Sziasztok!
Tervezek venni egy ilyen hangfalszettet használtam hardverapróról. Szerintetek mennyiért éri megvenni egy jóállapotban lévő ilyen 5.1-et használtan? Mit érdemes megnézni vásáráskor, vannak tipushibák?
lábszagú a kolbász
Benq GL2240 Full HD, Led-es háttérvilágítású 22 colos monitor!
Eladó 2db 10" netbook Samsung N150 fekete illetve Acer Aspire One D255 fekete
EVGA X58 3X SLI (E758) eladó! Fullos I7-es lap, hozzávaló 6GB rammal, I7 920-as procival és hűtővel!
Intel Core I7 920 eladó! Tuningos proci, EVGA X58 SLI lappal, 6GB OCZ rammal, Thermolab hűtővel!

Sziasztok!
Tervezek venni egy ilyen hangfalszettet használtam hardverapróról. Szerintetek mennyiért éri megvenni egy jóállapotban lévő ilyen 5.1-et használtan? Mit érdemes megnézni vásáráskor, vannak tipushibák?
lábszagú a kolbász
Én 20 k-ért árulom pl.
Típushiba a genius 5.1-eknél a távirányító, többedik nyomsára csinálja azt amit mondasz neki. Nem annyira élet-halál hiba.
Vásáláskor hogy van e gari, mennyi ideig van ha van (nekem van).
SonyEricssonWT19i+D750i; IntelCore2DuoE8600@3.33GHz; SamsungSyncMaster 2043NW; Asus5GC-MX/1333; 2x2GBKingmax; SeagateBarracuda7200-11-1,5-TB(50°C:S); Samsung160GB; Genius 5.1 5050V2

Nézelődtem HA-n de nem igazán találtam a hirdetésed 
lábszagú a kolbász
(pm)
SonyEricssonWT19i+D750i; IntelCore2DuoE8600@3.33GHz; SamsungSyncMaster 2043NW; Asus5GC-MX/1333; 2x2GBKingmax; SeagateBarracuda7200-11-1,5-TB(50°C:S); Samsung160GB; Genius 5.1 5050V2

Sziasztok van egy Genius sw-hf5.1 5005 hangfal rendszerem. Az lenne a problémám, hogy csak a 2 front hangfalat tudom megszólaltatni win7 oprendszer alatt. A beállítás varázslónál szól mindegyik hangfal viszont böngészőben (youtube,..stb), winampon, és classic media playeren csak a már fent említett hangfalak üzemelnek! A hangkártya alaplapi. Kérlek titeket segítsetek.

Szerintem a hangkártyád/alaplapod topikjában hamarabb kapsz választ, mivel probléma arra keresendő. Lehet nincs benne pro logic2-es dekóder...
Régen winamp csak 4.1-ben volt hajlandó szólni. Én zenére jetAudiot használok, az 5.1-be szólaltatja meg a régi mp3-at is. Videóhoz meg VLC-t mindenféle kódlap nélkül megeszik szinte minden videót (még nem találtam olyat, amit nem játszott le) és az is 5.1-be szólaltatja meg a filmet, még ha sztereó is a hang rajta.
Asus K52J, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Mali Python + Shimano LX cuccok, LG Optimus One
Persze, hogy csak a két front üzemel, mivel sztereó zene esetén csak ez a két csatorna létezik.
Ehhez elég kevés köze van a Win7-nek. Ha az alaplapi vezérlő driverében van olyan, hogy keverj ki mindig minden hangfalra a hangot, akkor azt kapcsold be. Ha nincs, akkor ez van. Vagy veszel másik hangkártyát, vagy olyan programot használsz, ami képes a sztereó anyagok 5.1-es kikeverésére.
Az előttem szóló írt is példákat a programokra.
Media Player Classic: Ha a filmekben 5.1-es a hangsáv, akkor a programban kell beállítani, hogy azt 5.1-ben küldje ki, mert alapból az is sztereóra van állítva.
Film közben jobbkatt a képre --> Audio --> Itt fogod látni a hangsávoknak megfelelő dekódert (AC3 vagy DTS) Ezekre kattintva fog előjönni a menü, ha jól emlékszem, ahol állítható a megszólaltatott csatornák száma. Elég sok variációban.
A kényelem nagy úr...

Köszönöm a gyors reagálást! A hiba az én memóriámban volt.
Egyszerűen elfelejtettem feltelepíteni a drivert az integrált hangkártyának..... a problémát sikerült kiküszöbölni mostmár rendesen szól a drága! 

Sziasztok,
egy elég idős Genius 5.1e-m van és előjött rajta a potméter hiba, eddig a hangerőgomb tekergetéssel recsegve kicsit szólt rendesen, ma viszont már a bal első hangszóró egyáltalán nem hajlandó megszólalni. Biztos,hogy potméteres hiba, mit tudok vele kezdeni?
Apple iPhone 3GS 16 GB iOS 5.0.1

Sziasztok. Vettem egy HF 5.1 6000-es szettet, de a távirányítója nincs meg.
Milyen távkapcsokkal tudom üzemeltetni? Lehet valahol venni ilyeneket? Esetleg köztetek valakinek van használaton kívüli?
Ez a kocsi mivel megy? -Levegővel! -?????? - https://www.facebook.com/Fluxgate - Likeold, oszd meg, támogatókat keresünk. :)

sziasztok, valaki meg tudná mondani hogy a csíptetős hangfalvezeték az hány mm-es? lent porosodott a kicsikém a pincében és most nincs meg és venni akarok hozzá. ha valaki megmondja előre is köszönöm

1-1,5 mm lehet, de ha kicsit combosabbat veszel az nem fog neki ártani 
Asus K52J, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Mali Python + Shimano LX cuccok, LG Optimus One

Az a sz@r cérna még 0,5-ös sincs. Alig lehetett belőle blankolni. Van 0,75-ös OFC kábelem, olyan mellette mint valami kötél. Elég lesz neki 1-es, vagy max 1,5-ös, be kell férnie a csíptetőbe. Meg a túl vastag sem jó, nagy az ellenállása. Lényeg a minőségen van.
Ez a kocsi mivel megy? -Levegővel! -?????? - https://www.facebook.com/Fluxgate - Likeold, oszd meg, támogatókat keresünk. :)

Lemértem, amit 5000-hez adtak az 0,75 körüli lehet, ahhoz képest masszívka... Ami előtte volt a Creativeomhoz, na az cérna volt 
Meg a túl vastag sem jó, nagy az ellenállása.
Hja, mert a nyomorult kábel csak azért is ellenkezik a fizika törvényeivel, mi?

Egy kis segítség:
[link]
--- www.aproparadicsom.hu ---
(#5217) sellerbuyer válasza sellerbuyer (#5216) üzenetére
Bár ez a táblázat se 100-as, mert ahogy elnézem, szerintem felcserélték a 4-8 ohm-os hangfal feliratot. 
--- www.aproparadicsom.hu ---

Sziasztok!
Van egy Genius SW-HF 5.1 5000 hangfalam, kicsit régi sokat állt a sarokban.
Az újra üzembe helyezése óta a mély nem szól csak a windows tesztképernyőjén, amikor felülnézetből kell a hagfalakra kattintgatni, de akkor "dübörög" rendesen. A kábelek jól be vannak dugva. Több hangkártyával is próbáltam.
Annyi hogy csak azt a kábelét találtam meg, ami 3 jack és egy soklábú ps/2 dugóra emlékeztető valamiből áll. Nem emlékszem régen melyikkel használtam. Azóta jobb hangfalam van, de tisztán emlékszem hogy ennek is jó erős mélye volt, és ugye wintesztben most is erős. Van valakinek ötlete mi lehet a baj?

Hangkártya megfelelően van beállítva, milyen lejátszóval próbáltad megszólaltatni?

Hát most arra jutottunk hogy egy régi de jó creative x-fi extreme musicot betettünk abba a gépbe, és ott lehet ilyen bass redirectiont állítani. Ez gondolom az hogy hány Hz-től küldjön jelet a mélynyomóra.
Enélkül se media player se youtube se játék alatt nem volt mély.
A creative meg valami hihetetlen egy cég lett, a veboldalról 50 megás program több mint 2 óra alatt jött le 
[ Szerkesztve ]
Üdv!
Maximum, mekkora hangszórót köthetek a fadobozos geniusra?
Sehol nem találok valami leírást, hogy maximum, mennyit bírna a woofer. 
Roccat Taito-t keresek!

Elég sok fadobozos széria van, esetleg leírhatnád pontosan neked milyened van.
http://noob.hu/2010/01/19/Genius-SW-HF5.jpg
Suliban vagyok.. csak képet találtam. Körülbelül így néz ki.
- Elnézést a linkelésért, de elég labilis itt a net. -
Roccat Taito-t keresek!