- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
S e t h #93193 üzenetére
A hasonlat egy kicsit hibádzik.
Ez hobbi, nem hivatás. Nem kötelező jellegű az edzés, minek menjek ha nincs kedvem és rosszul esik?
Pl. egy profi testépítő menjen akkor is edzeni mikor nincs kedve.
Az életben vannak opcionális és kényszerű dolgok.
Tudod, szórakozni akkor mész mikor van kedved, budira meg mikor muszáj -
aelod
veterán
válasz
aleister #93196 üzenetére
Logikátlan amit írsz.
Mi az, hogy ha már megvan az alap? Mi számít egy alapnak? 80-90kg? "Izmos" ki izmos? Ki nem az?Miért ne szedhetne egy fehérzokni szandálos kocka kreatint amikor elkezdi az edzést?
A kreatin egy transport rendszer. Üzemanyagot visz. Nem attól lesz hatásos, amibe viszi hanem amennyit és amit visz.
Ezért nincs értelme annak amit írsz. -
aleister
veterán
Ezek tények.
Melyik részével nem értesz egyet?(#93192) 30z.Samu
Ha már megvan az alapod, akkor természetesen mehet. Nekem kicsit olyan "kezdősnek" tűnt az előző kommented. Sry!Kreatint a CH-s kajálások előtt vedd be 5 garmmonként elosztva. Most már inkább a folyamatos szedést javasolják, szóval a testsúlyod hatoda grammban elég egy nap.
Igen. Vízzel összekeverve szedd! -
Cassidey
senior tag
De rég néztem be, most is kár volt.
-
30z.Samu
félisten
válasz
aleister #93183 üzenetére
1 éve kondizom, szóval valamennyi izmot sikerült már felszednem.
Megvan a cucc, az emberke azt mondta, hogy az első öt nap osszam szét a súlyomnak megfelelően. Jelenleg 84 kg vagyok, tehát akkor 20 grammot osszak szét négy felé. Utána pedig edzős napon két kiskanállal, pihenős napon pedig egyel szedjek be. Apró, amatőr kérdésemet elfelejtettem feltenni. Ennél is ugyanaz az eljárás, mint a proteinnél? Tehát vízzel bele a shaker-be, felrázom, leküldöm?
-
aleister
veterán
Jézusom!
Nyilván van rajta izom, hisz akkor nem csak mozogni nem tudna, hanem lélegezni és szívdobogni sem, meg mondjuk fókuszálni a szemével,...ha már ilyen mélységekbe süllyedünk.
A mondanivalóm lényege, hogy ha már felszedett magára némi izmot (értsd a gyengébbek kedvéért: izmosnak néz ki), akkor van értelme a kreatinnak.
A válasz meg roppant egyszerű, a sejttérfogat növelő hatása miatt minél több anyagból dolgozik, annál látványosabb a hatás. Egy ropi vékonyságú, informatikus testalkatú emberen a 30% sejttérfogat növekedés kb 0 optikai tuningot fog eredményezni.
(remélem ezt még te is érted, és nem kell matematika példákkal jönnöm különböző aránypárok felállításával)Legvégül pedig azért nincs értelme még az elején, mert a kreatin bizonyos mértékben erőszintet is növel. Ez teljesen felesleges, hisz a kezdeti időben egy rendben lévő kaja, lelkiismeretes edzés, és normális pihenés bőven hozza a kívánt fejlődést. Majd, ha megakad a fejlődésben, úgy érzi, hogy nem tud feljebb lépni, akkor jöhet a kreatin.
Ja és csak neked baszod.
-
Woodslave
félisten
nagyon halott a topic én dolgozok egyedül?
-
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Ismét itt vagyok, hogy boldogítsam kérdéseimmel a nagyérdeműt.
Eldöntöttem, hogy elkezdek tömeget növelni, egyik ismerősöm mondta, hogy mivel nekem ez az első, így kreatinban a mono hidrátot javasolja. Kérdésem az lenne felétek, hogy mire figyeljek tömegelés során? Mennyivel egyek többet, mint most? Jelenlegi keretem 3000kcal. Ez mehet feljebb mondjuk 3500-4000-ig? Mennyivel rugalmasabb az étrend figyelembe vétele tömeg növelésnél? Vagy csak a mennyiséget növeljem meg étkezéseknél? Naponta öt alkalommal eszem. Szíves válaszotokat, ötleteket előre is köszönöm!
Úgy terveztem, hogy kb áprilisig menne a tömegelés, aztán mehet a szálkásítás.
-
Zoo123
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek fáj a válla edzés közben (kattog is) az alábbi terméket nézte ki:
Erről mi a vélemény, főleg Zola véleménye érdekelne.
Üdv: Zoli
-
-Mike-
addikt
-
Rexcor
őstag
Az mennyire gáz, ha mostanában fekvenyomás közben és utána is napokig fáj a jobb vállam? Abba kellene hagyni teljesen a fekvenyomást?
-
tybsen
addikt
2-t fizet 3-t kap akcio van a myprotein-nel holnapig, hatha erdekel valakit.
-
Zola007
veterán
válasz
szőröscica #93168 üzenetére
én 12 óra előtt használhatatlan vagyok edzés szempontjából.
Egyszerűen nem bírok felpörögni, sokkal kevesebbet bírok és nincs is bennem akkor még elég kaja+pia.
Legjobb lenne 2-3 körül kezdeni, de az csak hétvégén esélyes -
kolosanyi
veterán
Én most végeztem, de nem volt az igazi, a négy órai kelés korán volt.
-
Zola007
veterán
válasz
szőröscica #93161 üzenetére
Én leszoktam az esti edzésről, pedig eleinte mindig 7-9 és 8-10 között jártam, de nagyon felpörget, főleg ha eszek is egy rendeset utána.
Ha nem tudok eljutni 18h-ig, akkor aznap már ki is hagyom az edzést vagy otthon súlyzózgatok egy keveset -
syl5
őstag
Most majdnem lebasztalak, hogy edz normálisan és gond nem lesz az alvással, de baszki rákerestem, és beszarás, de a csokis tejsavóval egy ismert probléma, hogy okozhat álmatlanságot.
Szerintem egyszerűen hagyd ki a fehérjeport az étrendedből, csinálj magadnak saját edzés utáni turmixot, ha annyira ragaszkodsz hozzá.
Pl.: Tojásfehérje, banán, zab, mogyoróvaj.
De én inkább egy normális csirkerizsbrokkoli jellegű szilárd étkezést preferálnák, ha mondjuk fél órán belül be tudod dobni. -
footy
addikt
válasz
Altalaban 5-fel7 kozott edzek fel10 elott pedig nincs alvas, szoval szerintem nem az lesz.
Egyebkent amikor allati feherjet toltam, akkor nem csak kesobb tudtam elaludni hanem nem is aludtam melyen. Most ilyen nincs pedig kb ugyanakkor edzek es ugyanannyit, szoval ezert is maradnek a novenyi feherje mellett. Csak nem tudom milyen legyen -
kolosanyi
veterán
válasz
szőröscica #93163 üzenetére
Látod, mondtam én.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Le fogja égetni rólad az izmot.
-
footy
addikt
Sziasztok!
Az Absorice-szal milyen tapasztalatok vannak?
Van ettől esetleg jobb állatmentes termék?
A háttérinfó annyi, hogy esténként szoktam edzeni és ha estére fehérjét iszom, akkor nyugtalanul alszom.
Próbáltam már több gyártó állati fehérjéjét, de eddig mindnél ugyanazt tapasztaltam. Jelenleg kenderproteint fogyasztok, ennél ugyan nem jelentkezik az álmatlanság, de rettenetes az íze és mintha nem is töltene annyira.köszi
-
-
Eagl3
veterán
[link] 4:50 körül ott van Kiss Jenő Lesukov mellett.
Lehet csak nekem érdekes mondjuk -
Zola007
veterán
válasz
mayday00 #93151 üzenetére
ahogy kényelmes
nem mindenkinek
- egyformán mobilis a válla
- egyforma hosszú a karja
- egyforma széles a fogása
- egyforma arányban dolgozik mellből, vállból és tricepszből
- nem mindenkinek ugyanott van a bimbajaés mondok még egyet, ami meglepő, de logikus: idővel neked se ugyanott lesz, mert ha nő a mellizom akkor kintebb, ha fogy felőle a zsír, akkor fentebb kerül a mellbimbó.
Valami kis súllyal (30-40% terhelés) próbálgasd a fogásokat 1 centinként szűkebbre fogva, leengedést és ahol legjobban a melled érzed és legkevésbé a tricepszet, vállat, az lesz a jó. Illetve arra figyelj, hogy a mellizom nyúljon, ne a vállízület. Ehhez célszerű rendesen összetenni a lapockákat mielőtt a padra fekszel
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Ferde pados fekvenyomásnál meddig érdemes leengedni a rudat? Mellbimbóm vonaláig, vagy kicsit feljebb? melyik az optimális?
Köszönöm.
-
Woodslave
félisten
válasz
FollowTheORI #93149 üzenetére
hát ja a természetes fény nem a barátunk. Sokkal jobb így tükörben feszített hassal (mindennapos szoli v. szerencsés esetben tetőterasz után)
Ha ezután kiment volna az erkélyre azonnal lehetett volna lőni róla egy olyan képet mint a múltkor
-
Aputest cáfolva?
The pic from yesterday... For those who wanted the show... For all the angels that love dad bod regardless...
-
Woodslave
félisten
válasz
Zola007 #93140 üzenetére
azért annyira nem érdekes
én az ilyenekre max a examine.com-on keresek rá. Aztán megláttam hogy joint healht innentől nem érdekelt tovább. Izmos nem leszek tőle
max tovább próbálkozhatok fájdalom nélkül, de szeretem a fájdalmat
látom amúgy hogy a hormonokra is hatással van, de nem láttam olcsón nagy mennyiségben
-
Zola007
veterán
Feldobom a témát, mert még úgy sem volt kereső szerint:
Cissus Quadrangularis & ketoszteron
és ezzel egy csapásra Woodnak is adtam mára is egész napra feladatot -
Apollyon
Korrektor
válasz
Cassidey #93062 üzenetére
Igen ezt tapasztalom a saját barátnőmön is, február óta edz velem, de azóta amúgy egész szépen kerekedik előre is a combja (amit imádok
) mert amúgy nagyon kis vékonka volt. Amikor elkezdte velem kb 47 kg volt, most 49. Eleinte a rudat sem bírta el, most már 45kg-val guggol. Igaz most már belassult ez a téma.
-
aelod
veterán
válasz
FollowTheORI #92976 üzenetére
2 napja nem olvastam a sok ....
Izmos lett már valaki?
De legalább ilyen csajokat linkeltek be ide -
Angel2014
addikt
válasz
Zola007 #93134 üzenetére
Amint mondtam a Csepelben Anno nagyon komoly sportolók voltak Súlyemelők,birkozók erőemelők....Láttam én már 60 -70 kg -os 14 éves gyerekeket 220 -al guggolni ahogy minekünk is kellett . De e mellett Molnár Miklós volt az edzőnk aki 22 szeres magyar bajnok volt erőemelésben Azt hiszem mai napig tarja a csúcsot....67 kilóban 176 kg fekve nyomás 345 kg felhúzás 278 kg guggolással. De ha megy a 140kg val 6x12 akkor mennyi lenne a felmenőben a vége?
Molnár-Kathi
-
rwin5
őstag
válasz
darkarthur #93109 üzenetére
ez itt a terembe lépők topicja
-
userxy
őstag
2 napig nem olvasom a fórumot és szintet lépett a tükrös szelfi, tükrös videóvá nőtte ki magát
Szép
csak így tovább
-
szőröscica
addikt
Mell-tricepsz volt, de nem vagyok kokszos kreatinos, ezért annyira nem attta mint kellett volna.
-
Woodslave
félisten
válasz
Silverr #93122 üzenetére
nyilvánn
de az is más hogy odamész egy 15 éves gyerekhez aki rángat valami súlyt vagy egy 45 éves kigyúrt fazonhoz aki lehet már ráérzett hogy nem biztos a youtube-on bemutatott módon érzi a legjobban a gyakit. Majd menjen oda Branch Warrenhez is hogy milyen xarul végzi a gyakit mert a youtubon nem ezt mutatták...
-
Ijk
nagyúr
Látom mostanában mindenki nagyon erős.
-
Angel2014
addikt
válasz
Alpachino #93099 üzenetére
Ez az egész a tegnapi oldalemelésből kezdődött.
Beérünk a terembe ott van az ismerős aki oldal emel de nagyon rosszul és neki szerettem volna segíteni...
Ö egy 78 kg szin tiszta izom 45 éves szintén de kokszos és kreatinos...na és akkor oda megyek hozzá és mondom úgy csinálja ahogy Zoola mutatta a videon ....erre eldurrant az agya te hogy nézel ki semmi erőd nincs a súlyodhoz képest hagyj engem békén huzzál innen stb stb....majdhogynem ütésváltás lett a vége,,,
Én meg erre na hogy nincs erőm egyből feltettem a 140 et guggolni és a lábfeltolóra 320 at mondjuk ez nekem semmi most nem is fájt a lábam erre mondtam neki ha ezt valaki megcsinálja a teremben én benyalok neki és akkor toltam 180 ba fél lábbal 10 et 10 et...
-
Woodslave
félisten
válasz
darkarthur #93109 üzenetére
És mire? Pont nem hardcore testépítők ide a címe. Bár ezek után te gondolom az vagy. Rá is keresek a képedre
-
darkarthur
senior tag
Van itt egyáltalán olyan aki komolyan veszi az edzést, meg ezt az egészet?
Ja, hogy az nem is ér rá itt fórumozni.Én is inkább lépek a terembe. A topic nevét érdemes volna módosítani.
-
válasz
FIREBLADE78 #93104 üzenetére
Vasárnap?! Pereld be őket, vazz!
-
válasz
FIREBLADE78 #93096 üzenetére
Alkoholizálás után reggel hideg pálesz, egy nagy zabálás, majd visszafekvés a menetrend.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged