Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- eGPU tapasztalatok
- Apple notebookok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skippper
senior tag
válasz alphamooncam #173427 üzenetére
Egyrészt ha elolvasod az üzenetem, pont azt írtam, hogy ezt nem lehet cáfolni, alaovető igazság, csak lehetetlen vele érvekkel szembeszállni. Lehet nem elég jó az USB kábelem, így a betűim úgy jelennek meg, hogy nehéz olvasni.
Másrészt innentől kezdve semmilyen mikrofonos beállításnak, equalizernek, REWnek semmi értelme, mivel úgy állítgatja be a rendszert, hogy nem érzékeli a titkoa dimenzióját a hangnak. Pár napja küldtél részletes méréseket a mélyládádról, milyen célból csináltad őket, ha megbízhatatlanok és úgysem adják vissza azt, hogy hogy szól?
Az én olvasatomban a zeneszerző művész - ott ezek jó érvek és elfogadható a szubjektív álláspont, viszont a hangtechnika műszaki tudomány és mint ilyen objektív, műszaki alapokon kell az érvrendszerét kezelni.
@KP - szerintem ez egy nagyon érdekes és fontos vita ebben a topikban. A jelenlévők zöme használ valamilyen mérésen alapuló beállítási rendszert - ráadásul egészen szofisztikáltakat. Ha elfogadjuk, hogy a mérések pontatlanok és annyira megbízhatatlanok, hogy mérhetetlen rajta egy olyan változás, ami a valóságban "úgy meglódítja a rendszeredet, mintha teljesen új hangszórókat vettél volna - kábelezés" akkor a fél topic értelmét veszti
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest