- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
mrbig25 #45294 üzenetére
Őszintén szólva, én az SG05-öt nem váltottam volna le, arra amid most van. Hőleadó meg a mai CPU-khoz nem kell már akkora mint P4/C2D vagy Quad esetében. Mondjuk 5Ghz-en tartok egy 2700k-t D14-el és két 400rpm-es ventivel, de egy venti is elbírna vele. Személy szerint valami kis Lian Li-re izgultam volna, ha itx-ben filózóm, mondjuk a PC-Q07 mai napig tettszik (kívülre tett radival állat lehet), de nálam az Antec P180 Mini a nyerő (csak levegővel vagy fanless), attól se kisebb, se nagyobb nem kell, bár néhány lapnál művészet betenni a D14-et (AM3+ -nál pl.).
-
mrbig25
őstag
Áhh dehogy, azt készen vettem.
A tetőn található egyszerű mintát csináltam kézzel, de már az is közel egy egész délutánnyi reszelés volt. Eredetileg az előlapot is magamnak akartam csinálni, de a tető csinálása közben rájöttem, hogy nem lesz hozzá türelmem.(#45290) Tothgera30
Igen, nem egy kategória a kettő. Jó volt az SG05, de a beszerelhető hőleadó mérete eléggé korlátozott volt...itt nincs ilyen probléma. -
-
do3om
addikt
válasz
mrbig25 #45230 üzenetére
A rácsozott előlapot kézi eszközökkel csináltad?
Én teljesen üresen hagytam a kivágást, de a te megoldásod jobban tetszik. Amikor csináltam gondoltam rá hogy valami rácsozást hagyok és úgy vágom ki a venti helyét de mondom csak a levegő útjában lenne+szélzajt erősítené.
De neked nagyon jó ritkásan van meghagyva, meg az hogy a venti közepénél hagytál takaróanyagot is feldobja a képet. Én 2-es aluval dolgoztam, kézi szerszámokkal, ahoz hogy ilyen szépen megtudjam csinálni reszelgetnem kéne egy pár napig a rácsokat
-
keIdor
titán
válasz
SzlobiG #45265 üzenetére
Ezek a Typhoon-ok lehet nekem is megérnének egy próbát, csak bonyolult lenne a felrakás bontás nélkül azt nem merek belevágni.
Mondjuk sima imbusszal talán oda lehetne férni.
Szerk.: Mondjuk én úgy akarom továbbra is, hogy fújja a radiátort, ne szívja, nem tudom számít-e ennél a típusnál. -
xtevo
őstag
válasz
cyberkind #45269 üzenetére
Kezdjük akkor.
A noctua ventiket megfordítanám, hogy alul menjenek el a kábelek, ezáltal ne legyenek szem előtt. A többi kábelt megpróbálnám úgy alakítani, hogy együtt "fussanak", finoman össze is lehetne kötni őket, akár. Vagy meg lehetne próbálni meghúzni őket hátra, hogy feszesebbek legyenek, ne lógjanak be nagyon a képbe.
Esetleg ha lenne több időd, akár az alaplap alatt is elvezethetnéd a kábeleket és alul kihúzni, akkor csak a végük és a csatlakozó látszana csak ki. -
xtevo
őstag
@BL@CK
Előttem már leírták a javát a kollégák, de bennem megváltozott vmi... rájöttem, hogy igenis lehetnek szépek ezek a Noctua ventik...@mrbig25
Aztakutyafáját! Ez nagyon komoly lett! Külön tetszik az egyedi előlap, illik hozzá. Annyira bejön, hogy szívesen vennék újra itx-et.@cyberkind
Jó lesz ez! De azért a kábelekkel még foglalkoznék egy keveset.@SzlobiG
Lakás dísze lett! Kár, hogy nem látod belülről... -
Megjöttek a tájfunok be is szereltem hát azonos hang mellett olyan 5-7 fokot nyertem a bequietekkel szemben. tényleg jók nagyon, de az áruk is.
Viszont a bequietek is nagyon jók azok lekerültek alulra és meglepően milyen halkan teszik a dolgukat végül jó választások voltak azok is, csak nem a radira valók valóban.
Pár kép a végleges cuccról:
-
WaterWawe
őstag
-
mclaren-d
aktív tag
Hello,Hoztam egy képet
így tudtam megoldani a quad radi elhelyezést
-
BL@CK
tag
válasz
Hoorus #45225 üzenetére
Köszi, de ennél rövidebb kellene, ez nem fér be az elejébe, minden máshova pedig nagoyn meg kellene vágni a házat, mondjuk ez nem szokott akadály lenni nálam, de elsőnek plexi oldal lesz rajta, meg egy normális bekapcsoló gomb, mert nagyon siralmas, hogy az oldallap levételnél, ki kell húzni a bekapcs gombot, igaz ezt úgy csinálom, hogy az oldallapról húzom le és nem az alaplapról
-
BL@CK
tag
Köszönöm mindenkinek. Tervezek még ebbe a kicsibe egy ventivezérlőt hogy 5v alá is tudjam szabájozni a ventiket, csak jelenleg nemnagyon látok olyat ami tudja kezelni a pwm-eseket, kivéve aquare6 de az 250 euró, annyit meg nemér egy vezérlő sem, főleg ha csak a venti részleg lenne használva belőle.
ZeroDK: 3db Titánom van, és hétről hétre utaznak, hogy melyik, melyik gépben van(jelenleg 1 a szekrényben pihen), szintúgy ahogy kb ilyen gyakorisággal váltogatom a házat a prodigy, tj11, level 10 limited edition között.
NFree:Attól függ mit kell szerelni. Amire, de tény hogy kevesebb a hely benne, meg kell tervezni az építkezés sorrendjét, hogy mindenhez hozzá lehessen férni és a kábeleket is el lehessen rejtegetni. -
Supr@
senior tag
nah, egesz delutanos estes szereles/legtelenites/teszteles utan osszeallt a belso. sajna az alaplapi blokkom kesik, nem keszult el idore, igy valoszinuleg csak jovore kapom kezhez, igy a citrom sarga gyari bordaert elnezest kerek.
holnap jon meg teljes kep, meg akkor mar en is a kis sarkomrol lovok kepet hozzaaddig ossze is pakolok, mindenhol csavarok, csatik
hofokok is eleg jok, egy ora prime95+kombustor utan viz 34.1, proci 50-54, vga 45mag, 44 vrm.
egyenlore meg minden alapon megy, foleg hogy win8 neki allt kekhalalozni -
BL@CK
tag
-
jhorogh
aktív tag
Megjött végre az In Win Grone, az előlapon a fekete sáv már át van festve fehérre. Ha minden igaz a hétvégén lesz időm átpakolni a cuccokat bele, egyelőre csak az új táp és a 360-as radi van benne. Képek természetesen majd jönnek
-
törölt tag
Hát jah... én is így vagyok vele hogy egyre kevesebb időt fordítok gépezésre,most jelenleg 1 játék sincs telepítve,mégis fejlesztés-fejlesztés-fejlesztés
Persze egészséges keretek közt!
(#45195) tailor74
Hasonlóan voltam a GTX670-es karimmal. Túlságosan erős nekem,nem használtam ki (ugye amit mostanában játszok) ,a jelenlegi igényemet tökéletesen kielégíti a 270X. (jelenleg
)
-
imibogyo
veterán
válasz
tailor74 #45200 üzenetére
Nekem is van pár hasonló tervem, de még nem jutottam el oda, hogy meg is valósítsam őket. Már csak három nap munka, utána karácsonyra készülődés, de a két ünnep között már én is alkotni szeretnék valamit.
-
-
xtevo
őstag
válasz
N.Ferry #45191 üzenetére
@N.Ferry
Komoly lett a plexizés, illetve a színharmónia az megvan, kivéve a tápegység előtt lévő kábeltakarót, az a piros nagyon elüt, én azt megpróbálnám vhogy máshogy megoldani, pl. rácsos és led világítással megspékelni@bombibmw
750D Komoly.Várjuk a képeket maestro.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest