- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akkor csak szépen sorjában:
ZeroDK: THX!
xtevo: A kábel menedzsmentet csak húzom halasztom és ez itt a gond...
Because: A 2011-hez viszonyítva nem olyan vészes az ár. Nekem mondod a szín összeállítást, mikor a képeket nézem és elég sok gépnél ezt a kombót látni, de mivel a beltér is fekete-piros, adott a szín is. Valahogy kibírom...
radi8tor1:
BlackSoft: A gond h lusta voltam feljebb tenni. Azóta így van, mióta össze lett állítva a config, de ma átszerkesztem.
freestyée: 2006 óta megvan és azóta tökéletesen műxik. Néztem már Bose 2.1-et de kicsit sokallta a 280€.-t.
Rypejakten: Ízlések és pofonok..
ZetorGumi: Mindíg tervbe van véve, de odáig még nem jutottam h rendezkedjek. De, azok vannak benne, mivel kezdésnek gondoltam megfelelnek. Tervbe van véve a bővítés, de az elsődleges hobbym priorítást élvez.. Így marad egyenlőre ez.
JanR: Az még csak hagyján, max. hosszabbítóval oldható meg, de az ATX csatit alig bírtam bele erőszakolni a helyére. Zéró hely.
omikron23: Még nem vettem észre -
törölt tag
Akkor énis lövök 3 képet:
,
,
.
Véleményeket várok. -
zolee5016
őstag
Hali..nekem dettó ilyen kecóm van,alakítgattam,rajta,de sajna nekem egy bajom van vele...ez is keskemy...14cm-es procihűtőnél magasabb nem fér bele....
Esetleg vedd számba ,hogy te magad csinálsz előlapot..pl komplett rácsozat az elejére,vagy fekete plexilapból vágsz egy darabot ,vagy totál előlapot.Így megoldódik a kapcsolóhelyek problémája.... -
Tirexi
addikt
válasz
Tothgera30 #44380 üzenetére
Csinálhatnál róla egy közelibb képet.
Akár csinálhatnál neki külön profilt ja.
-
válasz
WaterWawe #44375 üzenetére
Pedig keveset játszom, hétköznapokban a notim a második legjobb társam
.
#44376 Tirexi: Az egy bari. Személyes okok miatt van ott, meg hát rohadt cuki.
#44381 Tirexi: Esetleg facebook profilfotó? Pucsítson is?
#44377 Because: ...azt akartad mondani, hogy pulcsit, és hogy, párnára
. (20-30 között félúton)
#44378 kristof123: Köszi, ezt ő is tudja
.
-
kristof123
őstag
válasz
Tothgera30 #44373 üzenetére
Aranyos a barid a modemen!^^
-
Because
őstag
válasz
az aslónacit kicserélted egy barira
na jó tudom elvileg póló volt, de gebedjek meg ha az annak látszik
amúgy itt ki mennyi idős, mert a szobákat háttereket elnézve a 30 évemmel kezdem idősnek érezni magam?
-
Tirexi
addikt
válasz
A legjobb az a birka vagy kutya plüss ott jobb oldalon.
-
WaterWawe
őstag
válasz
CoD4 azért befigyel!
-
-
Akmak
tag
Igazából Azért mert a tavasz beálltával befejezem a toronyházamat.És majd abba költözik a vas.
[link] -
xtevo
őstag
válasz
Xirtam #44351 üzenetére
@Xirtam
Ahogy előttem is írták még egy kis kábelrendezés sokat dobna az összképen, illetve fekete sata kábel.De minőségi előrelépés volt az Ashura.
@Tothgera30
Letisztult! Jó ránézni! Oldallap nem szokott fentlenni?@Akmak
Új konfig, régi gépház? Megkérdezhetem, hogy miért?! -
BlackSoft
addikt
válasz
WaterWawe #44363 üzenetére
Valahonnan nagyon ismerős az a háttér
-
WaterWawe
őstag
Sokan kérdezték hogy hogy is néz ki teljességében ez az 540 AIR ház, szóval csináltam még pár képet. LINK
és még a múltkori asztalos témához küldeném ezt:
-
Xirtam
veterán
válasz
Tothgera30 #44353 üzenetére
Nagyon igényes.
-
Zöld a gépház kábelei. Be vannak hari-barizva
. A többi hosszabbítóval van megoldva, fekete-zöld kombó, még Atke csinálta pár éve
.
#44355 jim bcs:
#44356 kristof123: Ugye
? Már be is faltam
.
#44357 Because: Az két pulcsi, de grat. a jó szemedhez, egy okulárét azé' vegyél fel
! Különösen nem kellene ledugni, mert ot is le van harizva, meg HX-650 moduláris, de a HDD-nek azért van hangja, és ez is tompít, meg a passzív HDD tartó
. De 2010 óta épül és szépül a gép, tehát elvagyok vele, persze azóta a második P180 Miniben van már, és az 5. D14-et hajtom, sok-sok alaplapot és a 3. CPU-t
.
#44359 pcgamer01: Köszi neked is
.
#44361 Xirtam:
-
pcgamer01
senior tag
válasz
nagyon patent! szép!!
-
Because
őstag
válasz
kristof123 #44356 üzenetére
meg az alsógatya a radiátoron
(#44353) Tothgera30: nagyon jó a ház, főleg, hogy külön rekeszben van a táp és így el tudod dugni. hátsó venti nem lesz cserélve?
-
kristof123
őstag
válasz
Nagyon csábító az a rudi a gépház tetején.
Gratulálok a géphez! : DD -
jim bcs
nagyúr
válasz
szép
-
ST05
őstag
válasz
szuperul néz ki
Mik azok a zőld kábelek? úgy értem valami külön hosszabbító? teccik
-
-
Xirtam
veterán
3 órával ezelőtt
és most
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Maotun #44346 üzenetére
igen van még CM Storm Stryker is mindkettőnek kiváló a hűtése, bár én inkább sokkal olcsóbban Test-Bench-et vennék attól jobb nem kell, nálam kevesebb a por most a TB-en mint mikor házban volt a cumó, soha többet nem veszek pc-házat, esetleg egy másik bench-et mivel a mostanit én csináltam és minden hűvösebb pedig volt hűtés rendesen
(#44348) xtevo az elég jó, köszönet
, várjuk a további teszteket
-
xtevo
őstag
válasz
Rypejakten #44341 üzenetére
@Rypejakten
Köszi.Sokkal szebb a HR-22, mint a Macho Rev.A (BW). Ha érdekel egy összehasonlítás, csináltam pár fényképet is róla: katt
A proci felszerelése nem véletlenül lett így, már tervben van egy passzív vga is, de előtte RAM bővítés, és pár modding elem kerül még beszerzésre.@jim bcs
Köszi.Most idle-ben kb 30-35 fokos az i3-3770 venti és oldallap nélkül! ArchiCAD közben 40-45 fok körüli értékeket produkál, de átlagban 5-10 fokkal jobb, mint a Macho Rev.A (BW)
@Supr@
Lesz majd nagyobb teszt, csak még nem volt időm rá. Én mindenkinek csak ajánlani tudom a passzivitást, egy élmény, amikor néma csönd van. -
Maotun
őstag
Hali!
van valakinek CM Storm Trooper [link]
háza? Milyen a hűtése ? nagyon jónak tűnik -
bombibmw
veterán
válasz
WaterWawe #44337 üzenetére
Sokkal szebb így és jobban is látszik minden.
Grat a cuclihoz még egyszer.De az élet nem áll meg,mindig kerülnek be új hardverek a konfigokba és ez így is van rendjén.
Éppen ezért nagyon birizgál ez a ház és vagy ez,vagy egy 650-750D lesz a következő.(#44339) freestyée: Addig csak elleszel valahogy.
-
xtevo
őstag
Ma megérkezett a ThermalRight HR-22, rögtön be is szereltem, a Macho Rev.A (BW)-hez képest brutál nagy , azt hiszem én lettem az első HR-22 tulaj itthon, az egyetlen raktáros hűtőt "hoztam el" merlintől.
De az biztos, hogy én vagyok az első, aki passzívan fogja hajtani.
-
omikron23
senior tag
válasz
Rypejakten #44329 üzenetére
A színük nem a legszebb, de a 2 legjobb venti a házamban...
A Corsair ventikkel együtt vettem, direkt a vízhűtéshez, és nem csalódtam bennük. Zárt háznál pedig nem is látszik...
-
mclaren-d
aktív tag
NZXT Switch 810 white ? Az egy csoda
-
Supr@
senior tag
válasz
mclaren-d #44284 üzenetére
Egyet kell, hogy ertsek. Mielott megvettem az nzxt hazam volt szerencsem egy strykerhez, rohadt kicsi belul. Kulso meretei nagyon meggyozoek, de felulre ple egy masszivabb dual radit se lehet berakni ventikkel, tripla meg felejtos (modding nelkul). Alul a hdd racket csak egyben lehet kivenni, ha jol emlexem, nzxt-ben ket reszben.
Tenyleg massziv haz, de nem nyujt tobb helyet belul, mint egy cm690II pl, max tobb hdd es venti megy bele, joval dragabban. Ez persze szemelyes velemeny csak, es elfogult vagyok az nzxt-vel szembenA het vegere remelhetoleg kesz lesz az en draga nzxt hazikom, ha pentekig megkapok minden alapanyagot, aztan vasarnap este jonnek majd a kepek, es akkor ossze lehet majd hasonlitani egy strykerrel/stormal
-
Csitti
csendes tag
Csak ámulok és bámulok, hogy micsoda kreációk vannak itt kérem!
Nálam a "kicsi pénz, kicsi modding" megy, de amint összeáll teljesen a gép, majd mutatok képet. -
omikron23
senior tag
válasz
#97716736 #44311 üzenetére
Köszi mindenkinek...
Sokat kellett várni rá, mire így összeállt, de szerintem megérte...
(#44306) freestyée: Emlékeim szerint neked táp "helyett" mintha 2db 780 lenne.
(#44309) bombibmw: ...ez a 780 elég alacsonyan lett árazva, így került hozzám. Nagyon jó kis kártya, annak ellenére, hogy ref., szinte semmi hangja sincs. Nagyon masszív darab.
(#44310) jhorogh: Fontos az összkép, de marad a Noctua.
Igazából, felrakott oldallappal nem is látszik.
-
-
Maotun
őstag
Vissza költöztem!
Nincs olyan szép mint a corsair 600T de 10c -al jobb a hűtése öreg házikómnak!
Corsair graphite 600 eladó sorba került
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest