- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
-
balu28
csendes tag
Sziasztok,
SVS SB12-t mekkora helységbe ajánljátok maximum.
A nappalim 26nm, de mivel egybe van nyitva, étkezővel, konyhával, így összesen 40 nm. Ide kevés lenne? -
BBéci
legenda
válasz
#98221312 #157991 üzenetére
Esztétikáról jut eszembe, szombaton festjük a nappalit a mostani halvány barack színről zöldre. Ha jól emlékszem, [ilyenre].
Ha már esztétika, a csupasz falnál kevés rondábbat, barátságtalanabbat tudok elképzelni. Pláne nappaliban.
Végre a hálószobánk ággyal szembeni falfelületére is került valami dísz. [link] -
BBéci
legenda
Szerinted mit jelent a saccra?
Párszor megkérdeztem, de sosem kaptam választ arra: miféle olyan funkciója van még a nappalinak, amihez csupasz falak kellenek és gátolják az akusztikát javító idomok?
Nálunk a kb. 2000 könyvet befogadó polcrendszer csak pozitív hatásokat okozott, nem csak a visszhangot drámaian csökkentve javította az akusztikát, nagyságrenddel kellemesebbé tette a bent tartózkodást. Az itt-ott elhelyezett akusztikai panelek sem zavaróak, ahogy a teraszajtó/ablak elé hamarosan felkerülő vastag sötétítőfüggönynek (van alumínium redőny is) is kizárólag javító hatásai lesznek. Alighanem a bejárati ajtó belső felére is tennem kell valami csillapítást, mert pont visszaverő helyen van. -
törölt tag
válasz
xtremetuning #157982 üzenetére
Igazad van, hogy vásárlás elött mindenképp érdemes helyre tenni, hogy az adott eszköz milyen akusztikai környezetbe fog kerülni, és ennek függvényében érdemes az összeget kiadni.
Viszont a legtöbben átlag nappaliba/szobába építenek rendszert, aminek nem csak a mozizás a funkciója, és nem csak egy ember (hifi fanatikus) használja...Párom pl kifejezetten nem rajong ezért a hobbiért, és rá kell beszéljem, hogy valamiféle módszerrel legalább a csupasz falakat tüntessük el..
Ettől még természetesen tény amit leírtál, de alighanem a legtöbb felhasználónál ez kompromisszum lesz, amivel meg kell barátkozni.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #157982 üzenetére
"Csak az a baj, hogy amíg az akusztik nincs rendben, azt sem tudjuk, hogy az előző komponensek mit tudtak volna, ha ki tudják futni magukat."
Továbbá azt sem tudják, mit tudnának a mostani komponensek, így azok árának jelentős része kidobott pénz. Inkább az akusztika javítására kellett volna fordítani. -
BBéci
legenda
válasz
adamsfamily #157977 üzenetére
Valamint azt is kell nézni, mennyi került forgalomba az egyikből és mennyi a másikból. Saccra 15:2 (vagy 15:1) lehet az arány az Emotivák javára.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Vikthor #157981 üzenetére
" simán élhető."
Elhiszem. Csak az a baj, hogy amíg az akusztik nincs rendben, azt sem tudjuk, hogy az előző komponensek mit tudtak volna, ha ki tudják futni magukat.
Visszautalva dorinára, ha valaki milliós értékben gondolkozik, akkor ne sajnáljon egy kilót a környezeti feltételek megteremtésére sem. SZVSZ
Persze a jobb kábel - jobb komponens is működni fog. De jártam én már olyan szobában, ahova öntötték a lét két kézzel, de akkor kezdett el IGAZÁN! működni, amikor rendbe lett rakva. Addig is volt javulás, de a kánaán relatíve kicsi pénzből jött el.
-
válasz
xtremetuning #157980 üzenetére
Ok vágom csak azért nem teljesen minden fekete-fehér, itt az én példám, átlagos 30nm nappalim van, nem tökéletesek a viszonyok, de simán élhető. Példának felhoznám, a jól megszokott Proson R-12 hangját, lecseréltem és ugyanoda helyeztem el egy SB4000-et és ami a mélyeket illeti, ég és föld lett a különbség, természetesen a javára. Ezzel azt akarom mondani, hogy a még nem perfekt környezetben is hoznak javulást, nem is kicsit a jobb eszközök használata.
-
Hiccusz
csendes tag
válasz
bajnokpityu #157943 üzenetére
Ha az XMC-1 annyira AVM60 verő, magyarázd már meg nekem, légy kedves, miért van (bármilyen pillanatban) vagy egy tucat eladó XMC-1 a hifishark-on (jelenleg is 15), míg az Anthemből gyakorlatilag sosincs?
-
Hiccusz
csendes tag
válasz
ctrlaltdel13 #157940 üzenetére
Mivel jómagam nagyon keveset vagyok itt jelen (jószerivel sosem) , jobbnak láttam tanácsot kérni, mi szabad itt, s mi nem. Megkérdeztem tehát egy - ezen a fórumon törzsgárda tagnak számító - fórumost, s ő azt mondta, ne tegyek képet, mert az hirdetésnek minősül, s az itt tilos. Ellenben egy ilyen beírás nem. Magam is furcsálltam, de gondoltam, ő itt a jártas, ha ő mondja, akkor legyen. Elnézést, ha netán ez valakinek ez nem tetszik. Semmiféle öntömjénezésről nincs szó. Sosem akartam eltitkolni, hogy közöm van a DC-hez. Mi mindenesetre mindenkit nagyon szívesen látunk.
-
Gaben360
senior tag
válasz
exception #157967 üzenetére
Most is az optikát használom, mivel a denon nem 4k-s, csak fhd 3d.
Egy Zidoo x9s és egy xbox one x van rákötve, mindkettőt 4k hdr-be használom.
Egy 4k-s proci meg horror de még egy avr is ha nem használtat vesz az ember.
Az a kérdés,hogy mondjuk 150k-ért a Myryad, vagy egy 4k-s avr.Az atmos nem hoz lázba. -
powerup2
addikt
válasz
bajnokpityu #157965 üzenetére
Majd hamarosan nézelődnőm kell erősítők terén mert áttérek procira
aztán nézem a piaci kinálatot
-
exception
aktív tag
-
bajnokpityu
félisten
válasz
powerup2 #157963 üzenetére
xpa-7 gen3ra gondolsz?
az is valszeg AB osztály, viszont ami nehéz egy ilyen készülékben az a trafó. az gen3 emotiva az kapcsiüzemű tápos, nincs benne 15kilós toroid. ahhoz képest elég nehéz, hogy nincs benne toroid."The High-Powered Single Channel Modules used in the XPA-7 utilize a fully analog Class A/B output stage, and our highly regarded Soft-Switch™ Optimized Class H power supply topology"
-
powerup2
addikt
Erről valaki hallott már valamit kicsit ismeretlen nekem a gyártó.
-
-KP-
addikt
válasz
fehér_ember #157954 üzenetére
A 2*3m nyilván költői túlzás volt, de bőven vannak szobák amik nem sokkal nagyobbak.
-
exception
aktív tag
válasz
fehér_ember #157954 üzenetére
Nem ezek a cuccok drágák, mi keresünk hozzá keveset, Berki professzor megmondta, igazat kell, hogy adjak neki
-
fehér_ember
addikt
válasz
fehér_ember #157952 üzenetére
Én is a hifishow-kon hallottak miatt mozdultam pl. dynaudio irányba.
Meg ha azt nézem az svs-ek az emotivákkal is mindig hoznak egy szintet (ha már hm fórumon vagyunk); szóval azért rögzülnek a pozitív benyomások.
Az meg hogy én pl. csóró vagyok, az a kiállítók szempontjából gond; de azért nem mindenki az. (fejest pl. vettem újonnan a tavalyi hifishow hatására (meg használtan is); azért a dolog szépséghibája, hogy az árkülönbözet miatt viszont nem az audiopartnertől; de ha jobban állnék nem tököltem/vártam volna leértékelésre) -
-KP-
addikt
válasz
fehér_ember #157948 üzenetére
Szerinted egy 2*3 méteres mit lehet domborítani? Nagyon kevés olyan szoba van, ahol méltó körülmények vannak.
-
fehér_ember
addikt
válasz
Dorian #157950 üzenetére
Azért nem csak milliós hifis dolgok fordulnak elő (és most nemcsak sol-ra + tmp-re gondolok) és nem is kell mindenkinek komplett rendszert cserélnie. Meg ugye nálunk a használtpiac is játszik, szóval sok-sok évvel ezelőtt hifishown halott dolgokra azért elég sokaknak futhatja; de biztos vannak szépszámmal olyannok is akik a mostaniakat újonnan is megengedhetik maguknak.
Nálam az is fontos hogy a magasab kategóriás rendszerek mennyire győznek meg, mert ugye ha a magasabb se mutat semmit akkor mit várjunk az alattuk lévőktől.
Persze tudom hogy nem törvényszerű hogy fordítva, oda-vissza is működjenek ezek a dolgok, de akkor is kell valami támpont. Nálam itt is alakulnak azok a dolgok, hogy mely márkákkal kell foglalkoznom. -
Dorian
félisten
válasz
fehér_ember #157947 üzenetére
Az átlagember nem vesz több millióért hangcuccot, mert nem érdekli.
Aki meg több millióért hangcuccot vesz és ilyen szobába teszi be az csak simán hülye. -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #157937 üzenetére
Annyit lehetett kihozni belőle. Arról nem tehetnek, hogy az Anthemnek olyan a hangja, amilyen. Viszont pocsék akusztika mellett még kevésbé élvezhető, azért nem érdemes behurcolkodni egy szállodába.
-
fehér_ember
addikt
válasz
fehér_ember #157947 üzenetére
Folytatás.
Ha meg mozi is volna, akkor jobban teszik ha nem játszanak be zenei részletet egy szálat se.
Sosem felejtem el, amikor a mozira még tűrhető klipsch-ek mekkorát égtek pont emiatt
(amúgy lehet hogy a koncertfelvétel volt maga annyira pocsék, de igazából ez is az is blama). Amúgy tűrhető hm-et, csak filmekre, nem akkora nagy vasziszdasz összehozni; szóval nagy szakemberek lehetnek akiknek még az sem megy. Érdekes módon az "svs-es fiúk" elmegy színtű zenét még a mozis cuccaikkal is tudnak csiholni. Sajnos ez több állítólag hifi cucc gyártóra viszont már nem igaz. Szóval nekem az is elég ha már azt ki tudom gyomlálni, mi az amit végképp sohasem. -
Gaben360
senior tag
Sziasztok!
Egy Myryad MXD 4000 és T70 páros megér 150k-t?
Egyáltalán érdemes lenne foglalkozni vele?
Vagy inkább Emotiva UMC 200 és UPA 500?
Denon AVR-ről váltanék, ha érdemes. -
Uraim!
Az elmúlt hétvégén megmentettem a pusztulástól egy házimozi rendszert. Nem került veszélyes hulladékként a gyűjtőhelyre. Látszólag minden működik rendesen de van néhány problémám.
Harman/kardon AVR 235/230, SUB-TS7/230, SAT - TS7 illetve CENT-TS7 felállásban. Hozzátartozik még egy DVD 47/230.
HDMI port csak a DVD lejátszón van. Az AVR rendelkezik 3 darab optika bemenettel illet koax csatlakozóval. Az utóbbival nem tudok mit kezdeni. Az opikai bemenet használatával sajnos nem boldogulok.
Az AVR-t CD lejátszásra állítva, bármely optikai bemenetre állítva az eszközt, Felvillan egy KHz jellegű felirat, majd megszűnik a kapcsolat és vissza áll az eszköz analóg kapcsolatra. Kettő kábellel próbáltam egy "eredeti" látszólag szuper minőség, aranyozott műanyagvéggel. A másik egy ajándék, olcsóbb eszközhöz.
Vagy mind a kettő rossz vagy én rontok el valamit. (A fény mind a kettőn áthalad.)Analóg direkt bemeneteket tesztelve, az 5.1 minden csatornája rendben megszólal.
A kérdésem a következő.
Ha vásárolok egy ROLINE HDMI 4K2K Audio Extraktor LPCM 7.1 | HiFi Stereo Audio Converter vagy hasonló eszközt, akkor a tévéből HDMI-n érkező hang megszólaltatja az erősítőt.
Ha igen, akkor szinkronban marad a hang a képpel?
Ha nem akkor szinkronba hozható valamilyen beállítással.Ha idáig minden kérdésre pozitív a válasz, akkor HDMI jelből ki lehet szedni az eszköz ki- és bekapcsoló jelet és meg lehet etetni az erősítővel? Hogy úgy lehessen használni mint egy 60 ezer forintos jól árazott házimozi rendszert?
Elsősorban filmnézésre szeretném használni, 5,1-es felállásban.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
-KP-
addikt
válasz
bajnokpityu #157943 üzenetére
oké
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
ctrlaltdel13 #157940 üzenetére
Aa nem róla volt szó imént... :)
Itt nem illik ontomjenezni -
-KP-
addikt
válasz
BBéci #157931 üzenetére
Ha az 520-as Anthemet nézzük, 640.000-ért tudhatna Atmost legalább dekódolni, azzal nincs gond, hogy csak 5.1. Mellékesen hangilag az is pöpec, akinek elég az 5.1. Viszont a 720-al / 1120-al nem igen lehet mellé lőni. Vagy akár egy AVM60-al. Ami jó, az nem olcsó. Sose volt, sose lesz.
Nemsokára talán jön az új Anthem széria, kíváncsi vagyok mit fognak nyújtani. De többször mondtam már hogy a Nad is szimpatikus.
Ha pedig a régebbi modellek használt árait nézzük, akkor ismét csak igen jó vételnek számítanak. Egy régebbi 500-as 700-as elég olcsón megvehető már, és ha nem kell a natív 4k hdr tudó hdmi meg dolby atmos akkor nyugodtan oda lehet tenni sokszoros árú mai vasak mellé is. Vagy lehet picit többért 510-et 710-et vadászni... Az tud 4k-t és megkapta a legújabb Arc Genesis frissítést is.
-
Hiccusz
csendes tag
Sziasztok!
Hallottátok már, hogy 2019. október 23 - 27. között Nyílt napokat tart a DREAMCINEMA?
Dolby Atmos, DTS-X, Auro3D és egyéb nyalánkságokkal. Bővebb infó a FB oldalukon!
-
Dorian
félisten
Igen, nálam is kellenek panelok, mert a helyiség nem hagyományos értelemben vett nappali, hanem házimozizenenappali (tehát tévézésen, filmezésen, zenehallgatáson kívül nincs más funkciója) így nekem is csak kanapé, függöny, szőnyeg van a szobában. Mivel fél éve költöztünk, könyvespolcok gyártatása még mindig legutolsó prioritás, majd két év múlva, ha a többi fontosabb dolog megvan.
Viszont a korábbi fele akkora helyiségben lévő panelek megfelelnek, és mennyiségre sem kell több, hiába sokkal nagyobb a helyiség. -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #157928 üzenetére
Nem rosszak a Himnuszok, de lehet ugyanannyi pénzért - szerintem - jobb hangot kapni. Azok rajonganak értük, akiknek előtte vacakabb volt.
Ismét elismerem az ARC kiválóságát, az is sok pluszt adhat egy akusztikailag tré szobában. -
-KP-
addikt
Hát nálam pl. van egy jó nagy 3 személyes puha kanapé. Majdnem teljes szobát befedő szőnyeg, és függöny is. Könyvekkel kompletten telepakolt szekrénysor. De mégis kellettek akusztikai elemek, mert még így is rengeteg a csupasz a falfelület.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #157928 üzenetére
Na igen, de sajnos a "normális szoba" sokaknak nem osztályrésze, így előkerülnek a nem-szubtartományba eső, de lakberendezéssel még nem kezelhető problémák, amiken bizony javítanak a mérés után okosan elhelyezett akusztikai megoldások.
Ill. a kriptás megjegyzésem enyhe irónia, láthatjuk a topikokba feltett full csupasz falú szobák tömkelegét. -
bajnokpityu
félisten
válasz
BBéci #157927 üzenetére
Forgalmazó Úgy indult neki, hogy amit mutat az nem rosszabb, csak más lesz, mint otthon. Mondom oké, meghallgatjuk. Közelébe nem volt a hallott hang... Avm60, stb...
Azon meg már nem mosolyogtam, amikor atmost úgy demozta mennyivel jobb, mint a magyar szinkronos dd.Dorian, ezt mondtam régebben is. Melyeket alig tudod csillapítani, szobában, a többi meg normális szobában oké lesz.
Ti meg jöttetek, hogy akusztika uberalles.
-
BBéci
legenda
Az Anthem Room Correction valóban remekül teszi a dolgát, annál csak a Dirac Live jobb.
Ettől függetlenül az Anthem MRX500 engem nem nyűgözött le.
Jó, de semmi különös, ez leszűrhető volt a róla írt cikkemből. A véleményemmel nem volt elégedett a forgalmazó, ezért az volt az első és eddig az egyetlen Anthem, ami nálunk vendégeskedett., Így legyen őszinte a tesztelő. -
Quetz
őstag
válasz
exception #157906 üzenetére
A hangfalakat még csak csak, de a mélynyomót már nem fogod tudni, mert ott a DSP késleltetését is bele kellene kalkulálnod, viszont azt a gyártók nem adják meg, csakis a mikrofonos mérés marad.
Az Audyssey XT32 az egyik legjobb korrekció, csak manapság divat szidni, de az igaz, hogy a Dirac mögött messze elmarad testre szabhatóság szempontjából. Viszont az új smartphone app segítségével már könnyen le lehet korlátozni a schroeder frekvenciára, és akkor csak a szoba hatásai ellen dolgozik. -
exception
aktív tag
válasz
ctrlaltdel13 #157923 üzenetére
Én nem tudom, hogy ott nálad mi volt, de ott amilyen aura van, ami az elektronikai cuccokat fenyegeti, én már nem lepődök meg semmin
-
exception
aktív tag
válasz
ctrlaltdel13 #157921 üzenetére
Tényleg nem volt mély, pedig kikapcsoltam mindent, ami befolyásolta volna, nem is értettem, mi történt. Filmben nagyon hasonlított hangban a denon+végfok párosra, nekem az Anthemmel nagyobb volt a tér, az jobban tetszett, zenében is részletesebb volt, de valami történt a mély hangokkal. Lehet, valami még beleugatott a hangba, nálam itthon, ha simán music állásra veszem, akkor is remegnek az ablakok, ha éppen olyan a zene, ültünk ott és lestük, hogy mivan
-
ctrlaltdel13
őstag
Ezért is írtam hogy környezet függő.
Nálam pocsék volt, nem volt meg az összhang.
Sztereón semmi mély, ezáltal a közép és magas túlságosan dominált.(igaz a hallgatási pózicióba mély kioltást véltünk felfedezni)
Denonnal sokkal lágyabb volt a hangzás, több mélyet hallatott, viszont ezáltal jobb volt az összkép, igaz olyan volt az Anthem-hez képest mintha fátyolosabb lenne.
Az Anthem egy igazi nyers erő, részletező de számomra érces hanggal.( Saját környezet). -
Dorian
félisten
A "fő gondok szinte minden szobában" pont a mély-tartományban vannak (itt simán előfordul 10-20-30 dB-es frekimenet hullámzás), ugyanis felette az akusztikát nagyjából kezeli egy normál lakberendezés, a szőnyeg, függönyök, kárpitok, könyvespolc, ilyesmi, ami minden élhető, otthonos lakószoba része. Persze feltételezem, hogy kevesen szeretnek csupasz kriptában élni.
-
-KP-
addikt
válasz
exception #157914 üzenetére
Nem kell felvilágosítanod, nekem mrx500 van itthon. Anthemet ARC nélkül használni igazi böszmeség. Rá kell szánni azt a fél órát. Nálam a szubtartományt leszámítva egész korrekt akusztika van, és az elhelyezés, ülőpozíció is korrekt és még itt is jobb arc után, mint anélkül. A szubtartományba meg szó szerint zongorázni lehet a különbséget.... Nem kicsi, hanem óriási. Aki pedig zenén nem szereti, egy opció a menüben az on és az off állás. Ráadásul a szoftvernek is meg lehet mondani, meddig avatkozzon be. Aki akarja akár limitálhatja pár száz hz-re is, ahol a fő gondok vannak szinte minden szobában.
-
exception
aktív tag
válasz
ctrlaltdel13 #157907 üzenetére
Ez így van, de ha a Denon X4500-at egyedül hagyod, arra köröket ver bármilyen környezetben
Vagy el kell mozdulni a processzor-végfok irányba, ha már innen nincs fölfelé út.
-
-KP-
addikt
válasz
ctrlaltdel13 #157907 üzenetére
Ez érdekes mert nálam a Labradorok baromi jól szóltak az enyémmel. Mérni gondolom nem mértetek?
-
zarew
senior tag
Igaz , hülye kérdés volt. A történet lényege 25 év után ismét elkezdtem ZENÉT hallgatni. Kezdetnek megvettem a barátom acoustic research 5 db hangszóróját ( a hátsók is monitorok,nem is a legkisebbek) majd egy C.A. 651r azurt. Csak ügye a mozizás alatt kiderült ez még át sem engedi a 4k t. Nosza egy Denon x4500h szereztem. Mindent tud, csilivili de a hangja.....Maradt a 651r. Sztereoban is sokat hallgatom. Ismeritek azt az érzést amikor másfél órán keresztül mozdulatlanul csak zenét hallgatsz( Marcus Miller,Stanley Clark). És amikor abbahagyod percekig csak nézel magad elé, mint valami döbbenet jó film után a moziban. Ezt adja nekem a 651R . Ezen felbuzdulva keresek újabb, illatosabb,modernebb erősítőt. De jól tudom van olyan av erősítő ami mellé stereo integráltat is lehet tenni,és zenén azt használni? És akkor nem kell végfokozni.
-
exception
aktív tag
válasz
Quetz #157903 üzenetére
A Rotelnek sincs szobakorrekciója, mégis az egyik legjobb még most is. A Denon szobakorrekciója sem ér sokat, ha ez szempont, a hangfalak távolságát mérőszalaggal is megmérem. Az, hogy miből mennyi romlik el, arról mindenki mást fog mondani. Ha már végfokozod a Denont, akkor Anthem árban tartunk.
-
mettek
addikt
válasz
Quetz #157903 üzenetére
Hozzátenném azt is hogy engem több helyen, kereskedő is beszélt le CA technikáról ugyanis ebből a márkából szervizelik a legtöbb készüléket. Magyarán bedögleni hajlamos.
Én a Denont venném vagy inkább Marantzot mert nekem is az van és ha annyira fontos a zene akkor egy 100-150ezres sztereó végfokkal kiegészíteném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házimozi belépő szinten
- OTP Bank topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged