Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nikon DSLR topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-X
őstag
válasz Toobee #14995 üzenetére
Jaja először néztem, hogy a dobozos drágább...na mondom má' megint be voltál rúgva amikor nézted? Aztán rájöttem a cselre...
Nagyon jók ezek a Dalik, Pure Direct-ben is lemennek iszonyat mélyre Kellett az a vastagabb kábel
Becsavartam a "pöcköket" is, kellettek a kemény padlóra azt kell hogy mondjam. Igazad volt M6-os a menet, tiéd a nagyobb (és szebb is )[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
need
addikt
Üdv..
Szoba átalakítás miatt szükségem lenne kábelekre hogy újra be lehessen majd kötni a hangzugásóimat ill. a sub ládához is kellene kábel..!
Na most nekem tökéletesen meg felelne olyan ami van csak hosszabb...
megmértem a hangsugárzó kábeleit ezek érpáronként 5 mm tehát a 2-ő együtt 1 cm-esek
A sub kábel ami az erősítőt köti össze a sub ládával oda pedig ipszilon kábel kelleneHol találok ilyen kábeleket..?
[ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
redhunter
senior tag
Tudná valaki rangsorolni a következő erősitőket- Denon avr 3806 -Yamaha rxv 1600-és Sony STR-DE 1200 ES
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
Noninnyó
tag
Köszi mindenkinek a válaszokat!
-
Rebell
senior tag
SONY STR-DE3200ES , erről van valami vélemény? 80Ft
Nekem a Sony idegen terep, de ez jó árnak tűnik.
-
BBéci
legenda
válasz KisApám #14976 üzenetére
A felsoroltak közül hangban egyértelműen az Arcam nyer, második a Marantz, utána következnek a NAD-ok.
Az erősítő menüjét úgyis csak az első 1-2 órában szokás intenzíven használni, később csak elvétve, de ha lehet, érdemes összekötni a tévével, mert más készülékek, például médialejátszó jele mehet rajta keresztül. Ha nincs HDMI az erősítőn, akkor marad a kompozit az OSD-hez.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
zolaas
senior tag
válasz Rebell #14975 üzenetére
Én még simán alkudnék belőle. Baromi lenn vannak az árak most, a használt avr-nek, meg úgy minden hi-fi-nek.
KisApám: Avx-n van NAD t754 80 -ért...azt vegyed És OSD-t mással is tudol varászolni a tv-dre. Mondjuk az a sárga rca, sose tudom melyik a neve( talán kompozit?) vagy s-video. Pl.
[ Szerkesztve ]
Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Néztem árakat, használt gépekre, hogy kb. mi mennyi volna:
Marantz SR-7002 - 140 000 ft
Denon AVR-2308 - 95 000 ft
Denon AVR-1912 - 130 000 ft
NAD T-747 - 165 000 ft
NAD T-754 - 100 000 ft
Arcam AVR-350 - 180 000 ft
Pioneer VSX-1016V - 80 000 ftA MARANTZ meg a 2308-as DENON még beleférne Nekem.
Akkor pl. a 3D TV-re közvetlenül a BR lejátszóról kell nyomni a jelet.
De akkor nem lesz OSD menüm az erősítőről... ha jól tudom... kivéve ha van elég HDMI bemenete a TV-nek (2 video 1 audio)[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
aktív tag
válasz Rebell #14970 üzenetére
Ok,kosz az infot,az ar az jo lenne,alkalmi vetel, az eddigi Sony ezer eves erositom cserelnem le,amivel semmi bajom,csak nem tud se HDMI-t,sem true-hdt meg semmi ilyet. Ha ezt eladom,nem sok rafizetessel lenne meg ez a PIO, csak felek,hogy bevasarolok, mert abszolut nem tudom milyenek.Wharfedale Vr250-es szetthez kellene,megvenni meg ma kellene,mert ugy nez ki surgos az eladas...
-
aktív tag
Amugy ez a Pioneer vsx-819 milyen kategoria.Mert a kezdooldalon csak a 820-as van emlitve ajanlott kozepkategorianal...
-
TCr
veterán
Zenénél lenne érezhető javulás, ha a PCH A210-et valami normálisabb (mondjuk ilyen) interconnect-tel kötném össze a Denon 1908-al (Proson Libra hangsugárzók, Proson 2,5mm hangfalkábel)?
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
mp54
senior tag
válasz kemalboy01 #14943 üzenetére
Lásd #14954 hozzászólásomat.
-
mp54
senior tag
válasz Noninnyó #14911 üzenetére
Ne vegyél egydobozos "házimozit"! Én is lemondtam róla. Inkább jobbfajta, HASZNÁLT sztereó rendszert, pld:
-sztereó erősítő: 30-40 eFt
-rádió tuner: 10-20
-ÚJ BD lejátszó: most már csak 43 (Pioneer BDP-140)
-1 pár hangdoboz: nagy a választék!
Sokkal szebben fog szólni!
Nekem bejött!
A készülékek összekötése már részletkérdés lesz... -
Jim-X
őstag
válasz Ed Parker #14951 üzenetére
Még Jópár éve szerettem meg a Dire Straits-et egy német DIY hifibuzi ismerősömnél (mindent ő csinált, de ilyen fura hangszórókat tölcsér a tölcsérben fordítva, nem tudom mi a neve) ahol olyat szólt bakeliten, hogy tényleg bek@ki volt... Aztán jött a hideg zuhany, hogy letöltve a PC-speakeren nem ugyanaz az élmény
A játék az nem játék!
-
aktív tag
sziasztok!Ismerosom akarja eladni a Pioneer vsx-819 erositojet,mennyit er meg szerintetek?Amugy milyen a cucc,valaki hasznalja itt?
Koszi elore is! -
Dorian
félisten
Csinálj még néhány mérést, ha van valami akusztikai probléma könnyen el tudja b...ni. Lehet, hogy nagy mélykiemelések vannak szobaakusztika okán a mérési ponton. Egyébként a mérttől felfelé minden probléma nélkül el lehet térni (mérés utáni manuális beállítás)
Ha új még az Exc. kábel, akkor a mélyek terén jelentős változást tapasztalsz némi idővel.
[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Jim-X
őstag
Eddig nagyon bejön! Pár filmet próbáltam 60-70%-nál tovább nem kellett tekernem Amúgy most reggel kb egy órája hallgatok Dire Starits-et (Mark Knopfler rulez ) és meglepően jól szól pure direct stereo üzemmódban, ez az excalibur hangfalkábel komolyan mondom k. sokat dobott rajta és remélem még javulni fog
(#14946) Ed Parker Mi ez a negatív reklám? Akkor mondjad ha megkérdeznek, hogy melyik rádiót hallgatom egy felmérés során, mit kell mondanom?
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
A Denon subwoofer kimenetéről jön ki és ipszilon vége van a kábelnek. A subon van 3 RCA, az egyik neve LFE azt üresen hagytam és a kábel két dugóját a másik kettőbe dugtam (L,R ofc) aminek Line in a neve.
A subon van egy LP poti azt tekertem 180-ra, mert úgyis az erősítő méri be...80-ra tetted az összes Dalit? A sub, azt hol vágja?
(#14942) Dorian Akkor nekem valami gikszer van? Miért 40re állította? Az számít, hogy mennyi pontban mértem?
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
kemalboy01
tag
Sziasztok!
Olyan házimozit keresek,ami Bluray 3d-t játszik és nem kerül többe mint 130ezer ft.
(lg 42lm760s-hez lesz 20nm-es szobába)Mit tudtok ajánlani ezért az árért ami a legjobb/tisztább teljesítményt nyújtja? -
Dorian
félisten
Bejáratás semmi különös, használni kell, aztán majd bejáratódik. Az első néhány hétben fél hangerőnél ne szóljon hangosabban, ennyi.
C6-ot régen nekem is 60-ra állította a mérés. Tuning óta pedig 40-re, ezt egy húszassal meg szoktam emelni, így 60-ra állítom.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Jim-X
őstag
Nem a subot, azt csak írtam, hogy megvan A kábeleket satöbbi...
De ha már itt tartunk, megnéztem mit csinált az Audyssey MultiXT és hát...a távolságokat szinte centire belőtte, de az összes Dalit 40Hz-en vágja, a subot meg 80ra lőtte be...nekem ez nem igazán tetszik, bár tény, hogy egész mélyre le tudnak menni a C6-ok meg a C2-k.
A másik, hogy ilyenkor a subon magán a vágást én feltekertem 180Hz-re, phase normalon és auto on-ra tettem, így ok?A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Pálinkásat mindenkinek!
Lehet volt már téma (101% mondjuk ) de szeretném megkérdezni, hogy a bejáratását a rendszernek, hogyan és miként kell elvégezni?
Mondjuk, hogy nem figyeltem, mert túlságosan lekötött a "pattogatott kukorica" helyes elkészítése
Megvan az összes madzag, itt a mélynyomó, bemértem a cuccot és végre itton is vagyok. Elég ha berakok mp3 és flac állományokat, aztán hadd szóljon míg én melózok?A játék az nem játék!
-
Ed Parker
nagyúr
válasz #09634560 #14927 üzenetére
Egyébként lehet piacvezető a maga kategóriájában.
Hidd el van arra is bőven kereslet,tudom hányan lesz@rják a jó hangzást egy "hm" választásánál?
Olcsó legyen és játsszon mindent ez a lényeg.
Két kezemen sem tudom megszámolni hány ilyen ismerősöm van,aki így vett ilyen magának 5.1-et. -
AppleUser
csendes tag
válasz #09634560 #14928 üzenetére
Végig nyomtam a setupot, de csak a hangszórók távolságát lehet állítani, meg a hangerőt. Na m1, ezt majd megoldom valahogy.
És ha beállítottam, meg összekötöttem, a dvd-n nem kell valamit beállítani? Mert a régi dimarsonomon átkellet állítani valamit, de már nem emlékszem mi volt az.
Egyébként köszönöm a gyors választ! -
törölt tag
válasz AppleUser #14926 üzenetére
1: csináld végig a setup beállitást, hátha.. nincs rejtett menügomb, esetleg a mute gombot nyomogasd, hátha vagy a programforásválasztó gombot kell nyomnod, lehet az van elállitva pl a vinyóra.
2: keress a gépeden optikai kimeneten, ha van tedd aktivvá és azzal kösd össze a JVC-t. Ha nincs, egyik Jacket konfiduráld digitális kimeneté, állitsd pastrough/Raw/Bitstreamra és kJack-1RCA-val kösd össze. -
törölt tag
Szrintem jól tetted mert a 2.1 ugyis sztereó viszont sztereó erősitőt én épp azért nem emlitettem mert alig párna lenne digitális bemenete.
Én is remélem, kár hogy ezeken a szutykokon rajtaragadt a "házimozi" név, közelében sincsenek, pláne hogy 2.1... LG még ráadásul a honlapjukon "piacvezetőnek" adja ki magát... -
AppleUser
csendes tag
Sziasztok!
Van egy JVC TH-R3-as házimozim, és az istenért sem tudom a hangfalakat rávenni a melóra.
Scart csatlakotózón csatlakozik a TV-re, és a tv hangszóróin megy a hang.
A hangszórók tesztelése működik, mind az 5+1 hangszóró szól, de dvd lejátszásakor csak a tv-n van hang. Esetleg ezt valahol a menüben kell bekapcsolni, valami eldugott meüpontban?Másik kérdésem, hogy valamilyen módon rálehet erre a házimozira kötni egy pc-t, hogy a pc-n szóló zene az 5.1-en szóljon?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz DM-Fan #14922 üzenetére
Megvan a hiba oka: a hálózat beállítások menüben az IP-cím beállítása alatt eddig tökéletesen megfelelt neki az automatikus DNS-kiosztás (DHCP-alapú az otthoni hálóm, a routerben fixálva az IP a MAC-address alapján a Popcorn-hoz), így a router-től mindig kapott DNS-t, azt boldog volt vele. Most valamiért nem, úgyhogy a hálózatot meghagytam automatikuson a Popcorn beállításaiban, az IP-t ugyanúgy a router osztja ki neki a DHCP-tábla alapján, viszont a DNS-t kézire állítottam a Popcorn menüjében és beadtam elsődlegesnek a 8.8.8.8-at, másodlagosnak a 8.8.4.4-et - ezt a Google lőtte fel anno ilyen célra. Most tökéletes, rögtön mennek az App-ok is és megy újra a firmware-frissítés keresés is. Furcsa, kérdés, hogy ezt mi okozza, ismerősömnél semmi gond nem volt.
Get Moded!
-
BBéci
legenda
válasz #09634560 #14923 üzenetére
Azért nem említettem a sztereót, mert amit venni készül, az 2.1-es ketyere, tehát tök mindegy, mi jön ki a tévéből.
Reméljük, sikerül jó útra téríteni!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
törölt tag
Amit tévére kötsz, legyen az bármilyen forrás USB kivételével, csak sztereón fog kimenni optikaira.
Többit Béci leirta.
Mennyi lene amit kinéztél? Használtan lehet olcsóban kijöhetsz komponensekből... Miért nem alkalmas a szoba 5.1-re??? És HM receivert is lehet sztereóként használni... -
DM-Fan
nagyúr
Akit érint:
Ma megjelent a Popcorn Hour A2x0 lejátszókhoz is a frissített firmware. A frissítés gond nélkül lezajlott, viszont a hírekben írtakkal ellentétben az NMT-programok nem frissültek automatikusan. Rájöttem, hogy azért nem, mert a frissítést követően valamiért nincs kapcsolata a lejátszónak a Syabas-szerverrel. Letöltöttem hát a csomagot a hírben szereplő linkről és USB-ről manuálisan frissítettem az NMT-programcsomagot is a legfrissebbre - nem mintha egyébként kellett volna, mert a korábbi verzióval is futottak az NMT-programok az új firmware alatt is, a gép ugyanúgy elérte a NAS-t, mint korábban. Egyedül a netkapcsolat nem ment neki és nem megy az új NMT-csomaggal sem, így pl. a Youtube-kliens, a Picasa, a WeatherBug valamiért nem tud kapcsolódni a szerverhez. Azt nem tudom, hogy a frissítés előtt, a régi firmware-rel sem ment-e, mert frissítés előtt pont egyiket sem használtam. Lehet, hogy csak terheltek a Syabas-szerverek. Esetleg valaki megnézheti még frissítés előtt, hogy elérhetők-e a szolgáltatások, kimegy-e a lejátszó a netre!
Amúgy a működésben semmi változást nem tapasztaltam, ugyanúgy megy minden belső HDD-ről és NAS-ról is, mint korábban. Remélem helyreáll a netes bug is.
Get Moded!
-
nagyszegi
tag
heló
Van egy samsung ht-p10 házimozim ami a dvd-ket lassan olvassa be a dvd-ket volt h azt írta ki no dvd. Olvasófej gondra gyanakszom a kérdésem pedig az lenne h hol és mennyiért lehetne ezt kicseréltetni? -
BBéci
legenda
Azt a hangkeltőt házimozinak nevezni, pláne ebben a topikban, felér egy szentségtöréssel.
A tévé hangját, értelemszerűen a beépített médialejátszójáét is, HDMI vagy optikai kábelen küldheted rá, azt fogja megszólaltatni. A tévére kötött külső eszközökét is.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
spiky03
veterán
Akkor van meló rendesen.
Kitartást.
Nálunk csak radiátor meg ablak csere lesz, de egyik sem DIY De az ablakcserét nem nagyon várom, mert lesz piszok azért rendesen, nah meg előtte átpakolni a lakást, hogy elférjenek, meg utána a takarítás.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Patice
nagyúr
válasz biacsia #14912 üzenetére
Én is filmre Media Player Classic-ot, zenére Winamp-ot (is) használok, de ebből szigorúan csak a 2.XX verziót. Kiegészítem FLAC, APE, WV pluginokkal oszt csókolom. CD minőségnél nagyobb felbontású zenékhez, SACD-ISO-hoz meg Foobar2000.
Ha nem sikerülne az X-Fi kártyát rendbe tenni más driverrel, ill. beállításokkal, akkor javasolnám az alaplapi optikai kimenetet (ha van). Csak engedélyezed BIOS-ban, és kipróbálod, arra állítva/átdugva kimegy-e már jól a filmek hangja.
Ha viszont az a célod, hogy 5.1-ben hallgass sztereó zenét. akkor olyan programot kell kerítened, ami fel tudja keverni és már 5.1-ként küldi ki. Vagy a "házimozid" képességeire bízod a sztereó hangok szétosztását 6 csatornára.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
TCr
veterán
Azt hiszem jövőhéten nekiállok és legyártok magamnak 4 ilyen panelt.
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
biacsia
tag
válasz Patice #14903 üzenetére
Köszönöm!
Egyébként filmet én is w. classic medián néztem, de zenékhez jobban kézre állt a winamp. De ez ízlés kérdése.
Van az alaplapon optikai kimenet, ami a hangkártyával együtt tiltva van emlékeim szerint, de ezt most nem tudom megnézni( nem otthon vagyok) .
Meló után este kipróbálom a beállításokat amit írtál!"...a béke az, amikor nagyobb botod van, mint a többieknek..."
-
Noninnyó
tag
Sziasztok!
Decemberben tervezek venni egy LG 47LM660S típusú tévét, és hozzá egy házimozit, de a jelenlegi szobám nem alkalmas az 5.1-re, úgyhogy egy 2.1-es 3D Bluray szettre gondoltam, egy LG HX806CM személyében.
Az lenne a kérdésem, hogy ha direktbe a TV-re kötök egy külső hdd-t MKV filmek lejátszása miatt, illetve ha az XBOX360-at is a TV-re kötöm rá HDMI kábellel, akkor a hang ki tud jönni a házimozin át? Vagy csak a TV saját hangszóróin keresztül?A házimozi lejátszó egységén van USB csati, szóval a HDD-t akár oda is tudnám kötni, de az XBOX-ot csak a TV-re.
A házimozi amúgy HDMI kábellel menne rá a TV-re.Ha valaki tudja a választ, kérem ossza meg.
Köszönöm előre is! -
spiky03
veterán
válasz Deadzone41 #14907 üzenetére
Köszi mindenkinek ismét csak a segítséget.
De ha ezzel állítanék, haza, hogy anyjuk át kéne teljesen rendezni az egész lakást (mert kb azon kívül már csak a háló meg a fürdő van. ) szerintem úgy dobna ki ahogy vagyok a rendszerrel együtt. Mert ez az ő lakása, így ugye neki van nagyobb szava. Mondjuk a nagy hangfalaknak sem örült, amikor meglátta őket az üzletben, mondta, hogy ezeket haza nem viszem. De ugye akkor már ki volt fizetve, meg muszáj volt neki megbarátkozni vele.A frontok nincsenek a falra tolva, van mögöttük hely, meg a baloldalit mindig kintebb húzom, hogy meglegyen a szimmetria, amikor filmet nézek.
Van egy nagyobb képünk az IKEÁ-ból de az az oldalfalon van a háló ajtaja mellett, max mondom, hogy azt tegyük át a két hátsó közé. nincs rajta üveg.
Ha a kanapé az étkező előtt lenne az nem lenne olyan jó szerintem, mert elég hülyén nézne ki. Meg ha a tv-nek meghagynám az 1 métert akkor már a tv-ben ülnénk kb.
Sajna a képeken nem jönnek át annyira a méretek, hogy nem olyan nagy ez a szoba, és eléggé határolt az elrendezhetőség.Azért nagyon köszi mindenkinek az építő javaslatokat megpróbálom a lehető legtöbbet kihozni belőle.
Jah
És az 50"-es tv már szerintem nagy lenne oda, mármint azért eléggé "kiemelkedne" a szobából. Már csak a Panasonic App-ra gondolva, amivel oda lehet "vetíteni" a tv-t, hogy hogy is fog kinézni ha ott lesz. Meg arra nem hiszem, hogy lenne pénzem. egy ST50-et tervezek venni decemberben, addig hátha még lentebb megy az ára vagy lesz valami jó akció![ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
nebulo5
senior tag
válasz biacsia #14901 üzenetére
Telepítsd az AC3 filtert, az tökéletesen együtt dolgozik az X-Fi driverével. Ott mindent be tudsz állítani. Illetve, a Creative driver helyett, inkább a Yu Pax drivert érdemes használni.
Már vagy 5 éve használok egy X-Fi Gamert, és minden tökéletes a Yu Pax driverrel.[ Szerkesztve ]
Üdv: nebulo
-
Patice
nagyúr
válasz biacsia #14901 üzenetére
Akkor a gond maga az X-Fi driver.
Volt nekem is anno X-Fi Xtreme Music-om is és Platinumom is. Mindig összekeverte a dolgokat, csatornákat, jelszinteket. Sose volt, jó, mindig állítgatni kellett.
Amúgy javaslom, hogy kapcsolj ki minden extra szolgáltatást, "hangtisztítót", EQ-t, még akár a Bass redirectiont is. Amit nem lehet kikapcsolni meg állítsd alap értékekre és/vagy 0-ra.
Ezután jöhet a Winamp --> Options --> az elsődleges hangeszköz az optikai kimenet legyen és ha lehet állítsd be, hogy itt se csináljon semmit a hanggal, hanem küldje ki úgy ahogy van. (Ahogy Sanci38 is írta: "Bitstream/RAW/As is" módok opcionálisan.)
Lejátszónak (filmhez) ajánlanám inkább a Media Player Classic-ot. Szerintem jobb eredménnyel járnál. Prohardveren, Logouton sok infó van hozzá, hogy kell használni, jól beállítani. Keress rá majd!
Az alaplapodnak nincs külön optikai kimenete?
[ Szerkesztve ]
-
Patice
nagyúr
válasz spiky03 #14896 üzenetére
Nekem az elrendezésed láttán eszembe jutott az az "elvetemült" ötlet, hogy mi lenne, ha 180 fokkal elfordítanád az egész házimozi + kanapé elrendezést?
Azaz a kanapé a TV helyére kerülne, a TV meg a szemközti falra.
A kanapét nem kéne a falra tolni, mögé pár keskenyebb polc, szekrények, "diffúzorok" elférnének.
Így elforgatva a rendszeredet a hátsóknak esetleg több hely jutna, a frontokat szélesebben is el tudnád helyezni, nem kéne annyira a falra tolni + a mélynyomóval is többet tudnál a másik oldalon játszani elhelyezés miatt.
Ha a kanapé előrébb lenne, akkor az sem lenne gáz, ha belógna a közeli ajtó elé, mert akkor ki tudod kerülni. Az egyik hátsó pl. lehetne a szóban forgó ajtó másik oldalán egy állványon vagy polcon, vagy konzolon a falra szerelve.
-
biacsia
tag
válasz Patice #14895 üzenetére
Lejátszó programot leginkább winamp ot használok.
De a problémát nem zene hallgatás, hanem a driverben a teszthangok nem oda mennek ki ahova kéne.
Még 5.1 filmmel nem volt érkezésem tesztelni.
Egyébként nekem is ez volt a megérzésem, hogy sztereó jelet kap,amit azért nem értek, mert a hangkártya driveréből a creative audio control panel "speakers" fülén lehet váltogatni :Sztereo;2.1 ; 4.1 ; 5.1 és 7.1 között, hogy milyen eszközt használsz.És én itt az 5.1 van beállítva, tehát ennek a jelnek kéne az erősítőre vándorolnia.illetve a FL , C, FR, Subbw. ert hallom ebben a beállításban, míg az első 3 at használva sima sztereokként szól tehát van Left és Right csatorna. Az alapértelmezett eszköz a s/pdif digit kimenet igen.
Van hdmi kimenet, de az csak a videókártyán( és szépen le van tiltva)[ Szerkesztve ]
"...a béke az, amikor nagyobb botod van, mint a többieknek..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Gaming notebook topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Delta Force (2024)
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Képregény topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest