- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csontraket #51196 üzenetére
A felsők miért nem szívnak? Szerintem úgy logikus, hogy a felsők a hőt eltávolítsák a házból és ne visszafújják
-
Grózi
veterán
válasz
csontraket #51196 üzenetére
Szép,rendezett konfig-minden ok.2 dolog:Minek egy DC2-s vga-hoz alulra a táp elé egy venti,szerintem fölös és a kábelek is kitakarják.A másik hogy a tápkábeleket a táp felöl én harisnyáznám-de ez már csak szőrszálhasogatás!
-
csontraket
tag
no hát kaptam az alkalmon és gondoltam megosztom én is milyen állapotban van a ragadozóm: (több vga is jár a gépemben mostanában tesztelés céljából tehát azért van sok képen másik kártya, és igen sajnos még a teljes kábelharisnyázáshoz még nem jutottam el
)
szeretettel várom a véleményeket/kritikákat az eddigi összeállításomról
-
Grózi
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #51194 üzenetére
Ha összejön az Enthoo Pro projekt akkor marad a Cryorig,ha nem akkor H110.
-
Grózi
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #51192 üzenetére
Lehet hogy ez lesz vagy H110.
-
Grózi
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #51190 üzenetére
Annyit nem ér,inkább nézek mást.
-
Grózi
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #51188 üzenetére
A 2.slot-ot is kitakarja a venti?
-
Grózi
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #51186 üzenetére
Nekem HyperX Beast van-akkor sajna felejtős..
-
Cthulhu Dawn
őstag
Nekem Crucial Ballistix Tactical Tracerek vannak, ezek folott egy tagasabb hazban meg elferne a huto, de ahol mar centizni kell, mint az esetemben ott nem. Ezert is tettem az elso ventit a hatuljara. Ilyen Dominator kategorias ramok teljesen remenytelenek, olyanhoz kizarolag az R1 Universal johet szoba, vagy az Ultimate elejere egy slim venti. Maga a borda semennyire nem log ra a foglalatokra.
-
juve600
nagyúr
sajna nem az enyém,de jól néz ki
-
juve600
nagyúr
-
TomiLi
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #51177 üzenetére
Most szét van szedve a gépezet, mert "tervezgetek"... Sajnos úgy nem tudom most megmérni, de ha összerakom, akkor megmérem!
(#51174) iszilard
jaj, elfeljtettem: igen vízhűtést szeretnék bele pakolni... -
Grózi
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #51177 üzenetére
Jó pénzért átveszem tőled!!!
Ha megkérlek elárulnád(látom 1150-t használsz) hogy az első 2 ram slotba milyen magas memória fér alá feltett ventivel?
Előre is köszi!! -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
TomiLi #51172 üzenetére
Persze lehet játszani, de ebben az esetben már az se lenne elég
. Most megmértem, és az alaplaptól számítva 17 cm magas a hűtő. Esetleg még megkérhetnélek arra, hogy megnézed az alaplaptól számítva milyen távol van az a rész ahol az oldallap ráfekszik a házra?
Nagyon szeretem ezt a hűtőt, de most elgondolkodtam, hogy ezt is visszaküldöm.
-
TomiLi
addikt
válasz
Oszilaci #51173 üzenetére
Nekem is tetszik nagyon.... Majdnem lecseréltem a W2-öt rá, mert szerintem a belső elrendezése jobb az Anidées-nek.
(#51174) iszilard
Szerettem volna egy előlapi helyet, azt sikerült is megcsinálni. Viszont így leszűkült a levegő útja ahonnan szívni tudnak az első ventik (elől-alulról), ezért csináltam egy plusz "utat" a levegőnek....
-
TomiLi
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #51171 üzenetére
A felső vonal távolsága: 127,5mm
Az alsóé: 60,5mmA ventikkel lehet egy picit játszani a hűtőn? Gondolom, hogy lejjebb lehet tenni egy-két mm-rel őket, hogy ne lógjanak ki a hűtőbordák fölé
-
TomiLi
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #51168 üzenetére
-
válasz
Cthulhu Dawn #51168 üzenetére
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #51167 üzenetére
Ilyen birtoklási vágyat is rég éreztem már
. Az a baj, hogy elképzelésem nincsen, hogy faraghatnék le néhány millit a hűtő magasságából
.
-
TomiLi
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #51165 üzenetére
Kár, hogy nem fér be a hűtőd, mert ez az NZXT azért szép, mert egyszerű! (nekem bejönnek a szögletes formák)
Lian Li: rohadt drágák....
Kocka házak nem tetszenek? Anidées, vagy ami nekem van, az is jópofa: Cooltek W2. (nekem mondjuk a szürke van, de az is jól néz ki. Ezek sem olcsóak, ha bele gondolok, de még sem annyira drágák, mint egy Lian Li... -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #51164 üzenetére
Most olvastam az NZXT oldalán, hogy max 161mm-es hűtő fér bele, tehát ez felejtős
. A végén az lesz, hogy veszek fakdisz alapon egy Lian Li-t, úgyis mindig arra vágytam
. Csak értelmes áron nincsen értelmes házuk.
-
TomiLi
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #51161 üzenetére
Milyen színű lesz, fekete? Nekem nagyon bejön a leendő házad!
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #51121 üzenetére
Úgy néz ki jövőhéten visszaküldöm a házat
. Bosszant, hogy a plexi kívül van, ami egyedül még nem lenne válóok, de hozzájön az, hogy a tápom is túl hosszú bele, és a fél hdd keret egy csavaron csüng. Lesz helyette NZXT S340.
-
csumpa93
tag
Sziasztok! Van itt olyan fórumtársatok, aki vállal kábelharisnyázást? Persze nem ingyé :-)
-
imibogyo
veterán
válasz
hszilard666 #51147 üzenetére
Amikor megláttam az asztallapot majdnem mondtam, hogy nekem is, de a legutóbb linkelt képen már látszik, hogy az enyém teljesen másmilyen, meg aztán a sajátom 205 cm széles és 100 cm mély.
-
Ger_man
senior tag
-
törölt tag
Köszi a válaszokat
-
Ispy
nagyúr
válasz
Igen, tényleg ugyanaz az asztal, jó kis darab
(#51148) ZeroDK
Hát pont ilyet már nem kapni, nem is tudom mikor vettem 5-6 éve talán, de lehet hogy inkább 7.
Ez nagyon hasonlít rá.
(#51149) bododani
Köszi!
-
törölt tag
válasz
Mennyibe van egy ilyen asztal?
-
Ispy
nagyúr
válasz
hszilard666 #51145 üzenetére
az asztalod is gyönyörű
Kénytelen voltam rendet rakni a kép miatt, ritkán néz ki így
Egy óra WoT után 42 fokos volt a proci, pedig a ház ventije nem is ment, mert nem dugtam rá rendesen.
-
Skalci
tag
válasz
gyuribácsi88 #51133 üzenetére
Az asztal szerintem kiváló, egyetlen pici hibája, hogy a por és az ujjlenyomatok nagyon meglátszanak rajta, na meg az ára. A fehér bill.-ről meg annyit, hogy a színe nekem sem tetszik, de játékra nekem sokkal jobban bevált, mint eddig bármi. A mech. billentyűzetek árát pedig kicsit sokallom.
-
imibogyo
veterán
válasz
ittakary #51134 üzenetére
Nekem is fehér a bill.. Sokan szóltak már itt is érte, mert szinte minden másom fekete. Mondjuk én szeretem a fehér bill.-t, este könnyebb rajta gépelni, főleg, hogy ennek van 3 USB-s beépített HUB-ja és erről mennek a kis LED-es lámpáim is. Ez sem túl sok mai bill.-en található meg.
Meg az a baj, hogy ilyen jó minőségű mechanikus bill.-t csak feketében, vagy 20-30.000-ért kapnék újonnan, holott ebből 3-at hoztam el ingyen. Sajnálom, hogy nem hoztam többet, pedig lényegében végtelen számban rendelkezésre állt.
-
-
Skalci
tag
válasz
PainKiller13 #51129 üzenetére
A hipro az egyetlen, ami még a régebbi gépből maradt vissza, de annak is tervezem a cseréjét. A vga egy passzív 9600GT gyári hűtéssel, alulról kiegészítve egy 8cm-es pci slotba szerelhető ventivel, amire igazából nincs is túl nagy szükség.
killergyuszi: Az asztal típusa IKEA Fredde, ha mélyebben érdekel. Ekkora switch egyébként teljesen felesleges, de pofátlanul olcsón tudtam hozzájutni.
-
xtevo
őstag
válasz
Nagyon szép a kábelezés, elvezetés.
Jó kis gép lett, gratz.
-
csumpa93
tag
válasz
Az Álomprocihűtőm
nekem ha minden jól meg egy H5-öm lesz
Ez a ház elég fura elrendezésű xD összességében jó cuccok, de nem ezt a házat választottam volna.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Na beköltöztettem a konfigot a világ legutálatosabb házába (legalábbis sem a tápom, sem a cpu hűtőm nem fér el benne alapállásban, bár ez user error is). A plexit kívülre kellett helyeznem egyelőre ragasztószalaggal (
), mert nem fért el a cpu hűtő. Tudom, hogy a képek ocsmány minőségűek, de félhomályban telefonnal csak erre tellett. Majd normális fénynél is lövök holnap.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #51118 üzenetére
Kis Plexi keretbe betenném, hogy azért ne porosodjon
-
juve600
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #51118 üzenetére
jó szellős
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ma megjott a Silverstone rv05, es termeszetesen nem fer bele a Cryorig Ultimate...Jelenleg azon dolgozok, hogy a plexit kivulre erositsem fel, mert ugy meg van arra esely, hogy az oldallap felferjen.
-
laacika
tag
válasz
nevem.senki #51109 üzenetére
Szia.
Másik házat nem akarok venni,a link pedig nem jó. -
-
laacika
tag
-
laacika
tag
Sziasztok.
Kicsit bele olvasgattam a fórumba,vannak itt ám olyan ügyes kreativ emberek hogy le a kalappal,én is szeretem a gépeket (van is egy soványka) kicsit rendbe kellene raknom,na csak normális kereteken belül,a ház oldala le van véve és ezt akarom megváltoztatni persze ventik nincsennek a házba.Előre és hátra akarok 2-2 9cm-est berakni,szerintem 7 voltról fog menni.Ami nagyon tetszik az a harisnyázás,hol lehet venni ilyet és mennyiér?Valakinek nincs kimaradva?A táp vezetékeit hogy szoktátok harisnyázni?A csatikat bontsátok meg vagy hogy?Azon is töprengek hogy a tápot lentre kellene tennem.Teszek egy képet de ne nevessetek ki!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest