- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz
LLKobe #44499 üzenetére
Azért cserélem le mert az igényeimet nem elégíti ki. Ez a gépház nem erre a fajta léghűtésre van kitalálva. Ez egy vizes ház. Szép meg nagy az oké.
Vettem két 780 DC2-t és azok ugyebár bent keringetik a levegőt a gépházban. Na már most Crysis 3 alatt 82 fok volt a CPU-m úgy hogy kb 54%-on ment. Ez nem állapot.
Ez a ref 780-akkal kb 45 fok volt. (mivel azok kifelé fújták a levegőt)
Megjegyzem halkan videó konvertálás közben amikor 100%-on megy a CPU akkor éppen hogy átlépi a 70 fokot tehát logikus, hogy a VGA okozta hőtől melegedett be a gépház. (konvertálás közben ugye a VGA-k nem mennek)
Ebbe a házba egyszerűen nem lehet normálisan építkezni egy befelé fújó H100i-vel meg két egyedi hűtésű VGA-val.Olyan házat veszek ami ennek a negyedébe kerül, de még is sokkal hatékonyabb lesz a hűtése.
Holnap minden kiderül mi lesz. Unboxing videó is jön majd.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
kristof123 #44490 üzenetére
Ez egy ilyen házikó: Streacom F1C
HTPC-nek van használva. -
pcgamer01
senior tag
válasz
XXArcAngelXX #44484 üzenetére
pkexi-ből kell a Vga-d formáját kivágni és azt valami fóliával pl.Carbon vagy ilyenek, bevonni.
csak a rögzítést azt nem tudom.de én így fogom majd csinálni ha lesz kedv és plexi. -
Maotun
őstag
válasz
dédimama csipketerítője sokat dobna a vga.-n
bocsi
de most más nem ugrott be
-
zolee5016
őstag
válasz
Vagyunk egypáran,....cris99.Ramses,zuchy stb.......akik különböző nem gyári backplattel foglalkoztunk...ez is megoldás,hogy te magad csinálszVagy veszel egyet ami gyári,esetleg veszel egy gyárit,ami nem rávaló,de te ráalakítod.és kevesebb mint a felébe kerül...most épp találsz az aprón....nem linkelem mert bünti lesz.....
-
XXArcAngelXX
tag
Kb jövő év elején tervezem hogy majd komolyabban alakítok a gépen, nagyjából minden megvan hogy mit honnan szerzek be de egy dolog nem tiszta: vga nyák takaró/díszítő lemezt tudna e valaki nekem készíteni, vagy legalább segítene nekem benne ?
-
JanR
addikt
Megjött a BitFenix Phenom-m, nekiállok egy picit turkálni benne, remélem hétvégéig elkészül. Elvégre minden meg van hozzá, csak a házra vártam több mint 1 hónapot
Szóval képek hamarosan.
-
XXArcAngelXX
tag
válasz
Maotun #44346 üzenetére
CM Storm Strykerem van. Ugyan eddig konzolos voltam és most nyergeltem át pc-re, ezért sok mindenhez nem értek. Én nagyon jó háznak tartom. Kollégám Trooperbe ruházott be, neki bőven elfér a tetőbe a tripla radiátor(az igaz hogy dremellel csinált rá szellőző nyilást meg furatokat)ami hűti a procit meg a chipsetet, két gtx 780 van neki bekötve, illetve alul egy dupla venti+légterelő gondoskodik neki a plussz levegőről. Nekem sajnos nem volt ennyi pénzem és szolidabban költekeztem
-
pcgamer01
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok olyanba segíteni hogy 4-5cm-is bordát hol találok?
Déli Chipre kellene.
Vagy remélem hogy 4.5es kell mert a két furat ahova lehet rögzíteni a bordát az 4.5cm.
Tud vki segíteni? -
WaterWawe
őstag
A srác érzett valamit:
-
daveoff
veterán
válasz
Motion_Blur #44453 üzenetére
Köszi. Vízhűtés nem lesz, mert ebbe a házba nem tudnék megfelelő radiátort tenni.
Nagyobb házat meg nem akarok. A tiédbe lesz hely neki bőven!
-
daveoff
veterán
válasz
bombibmw #44441 üzenetére
Köszi!
Igen, jó leülni egyet gémelni, ha a gyerekek engedik...
A kábelmenedzsmentet meg lábbal szoktam intézni!
(#44442) freestyée: A 2. monitoron játék alatt "monitorozom" a procit, videokártyát, stb. BF4 közben meg fut a böngészőben a battlescreen, ami elég hasznos tud lenni. Használom másra is, de igazából tök felesleges, az én hülyeségem, csak engem már egy jó ideje megfertőzött az informatika, és a játékok....
(#44447) Because: Mindig is a földön tartottam a gépet, ott a helye.
(#44448) Neoteric: Win8-ban kiterjesztett asztalra is tesz tálcát, Ricshard444 jól tudja.
-
JanR
addikt
válasz
Motion_Blur #44415 üzenetére
Kutya arckifejezése hihetetlen
Jó pofa nagyon!
Amúgy a ház is szép
-
Neoteric
addikt
válasz
ricshard444 #44449 üzenetére
Ja télleg, ikonokat nem is néztem..
-
ThodEE
őstag
Igen tudom, várok is türelmesen.
25ödikén rendeltem a cuccokat ebből csak egyik ventire volt kiírva hogy 4-5 munkanap, boldogan tapasztaltam hogy 29edikén feldolgozták a rendelésem, aztán rájöttem hogy talán onnantól lesz a 4-5nap beszerzés plusz 1-2nap posta.
De most már azt a pár napot kivárom, bízom benne hogy a héten átvehetem
-
Because
őstag
köszi! nézegettem régebben is,de kicsit el van szállva az árakkal merlin...
#44432 jhorogh: azt hiszem ez megszokás náluk, még amikor nem volt kint az áruházban a beérkezés várható ideje rendeltem házat, vártam egy hetet, hónapot nem szólnak semmit rákérdeztem, hát még ők se tudják... egy email-t vagy valamit megereszthettek volna a srácok...
-
válasz
bombibmw #44428 üzenetére
...Már bocs,de milyen Swif2-ről van szó?... - Már a tulajdonosa leírta. De látszik az.
..."a táp kékje zavar be kicsit",ezt írtam,nem azt,hogy ronda lenne,vagy valami,de ha az is piros lenne,még ütősebb,egységesebb lenne,de így is az persze... - Én meg ezt olvastam! Igen, csak 7 év garit nem kockáztat az ember.
-
Neoteric
addikt
válasz
Nájsz, én is az egyszerű letisztultság híve vagyok, tetszik!
-
Because
őstag
mi a helyzet a pcgearrel? valaki tudja, nem találom az oldalukat.
(#44431) freestyée: kár, pedig legalább egyedinek mondható dolgokat tudtak beszerezni
-
bombibmw
veterán
válasz
Tothgera30 #44426 üzenetére
Már bocs,de milyen Swif2-ről van szó?
"a táp kékje zavar be kicsit",ezt írtam,nem azt,hogy ronda lenne,vagy valami,de ha az is piros lenne,még ütősebb,egységesebb lenne,de így is az persze.
(#44429) Motion_Blur:
Ja értem.
Nagyon jó ventik,halkak és hatékonyak. -
Supr@
senior tag
válasz
szep, letisztult, es brutal tagas, van benne hely egy "kis" vizes rendszernek
-
válasz
Nagyon szép, bár kissé nagy az a 800D (értsd: át kell szellőztetni), de nagyon bejövős, és minőségi.
#44424 bombibmw: A zöld Swif2 nem zavar? Kb. ugyan olyan, szóval szerintem belefér. Amúgy ugyan olyan tápom van.
-
bombibmw
veterán
Ez igen,nagyon tetszik,legalábbis a gépház.
Ha be lesz vizezve,biztosan brutálul fog mutatni az összkép,mindenestül.(#44415) Motion_Blur:
Nagyon szép,letisztult.
Egyedül a táp kékje zavar be kicsit,de ez olyan,mint nálam voltak a piros ramok a fekete komponensek mellett.
Grat hozzá. -
iwu
addikt
válasz
szép ház!
de az első képen a blöki mindent visz!!! -
WaterWawe
őstag
válasz
Szép és erős egy gép, én sajnos kiábrándultam ebből a gépházból, de neked hátha be fog jönni.
-
Supr@
senior tag
Koszonom szepen a dicsero szavakat
Igen, egyenlore kicsit tul szines es kusza belul, remelhetoleg 2heten belul minden megerkezik hozza, es akkor majd osszeall a dragasag, feher-piros, keves feketevel.
Eladni nem szandekozok egy jo ideig, kap majd meg 8gb ramot, egy 3770k-t, meg megegy 7970-et cf-be, uj hazat pedig meg nem talaltam ami kielegitene az igenyeimet
-
daveoff
veterán
válasz
Nagyon jól néz ki, gratula! És ezek a képek, tökéletes képminőség, mivel csináltad?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Ilyen az, amikor egy szekrénybe kerül az alaplap.
Legközelebb kérlek PH feltöltőjével tedd fel a képeket, mivel sokan mobillal/tablettel olvassák a fórumot.
-
Tirexi
addikt
válasz
Szép letisztult formavilág.
Grat! -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #35977 üzenetére
Corsair 500R -> 800D:
(a képek jobb klikk, megjelenítéssel nagyíthatóak)
-
Supr@
senior tag
válasz
WaterWawe #44403 üzenetére
oo, a vrm huto lekerul majd a laprol, jon a plexi blokk, de a chipen ulo bordan a sarga csik at lett foliazva feherre, csak pont nem latszik, csak a 3. kepen a vga tap csatijai alatt egy picit
koszonom(#44402) albert8: koszonom szepen, lesznek majd meg kepek, ahogy jonnek az alkatreszek es alapanyag, ahogy haladok vele
-
Supr@
senior tag
nah, vegre nekem is sikerult haladnom a hazikommal. jelenleg a haz 95%ban kesz, a viz alkatreszek 2heten belul megjonnek, es akkor megy a procira, vga-ra, lapra. addig is par kep magarol a hazrol.
az 5,25os racket borito dobozkat meg ne nezzetek, az meg nincs kesz sajna, illetve alulra meg varom a racsot ami be lesz szabva, plusz meg belso finomitasok.johetnek a kritikak
ui: bocs a kep minosegert, teloval keszultek
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest