Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- LG LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
Értem, magyar vonatkozásban egy kicsit magasabbak az árak, esetleg valami 2 antennás öreg wifi-ből kibontani ott használnak még hasonlókat.
-
félisten
válasz PitLee #49797 üzenetére
A fülestől 5-6cm-re szeretném elválasztani, így 2x2 pin-re van szükségem.
Az oldhatóság nem fontos, de félek, hogy ha simán forrasztom, akkor hiába az átlapolás, ne lesz elég erős.
Ezért gondoltam oldahatóra, mert azt vissza tudom dugni, ha szétjön.A füles 13dollár volt (Piston 3), így 1k alatt örömteli lenne megúszni a dolgot.
(#49795) mezis: Kössz, megnézegetem ezeket.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
PitLee
őstag
Fontos az oldhatóság ?
Ha nem, akkor a négy szálat négy különböző távolságra vágnám, mint a lépcsőfokokat, majd átlapolva forrasztanám és egy vagy két zsugorcsővel fixálnám.
A füles milyen, nem bontható?
A mmcx-ből egyet-egyet akarsz oldalanként ? mert mintha 2 pinesek lennének.
A 2,5mm jack ?
Csudálatos tablet fotó balról nézve,
az első projekt egy 4 pin-es teló 3,5 jack, a második egy mp3 lejátszó 3,5 jack, és egy 2,5-es gyári burkolattal.
Vagy egy ilyenre vágyol , van szolidabb áron is igaz már 6,5mm jack-el, de csak 720 dodo[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
-
félisten
Sziasztok!
Hol lehet vajon MMCX csatit szerezni?
Egy fülhallgató kábelét szeretném toldani a lehető legkisebb csatlakozóval, és ez az, amit eddig találtam a feladatra.
Viszont egyelőre nem találok sehol szerelhető verziót.Kössz!
-
Flashback
addikt
Sziasztok
Itt is learom a kérdéseimet Szóval arduinóval kellene kapcsolgatnom led-es paneleket. A dolog még képlékeny. De egyenlőre úgy fest egy panelen 2 power led lesz.
A power ledek adatai:
3W LED :45mil
Forward Voltage: 3.2-3.8V-700MA 45milx45milA power ledek meghajtását darabonként egy AMC7135 IC fogja végezni (a hosszú élettartam érdekében)
Több panelen esetén ugye az arduniótól külön áramforrás kell a ledeknek.
Na most itt jön a kérdés hogy-hogy adjam neki az áramot? Vagy az AMC7135 (PWM szabályozással a VDD bementen) feszt is szabályoz?
Köszönöm a válaszokat
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Kernel
nagyúr
válasz Gyula84 #49789 üzenetére
Amiatt nem, a biztosítékot soha nem méretezik határértékre, a bekapcsolási impulzust is el kell viselnie. Plusz még az évek során ismétlődő kapcsolások anyagfárasztó hatását is.
Mindamellett az sem teljesen mindegy, hogy 50 W vagy 50 VA. De még ha egy rossznak számító cos ϕ = 0,5 teljesítménytényezővel kalkulálnánk, akkor is beleférne:
100VA x 0,5 = 50W
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Gyula84
veterán
Üdv
Szeretném az oszcilloszkópom galvanikusan leválasztani a hálózatról arra gondoltam, hogy erre egy 230-230voltos transzformátort használnék ez így jó? PL ezt
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Batman2
őstag
-
PitLee
őstag
Kösz , ezt az oldalt kerestem, (anno nem könyvjelzőztem) itt tesztelgetnek PC ventilátorokat.
-
And
veterán
-
And
veterán
válasz orion1025 #49779 üzenetére
Helyettesítő R= 12V / 0,21A= 57Ω (ez ugyan nem teljesen lineáris, de hanyagoljuk).
Ha egy közel fele ekkora értékű, mondjuk 22Ω-os ellenállást teszel vele sorba, akkor a ventilátoron az eredeti táp kb. 2/3-a fog esni, elméletileg 8,7V. Egy legalább 1..2W terhelhetőségű példány megfelel, vagy akár két darab 10Ω / 1W soros kapcsolása is. -
sörösló
aktív tag
válasz Batman2 #49772 üzenetére
" olyan szarul van beállítva, hogy díszkiválágított az utasterem előtte haladva!"
Esetleg nem felejtetted bekapcsolva a hátsó ködlámpát? Én ilyenkor szoktam reflektorral beállni a páciens mögé. Ha ő vakíthat engem a hülye piros fáklyával, akkor miért ne? Nagyon sűrű (!!!) ködben hasznos lehet, de amikor korlátozott látótávolságban egy máglya rohan előtted és semmi mást nem látsz tőle, akkor csak fel kell valahogy hívni a figyelmét!
-
PHM
addikt
válasz orion1025 #49775 üzenetére
Ehhez nem ártana tudni a ventilátor névleges áramfelvételét,
esetleg a teljesítményét.
Ha csak a teljesítményét tudod, azt elosztva 12-vel megkapod
az áramfelvételt.
Mivel kb 4 V-tal akarod a ventire jutó feszültséget csökkenteni,
a 4 V-ot elosztva az ismert, vagy kiszámolt árammal, (A-rel számolj)
meglesz az ellenállás értéke ohmban.
Az ellenállás minimum terhelhetőségét pedig úgy tudod meg, hogy a
4 V-ot megszorzod a már ismert árammal.
Persze az ellenállás teljesítményét nem árt kissé túlméretezni.
Ha például 1,9 W jön ki, akkor 3, vagy 5 Wos ellenállás javasolt.[ Szerkesztve ]
Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
orion1025
őstag
Üdvözlet!
Érdeklődnék, hogy egy 12 Voltos ventilátor maximális sebességét, mekkora értékű ellenállással tudnám csökkenteni, ~30%-al? Sajnos speciális légkavaróról van szó, ezért csendesebbre nem tudom cserélni, az ellenállásos módszer lenne a legegyszerűbben kivitelezhető.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
darvinya
titán
válasz PitLee #49766 üzenetére
A gond ezekkel, hogy már nem éri meg az árukat.
0.8" és 1" még mindig kicsi.Én ilyenre [link], vagy már ilyenre [link] gondoltam.
Mert előbbivel 3.94" a hasznos méret, utóbbival 2.92" a hasznos méret.
Kb. árban is annyi lenne.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
PitLee
őstag
válasz Batman2 #49772 üzenetére
Szerintem Gergely is tisztában vele, ő azt kifogásolta minek egy ilyen elektronika építése, amikor veszel egy neked tetsző ledes E számjelű menetfényt, otthon felszereled majd egy relével bekötöd, hogy motor indítás után működjön, de a helyzetjelző, tompított, reflektor kapcsolásánál, elejtsen a relé ennyi szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Batman2
őstag
válasz F_Gergely #49769 üzenetére
Ha már itt járunk, nem véletlenül találták ki a DRLt, az legalább nem vakít el, mint minden második fényszóró, és még nappal is, mert olyan szarul van beállítva, hogy díszkiválágított az utasterem előtte haladva!
Nagyon szoktam az ilyet szeretni, pláne, mikor ott jön mögöttem 3m-re!
Nappal pedig tök felesleges a fényszóró mivel az hivatalosan útmegvilágító berendezés, ennek megfelelően van kialakítva és ugyan helyzetjelzésre, kvázi menetfénynek is használható, mert látszik a fénye távolabbról is, csak hogy ugyanazt a fényt, amit az előre bocsájt és nem az útra, töredék teljesítménnyel elő lehet állítani erre kialakított lámpatesttel, plána ha az LED, akkor pedig még kevesebből.
És bár lehet, hogy téged nem érdekel a fogyasztás és a környezetvédelem, de szerencsére sokakat azért igen, talán még az autógyártókat is, így akár 2-3deci fogyasztás csökkenés is sokat számít sok autó esetében.
Javaslom, gondolkodj egy kicsit mielőtt leszólsz másokat!
Üdv[ Szerkesztve ]
Batman2 - Viva la Mercedes W123-200D 1979
-
Batman2
őstag
Megépítettem a deszulfátort újból, egy újonnan készített panelon, új IC-vel és a leírás szerinti FETtel, tegnap sikerült szereznem.
Az IC és a tápszűrő ellenállása beforrasztása után mértem tápfeszültséget a ICn, a 12V- ból olyan 10,5-öt lehett mérni, ez már rendben van.
Aztán beforrasztottam a többi alkatrészét az 555-ösnek és meghallgattam egy füllhallgatóval a kimetet, közepesen magas, sípoló hang, tehát működik.
Majd betettem a FETet, majd egy 5W-is ízón át kapcsoltam az akkura, hogy ne károsodjon semmi, ha zárlat van. Az ízzó nem világított, tehát rendben van.
Beforrasztottam az maradék alkatrészt is, majd megint teszt 5W-os ízzóval, most sem vilgított, műszer szerint 40mA körül esszik. Ahogy rákapcsoltam az alkura a tekrcsektől halk fütyülő hang jött, ugyanaz, mint a fülhallgatóban, tehát működik.
Most rajta van egy 12Ah-ás akkun már pár órája, hang továbbra is van és enyhén melegednek a tekercsek, egyelőre ennyi a változás.Üdv.
Batman2 - Viva la Mercedes W123-200D 1979
-
And
veterán
válasz cool13 #49765 üzenetére
Ha 2x 12V-os, akkor szekunderenként 4,16A-es áram leadására képes. Ha a szekunder középleágazásos, vagyis három kivezetése van (az egyik szekunder vége fixen össze van kötve a másik elejével), akkor csak sorosan köthetők, és lesz egy 24V / 4,16A-es trafód. Ha a szekunderek teljesen függetlenek (négy kivezetésük van) és egyforma a kimeneti feszültségük, akkor fázishelyesen párhuzamosíthatók, és így kaphatsz egy darab 12V-os, maximum 8,33 amperrel terhelhető szekundert.
-
PitLee
őstag
válasz kjani18 #49756 üzenetére
Nagyobb kijelzők link.... link
----------------------------------------------------------------------------
(#49761) F_Gergely
Ha jól tudom az szabálytalan tehát a napralifényről ha tompítottra váltasz annak kikel kapcsolnia, ugyan úgy, mint a ködlápát is csak a tompított alatt lehet felkapcsolni, helyzetjelzővel nem, ezenfelül még az elhelyezés is vannak szabályok az autó szélétől és azt hiszem a talajtól milyen távolságra kell lennie. Itt van a szabályozás az 55/A. § és 55/B. § alatt. -
cool13
őstag
Sziasztok!
A 100VA-s toroid trafó az hány amperes? 6A-s egyszerű tápra volna szükségem, jó lenne hozzá?
-
F_Gergely
őstag
hát te tudod én ennek mondjuk semmi értelmét nem látom, ezerszer egyszerűbb egy DRL-t külön berakni, mint szarakodni ezzel, arról nem is beszélve hogy szerintem ennek így ebben a formában semmi értelme.
5-10 ezer forint egy nappali menetfény. Mondjuk én annak se látom sok értelmét mert a sok hülye, ugyan úgy használja mellette a helyzetjelzőt, ráadásul hátul DRL esetén hátul nincsen világítás. Én ahogy elindulok felkapcsolom a tompítottat, napszaktól függetlenül. -
-
kjani18
őstag
válasz darvinya #49716 üzenetére
Szia
Ha már ezt megtaláltad, nem találkoztál hasonló kittel, csak nagyobb (sokkal) kijelzővel? Úgy 30mm számmagasság, vagy az fölött, ill. nagyobb fényerő!
Esetleg ilyennel meghajtani egy nagyobb kijelzőt?Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
Batman2
őstag
Én a családban mindkét öreg autóra felszeteltem egy egy erős fényű LED csíkot (stabilizált tápegységgel), napközben csak ezt szoktam égetni, megfelel a fénye az átlag gyári nappali menetfényeknek és egyáltalán nem divatból tettem fel, hanem a kisebb áramfelvétel miatt, mérhető a fogyasztás csökkenés (3deci/100km) és az autó hálózati feszültsége is magasabb, az öreg akku is fittebbé vált a használata mellett, így plusz egy évet bírt.
Üdv.Batman2 - Viva la Mercedes W123-200D 1979
-
félisten
válasz darvinya #49749 üzenetére
Kössz!
A kábelt már megvettem, hasonló a képen láthatóhoz: komplett füles kábel.
Arra gondoltam, hogy ha a Piston 3-at nem tudom szétszedni elég kulturáltan, akkor pár centire a fülestől vágnám el a mikrofon felett, és toldanám oda az új kábelt valami nagyon kicsi, de erős megoldással.
Vagy ha nincs erős megoldás, akkor lehet csati is, de akkor is ici-picinek kell lennie, hogy ne zavarjon az arcom mellett lógva.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sziasztok!
Fülhallgató kábelét szeretném toldással javítani.
Van erre valami kifejezetten kultúrált és masszív megoldás?El tudok képzelni valami ultra-mini csatlakozót is.
Előre köszi a tippeket!
-
Kernel
nagyúr
válasz terapeuta007 #49746 üzenetére
IC adatlapon vannak általában kapcsolási rajzok, abból többnyire ki lehet találni valamilyen megoldást.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
válasz terapeuta007 #49744 üzenetére
IC-kre rá kell keresni, adatlapokat átnézni, hogy melyik intézi a szabályzást.
-
terapeuta007
aktív tag
-
terapeuta007
aktív tag
Jo estet! A fenti erositovel az egyetlen problema az hogy nincs hozzá "controllerem" amivel a hangot kéne szabályozni es az elozo tulaj halkan hagyta... Hogy adjam rá a max hangerőt?( nem kell potmeter) a controller az 1. kep( balrol jobbra) masodik csatlakozoja[ Szerkesztve ]
Jimi Hendrix-Purple Haze
-
Kernel
nagyúr
-
rita7107
aktív tag
Sziasztok.
Mivel senki nem jelentkezett ezért nekiálltam eagle-ben tervezni.
Kérdésem, hol lehet beállítani hogy a "wire" ne csak pontosan a raszter kereszteződésre
jelöljön. Fent vannak az alkatrészek a panelon, de nem tudom összekötni őket, mert a
rendszer csak a raszter közepére illeszt "wire"-t. Így viszont azt jelöli, hogy nincs összekötve a két alkatrészem.
Mit állítottam el, vagy be rosszul. -
pjen
félisten
válasz csabyka666 #49734 üzenetére
Nekem egyáltalán nem fontos,csak egy 5let.Azért írtam,hogy megfelelő dióda.Egyébként egy vatta cukor fej fordulatát szabályoztam igy.
-
F_Gergely
őstag
rajtam kívül mindenki érti mit szeretne?
-
csabyka666
veterán
-
csabyka666
veterán
válasz Kernel #49731 üzenetére
Én is ezt a tábort erősítem, és olcsó, igénytelen "tuningnak" tartom. Nálam legalább annyira gáz, mint a gumicsikorgatás. (Csak egy vélemény, és igazából nem is ez volt a kérdés.)
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Kernel
nagyúr
Azért szokták egyesek kicserélni LED-esre, ami szintén szabálytalan, de egyszerűbb kivitelezni.
Egyébként lehet, hogy bizonyos körökben menő az autó karácsonyfává változtatása, jobb körökben inkább gáz és ízléstelen.
-
DZs
senior tag
válasz csabyka666 #49728 üzenetére
A helyzetjelző gyenge menetjelzőnek.
-
csabyka666
veterán
Igen, erre magamtól is rájöttem, de ebben mi a pláne? Az nem jó, ha a helyzetjelzőt kapcsolod csak fel? Az is ugyanúgy szabálytalan, és ha teszel bele színes izzókat, még menő is.
[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
DZs
senior tag
válasz csabyka666 #49726 üzenetére
Hogy kisebb fényereje legyen.
-
DZs
senior tag
Sziasztok!
Próbálkozom itt is hátha...
Már régóta keresek egy olyan valakit, aki egyedi kapcsolást segítene csinálni az autómban. A fényszóróknak tervezek 8-9V-ot adni menetjelző fényként. Foglalkoztok ilyesmivel, vagy ismertek valakit, aki beköt egy egyedi áramkört?
Köszönöm a segítséget! -
Kernel
nagyúr
válasz darvinya #49718 üzenetére
Valószínűleg másképp van felprogramozva a kontroller, azért is szerepel ott a multifunkciós elnevezés, míg a másik egyszerűen óraként fut.
A multifunkciósból ez a legolcsóbb, ha jól látom:
-
Kernel
nagyúr
válasz Batman2 #49721 üzenetére
Nem láttam akkor az utánszerkesztést, mindenesetre hiába nagyobb az induktivitás, de annak a fojtótekercsnek jó nagy az ellenállása is. Ez pedig korlátozó tényező induktív energiával való feltöltésben és kisütésben egyaránt.
Az 555 a megadott alkatrészekkel állítólag 1 kHz-en működik és 50 μs a FET bekapcsolt állapota.
555 kalkulátor szerint mondjuk csak 128 Hz jön ki, 95 % kitöltési tényezővel. 1000 μs periódusidő 5 %-a 50 μs, ez legalább stimmel a leírással.
50 μs idő alatt kérdés, mennyi energiát lehet betenni 12V-ról, az adott tekercsellenállás áramkorlátozó hatása mellett, utána azt kisütni az akku alacsony belső ellenállásán?
Ez ugyanis más helyzet, mint amikor kézzel megfogod és ráz. Nagyobb terhelőellenálláson jobban fel tud szökni a feszültség. Akku sokkal jobban ráterhel, oda már jelentősebb áram is szükséges. Sőt, a regenerálási folyamat során, ahogy javul az állapota, egyre jobban csökken a belsőellenállás.
Valamilyen szimulátorban lehetne ezzel kísérletezni, bár én pont azzal nem szoktam. Fejben történő szimulációt szoktam meg már korábban. Vagy inkább gyakorlatban kipróbálni, és akkor nem kell a hiányzó paraméterek (induktivitások, ellenállások) meghatározásával sem szórakozni.
-
csabyka666
veterán
Bocsi, tárgytalan...
[ Szerkesztve ]
-
F_Gergely
őstag
válasz FireKeeper #49719 üzenetére
Ugyan ilyen allomasom van
Olyasmi kiforraszto kene amivel gyorsan tudok labakat kiforrasztani jellemzoen led, es kondi labakat. SMD forrasztashoz jo ez a forrasztoallomas. -
FireKeeper
nagyúr
válasz F_Gergely #49715 üzenetére
mennyire hosszabb táv, milyen alkatrészeket kéne legtöbbször kiforrasztani, milyen volumenben, és mennyit szánsz rá? ezektől függően érdemes keresgélni.
furatszerel cuccokhoz jellemzően jó a vákumos kézi párszáz/1-2 ezer forintos szippantó is.
kis volumenű IC kiszedéshez talán a chipquik nevű cumó lehet jó, de azért drága mulatság ez is.
ha viszont nagy tételben gondolkodsz akkor érdemes beruházni egy hőlégfúvóra. mármint nem az 5e forintos praktikeres bazinagy fajtára hanem olyanra amit direkt ilyesmire csinálnak pl ezsteam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Kernel
nagyúr
válasz darvinya #49716 üzenetére
Másodiknál a tápellátás ki van egészítve egy áteresztőtranzisztoros stabilizátorral, így az 5-12 V között tud működni, míg az első csak 3-6 V között. Vagy az IC adatlapja szerint 2,7-6 V.
-
F_Gergely
őstag
Sziasztok,
Kiforrasztáshoz mit ajánlanátok? Szalagom van, most vákumos szippantókat nézegettem. Ebay-en van 400 forinttól csillagos égig elektromos, és kézi is. Van ezzel kapcsolatban valami tapasztalatotok?
Az elektromos nekem bejön csak nem tudom mennyire megbízható és használható hosszabb távon. -
Kernel
nagyúr
-
Kernel
nagyúr
válasz darvinya #49709 üzenetére
Amilyen a fotón szerepel, azt küldik. Én is csak most láttam, tavaly még nem volt ilyen:
http://www.ebay.com/itm/371488622509
Itt élesebb a kép is:
[ Szerkesztve ]
-
Ereshkigal
őstag
Köszi mindkettőtöknek. Rendelek párat, jövőre ide is érnek.
-
Ereshkigal
őstag
Ha már multiméter. Tudnátok ajánlani multihoz igényes, nem túl drága mérőkábelt? Akár ebayről. Van három kínai műszerem, amikkel egyébként nincs bajom, de a kábelek kritikán aluliak.
-
moha21
veterán
válasz Kernel #49701 üzenetére
Ja imádnivaló, mikor beduja az ember az aljzatba és szikrázik... Akkor is, ha nincs rajta terhelés. Ebből kifolyólag én mindig előbb a 230-ba dugom be a töltőt és csak aztán a laptopba.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
rita7107
aktív tag
Sziasztok.
Van egy kapcsolási rajzom, amit szeretnék megcsináltatni.
Viszont a panel gyártója, vagy proteus, vagy eagle formátumot kér.
Az egyik alkatrész (TC4S584F, vagy ennek helyettesítője, egy másik kapcsolásban SFH-6206) nincs benne egyikben sem.
Így nem tudom megcsinálni a nyákrajzot.
Tud esetleg valaki abban segíteni, hogy ezt az alkatrészt elkészíti?
Nem ismerem egyik programot sem annyira, hogy elkészítsem.
Köszönöm! -
Kernel
nagyúr
válasz Tompie #49700 üzenetére
230V x 0,6A = 138W tehát ezt senki nem gondolhatja komolyan.
De van valami szabvány, hogy fel kell tüntetni a lehetséges maximális áramfelvételt, legyen az akár impulzusszerű. Egy ilyen tápegység (nem töltő) a bedugás pillanatában vehet fel nagy áramot, mivel a puffer pillanatnyi zárlatot képez, míg fel nem töltődik. Vannak ugyanakkor áramot korlátozó alkatrészek is a körben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- LTD EC-256 + Blackstar ID:Core 20
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK 14 Firefly G7 WORKSTATION! i7-10810U/32GB/512SSD/14"/NVIDIA 4GB/GARI
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest