Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bandi94

tag

Sziasztok!

TV-hez értő kollégákat kérdezném. Van egy Samasung LE32B530P7W lapostévénk, kábeltévét nézünk rajta, digitális jelet kap. Nem mostani már szegény feje. Még régebben elkezdett olyat csinálni, hogy bekockásodott a kép néhány másodpercre, elsötétült, majd visszajött a normál jel. Addig hadonásztam körülötte, hogy rájöttem, hogy a koax mozgatására elő lehet idézni a problémát. Továbbmenve rájöttem, hogy a tav-n lévő csatlakozónak a középső érintkezője mozog a helyén. Még tovább menve szétszedtem a tévét, majd sajnálattal tapasztaltam, hogy a csatlakozó egy árnyékolt modulban van (lásd kép). Ahogy mozgattam kívül az érintkezőt, úgy tűnt, hogy a láb, ami a modul nyákjába van forrasztva nem mozog együtt az érintkezővel. A tápban minden jónak tűnik, nincs egyetlen púpos kondi sem, a port is kitakarítottam.

Aki látott már ilyet, attól kérdezem, hogy mit lehet ezzel kezdeni? Én azt nézegettem, hogy ha az árnyékolás ki lenne forrasztva, majd a modul fel lenne hajtva, hozzá lehetne férni az aljához.De ha nem a forrasztás engedte el... :U

Epiphone Les Paul with Seymour Duncan SH2-SH4 Hot Rodded set

Új hozzászólás Aktív témák