- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
Zola ez így van? [link]
-
Cassidey
senior tag
Schönekkerrel dolgoztam ma, cuki volt nagyon.
-
kolosanyi
veterán
Alapvetően egy aranyos csaj volt, de mára inkább egy kigyúrt faszira emlékeztet. Ízlések és pofonok. Annál még mindig jobb, mint amikor férfi seggeket linkeltek...
-
kolosanyi
veterán
válasz
Zola007 #95774 üzenetére
Így van. Ezt példázza az is, amikor a '93-as régi, piros, 5 ajtós Swiftemből kiszálltam, mert elkezdett dudálni, meg keménykedni egy f@xarc. Meglátta a 195 centimet meg a 115 kilómat és simán felhúzta az ablakot, majd csikorgó kerekekkel elhajtott.
Érdekes egyébként, hogy azóta egy Corollám van és ezzel nem akarnak leszorítani lépten-nyomon, nem dudálnak le, nem agresszívek velem szemben. Szóval mégiscsak számít, hogy milyen autóban ülsz sajnos. Nekem nem, én ugyanúgy kezelem a kispolszkist is, mint a Q7-esben pöffeszkedőt, de hát ennyire intelligens a társadalmunk...
-
aelod
veterán
Én egyszer az Arany János utcában B.-ben láttam a nagy ógre fejét.
Milyen jó nekem láthattam élőben egyszer a hazai férfi idolt. Boldogan halok meg.
-
-
Lacee1986
senior tag
Kreatint ti, hogy szeditek? Most rendeltem egy kis csomagot, és arra gondoltam, hogy edzés előtt szedném. Olvastam, hogy 2 féle módszer létezik, de nem akarom napi 4x enni.
-
Woodslave
félisten
válasz
Zola007 #95760 üzenetére
az meg már megvan.
nincs ezzel semmi probléma, mindenkinek más tetszik, csak én valahogy alapból kiakadok ha valaki azt mondja egy nőre hogy undorító, meg lófej stb. amikor nyilvánvalóan rohadtul nem undorító.
Arról nem is beszélve, hogy kb. szóba se állna úgy azzal aki a fórumon azt mondja hogy bottal se piszkálná meg illetve hátulról sajnálná csak meg. Persze ez jó mert legalább az érzés kölcsönös. Nekem meg pl. Godnak sokkal xarabb ez az érzés
-
Cassidey
senior tag
válasz
Zola007 #95760 üzenetére
Nekem sem tetszik igazán, mert nagy darab, de szerintem egész dögös. Súlyemelő edzire is jár egy csajszi, masszív ő is, szerintem a te eseted lenne Zola.
Izmos, de nincs befogyva, vaskos.
Mondjuk szilikoncicije nincs. (Vagyis több lány is szokott lenni, csak ő a durva.)
-
-
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #95741 üzenetére
nem érdem, de én a guggolás és felhúzás után már igencsak meggondolom hogy továbbmenjek-e...
-
Peti78
őstag
válasz
szőröscica #95741 üzenetére
A választ megkaptam!
Köszi
-
kolosanyi
veterán
válasz
szőröscica #95739 üzenetére
De én 40 kilóval nehezebb vagyok, reggel futottam fél órát, este meg edzettem 77 percet teremben. Ráadásul egész nap mászkáltam, terepen voltam, szóval ma egy igen aktív napom volt. Nekem se ez az átlag.
-
Peti78
őstag
Holnap láb napom van. Érdemes utána egy kis aerob, vagy inkább hanyagoljam? Ha érdemes, akkor za aerob után toljam be az edzés utánit, vagy előtte?
-
aelod
veterán
Na, már megin' a kinek tetszik kinek nem nekem túl izmos bla bla, robotfeje van TZs. Ha ráülne a szádra azzal a kerek seggével elkussolnál/elkussolna mindenki,
Láb volt. Atta. Főleg a vádli. Görcsölt a végére. Holnap barnítás. Remélem adni fogja, és azt is, hogy megint az a nagmellű kiscsaj fúj le. Khm kár, hogy nem fel
-
kolosanyi
veterán
Tótam, azt hittem nem aggya majd, de bevettem egy Nitroxot és aztán atta. Vállgépen csapattam 90-el, ez nem tudom mennyinek felel meg rendes nyomásban, de keménynek hangzik.
-
Ijk
nagyúr
válasz
szőröscica #95731 üzenetére
Ő kicsoda, a nőd? Fiúd?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
szőröscica #95731 üzenetére
Akkor tessék odaírni, hogy atta'
-
szőröscica
addikt
Aerob volt, karnitinnel.
-
Ijk
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #95729 üzenetére
Hát róla még nem láttam ilyen képet.
-
Shingen
addikt
válasz
FollowTheORI #95727 üzenetére
Woodman-nél............
-
-
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #95720 üzenetére
Nem tudhatom
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #95717 üzenetére
Tán helikopterre szálltál?
-
Zola007
veterán
válasz
God Vazzeg #95717 üzenetére
Az asszony hogy viseli?
-
Shingen
addikt
Váll- tricepsz vótam atta. Végére egy kis láb az arányosság végett.
-
Shingen
addikt
válasz
BÁ Nutrition #95703 üzenetére
De tényleg, nekem sem jön be.......... elég robot búrája van.
-
válasz
BÁ Nutrition #95705 üzenetére
Szerintem Ljk már sok a legtöbb nőnek...
Just sayin'...
-
Woodslave
félisten
válasz
Qrva jó nő
-
válasz
Aztán a hírekben majd olvassuk, hogy Kecskeméten egy fiatalemberre holtan találtak a lakásában, idegenkezűségnek nyoma nincs. Az indítékokat nem tudni, de a számítógépén valami "Gyúrósok ide!" fórum volt épp megnyitva
-
m3tr0
őstag
válasz
Azért ha ilyen hátat kéne simogatnom...vagy néznem mondjuk kufirc közben..hááááát...
Nem beszélve arról a karról.De ha neked tetszik nincs azzal baj.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Shingen #95689 üzenetére
"kidolgozott testtel és enyhén barnán "
ez csak az egódnak kell.. fellépés többet számít..pl az h kinek mi a kidolgozott egy elég durván széles skálán mozog. a tegnapi papi aki berakta ide a képét már vehető kidolgozottnak, és talán van 38as karja. Kai Green mutáns szörny 15 év növivel is kidolgozott..
Ijk is kidolgozott, a nők 95%nak a szemében kb ennél nagyobb már ne legyél kategória, aztán szerintem még nem tartozik az izmos kategóriába sepersze sportosnak már sportos, szal ezt nem fikázásnak szántam.
a lányeg h fejben dől el ez is csak úgy mint a legtöbb dolog. meg tenni is kell érte nyilván. gondolkodni rajta nem elég
kolosanyi: én fogdosnám a valagát egész nap, nem zavar ha neked nem tetszik
de pl ő is tetszik pedig durvábban szokott kinézni mint a Zsuzsi[link]meg ő is aranyos, bár versenyformában már nekem is sok
: [link]
-
kolosanyi
veterán
válasz
Így zsírosabban simán csak NDK-s díjbirkózónő.
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
már teljesen olyan mint egy faszi. fúúúújjjj.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest