Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#2451) GeniusHU válasza Eöregh (#2448) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Ha a sztereó bemenetekre kötve sincs mély egy mp3 lejátszóval, akkor hibás.
Neked kell visszaküldened a szervizbe.

Ez a hátulütője a webshopoknak, akkor olcsó mikor megveszed, ha bármi van már drágább.
És külföldre fizetsz, a magyar boltosok meg emiatt mennek tönkre.

Nem hiszem hogy nem lehet helyben vásárolni...
Zalaegerszegen ráadásul sok kisker is van.

www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...

(#2452) GeniusHU válasza Paloczi95 (#2450) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Ugyan más tipus, de az elv azonos :

http://prohardver.hu/tema/re_genius_hf-5000_tuning/hsz_1-100.html

http://prohardver.hu/tema/genius_5_1_fa_tuning_1_ora_alatt/hsz_1-100.html

www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...

(#2453) Paloczi95 válasza GeniusHU (#2452) üzenetére

Paloczi95
(újonc)

Köszönöm a linkeket! A reflex-nyílásról egyikben sincs szó, akkor azt nem is lehet megcsinálni? Valami szívószálas kibélelést hallottam valahol.
Ja és arra valaki tud mondani valamit, hogy érdemes-e vastagabbra cserélni a kábeleket?

És te személyesen GeniusHU mit mondasz az ilyen átalakítgatásokról?

[ Szerkesztve ]

(#2454) GeniusHU válasza Paloczi95 (#2453) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Biztos van értelme, különben nem csinálnák.
A kábel cserélők mindig pozitív élményről számolnak be a fórumokon.

(#2455) GeniusHU válasza GeniusHU (#2454) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

De szerintem a kérdéseidet inkább a linkelt topicokban tedd fel... :K

(#2456) Paloczi95 válasza GeniusHU (#2455) üzenetére

Paloczi95
(újonc)

Sajnos elég régen volt utoljára aktív mindegyik. :(

(#2457) GeniusHU válasza Paloczi95 (#2456) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Attól még lehet oda írni. Meg olvasni is lehet a topicban, nem csak kérdezni. :K

(#2458) iqkacsa

iqkacsa
(újonc)

Sziasztok!

Van egy sw 5005-ös hangfalszettem, de a neten nem találok hozzá sehol user manual-t, az eredeti meg nincs már meg...
Nem tudnátok valami linket hozzá?

Köszi:

Gellért

(#2459) iqkacsa válasza iqkacsa (#2458) üzenetére

iqkacsa
(újonc)

Sziasztok!

Még annyi kérdés, hogy sajnos a távirányítója sincs meg, és hogy abból pótot lehet-e venni nálatok és ha igen mennyiért (a honlapon nem találtam meg). :-)

[ Szerkesztve ]

(#2460) GeniusHU válasza iqkacsa (#2458) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Szia!

Mit nem tudsz ezen az egyszerű szerkezeten, hogy user manual kell hozzá?

Távirányító már nem beszerezhető sajnos.

(#2461) diablo77

diablo77
(újonc)

Üdv! Másfél hete vásároltam egy 5050 V2-es hangfalszettet. A hangzásával nincs bajom, igaz 10-es hangerőnél feljebb még nem használtam, lévén "bejáratós". A problémám a következő lenne: hangerő változtatáskor megszólal a mélynyomó, úgymond búg egyet. Ez nem tudom mennyire normális, szerintem nem annyira, de ez még a kisebbik gond. A nagyobbik az lenne, hogy 2-3 nap bekapcsolt állapot után a mélynyomó "megzavarodik" (vagy inkább más, nem tudom) és elkezd dünnyögni beszéd esetén is, amikor pedig nem kellene. Egy ki-be kapcsolás (1 perc pihantetés) után visszaáll a normál működés. A harmadik probléma meg inkább csak bosszantó: a samsung TV-m távirányítója szintén képes "vezérelni" a hangfalakat, bizonyos gombjai bizonyos funkciókat a mélynyomón vezérelnek (pl EPG info megnyitása a front hangfalak hangerejét csökkenti. Vigyem szervizbe vagy ennek így kell lennie. Hozzáteszem, a hangzása szép, bár kicsit halk, főképp számítógéppel, de mint írtam 10-es hangerő fölé még nem vittem.
Köszi

(#2462) iqkacsa

iqkacsa
(újonc)

Egyenlőre konkrét kérdésem nincs, csak szeretem elolvasni az ilyesmi papírokat. :-)
Ebben az esetben az lenne a kérdésem, hogy sw5.1 5000-es távkapcsa jó-e hozzá?

Köszi a segítséget:

Gellért

(#2463) GeniusHU válasza diablo77 (#2461) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

szerviz@genius.hu címre írj kollégámnak, ő tud adni bővebb tájékoztatást :K

(#2464) GeniusHU válasza iqkacsa (#2462) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Sajnos az 5000 távirányítójával nem megy, csak a sajátjával.

(#2465) diablo77 válasza GeniusHU (#2463) üzenetére

diablo77
(újonc)

Köszönöm, írok.

(#2466) diablo77

diablo77
(újonc)

Írtam reggel emailt, de választ sajnos nem kaptam.

(#2467) diablo77 válasza diablo77 (#2466) üzenetére

diablo77
(újonc)

Már kaptam. Köszönöm. :)

(#2468) m3tr0

m3tr0
(senior tag)

Sziasztok. Beírom ide is hátha...

Egy több éves GEnius 5.1 HT rendszerem van és nálam is jelentkezett a potméter hiba, nálam a bal front recsegett eddig de ma már egyáltalán nem szól.
Gondolom a potméter döglött benne.

Honnan tudok szerezni potmétert szerezni?
Mekkora munka ezt megcsinálni?
Mondjuk a családban van aki tud forrasztani.

Tud valaki segíteni, nem dobnám ki a rendszert mert szeretem és kiszolgál amúgy.

Köszönöm előre is. :R

Apple iPhone 3GS 16 GB iOS 5.0.1

(#2469) Hogiii válasza m3tr0 (#2468) üzenetére

Hogiii
(kvázi-tag)

Próbáld meg kontakt spray-el befújni vagy wd40-el de csak kicsit... ha akkor se javul meg csere.

(#2470) m3tr0 válasza Hogiii (#2469) üzenetére

m3tr0
(senior tag)

Köszi a választ, pontosan hova kellene fújnom a wd40-et?
Az előlap részét ha leszedem az elég lesz vajon?
Holnap szétszedem az elejét aztán meglátom, a potméter az maga a hangerőszabályzó gomb? Jól gondolom?

[ Szerkesztve ]

Apple iPhone 3GS 16 GB iOS 5.0.1

(#2471) Hogiii válasza m3tr0 (#2470) üzenetére

Hogiii
(kvázi-tag)

Bele a potméterbe, nem tudom hogy van annál. Ha motoros akkor a motor tekeri a potit. Lehet ha elszeded a gombot még nem fog látszódni rendesen ki kéne szedni kicsit belefújni megjáratni majd bekötni akkor is megcsavargatni és próba.

(#2472) madd dogg

madd dogg
(fanatikus tag)

Sziasztok. Vettem egy HF 5.1 6000-es szettet, de a távirányítója nincs meg.
Milyen távkapcsokkal tudom üzemeltetni? Lehet valahol venni ilyeneket? Esetleg köztetek valakinek van használaton kívüli?

Ez a kocsi mivel megy? -Levegővel! -?????? - https://www.facebook.com/Fluxgate - Likeold, oszd meg, támogatókat keresünk. :)

(#2473) klambi

klambi
(őstag)

szevasztok!
genius 5.1 be 5000-es sorozatba keresek trafót, vagy komplett mélyládát, valaki tud ebben segíteni??

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! "|Mond szépen angolul: Gyors róka! |"

(#2474) GeniusHU válasza Hogiii (#2471) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Zárt a potméter háza, nem nagyon lehet belejuttatni kenőanyagot.
Egy hangerő-potméter panel meg kb 11.5e FT...

(#2475) GeniusHU válasza madd dogg (#2472) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Sajnos ilyen távirányítót nem tudunk biztosítani, egy univerzálisat kellene venned.

(#2476) GeniusHU válasza klambi (#2473) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

szerviz@genius.hu - alkatrész ügyben itt tud mindenki érdeklődni. :K

(#2477) SIBERIA78

SIBERIA78
(újonc)

halihó! Van egy Genius Look 312P típusú webkamerám és sajnos nincs meg a telepítő cd-je. A kérdésem az lenne hogy van-e valamilyen telepítő amit le tudnék tölteni? Már kerestem de értelmeset nem találtam eddig. Köszönöm a segítséget előre is!

(#2478) madd dogg válasza GeniusHU (#2475) üzenetére

madd dogg
(fanatikus tag)

Értem. És van valamilyen ajánlott típus, amivel a legtöbb funkció működik?

Ez a kocsi mivel megy? -Levegővel! -?????? - https://www.facebook.com/Fluxgate - Likeold, oszd meg, támogatókat keresünk. :)

(#2479) GeniusHU válasza SIBERIA78 (#2477) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

www.geniusnet.com

magyarul nyílik meg, középen letöltések, majd a megnyíló részen jobb felül enter model részbe írd be 312p és ENTER és hoppá :C

(#2480) GeniusHU válasza madd dogg (#2478) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Sajnos ebben nem tudok segíteni.

(#2481) ato165

ato165
(újonc)

Üdvözlet.
SW-5.1 Home Theater DHT-510 cuccom van. Olyan kérdésem lenne, hogy legtöbb zenénél semmi gond a méllyel, de vannak olyanok ahol fura hang jön ki a mélynyomóból, mintha egy papírlapot tartanék elé, szél, sisegős hang. Érdekelne, hogy ez jelenthet valami bajt, vagy van erre valami megoldás?

(#2482) GeniusHU válasza ato165 (#2481) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Ezt látni kellene. Be tudod hozni? A bevizsgálás ingyenes.

(#2484) kozo31

kozo31
(újonc)

Honnan tudom letölteni a Genius hanfalomhoz való C-Media AC97 Audio Device 5.12.1.50 -t?a neten nem találtam semmit.

(#2485) klambi válasza GeniusHU (#2476) üzenetére

klambi
(őstag)

és pontosan milyen tipusu a trafó a mélyben???

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! "|Mond szépen angolul: Gyors róka! |"

(#2486) .:ZS:.

.:ZS:.
(tag)

Üdv!

Kb. 7 éve nyúzom ezt a szerkezetet DHT-510, sajnos most már két problémám is akad vele. Első az, hogy feszültség alatt folyamatos búgás jön a tápegységből, bekapcsolva hangosabb, stand by módban halkabb, én arra tippelnék hogy valamelyik kondi kezd haldoklani, de egyéb ötletet is szívesen fogadok. Ezzel nem is foglalkoztam nagyon mert csak akkor zavaró ha épp nem szól semmi, de azért jó lenne megoldani. A másik és ez már sokkal zavaróbb probléma, hogy a hangerőszabályzó poti is kezdi megadni magát, egész pontosan a jobb első hangszóró bizonyos állásokban konkrétan nem szól, másban nagyon halkan, egy két helyen meg tökéletes, amit észrevettem, ahogy egy állásban több időt tölt a potméter úgy romlik folyamatosan a hang minősége. Az lenne a kérdésem, hogy miképp lehetne ezt a problémát orvosolni? Miután belülről és megnéztem elég speckó potméternek tűnt ami benne és ha jól sejtem a sarki "fűszeresnél" nem fogok találni. Előre is köszönöm a segítséget :R

A sebesség élvezet! Nyomd a gázt és élvezd az életet!

(#2487) GeniusHU válasza kozo31 (#2484) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Hangfalhoz nincs driver, max a hangkártyádhoz. :N

(#2488) GeniusHU válasza klambi (#2485) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

szerviz@genius.hu - ide írj és jön a pontos válasz :K

(#2489) GeniusHU válasza .:ZS:. (#2486) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Szia!

Komplett hangerő szabályzó panel van csak, ami 11.5e ft.
A potméter gondokra csak ez a megoldás van.

A másik passz, látni kellene. A bevizsgálás ingyenes.

(#2490) .:ZS:. válasza GeniusHU (#2489) üzenetére

.:ZS:.
(tag)

Értem és köszi a választ! :R Mondjuk most hirtelen nincs 11500-rá, úgyhogy így marad még egy darabig :DDD

A sebesség élvezet! Nyomd a gázt és élvezd az életet!

(#2491) GeniusHU válasza .:ZS:. (#2490) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Legolcsóbb kikötni direktbe és a pc-ről vezérelni a hangerőt.

(#2492) garami87

garami87
(lelkes újonc)

Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy elkerüljek egy fölösleges cipekedést! Adott egy genius 5050 es v2 es hangfalszett, tegnap vettem az edigitalban, vagyis hoztam el! Látszólag minden okés vele szól is, viszont több érdekes dolgon is megakadt a szemem/fülem!:S Az egyik, hogy ha kikapcsolom és vissza, akkor elfelejti a beállításokat! A másik, hogy ha mondjuk pc (5.1 ben bekötve) illetve bármilyen sztereó jelforrásnál ha kb 50% van a hangerő és a rendszeren leveszem egészen 00 ra, akkor is lehet hallani, tehát nem lehet teljesen 0 ra levenni a hangerőt csak akkor, ha mute olom a rendszert!:S Plusz az LG LCD tv m (lw559042 es) távirányítója is kezeli a rendszert, igy programváltásnál elállítódnak a beállítások, állíthatom vissza. Nos ezek apró dolgok, viszont annál idegölőbbek főleg az, hogy nem lehet teljesen némítani csak a mute al ahogy leírtam! Valaki szakértő tudni ebben segíteni? Kifogtam egy selejteset esetleg?

gg

(#2493) Hogiii válasza garami87 (#2492) üzenetére

Hogiii
(kvázi-tag)

Nem fogtál ki selejtet, ez ilyen sajnos.

(#2494) RobeszQ

RobeszQ
(újonc)

Sziasztok!Nekem is egy SH-HF 5050 v2-esem van és az lenne a kérdésem,hogy a sub-ról azt a "hálót" hogy tudnám leszedni?Mert észrevettem,hogy mikor nagyon erősre rakom a basszust,akkor mintha amiatt a háló miatt torzitana.Már probálkoztam vele,de nem nagyon akartam feszegetni.

(#2495) garami87 válasza Hogiii (#2493) üzenetére

garami87
(lelkes újonc)

Tehát akkor hiába vinném vissza, ugyan úgy olyan lenne a másik is, hogy nem lehetne teljesen lehalkitani, ha a winben fel van tolva!:(

gg

(#2496) Hogiii válasza RobeszQ (#2494) üzenetére

Hogiii
(kvázi-tag)

Szerintem semmi köze a hálóhoz. Mert nem is ér bele. :K

(#2497) Hogiii válasza garami87 (#2495) üzenetére

Hogiii
(kvázi-tag)

Igen, sajna mindegyik ilyen. Nekem is volt ez a típus és én is csodálkoztam rajta. :U

(#2498) garami87 válasza Hogiii (#2497) üzenetére

garami87
(lelkes újonc)

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!;) Nincs vele bajom szépen szól, csak ez nagyon zavaró benne!:(

gg

(#2499) Hogiii válasza garami87 (#2498) üzenetére

Hogiii
(kvázi-tag)

Mondjuk engem nem az zavart. Tényleg szépen szól, engem csak a bekapcsolás, hogy hátul van a kapcsoló meg hogy mindig 20 as hangerőn volt ezek zavartak. De a dizájn az tetszik meg a 6000 es is jó, csak azért lehetett volna elektronikán javítani nem össze tákolni. :K :)

(#2500) RobeszQ

RobeszQ
(újonc)

ja jolvan most már megvan mi a gond!a gép oldalát rezegteti és annak van olyan kicsit fura hangja.Majd valamit kitalálok

(#2501) GeniusHU válasza RobeszQ (#2500) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

:))

(#2502) Rabbitf_24

Rabbitf_24
(őstag)
LOGOUT blog

Hello

1 éve vettem egy GENIUS SP-HF 1800A hangfalpárt.
Pár hete észrevettem, hogy a bekapcsoláskor nem világított a kék led, ami
jelezné a működést. Gondoltam ez nem gond, ettől még okés....

2 napja viszont ha bekapcsolom akkor nincs hang. Ha várok 5-6 percet, akkor először egy kis sistergés jön, majd szépen fokozatosan visszajön a hang. Mi lehet a probléma?

Köszönöm előre is a segítséget!

Fringe addict.

(#2503) zsugo

zsugo
(újonc)

Sziasztok

Van egy GENIUS SW-HF 5.1 5000 típusú rendszerem, egy bekapcsolás után elromlott. Ég a tápfeszültséget jelző LED látszólag minden funkció működik (ki lehet választani a bemeneti csatornát, működik a hangerőszabályzó) de nincs hang csak egy enyhe zúgás amikor felhúzom a maximumra. Mi lehet a probléma vele?

Előre is köszönöm

(#2504) GeniusHU válasza Rabbitf_24 (#2502) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Szia!

Hozd be és megjavítjuk. Kb 5000Ft-ból meg lehet javítani.

A led kiégett, azt cserélni kell. Az plusz, ha kell.

(#2505) GeniusHU válasza zsugo (#2503) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Valószínüleg bemeneti panel szállt el, az kb 13.500 ft javítani.

(#2506) Rabbitf_24 válasza GeniusHU (#2504) üzenetére

Rabbitf_24
(őstag)
LOGOUT blog

Hello

az a baj, hogy Veszprémből nem éri meg felvinni Pestre.
Mit kell kicserélni? Ha megmondod, akkor megcsinálom.
(Villamosmérnök létemre nem okozhat gondot... :) )

Jöhet PÜben is.

Köszi.

Fringe addict.

(#2507) Zsotti824

Zsotti824
(lelkes újonc)

Sziasztok.kicsit több mint fél éve van egy SW-HF 5.1 6000-em
következő a problémám.volt itt egy áramszünet és azóta a kijelző megbolondult és akárhányszor kapcsolom ki és be.nem jön helyre.hibásan mutatja a számokat.de mutatok képet az a legegyszerűbb
[link]
a képen is látszik hogy a 45 ből a 4-es és az 5ösnek is a bel fölső része nem világít úgymond hanem csak nagyon halványan látszódik és az a része így el is van tolódva a kijelzőn balra és az úgy egymagába csak ott van.és minden számnál van valami hiba.
amúgy ipon-on vettem a cuccot

(#2508) Rabbitf_24 válasza Rabbitf_24 (#2502) üzenetére

Rabbitf_24
(őstag)
LOGOUT blog

Valaki látott már ilyen hibaképet? Ha meg tudta javítani, akkor mit kellett cserélnie?

Fringe addict.

(#2509) Hogiii válasza Zsotti824 (#2507) üzenetére

Hogiii
(kvázi-tag)

Gariba megcsinálják vagy cserélik szerintem

(#2510) Powerline94 válasza Hogiii (#2509) üzenetére

Powerline94
(újonc)

Sziasztok!

Vettem már régebben egy Genius 5.1 Hangfalszett -fadobozos CSAK A MÉLYNYOMÓ SW-5.1 Home Theater DHT-510. Az a gondom vele hogy a transzformátor elszállt benne és igen érdekes módon van megoldva, mert a 230 hálózati feszültségből csínnál ilyen 20, 22,18,24wattot ha jól tudom és nekem az szált el teljesen, meg az előtt zúgott a hangfal mint állat kikapcsolt állapotban is, majd egy idő után azt is elkezdte játszani hogy a ledek elkezdek villogni és gerjedni. Tudtok segíteni nekem vagy inkább vegyek egy ujjat helyett. Mert nem akarom kidobni mert a szívemhez nőt. Előre is köszike a választ.

Sziasztok!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.