Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• DarkByte

addikt

Sziasztok!

Nagyon kezdő vagyok még az elektronika témakörében így bocsi ha baromságokat kérdezek vagy írok.

Szeretném megcsinálni ezt az 40mW-os FM transmittert próbapanelen, ahogyan a videóban is teszi a fickó: [link] Közel sem baj ha elsőre nem jön össze, úgysem túl drága alkatrészekből áll.

A kapcsolási rajzot kimásoltam ide:

Mivel Szegeden mozgok gondoltam elkezdem a RET-ből összevadászni az alkatrészeket. Elsőnek csinálok ilyet; alapvető dolgokat tudok csak az alkatrészekről. Ennek megfelelően összedobtam az alábbi listát: [link]

Egyrészt kíváncsi lennék hogy ez így rendben van-e, a katalógus számokat bedobáltam. Másrészt két alkatrészt (PN3563 RF tranzisztor; Hangolható tekercs 2.5 fordulat) nem találtam a katalógusukban. Gondolom más néven van/más vele ekvivalens dolgot kellene választani, viszont sajnos itt megállt a tudomány :( Az utóbbi eszköz nevét így is csak kisakkoztam / lefordítottam Google Translate-el. :B Valaki tudna segíteni miket vegyek ezek helyére?

Előre is köszönöm ha valaki veszi a fáradtságot és segít. :R

Új hozzászólás Aktív témák