Hirdetés
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zarew
senior tag
Igaz , hülye kérdés volt. A történet lényege 25 év után ismét elkezdtem ZENÉT hallgatni. Kezdetnek megvettem a barátom acoustic research 5 db hangszóróját ( a hátsók is monitorok,nem is a legkisebbek) majd egy C.A. 651r azurt. Csak ügye a mozizás alatt kiderült ez még át sem engedi a 4k t. Nosza egy Denon x4500h szereztem. Mindent tud, csilivili de a hangja.....Maradt a 651r. Sztereoban is sokat hallgatom. Ismeritek azt az érzést amikor másfél órán keresztül mozdulatlanul csak zenét hallgatsz( Marcus Miller,Stanley Clark). És amikor abbahagyod percekig csak nézel magad elé, mint valami döbbenet jó film után a moziban. Ezt adja nekem a 651R . Ezen felbuzdulva keresek újabb, illatosabb,modernebb erősítőt. De jól tudom van olyan av erősítő ami mellé stereo integráltat is lehet tenni,és zenén azt használni? És akkor nem kell végfokozni.
-
zarew
senior tag
Sziasztok! Lehetőség: 340 ért Denon x4500h vagy 380 ért C.A. CXR 200. A zene hang fontos!
Esetleg ismeri valaki mindkettőt? Vagy tudtok Cambridget eladót 120 ast? -
zarew
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy mélynyomót venni,az 5.1 hez Használtban Klipsch spl 120 illetve Rel T1 az árban lehetséges. A K. hallottam szólni,tetszik ez a hang. a Rel hogyan viszonyul hozzá? Érdekes meghallgattam egy jóval drágább Monitor Audiot is (300 körül) szerencsémre a Klipsch tetszett jobban. Úgyhogy nem vagyok egy nagy vájtfül. A Rel miben más? -
zarew
senior tag
válasz zarew #157785 üzenetére
Na meg is van : Acoustic Resarch Stature s40 front, ar40i center és sp2 a háttérsugárzó. Bár a nevekkel katyvasz van szerintem.....Hirtelen nem is találtam tesztet, de felhasználói értékelés alapján elég jónak tűnik. Ja és kipróbálhatom, kedvező árért megvehetem. Ezek " méltók" az CA AZUR 651R hez?
-
zarew
senior tag
-
zarew
senior tag
Sziasztok! Életem első házimoziját raknám össze. Kezdetnek vettem egy Cambridge Audio 651 et.5.1 et . Milyen hangfalszettet ajánlotok milyeneket keressek,füleljek? Zenét is hallgatnék vegyesen. 400 eFt környékén csak a passzívok.De ha valami bomba ajánlat akadna, van még a malacban. Holnap megyek a Sopron útra hallgatózni. Használtat is beválalnék. 4X4 es szoba,az egyik oldalán középen egy 220 as nyílás van. és utána 35 nm
Mert így csak csendben nézzük egymást az erősítővel :-)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest