Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xtevo
őstag
válasz BlackSoft #44687 üzenetére
Budget megoldások az előbbire a GMC-től:
GMC R-4 Bulldozer -
BlackSoft
addikt
És ehhez mit szóltok?
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
BlackSoft
addikt
válasz Ramses07 #44685 üzenetére
Csodálkoztok? Folyadékkristályos Átlátszó LCD az összes oldala neki, amin tudod állítani, mennyire legyen átlátszó, vagy pedig inkább tükröződő Ezt alapból nem 2FT elkészíteni, én megértem az árát. (Legalábbis képről azt hiszem, hogy ez az a csodaház, amiről volt egy angol cikk nemrég )
[ Szerkesztve ]
-
Ramses07
Modder
-
Henk
veterán
válasz #97716736 #44682 üzenetére
Tény, hogy színben nagyon vegyes (nekem is) és sokkal mutatósabb lenne egy azonos színvilágú, de ez a konfig van több mint 3 éve. Eladni fillérekért lehetne és én már kinőttem abból, hogy százezreket költsek egy lap, proci, ram kombóra a színvilág miatt.
Nálam az egyik legfontosabb szempont a halk működés. Rengeteg ventit kipróbáltam anno és ezek tetsztettek a legjobban és ezt nem is áldozom be csak azért, hogy jobban passzoljon mondjuk a laphoz. Ledes venti meg teljesen kizárt, egyáltalán nem tetszenek. Mondjuk a háznál a fekete belső nekem is jobban tetszene, de sajnos ez már biztos nem fért bele ebbe az árba Li-éknél.xtevo: köszönöm ez volt a cél.
Rypejakten: a ventik már adottak voltak és ahhoz lett rendelve a harisnya mert akkor még itthon szinte csak pár egyszerű szín volt elérhető. Így is ez volt az ami még színben legközelebb ált hozzá, de van benne pár árnyalat eltérés az fix.
Itt egy kép kívülről így nem annyira csicsás.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szépnek szép lett a harisnyázás is a helyén van, csak (számomra) túl sok a szín benne. Szűkíteni kellene a színeket. Mondjuk ha az alaplap színeihez harisnyázod a kábeleket, és a ventik is kék ledesek lennének, na akkor az ütne. Illetve fekete belsejű házikóban tényleg szebben mutatna még.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Rypejakten
addikt
kérlek ne hallgass Kamelotra, nem attól lesz menő géped, hogy van benne 12 vagy 24 giga ram, vagy egy új házban pihen. tőle ebben a topikban eddig csak vásárlási tippeket láttam.
maga a konfig klassz, szépen elrendezted a kábeleket. ami egy picit elüt, az a túlzöld harisnya, de lehet csak a fényviszonyok miatt tűnik ennyire eltérőnek a Swifek színétől.
-
Henk
veterán
válasz KAMELOT #44677 üzenetére
Nálam inkább az volt a szempont, hogy rendezett legyen és nem az, hogy minden alkatrész színe harmonizáljon egymással. Emiatt pénzkidobás lenne lapot meg ramot cserélni. A zöld harisnya is már csak a ventik miatt került bele előtte feketére volt minden harisnyázva. A házból direkt ezt választottam mert minden vele támasztott elvárásomnak tökéletesen megfelel.
-
do3om
addikt
válasz imibogyo #44674 üzenetére
Azért a biztonsági üveg megmunkálásához én nem tudnék a környékemen semmi céget meg senkit szerezni.
Plexiből meg ne nevettess már azért nem kéne a biztonsági üveghez hasonlítani.De ettől függetlenül kibaszott drága az biztos.
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
imibogyo
veterán
válasz viperabácsi #44669 üzenetére
Erre mondtam, hogy egy ügyesebb kezű emberke ezt simán megoldja (CNC-s plexi vágással együtt is) mondjuk 50k-ból. Na jó legyen mondjuk maximum 80k, ha már CNC-ztetünk meg ilyenek. A váz nem egy nagy valami, mondjuk pontosan ugyanezt úgy sem lehet megcsinálni otthoni gépekkel. Alaplapi tálcát, meg a többi sallangot pedig bármelyik régi gépből lehet bányászni. Szerintem normális összeszerelés és festés után simán lehet ezt a színvonalat hozni töredék árból.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
Az de szép.
Lesz mire gyűjtenem jövőre. -
ST05
őstag
-
addikt
Nagyon szép ,de vicc az ára...inkább horror
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
do3om
addikt
Mindegy nekem a fizu nem enged meg ilyeneket. Biztos vannak itt akik havi fél millával gazdálkodnak akkor nincs ilyen baj hogy drága. Bár ez esetben is meggondolnám, mert azért elborult elmével kel ehhez rendelkezni vagy valóban sok lével. Vagy a apuci veszi meg... ááá nem ez nem hinném kapna egy fülest és elfelejtené az ilyen drága házat.
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
törölt tag
Azért itt is megkérdem, hátha. Van valakinek tapasztalata ezzel a házzal kapcsolatban: IN WIN Tou Design Tower?
-
-
xtevo
őstag
Urak!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, be szeretném fehér kábelharisnyázni a Fractal Design Define Mini kábeleit (usb3.0, usb2.0 illetve i/o), de elvesztem akkora a választék... Innen venném (lenne egyéb rendelésem is, és akkor kellemeset a hasznossal esete lenne).Melyik ajánlanátok? Előre is köszönöm a segítséget.
-
TomiLi
addikt
-
SzlobiG
félisten
válasz Neoteric #44643 üzenetére
Mindenképp, de ezek is szabályozva lesznek ahogy ismerem magam.
(#44644) do3om Ami légszállításra jobb az hangosabb is szal olyan nagy eltérések nincsenek az egyik halk, de alacsony légszállítás a másik hangos, de magas légszállítás.
(#44645) F34R Hát majd elválik nem variálok tovább jóformán tökmind1, mert 1 cpu-ra lesz egy tripla radi+single szal azt még talán passzívba is elvinnék.
-
do3om
addikt
Ez igaz lehet, a 120-as 1500rmp-s ez meg csak 1000, pedig odafért volna még az az 500, ugy sem lenne hangos, meg aki akarja az leszabályozza. A csendre meg ott a cégnek a silent wings2.
Szóval ez kicsit másképp is csinálhatták volna, az összes 140-es 1000rmp náluk, meg légszállításban is egyező, 120-as szintén így van. Jó lenne ha lenne szórás a termékekbe.
A dizájn az csillagos 5-ös[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
-
do3om
addikt
válasz SzlobiG #44642 üzenetére
Én is ezt a Be Quiet ventit néztem ki (12-esek kellenek), szerintem nagyon szép venti, Vannak légszállításra jobbak (bár bisztos hangosabb) is de ezt nekem nagyon tetszik, csak még nem tudom lesz e cserélve mert a mostaniak ledesek, szóval kéne bele világítás.
A gépházam meg nagyon letisztult rendezett, nincs benne hely egy ledszalagnak ugy hogy számomra szépen el lehessen vezetni. Eleve úgy kellet volna ahoz megépítenem, ledszalag rejtve és kis apró lyukak fúrva neki a borításba, így tudnám csak elképzeli.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
F34R
nagyúr
válasz SzlobiG #44633 üzenetére
gentle typhoon-k lennenek a legjobbak csak szinte mar sehol nem beszerezhetoek.
(#44634) BlackSoft
akkor mar inkkabb maradnek a 650d-nel ami most is van neked. ebbol a siverstone es a caselab lenne a legtutibb.
(#44635) bombibmw
ha annyi penz lenne akkor nem kellene donteni, megvenne mind a harmat es majd eldontene melyik a hozza illo.
-
BlackSoft
addikt
Szerintem semmi baj nincs a 900D-vel. Két kártya lesz vizezve, tehát előbb még egyet kell vennem majd, mielőtt elkezdem a gépház dolgot, addig meg van még idő
Addigra meg lehet, hogy Nakos piacra viszi a házát (remélhetőleg jó áron)---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
SzlobiG
félisten
Igen 4db 140-es performance járt a házhoz. Ha úgy döntök, hogy 3db 12-est teszek szívónak pont a radi tetejére, akkor swif2-re gondoltam hogy azt veszek és mennek be oda a keretbe ami a képen is van. Na de majd ha megjönnek a cuccok elválik milyen a hangjuk, mivel nagyobbak így jobban dőlök a 140-esek felé.
Először még a víz úgyse lesz beépítve marad a levegő.
-
F34R
nagyúr
válasz SzlobiG #44630 üzenetére
mar felteve ha alulra egy nagy static pressure-el rendelkezo 140-es teszel akkor felulre eleg csak ami kikavarja a meleg levegot. ha a perfomance edition venitjei vannak benne akkor minimalisan hangosabb mint egy coolink Swif2 viszont en annyira nem mondanam jo ventinek.
(#44631) BlackSoft
900d-t ne, nekem amennyire tetszett a kiallitasi videokon amikor meg sehol nem lehetett kapni , pont annyira nem jon be mar.
(Miert nem kerdezel ra Nakos-ra hogy kell-e meg neki , szerintem hamarosan valamikor biztos hogy eladja.)
Masfelol ha egy kartyat akarsz vizezni akkor meg mindig ott van a tj07, vagy a ft02 amit mar en is ajanlottam, ezeknek a felepitesuk is hasonlo btx mint a tj11-nek.[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
Ami között kell majd választanom, az a fent látható középső Magnum, a 900D és a TJ11.
Az első nálunk nem kapható
A 900D-t árulják sok helyen, és "olcsó" (másik 2-höz képest)
A TJ11-es tetszik a legjobban, de már csak egy helyen kapni 200-ért. Ami kicsit sok, amikor kinéztem több helyen lehetett venni, és 160körül ment. Most csak a bluechip-nél van, ők pedig híresek arról, hogy egy csavart 300.000-ért listáznak ki...---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
F34R
nagyúr
-
kungzi
veterán
ez valami eszméletlen szép és remek megoldás
-
SzlobiG
félisten
válasz LLKobe #44624 üzenetére
Szép ennyit számít ha el van rendezve.
Én meg tegnap megrendeltem a cuccost végül MSI Z77Mpower lesz és CM V700-as táp.
Azon agyalok, hogy felülre a házba 14centis ventiket lehet pakolni de a radim az 3x12-es. Szerintetek ide mennyen 3db 14-es vagy 3db 12-es?
Ugye itt felül direkt van hely a ventiknek alá menne a radi a gépházba.
Házhűtő jelenleg 14-es, de oda a radi miatt 12-es lesz mert nem tudnám felfogatni a single radit.
-
kungzi
veterán
-
albert8
veterán
válasz #97716736 #44622 üzenetére
Most miért? Képzeld csak, ha az egyik oldalába gép a másikba meg egy rakat sör van behűtve?
Egyébként ezek az egyik legjobb alapanyagok szerintem, mert úgy alakitod ahogy tetszik.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Tirexi
addikt
Olyan halk a gép mintha nem is menne.
Imádom ezt a kis mini mobil klíma házat. -
BlackSoft
addikt
válasz bombibmw #44618 üzenetére
Ezek a CaseLabs házai
Magamnak kinéztem egy MAGNUM STH10-et, de nálunk nem lehetne beszerezni, külföldről meg ilyet nem lehet rendelni emberi postaköltséggel
Az a hatalmas meg valami ilyesmi akar lenni, bár nem pont ez szerintem...
De nézz szét az oldalon, vannak jó dolgok
Az ami középen van, azt néztem én ki, jól elférne benne minden szépen, amit szeretnék Az a batár nagy valami pedig a tetejében simán elhordoz egy 9x120-as radit is
[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
Gyerekek ez meg mi a sz@r?
-
Supr@
senior tag
válasz Tirexi #44611 üzenetére
Meglett volna a 20fokkal kevesebb, ha az alp bevan tartva: elol alul friss levego be, hatul fent meleg ki, hiaba megy keresztul a radin a meleg levego, ha egyszer tud tavozni a meleg. Nem kotekedeskent (isten ments,szived joga termeszetesen) de ugy tunik nekem, hogy egy cosmost lecsereltel egy h100 miatt. Annyira nem jo az a huto sztem
-
Tirexi
addikt
válasz LLKobe #44596 üzenetére
Kifelé fújatva is a cső ugyan úgy közel lett volna a VGA-hoz szal nincsen miről beszélni. Az egy elrontott konstrukció akár honnan is nézem. Egy igazi "khmm" gépházban 800D, 900D van hely a radiátornak a gépház tetejében. Itt nincsen.
Más is szív vele nem csak én. Alig találni olyan képet ahol normálisan lenne megoldva a kifelé fújatás a H100i-vel... (amint látod más is a gépház belsejébe rakta radit nem kívül)
Valamelyik alaplap engedi valamelyik nem. A linkelt képen a VGA egyel lejjebbi slot-ba van. Nekem egyel feljebb volt majdnem elérte a csövet.20 fokot nyertem az új gépházzal. Szerinted meg lett volna a Cosmos 2-ben is a 20 fok csak azért mert átfújatom kifelé a radin a levegőt? Segítek, soha. (a 80 fokos VGA hő még szépen tett is volna rá nem hogy kevesebb lenne)
A csatornámra feltöltött videókban elhangzó kommentár szigorúan magánvélemény. Ez annó ki volt írva a weboldalamra. Ha számomra kaki akkor az.
-
jones965
Modder
Kösz srácok, most nem válaszolgatnák a feltett kérdésekre. Hamarosan a logouton olvasható lesz a worklog, ha valakit érdekel.
-
LLKobe
veterán
válasz SzlobiG #44607 üzenetére
Naja így már érthető Én is ebbe illetve az előző hónapba cseréltem házat, tápot, meg vga-t Mondjuk a ház zajos, csúnya és poros, a táp hangos és csúnya, a vga meg öreg és sánta volt
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
SzlobiG
félisten
válasz LLKobe #44605 üzenetére
Vannak azért indokok a lap/táp cserénél is.
Lap: Az egyik ugye a kinézet idáig nem érdekelt engem se ezért is vettem anno ezt a másik meg, hogy megakarom nézni egy jobb PWM-el rendelkező lapba a procit tehát valami OC-s lapot akarok venni ami jobb tuningra.
Táp: Ennek a kinézetével nincs bajom amúgy. Dupla venti van benne a kábelezése se jön be, meg ha minden igaz ez miatt indulgat magától a gép. Na meg egy még jobb hatásfokú tápot akarok.
Szal azért nem csak a kinézet az oka.
(#44599) jones965 Na igen, ilyenre sose lesz türelmem meg szakértelmem se. Szép munka.
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
válasz Because #44598 üzenetére
Beleszámoltam azt is hogy fekete csavar legyen, mése sima acél szinű, meg a posta/futár költséget.
(#44604) kungzi: igen, én is úgy raktam volna be, ránézésre fentre beférne a radi rajta 4 ventivel.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
válasz SzlobiG #44588 üzenetére
Szép darab. Bár nekem nem tetszik, de az biztos hogy szép és mi őségi cucc. A nyitható - zárható teteje jó ötlet, azt én is elviselném a házamon.
Amúgy Te most tényleg azért cserélsz lapot meg tápot (amivel saját bevallásod szerint is elégedett vagy) mert nem szép? Na ezt sose fogom megérteni, nekem ez akkor is csak egy eszköz, amiben a fő szempont a funkcionalitás, és nem az esztétika.
-
kungzi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest