Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
szabifotos #45736 üzenetére
Áramgenerátort már 1-2 százasból is össze lehet rakni akár egy proto nyákon is ha van kéznél egy forrasztópáka: [link] - az alap fix kapcsoláshoz nem kell több mint egy N csatornás mosfet, egy NPN tranyó, valamint két ellenállás - a sötétített terület már csak akkor kell ha kívülről mikrovezérlővel vagy mikrokapcsolóval akarja kapcsolni, dimmelni az ember. Az autómban elkezdtem sorban LED COB modulokra cserélni a sofita/T10 belsőtér/kilépőfény/csomagtér fényeket, és mindenhová ilyet építek eléjük mert az ellenállásos áramkorlátozást amúgy sem szeretem, ilyen ingadozó környezetben pedig még a LED is simán károsodhat, elhalhat mellette...
Új hozzászólás Aktív témák
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- INTEL PC KONFIGURÁCIÓ: Számítógép helytakarékos, kisméretű Mini ITX házban, SSD nélkül
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest