyúr
válasz
bombibmw #74380 üzenetére
Nem, a csavar az alaplapon keresztül a ház hátlapjába van betekerve...a kis lyukas bizbasz pöckök, amiken az alaplap ül.
Elvileg a lapon semmihez sem érhet hozzá, mert van hozzá két spacer.Így nézett ki nálam még a régi házba:
Rottweiler89: a fekete-fehérrel nehéz melléfogni, jól néz ki.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
bombibmw #74342 üzenetére
Gondolom csak irónia volt...
Egyébként szép konfig, jó ez a fehér-fekete kombó!Mióta megvettem a fehér P12-es ventiket, ámulatba ejtő lett a gépem. Mi ez, ha nem szerelem...
Azóta megint módosítottam rajta, meg gondolkodom alulra berakni a VGA alá a fekete P14-est, de nem merek már én sem posztolni róla, mint sixpak, mert még megszóltok.
De a 3. gépet még nem mutattam, őpicisége lenne az: -
Atmil
aktív tag
válasz
bombibmw #67393 üzenetére
Ezt a topikot keresed? [Milyen asztali gépet vegyek]
-
enemi
senior tag
válasz
bombibmw #66341 üzenetére
+1
@ Jakuskacsa : Pöpec!
Vagy úgy értetted,hogy elcuccolt a gyöcök otthonról az új házba? -
Jakuskacsa
senior tag
válasz
bombibmw #66140 üzenetére
Most olvastam, de már máskèpp oldottam meg, a másikoldalt. Holnap lesz kèsz, mert beadtam matricázni. Arról majd holnap dobok fel kèpet.
A kábelekkel mèg kezdek valamit, de eltűnt a tyúkbèl, ès elèg jó lett az öszkèp. Az alaplapi kábeleket is leakarom fűzni a vga mellè. De kène fèsűt is vennem, h jót mutasson. A masik oldalról annyit, h matt fekete lesz, matt piros matricakkal, supermario motívumokkal. De csak holnapra kèszül el a nyomda, ahol rendeltem. -
Indi85HUN
csendes tag
válasz
bombibmw #65639 üzenetére
Szerintem nem rossz ez a fedőlemez előtti elvezetés, abból kiindulva, hogy mutatós a harisnyázott kábel, és legyen belőle egy picit több, de egy NZXT háznál töri a megjelenést.
Amúgy fekete-fehér Bionix ventiket tennék bele, passzolna a freezer-hez, plusz a setuphoz.Nálam snassz módon piros-fekete setup alakul, ami kék-feketének indult, csak az RGB Led szalag kéke annyira nem jött át, túl kontrasztos.
Agyaltam még a sárga-fekete setupon is a TUF alaplap miatt, de aztán valahogy elvetettem.
Majd a napokban jön a Freezer 34 Duo, beteszem, és dobok már fel én is valamit, mert eddig csak olvasgattam egy jó ideje. -
válasz
bombibmw #64756 üzenetére
Pont most gondolkoztam rajta hogy ezek a képek tavaly márciusiuak és azóta alig módosult a konfig. Jó azért pár dolgot cseréltem, de többségében egy helyben toporgok:
- ASUS Maximus VIII Gene
- i7 6700k
- Samsung 500GB M.2 SATA
- Gigabyte GTX 1080 WindforceEz így nekem elég is lesz egy ideig. Monitor előtt dolgozok, hazajövök rá se akarok nézni a gépre, nem hogy játsszak
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
bombibmw #64735 üzenetére
Köszi
Lásd eggyel feljebb a válaszomat
A növény mű és az IKEA FEJKA családjába tartozik. Bár én évekkel ezelőtt vettem őket, mára kötelező tech videós kellékké vált, ahogy látom YouTube-szerte
-
Atke
senior tag
válasz
bombibmw #64467 üzenetére
Köszi! 1060 GTX van alatta, ma 72-75 volt fifa18 alatt... Míg nem volt rajta a teteje addig 60 alatt volt, szóval ERŐSEN ajánlott a tető kivágása...
Ispy: Sima, ablakos változat. A plus az annyiban különbözik hogy van a tetején egy 12-es (14?) venti, meg az alaplapi tálcán +vinyó tartó..
-
freemanone
addikt
válasz
bombibmw #64361 üzenetére
Van itt egy Dealer95, az ő kezét dícséri a toldó szett.
Néztem is egyébként, hogy jól mennének a mostani kis méregzsákodban!(#64362) zolee5016: Köszi, így van!
Nameg nálam ez a hangulatvilágítás részét képzi. Öt szines philips lámpa van a szobában és 3m light strip a plafonon rejtett világításként. Ha az AuraSync végre rendesen sync-elne a PhilipsHue-val... nagyon boldog lennék, addigis, kézzel összelövöm a két rendszert az épp aktuális színvilágra.
(#64363) VTom: Jaja, megfagyott az egész, hiába.... Aplenföhn a "lelke", hideg van a hegyekben.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
bombibmw #64225 üzenetére
Nekem nagyon bejön, amit csináltál vele, sokkal jobban, mint a Corsair házas kör. Csak éppen magamnak biztos nem vennék ilyet, már a kettővel nagyobb Meshifyban is alig férnek el a kábelek hátul.
Meg ugye a normális ITX lapok elég drágák és a csatlakozók még a jól felszerelt darabokon is limitesek a méret miatt. -
-
Zοltta
senior tag
válasz
bombibmw #64169 üzenetére
Az a Corsair ház nekem se olyan bejövős, hogy leélném mellette a mindennapjaimat
.
Kíváncsi vagyok , mit hozol ki a málnából...
De a végén ne egy Phanteks Enthoo Elite legyen belőle -
Ispy
nagyúr
válasz
bombibmw #64161 üzenetére
Te is csak azért építesz, hogy legyen mit ideposztolni.
Most, hogy én is "készen vagyok" van bennem egyfajta megfoghatatlan üresség (a gépet még egy percet sem használtam azóta
), még nem tudom hogyan tömjem ezt be.
Remélem azért ez a projekt nem az én lelkemen fog száradni.
-
Zoltn
senior tag
válasz
bombibmw #64148 üzenetére
Ha tudsz nézz meg egyet élőben. Haveromnak van mantája, borzasztóan nagy. Nekem FD define nanoS volt az sem kicsi, de a manta sokkal nagyobb. Simán matx házak vannak abban a méretben. Bár legalább a víz elfér benne.
-
VTom
veterán
válasz
bombibmw #64132 üzenetére
Én sem vagyok érzékeny rá, de a blower Ti hangja még fejessel is zavart
Az a baj, hogy nagyon nehéz jó ITX házat találni, ha custom kártyád van, főleg ekkora fogyasztással.
Nekem is a kis méregzsák volt a célom sokáig, de rájöttem, hogy amit szeretnék, az szinte lehetetlen, ezért vettem mATX kockát. Azok az ITX-ek, amik jók lettek volna, szinte ugyanekkorák, akkor meg már inkább legyen mATX. -
Wiz Khalifa
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós topik
- Motoros topic
- Milyen videókártyát?
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Update 06.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest