Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jhorogh
aktív tag
Még nem a végleges verzió, jövő héten jön a 970.
-
Oszilaci
senior tag
válasz
#97716736 #50791 üzenetére
főleg,hogy hűtés miatt választottam ezt ,elöl 20cm,felul 20cm,hátul 14cm,alul 12cm venti és meg oldalra is mehetne 1db 20cm-es gyakorlatilag nem hallani semmit sem és az i7-3770 nem megy 55C fölé játék közben és az Sapphire R9-270OC Dual-X sem kuszik fel 60C fölé
és a HDD-k is kivehetőek gépbontás nélkül
-
do3om
addikt
válasz
Snip3r_HUN #50773 üzenetére
Milyen rendezett gép kábelek nélkül
(egyenlő a nullával)
-
Ramses07
Modder
válasz
Csak nem te is követed az MNPC-t?
Már régebben készítette, de csak most jutott el eddig és még nincs kész..
A kártya riser kábellel lesz összekötve jól mondjátok
Én csak azt nem értem, ha a vga-n van vízhűtő blokk, akkor minek rá még a gyári venti is?
-
csumpa93
tag
válasz
Hogy az istenbe van az a VGA összekötv a lappal???
-
Cthulhu Dawn
őstag
A mostani Atke-féle harisnyákról van valakinek tapasztalata? Milyen egy mdpc-shez képest?
-
bododani
senior tag
válasz
Hú nagyon adja! A bőr alul, a varrása, a csövek, igen össze lett rakva. A VGA megy a CS-GO-hoz egy asiimov-os skinhez.
-
törölt tag
válasz
Nagyon frankón néz ki az a VGA
-
Grózi
veterán
válasz
Nekem adja!!
-
Livio
tag
válasz
tailor74 #50768 üzenetére
Szóval ha magam megtervezem minden lemezét, dxf-et készítek róla, majd elküldöm egy lézervágó műhelybe, akkor egy fíreg vagyok, ellentétben azzal, ha veszek a sarkon egy vágó gépet és magam darabolom.
Lehet eszmei értéket társítani a kézimunkának, lehet elismerni a belefektetett emberi energiát, de nem gondolom, hogy valami attól lesz jobb, hogy az alkotó tűreszelővel reszelte ki 1 év alatt.
-
Nem az a lényeg, hogy milyen szerszámot használsz, hanem hogy te használd...ha van otthon lézervágód, és kiszabod az összes hupikék törpöt 0,6-os acél lemezből az a te munkád...
Ha valakinek lerajzolod mit szeretnél, ő meg megtervezi, kivágja, az nem a te munkád...de mindegy is, kinek mi..
-
PainKiller13
őstag
Egyszer kibányászom az asztal alól a gépet, akkor csinálok énis képeket róla, elég jól néz ki, csak annyira nehéz, hogy mióta megvan csak egyszer vettem ki, mikor optika került bele
-
jones965
Modder
válasz
Ger_man #50762 üzenetére
Kétségtelenül hatalmas és elismerésre okot adó módot épített a srác, de azt illik tudni, hogy a munkadarabok nagyobbik részét géppel, lézervágással készítették.
Ettől függetlenül szép munka. -
Ger_man
senior tag
Ő az a srác aki a tavalyi Cooler Master Mod Competion-ön a Thaifarmers-el második lett
Azóta ismerősök vagyunk facen, hát srácok ehhez azt is hozzá kell tenni, hogy szinte a semmiből, a semmivel hozza létre ezeket a csodákat! Nagy tehetség a srác, és most végre erre az ASUS is felfigyelt!
-
Ramses07
Modder
válasz
Snip3r_HUN #50754 üzenetére
Na ez mindent űberel az tuti!!!
Megemelem a kalapom az alkotó előtt..
-
juve600
nagyúr
válasz
cool
-
zsombor22
aktív tag
Snip3r_HUN Nagyon durva gép.
-
zsombor22
aktív tag
A tápkábelek harisnyázottak,a ventilátor vezérlő kábeleket kell még majd harisnyázni.
Bododani Elég sok gépet építek a gépek teszteléséhez van a másik bill,egér,de már építek Fractal Design Node 304 házba egy kis fogyasztású itx es gépet (nettre letöltésre) ami be fog férni a nyomtató fölé.
-
törölt tag
válasz
Nem rossz
-
válasz
ez nem gyenge...
-
afrojack1
senior tag
válasz
hármat kérek!!
-
Snip3r_HUN
addikt
-
bododani
senior tag
válasz
horvathpeter #50735 üzenetére
Nekem is tetszik a gép, szép az összképe.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #50738 üzenetére
Szerkesztettem, bocsi nem néztem a méretét.
-
törölt tag
válasz
horvathpeter #50735 üzenetére
Így
KépTetszik a színvilága.
-
horvathpeter
aktív tag
Jelenleg így néz ki a kicsike!
-
hszilard666
veterán
válasz
killergyuszi #50732 üzenetére
Nekem nem jön be :/ Szerintem az intake szegényes, és zavar hogy csak kompakt vizet rakhatok bele, ha tuningolni szeretnék. A programozható lcd viszont elég baba
-
törölt tag
válasz
killergyuszi #50732 üzenetére
Elég keskenyke nem?
De nagyon bejön -
Oszilaci
senior tag
-
xtevo
őstag
válasz
viperabácsi #50717 üzenetére
Huh, ezer éve nem néztem hőfokokat, de gagyi pasztával most 40-45 esetleg 50 fok körül lébecol netezés/filmezés közben. Ha megy a munka, akkor értelem szerűen feljebb szalad, illetve amióta passzív vga van azóta kb. átlagos 5-8 fokkal lett melegebb a proci. De a néma csönd, az kárpótol...
-
xtevo
őstag
Elég régóta nem nyúltam a géphez, úgyhogy hamarosan változások lesznek...
Persze a full passzív konfigon továbbra se szeretnék változtatni, de lehet, hogy nyugdíjba küldöm a hdd-t, és egy másik gépházba költözik a konfig is...
Ez a "mostani" állapot:
upd.
A procihűtő nem ferde, csak a képen... illetve gagyi telóval fényképeztem... (szokásos duma, de igaz)
-
bododani
senior tag
válasz
Oszilaci #50714 üzenetére
1.
Kell egy ház, amiben vannak megfelelő lyukak ahol ellehet hátra vezetni a kábeleket. Ha gépház vásárlása előtt áll az ember célszerű alsó táposat venni, illetve kicsit többet költeni rá a szép elvezetés, a friss levegőjárás és az ezt követő hűtés érdekében.2.
Mielőtt bármit is bekötnél az alaplapba, ebbe-abba, minden kábelt a táphoz lehető legközelebbi lyukon átdugsz a másik oldalra, majd a szükséges kábeleket, amiket be kell kötnöd, a lehető legszebb és legrövidebb módon, az ennek megfelelő lyukon visszadugod.3.
Ha moduláris a tápod, akkor csak a szükséges kábelek legyenek bedugva a tápba.Amiket itt leírtam, smiti képén szépen látni lehet, hogy elvezette a kábeleit.
-
Danshee
tag
válasz
Oszilaci #50700 üzenetére
Az igaz, hogy nem a legjobb a vga miatt, de a kari ventiszabályzását elég jól belőttem, úgyhogy nem nagyon melegszik 70 fölé még furmarkban sem... A proci hőmérsékletek is stabilak voltak a nyáron amikor mértem, de legközelebb már csak forgatható hűtőt veszek ha egyáltalán fogok még léghűtést venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest