-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehér_ember
addikt
válasz fehér_ember #157947 üzenetére
Folytatás.
Ha meg mozi is volna, akkor jobban teszik ha nem játszanak be zenei részletet egy szálat se.
Sosem felejtem el, amikor a mozira még tűrhető klipsch-ek mekkorát égtek pont emiatt
(amúgy lehet hogy a koncertfelvétel volt maga annyira pocsék, de igazából ez is az is blama). Amúgy tűrhető hm-et, csak filmekre, nem akkora nagy vasziszdasz összehozni; szóval nagy szakemberek lehetnek akiknek még az sem megy. Érdekes módon az "svs-es fiúk" elmegy színtű zenét még a mozis cuccaikkal is tudnak csiholni. Sajnos ez több állítólag hifi cucc gyártóra viszont már nem igaz. Szóval nekem az is elég ha már azt ki tudom gyomlálni, mi az amit végképp sohasem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic