- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
Szerintem meg a fűrészelést a fűrész saját súlyával érdemes csinálni...10-15 mázsa környékén azért már adja
-
userxy
őstag
Fűrészelés elég 22 -26 kilóval
De a kalapács bickó 30 kilóval ez igen
Szép az összkép
-
-
Shingen
addikt
válasz
szőröscica #93386 üzenetére
Biztos hajserkentő is van a shakeredbe.
-
szőröscica
addikt
Aeroboztam. Nem kopaszodok, rohadt gyorsan nő a hajam.
-
Shingen
addikt
Hy!
Felteszek egy érdekes kérdést, bár szerintem hülyeség.
Nővérem olvasta vmi női oldalon, hogy a gyúrósok megkopaszodnak a különféle szerektől amit szednek.
Vélemény?Szerintem hülyeség mert a normál táplálékkiegészítőkbe nincsenek olyan anyagok amik előidézhetik, kokxról meg tudok semmit, milyen anyagokat tartalmaz.
-
Cassidey
senior tag
válasz
Zola007 #93380 üzenetére
Nembaj, végülis biztosan igazatok van.
Én is tudom, hogy a felsőtestem gyengébb, és magamhoz képest már ez is nagy fejlődés volt, ezért örültem.
Főleg így kiköpöm a tüdőm köredzés módban.
Még a deadlift gyaki után nyomtuk le a 4 kört, teljesen kipurcantam a második óra végére.
-
Zola007
veterán
válasz
Cassidey #93376 üzenetére
nyugi, nem azért mondtuk.
Egyetlen csajt láttam a teremben eddig 20 kilón fölül fűrészelni, de ő ilyen "falusi jány" alkat.
(#93379) Tamoo: első vagy 3. gyaknak szoktam, ha első bemelegítő, akkor úgy, hogy megyek fel a 6-ostól 2 kilónként, mindegyikbe 8 ismétlés.
Úgy már a végére lehet érezni, hogy bemelegedtem és ebben a tüdőm is egyetértÉn is annyival nyomom az oldalemelést, bár tegnap csak 6kg volt, mert a személyi edzők lenyelték egy órára a súlyzókat 7- 14-ig
-
Cassidey
senior tag
Nem tudom, szerintem ez nem vészesen kicsi súly, biztosan aki régebb óta edz, többel csinálja, de nem tűnt fel, hogy más nő 15-20 kilós kéziket foglalna be ehhez.
-
aelod
veterán
Megateszt vót. Atta!
Továbbjutottam. Tudom mindenki lefossa. -
Cassidey
senior tag
Deadlift és köredzés volt, adta.
Annyira jó lenne mindig edzővel edzeni, hatalmas pluszt ad, hogy valaki tol, és azt mondja ezt csinálod, és kénytelen vagy megcsinálni, nincs szenvedés. Vagy van, de tökmindegy, nem érdekel senkit.Vagy megmondja mennyivel csináld, és annyival fogod. Például én 7 kilós súlyzót kaptam fűrészeléshez, nem is gondoltam tovább, de mikor a szett végén megkérdezte, hogy nem volt ez könnyű? Akkor gondoltam bele, hogy eddig a 6 vagy 7 kilóssal nyolcakat-tizeket csináltam, most meg tizenötöt.
-
Peti78
őstag
válasz
Alpachino #93332 üzenetére
Na ma végre sikerült a bizonyos "friss sajtot" beszereznem a lidl-ben. A Makó világváros kifejezés vagy 20 éve egy balatoni nyaraláson maradt rám, az egyik srác makói volt. Ez az ő szavajárása. Pont akkor szúrtak le valakit makón, ezért éppen híres lett...
(#93351) -Mike- Néztem, atta!
-
Ed3r_X_
nagyúr
Pff, nőket nem tudtok linkelni, csak "ilyeneket"?
-
30z.Samu
félisten
Kellett nekem felnézni meló közben...
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Ma váll bicepsz, tricepsz volt. Bomba formában voltam!
Nem akarok magamnak bebeszélni semmit (mert magamhoz nagyon szigorú vagyok), de lehet, hogy most kicsit benne volt a kreatin is. De most minden klappolt!
-
Ijk
nagyúr
válasz
kolosanyi #93335 üzenetére
"És nem akarok senkit meggyőzni az igazamról, mindenki azt csinál amit akar."
Persze...
Ne aggódj, mindenki azért van itt.Te a hosszabb utat választottad mert neked arra szebb a kilátás. Mi meg a rövidet szeretjük. De a lényeg hogy egyikünk sem ér oda gyalog, ahhoz ugye "helikopter" kellene.
-
kolosanyi
veterán
A kettő összefügg. Nem leszek akkora, mintha tömegre koncentrálnék, de így is több izom lesz rajtam, mintha semmit nem csinálnék, illetve több van rajtam, mint az emberek 90%-án. Közben erősebb leszek, fejlődik a koordinációm, a testtudatom, a hajléjonyságom és élvezem is amit csinálok. Szerintem nem rossz felállás. És nem akarok senkit meggyőzni az igazamról, mindenki azt csinál amit akar.
(#93331) Woodslave
Ugyan, életpálya modell van nálunk, nincs okom panaszra.(#93333) Tenken
A nagymama "nem vagy te kövér csak erős csontozatú" világképe ugyanúgy torz, mint koxos versenyzőkhöz hasonlítani magát az embernek. A kettő között van félúton az átlag sportolni vágyónak az igazság. -
kolosanyi
veterán
válasz
Alpachino #93324 üzenetére
Én is, többször is. A nyári formáról nincs kép, de igazából nem is érdekel, hogy ki mit gondol. Nem a topik elismerésére hajtok, magam miatt csinálom. Egoista meg bunkó hozzáállás, de igazából pont hidegen hagy, hogy ismeretlen emberek mit gondolnak a testemről egy kép alapján anélkül, hogy élőben láttak volna. Ráadásul úgy, hogy a legtöbb nem meri vállalni az arcát és a nevét, az internet anonimitásával takarózva mindenféle segítő szándék nélkül baszogatja a másikat pusztán azért, hogy levezesse a frusztrációi miatt kialakult feszültséget.
-
-
Az, hogy az előbb mondtam: nem tudok off-szezon relatív szálkás formát tartani. Ha ehetek, akkor eszek is, imádok enni és a testem takarékos fajta, elraktároz minden, ami nem kell egyből
Vagy csinálom rendesen vagy sehogy. De amúgy ezzel a szigorúhoz képest emelt makrókkal nem mondanám, hogy szenvedés. Meg 2 hetente van csalónap. Igazából csak az a nehéz, hogy egy hétköznapom így néz ki: munka, edzés, főzés, a maradék időkben meg kaja porciózgatás, méricskélés, meg ilyesmik. A klasszik offszezonnak megvan az a vonzó tulajdonsága, hogy nem csak úgy élek, mint egy gép. De most egyelőre tartom azt az elképzelést, hogy megtartom a formát télen is és jövőre repülőrajttal indulok.
-
Annyiban osztom Alpachino véleményét, hogy félig én sem tudom csinálni, akkor mindig az van, hogy jólvan, most nem olyan szigorú, belefér még ez is. Meg ez is. Meg ez is... Mire észbe kapok már elment a forma rég.
Ha megvan adva egy ch limit, akkor azt tartom mindenáron és 1 g ch-t is számolok. Ez nem az anyagcsere miatt a fontos, hanem az elhatározás fenntartásához. Sok kicsi sokra megy, mind a két irányban.
Irigylem azt, aki nem nagy zabás és simán egy lazább étrendet is tud tartani, de ha én elengedem a gyeplőt, ott kő kövön nem marad. Vagy megfogom keményen vagy bukó az egész. -
törölt tag
-
Tenken
őstag
válasz
Alpachino #93300 üzenetére
Sztem itt még bőven van 10+ is feleslegbe. Ha tényleg haladsz nem érdemes 2 hét múlva abba hagyni hátha össze jön valami, mert különben megint csak a "mi lett volna ha" marad. Egoval lesz nehéz elszámolni, hogy mégse annyi izom lapult a zsír alatt, mint számolgatta az ember.
-
Cassidey
senior tag
De a nők magasabb testzsírja nem a megfogható zsírban körvonalazódik. Egy ugyanannyira beszáradt női és férfi versenyzőnél a nőnek magasabb lesz, egyszerűen a biológia felépítésünk miatt, de ez nem látható kívülről.
Igazából nem is tudom miért téma ez, tény, hogy a férfiak alapanyagcseréjének kcal értéke magasabb, nagyobb az izomtömegetek stb.Zola jaja most én is így csinálom, rendszeresen mérek, igyekszem eleget enni (nekem ez a nehezebb), és szintén trendet nézek. Igazából a hormonális hullámok, vízvisszatartás stb. miatt nem is nagyon lehet másképp.
-
Zola007
veterán
válasz
Cassidey #93299 üzenetére
én meg már l......m az egészet
pihenőnap ~3000, edzésnap ~3500
Mértem én aktivitást, számoltam boltba menéssel, azzal is hogy tél van, nyár van, Vénusz-Jupiter együttállás, de mivel nincs 2 nap ugyanannyi evés, ivás, alvás, ülés, állás, munka, sport, pihenés, házimunka, szórakozás, "szórakozás" stb ilyen szinten semmi értelme.
Ezért mondom mindig, hogy én kaját hétre számolok (legyen meg a 22-23.000 kcal), súlyt meg naponta mérek.És így jött ki kb ez hosszú távon. Ha állandóan variálnék, szerintem akkor sem lenne jobb:
Mondjuk most növeltem múlt héten a 3500-ra a korábbi 3300-ról, mert kezdett ellaposodni a görbe végeEgyébént ha valaki megreked a diétában, akkor nem ilyen 3g CH-kon kell vekengeni, hanem az egyik kardiót kiváltani valami olyan mozgásformával amit szeret és nem lesznek ilyen gondok, mert könnyebb lenyomni a haverokkal egy kosár vagy fociedzést mint lesni állandóan az órát, hogy mikor telik le az 1 óra a szobabiciklin vagy a futógépen.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Cassidey #93291 üzenetére
Ti nők izegtek-mozogtok, tesztek-vesztek folyamatosan. Egy férfi még az íróasztal előtt ülve végiggondolja 3x miért keljen fel és hogy tudná a legkisebb erőbefektetéssel véghezvinni. Ti meg úgy mászkáltok fel alá mint az elektronok, soha nem vagytok ugyanott.
Nem véletlen hogy férfiak találták fel a gépeket, hogy dolgozzanak helyettünk.#93302: Mi még lustábbak. Alapvetően jobban égetjük a kalóriát amikor ténylegesen mozgunk, ami ugye sokkal kevesebb. Másfelől egy 15-20%-os testzsírhoz (ami a nőknél ideális) sokkal többminden megengedhető mint 10-12%-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDPL szűrőkkel - megkímélt állapot
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest