Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #50192 üzenetére
fórumtársak és Snip3r_HUN most látom/olvasom hogy a tervezetből kész anyag lett, gratula MSI szép lett
-
jim bcs
nagyúr
válasz
valóban tetszetős darab, de sajnos ezek egy kedves külföldi fórumozó látványtervei, láttam tőle nvidia zöldet is vagy neon zöldet ha jobban tetszik és brutál jól néz ki, lehet valamennyit megértett az msi abból hogy a pirossal és a sárgával már tele van a hócipőnk mert ha megnézitek az új X99-es MSI-t az odavág
-
bombibmw
veterán
válasz
Ez az én konfigomba is passzolna,nagyon tetszik.
-
Snip3r_HUN
addikt
Azért ezt elfogadnám az NZXT 810-esbe, már csak a fekete-fehér összeállítás miatt is.
-
Henk
veterán
Annyit nem nézegetem a gépet, hogy nekiálljak festegetni azt a 2 hűtőbordát. Backplate ha kapható lenne itthon azt talán még rászánnám, bár annak is csak esztétikai szerepe lenne.
Because: egyáltalán nem indokolt a 3 radi, de ebben a házban már elfért felül a 360-as azért rendeltem egyet. Így megmaradt volna az egyik 240-es és mivel az is befért gondoltam beépítem, a több mindig jobb alapon. Több víz, nagyobb hőleadó hátha profitálok belőle valamennyit.
-
Grózi
veterán
Én ki nem állhatom a kék színt,de ennyi belefér.Mondjuk le lehetne festeni vagy matricázni feketére-de ez már szőrszálhasogatás.Egy backplate mondjuk nagyot dobna rajta szerintem is.
-
Henk
veterán
válasz
imibogyo #50181 üzenetére
Néztem a mosfet-re is blokkot, de erre a lapra csak elég gagyi fajta van és ráadásul drága is, meg nehéz is lenne normálisan becsövezni.
eventus: Akartam a vga-ra backplate-et, de a Gainward-hoz csak az EK gyárt ami nem kapható itthon, körülményes beszerezni aztán lemondtam róla, annyit nem ér.
-
Grózi
veterán
Én is így tudtam,hogy minimális a különbség,de megerősítést vártam.Ezért szeretem ezt a topicot és köszönöm Uraim!!!!
-
Fr3eWar
őstag
Nagyon pici a különbség.
Itt rá tudsz nézni. -
Grózi
veterán
Szerintetek mennyire gáz ha egy Z87M Pro4-en nem a pci-e 3.0-ás hanem a pci-e 2.0(16×)-ás foglalatba teszem a 7950-et?
Nagyon amatőr hibát vétetem,nem vettem észre hogy a lap mAtx és mivel a kártya 3 helyet foglal,nem fér be a pci slotba a Xonar-csak ha a 2.o-ás pci-e foglalatba teszem a kártyát...
Ekkora hibát már rég nem vétetem,csak röhögök magamon és szidom magam... -
BL@CK
tag
Annyit elárulok, hogy fehér lesz és full víz, a méretbe berakható top hardver lesz benne, egyedül a tápra várok még, az még nincs forgalmazva(sivlerstone sfx 600w) csak japánban és ausztráliában, ottis csak előrendelésre, úgyhogy arra még várnom kell picit.
-
BL@CK
tag
válasz
hszilard666 #50143 üzenetére
Jaja, nekem is nagyon bejön azért lett, ez olyan átalakítások lesznek rajta,amit még nemláttam senkinél, majd írok egy ciket róla, tele képekkel, csak kérnem kell majd egy rendes fényképezőt, mert telefonnal nem a leg tökéletesebb.
-
BL@CK
tag
válasz
hszilard666 #50141 üzenetére
Sehol se lehet kapni, előrendelni lehetett még májusban 1 héten keresztül csak, aki akkor megrendelte, az kapott. A Lian Li gyártotta a házat onnan postázták is nekem taiwanból.
-
dgabor80
tag
Sziasztok,
Kicsit a monitorhoz szólnék hozzá...már én is kinőttem egy régi 2m-s jó kis 22"-os samsung-ot...ami jó pár évig szolgált hibátlanul...
és mivel - építkezés lévén - új sajnos szóba sem jöhet, de azért valami jobbat kerestem az előzőnél,használtakat néztem...egy hiretlen elhatározással 30-ért másfél év garival megvettem ezt:
http://www.dell.com/ae/business/p/dell-u2410/pd
Naggyon szép az előzőhöz, és szinte semmibe sem került a tudásához és a minőségéhez képest...
IPS a király!!! Hihetetlen, de a fekete az fekete!!!Így én is a Dellre teszem le a voksomat (14 év samsung után)
-
.wantííd
tag
Képeket majd később rakok ki az eredményről de egyenlőre nem működik a telefonom..
-
lukaszokni
aktív tag
Lövök majd képet, ja (bár van is fent asszem), csak 80%-os a készültsége, plusz poros is, most nem annyira csecse.
Nagyon lassan haladok vele.
(#50122) eventus: Számomra végülis nem létszükséglet a nagyobb-jobb-újabb moncsi, csak a szemem kívánja néha a nagyobb látóteret a játék alatt... Két éve tönkre is ment, tiszta stressz voltam, h na megint adhatok ki egy csomó pénzt, mikor éppen nincs, aztán szétszedtem és kiderült, h csak a tápnyákon öregedett el egy kondi. Kicseréltem, 67ft-ból újra lett monitorom, már csak a büszkeség miatt is megvárom, h megint tönkre menjen.
-
imibogyo
veterán
válasz
.wantííd #50133 üzenetére
Persze megfelel. Az előbb sem beszólásnak szántam, csak kényelmetlen mindig a linkek kijelölgetésével szórakozni és mire neked válaszoltam már te voltál a negyedi emberke zsinórban ilyen és itt jött ki belőlem.
Kérdés, hogy milyen a ház szellőzése? Ha felül van rács, vagy valami ami kihúzza a meleget, akkor felfelé érdemes, bár szerintem amúgy is, mert ha nincs akkor sem fújatnám rá a VGA-ra még azt a meleg levegőt is.
-
-
imibogyo
veterán
válasz
.wantííd #50130 üzenetére
Ha csak egyszer elforgatod és a kábeleket ahhoz igazítod (hajlítod) meg, attól nem lesz semmi baja. Az én régebbi tápomon ez a művelet úgy 100x hajtódott végre úgy 3 év alatt a sok házcsere miatt és azóta is teszi a dolgát már legalább egy éve az új tulajánál, aki maximálisan elégedett vele.
u.i.: link gombot megköszönöm ha használod.
-
.wantííd
tag
Sziasztok! Nem rég énis megmutattam a gépezetem, amit egy páran megszóltak a proci tápkábele miatt. Ebbe kéne segítség: http://kepfeltoltes.hu/view/140812/WP_20140812_001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Itt látszik, hogy a kábel elér de ahhoz hogy csatlakoztassam eléggé elkéne forgassam. Hosszútávon ez nem okozhat károsodást?
-
imibogyo
veterán
válasz
eventus #50122 üzenetére
Mik az igényeid, hogy nem találtál jót? Vagy nem akartál rá sokat költeni?
Azért mondjuk egy DELL U3014-el el lehet vegetálni.
Egy 7 éves LG-nél pedig szerintem nehéz nem jobbat találni. -
eventus
veterán
válasz
lukaszokni #50119 üzenetére
Nekem egy is egy 7 éves LG 19es TFT monitorom van, pedig a gép 100x többet ér. Monitorban nem találtam jót
-
Grózi
veterán
válasz
A belsőröl is csinálhatnál képet,levett oldallemezzel!Az a Vulcan tipikusan az érdekes kategória nálam,nem szép-de valahogy nem is ronda.
-
Because
őstag
válasz
egy nzxt vulcan, mindig szép emlékeket ébreszt, első komolyabb házam volt
-
Grózi
veterán
válasz
DR|FTK|NG #50117 üzenetére
Én.Eladtam(nagyrészt) az adatlapomon szereplő konfigom,most downgrade lesz-de igazából amire én használom(ritkán játszom) már ez is bőven túlzás.Az Oc-ban sem találok már nagy kihívást,de persze azért ezt is egy egészséges szinten meghúzom.....
Na,de ne offoljuk szét a topicot az én készülő gépemmel,majd ha kész lesz(jövő hét) dobok fel képeket. -
Grózi
veterán
válasz
DR|FTK|NG #50112 üzenetére
Igen.Fractal Design Arc midi2 plexis,Asrock Z87M Pro4 +Ninja3 rev.B+I5 4690K+16gb Kingston Beast 2400mhz+Asus 7950 DC2T+120gb Intel 520 ssd+1tb Wd blue+2db Fractal Silent R2 140mm(a házban alapba 3)+Phobya 6 csat. ventivezérlő.Fehérre harisnyázott Sata kábel(by Atke-thanks ha olvasod
)+fehér kábeltoldók(24,8,2db 6+2 pin).
Asszem ennyi.... -
Grózi
veterán
Köszönet Urak,én is úgy gondoltam-de egy kis megerősítés jól jött!!!
Csinálok egy gépet ilyen itthon összeszedett dolgokból+1-2 újból.
Ha elkészült majd megosztom! -
Grózi
veterán
Tudom Urak,hogy ez nem a kifejezetten a "Mit bír a tápom topic"-de megköszöném ha megerősítenétek vagy cáfolnátok abban a hitemben,hogy egy Corsair CX500M(alkalmi vétel,tudom sokkal jobb is van) elbír a következő konfiggal:
I5 4690K(picit húzva),7950 DC2T,1hdd,1odd,1ssd,5db 14-es venti+6 csatornás venti vezérlő.
Előre is köszönöm és bocs az OFF-ért!! -
Petyyyyy
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest