- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt01
őstag
Sziasztok , szerintetek egy Asrock Z77 OC formula laphoz milyen színek illenének ? Elvileg a sárga fekete kombó , de ha fekete folyadék lesz benne , az nem annyira látványos .
-
bombibmw
veterán
válasz
kristof123 #44194 üzenetére
Kihagyhatatlan ajánlat volt. -
bombibmw
veterán
Köszi mindenkinek
(#44185) freestyée:
Mi(k) jön(nek) neked?(#44190) tailor74 :
Nagyon tetszik ez a kártya.
Kb másfélszer akkora,mint a 760 volt.(#44186) xtevo :
Tudod,a változatosság...
De ez így marad most egy jó darabig,azt hiszem. -
pcguru23
aktív tag
kristof123:
ll-kobe: -
pcguru23
aktív tag
Nálam semmi extra és a kép is szar de gondoltam megosztom veletek!
-
Drizzt01
őstag
Még a színeken gondolkodok .
Ezt most inkább festeném mint karbon fóliáznám . Csak nem tudom , mivel tudnám festeni ezt a fehér habosított PVC-t .imibogyo : Régebben láttam már , lehet a tudatalattiból jött elő ?
-
imibogyo
veterán
válasz
bombibmw #44172 üzenetére
Bocsi én Picasa-ban nézegetem őket, melyikre is gondolsz? A fa vázasra?
(#44173) Drizzt01: direktbe linkeltem nem az jelent meg?
Erre gondoltam. -
imibogyo
veterán
válasz
Drizzt01 #44164 üzenetére
Egy picit hasonlít erre a tervemre.
Hajrá-hajrá. -
Drizzt01
őstag
válasz
kristof123 #44167 üzenetére
Szerintem csak hétvégén lesz előrelépés benne .
Beszéltem Szmore84 kollégával , hogy a radik rácsát kimarja nekem méhsejtre. -
-
-
Ramses07
Modder
Egy picit haladtam a gépházzal..
-
Andrew31
senior tag
válasz
Pete55555 #44155 üzenetére
Az enyém magas, így nem érvényesül az az ergonómiai kitétel, hogy jobb lefelé nézni a monitorra, de ez már csak méretezés kérdése.
És tényleg a faanyag volt 9000Ft (OBI-ban, lehet van ennél sokkal olcsóbb hely is...), a sín viszont nem OBI-s, mert ott ilyen 4-5000Ft, míg kis barkácsboltban 1100Ft a 45-50cm-es komoly sín (ami nem ilyen leakasztós borzalom). és a legtöbb asztal úgyis otthon összeszerelős, így miért ne rakjunk olyat össze, amilyen tényleg kell nekünk?Na, de nem OFF-olok itt tovább, maradjon ON a topik. Bár, valljuk be, a Hogy is néznek ki a gépeink?-hez hozzátartozhat a körítés is, mert a legigényesebb gép összhatását is lerontja, ha nem megfelelő környezetbe kerül. (és most nem azt mondom, hogy az enyém nagy extra, de mindenki elengedheti a fantáziáját és valószínűleg még akkor is spórol! - Ha ez cél ilyenkor egyáltalán.)
-
Pete55555
addikt
válasz
Andrew31 #44152 üzenetére
Nyáron dolgoztam auchanban, én raktam össze a kiállított íróasztalokat. Hát azok valami katasztrófa minőségűek voltak, nyiklik, hajlik, törik....mondom ki veszi ezt meg? Mellettem a "manager" srác (osztályvezető) - "az veszi meg, aki szegény"
Mondom, attól, hogy valaki szegény, még nem feltétlen veszi meg olcsón (vagy drágán) a szart.
Hanem pl gyárt magának egy normálisat feleannyiból -
Andrew31
senior tag
én is OFF-olnék egyet az asztalommal.
(a lenti kábelrengeteggel kellene valamit kezdenem)
Nem is értem, hogy férnek el itt egyesek olyan asztalokon.
Ki sem bírnám, hogy a fülembe zúgjon a gép, nem is megy benne a 2 nagy ventilátor még így sem.
Ez házilag lett készítve, ~10k-ből kijött, szemben a >20k feletti nagyáruházi rettenetekkel. Ez magas, széles, mély, baromi erős sínnel, amilyen nekem kellett.Csak egy ötlet, de kinek hogy...
-
zolee5016
őstag
10 percnyi huza-vona után...
Sajnos nem sikerült sorba raknom...de látható rajta minden lépés amit anno elkövettem.
Strike X -
zolee5016
őstag
Na jó feladom...ez a google + xar nem engedi a régi albumomat linkesiteni....ami jól működött miért kellett elbaxni???Képeket még engedi ,de a komplett 97 képes albumot nem......
-
zolee5016
őstag
válasz
csabsz13 #44140 üzenetére
Az a kérdés....mennyi iidőt,és mennyi pénzt szánsz a belsőre.....
A hdd keretek miatt..mármint a fix,és hosszirányú csatlakozás végett,ezek a házbelsők kissé nehezítik a dolgot...
Nekem az Aerocool Strike -x -em volt ilyesmi
Megoldás..takarólrmrz .és meghökkentő,de én a hdd-ket az előlap felől vezetékeltem,így megszűnt a táp előtti kavalkád.
Ez volt a Strixe X albumom...
Az első kép önmagáért beszél... -
zolee5016
őstag
Nekem is rumlis..meg faragott -fúrott, meg mindenes az asztal
-
csabsz13
aktív tag
válasz
kristof123 #44142 üzenetére
ezért jó a solid state!
ő akár fejjel lefele is lóghatna...
sajnos beszerelő kit-et nem kaptam anno az akciós kingston SSD-hez, így csak "beraktam". a gond a tápkábel merevsége miatt van, ezt tervezem még valóban orvosolni.viszont éppen azért töltöttem fel a gépképet, mert végre rendet tudtam vágni a drótok között. legalább is ennyire.
most rendeltem 4 db rövid SATA vezetéket, amivel talán könnyebb lesz az elhelyezés. én nem értem mások hogy csinálják, amit tudtam kivezettem azonnal alul (táptól) és ott be, ahol muszáj, de így is alig férnek el a vezetékek a ház másik oldallapja alatt...lehet egy moduláris táppal könnyebben rendet tarthatnék.
szívesen veszek tanácsokat! -
törölt tag
válasz
kristof123 #44142 üzenetére
Igen érdekesen áll
-
-
do3om
addikt
válasz
bombibmw #44125 üzenetére
Úgy egy éve vettem zöldet, előtte kék-piros volt, ezért akartam változatosságot.
Sokan szóltak már miatta, gondolkoztam is hogy kapjon e még néhány be quiet ventit. Amúgy amúgy szép zöld a fénye olyan kellemes vagy hogy mondjam.
Ha kapna mást esetleg a fent irt nem ledeset akkor is kéne valami fényforrás a gépbe mert szeretem.Szerk:
Igazából élőben kéne látni mert sok a kritika de nem látom olyan rossznak. Szerintem másként hat a képeken (rosszabbul) -
Because
őstag
na itt pedig lenne hely az asztal mellett nem is értem miért van fent ez a gépház... még a végén bekapja valaki ujját
(#44122) bombibmw: szerintem butaság így tartani... de ő tudja, az biztos hogy megvan az áruk azoknak a ventiknek, de jó nekem az artic F12
(#44120) ST05: inkább használom mint szeretem
-
do3om
addikt
Éppen billentyűzet keresésre vagyok ráállva, snehéz esetnek tűnik ami tetszik az a giga 8100, csak ezekkel van a legtöbb probléma
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sorozatok
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest