- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityaa23
senior tag
válasz
Silverr #102383 üzenetére
Hát nem vagyok extrém dagadt az biztos, itt a kép alapján olyan 20-22% lehetek én. Akkor dobok be még egy kis zabpelyhet, vagy lenmagolajat.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Silverr #98375 üzenetére
Többször mondtam már, olyan nem létezik, hogy hátból húzod fel magam. Ez egy összetett gyakorlat, nem az a funkciója, hogy izoláld a széles hátizmod. Arra ott vannak a gépek, tök jól működnek.
Továbbá utolsó sorozat volt, piramisban mentem fel, súly nélkül 12 ismétlés, 10 kilóval 10, 20 kilóval 7, 30 kilóval 5, 40 kilóval 3 és a végén rápróbáltam az 50-re. Pont ez a két ismétlés ment, ami előrelépés, bár nagyon szenvedősen ment.
Egyébként ne félj, rendesen érzem a hátam, meg úgy kb a fél felsőtestem.
veterán
válasz
Silverr #95611 üzenetére
Ezt aláírom, ha súlyzós edzést csinálok, az akkor inkább szabad súlyos. Próbáltam mellre koncentrálni amennyire lehet, illetve ez ilyen dizájnos kis gép, nem csak simán nyomod, hanem egymáshoz közelít is a két kar, elvileg így nagyon szét kellett gyilkolnia a mellem. Legalábbis ha kézivel nyomok így, összeérintve a két súlyzót, azt nagyon megérzem. Na mindegy, a hátgép fasza volt, azt legalább már most is érzem.
-
Woodslave
félisten
válasz
Silverr #93122 üzenetére
nyilvánn
de az is más hogy odamész egy 15 éves gyerekhez aki rángat valami súlyt vagy egy 45 éves kigyúrt fazonhoz aki lehet már ráérzett hogy nem biztos a youtube-on bemutatott módon érzi a legjobban a gyakit. Majd menjen oda Branch Warrenhez is hogy milyen xarul végzi a gyakit mert a youtubon nem ezt mutatták...
-
Scale
őstag
válasz
Silverr #92364 üzenetére
Hát az a baj, hogy igazából nem igazán látok arra lehetőséget, hogy ezt így megmérjem.. Kollégiumban lakok és nincs konyhai mérleg vagy bármi amivel le tudnám mérni.
És ha azoknak nincs értelme amiket írtam akkor esetleg sima szénhidrátnak,vagy szőlőcukornak lenne értelme?
-
Scale
őstag
-
Scale
őstag
válasz
Silverr #92326 üzenetére
Ezt mégis hogy érted, hogy számoljam át a kajámat?
Amúgy én is azon gondolkoztam, hogy most megnézem tömegnövelő nélkül hogy fejlődök, mondjuk 1-2 hónapig, aztán kiderül.
Viszont most a kreatint nézegetem, de itt is túlságosan nagy a piac "sajnos".. vannak különféle dizájner cuccok amikben van mindenféle cucc meg vannak sima kreatin készítmények is.. Ebben esetleg tudnátok segíteni?
-
aleister
veterán
válasz
Silverr #90996 üzenetére
Nem az a baj (az én olvasatomban) NM-rel, hogy 60 kiló, hanem, hogy 6 év edzés után 60 kiló. Ebbe azért belefér pár tömegelés-diéta ciklus, de még egy komplett testkompozíció megváltoztatás is, de láthatóan ő csak valamiért a diétára figyelt. 6 év alatt rendszerint az ember felismeri a hibáit, és változtat.
(No offense Nightmare. Nem személyesen ellened szól. Ez csak a véleményem az ilyen esetekről.)
-
Alpachino
veterán
válasz
Silverr #86965 üzenetére
Én is csodálkozok rajtad, hogy úgy összességében...és egyáltalán, itt a PH-n mi keresni valód van ? Szerintem jobban járnál, ha ezt az időt inkább az idegállapotod kezelésével töltened....ez csak egy jó tanács, hagy a pics@ba a gyúrást....
Képet, pedig nem fogok kitenni magamról,( már csak azért sem
) ha ez nem tetszik, tehetsz egy szívességet
..... és igértél is jövőre amit várunk izgatottan
Külömben is te más kategória vagy mint az úriember....Most meg Zola007 seggét nyalod ? Mondhatom szép hozzáállás
Dicker :
-
-
madle
őstag
válasz
Silverr #74156 üzenetére
van benn egy kis bunny esszencia..
a nikoflex amugy brutális, szerintem az sok..
Tudnátok segíteni kicsit rendszerezettebbé tenni az étrendemet? Igazából most kicsit elbizonytalanodtam. Soha nem figyeltem oda totálisan precízen a kajára, mint itt sokan. Mindig volt egy formám és ahogy tudtam szárazom kajálgattam, ennyi. De most szeretnék ráfeküdni, főleg a szénhidrát részére. Hogy ne tré CH-t vigyek be, hanem minél minőségibbet. A fehérjét mostanában azt olvastam felesleges 2.0-2.5 g/tskg feletti értékre vinni nem élsportolói szinten..
Igazából a napom mindig 6 órakor kezdődik és este 6-kor jutok le edzeni. Az a baj, van, hogy nem tudok edzeni 6-tól délig, de ha tudtok valami módszert vagy kisebb kaját, amit 5-10 perc alatt be lehet tolni(nem úgy mint egy főétkezést) akkor mindenképp beiktatnám. Azt meg kell, hogy említsem, kemény fizikai munkát végzek, tehát úgy gondolom, szükséges 3500cal/nap minimum. 183cm/84kg vagyok most, testzsírom nem sok, de le fogom mérni. mindenképp.
Amit minden nap eszek:
Reggel zabpehely 100-150g + 25g ON Whey Gold
Délben főtt kaja, ami általában száraz hús+köret, ez van hogy krumpli, van hogy rizs. Igyekszem rizsre szűkíteni.
Délután megint csak 4-5 körül tudok enni, mert nincs időm, de itt is fenn áll, ha van valami gyorsan fogyasztható, akkor beiktatom.
Edzés előtt szokott menni, tejberizs, banán, AMINOMAX 8g
Edzés után, ezeket szoktam enni(mikor mit) tojás, tonhal, túró, ON Whey Gold 25g, AMINOMAX 8g. Ha kenyeret fogysztok napközben az mindig barna magvas kenyér, teljes kiörlésű. Igazából sok szir szart nem eszek, de mégis azt érzem stagnálok jó ideje. + 2 kávé, reggel-délbenA fejlődést gátolhatja a kevés minőségi CH bevitel esetleg az én esetemben? Annyira nem vagyok ebbe belemerülve, azért sem tudtam összetenni magamnak soha ezeket a dolgokat.
-
-
Zola007
veterán
válasz
Silverr #72802 üzenetére
nincs, de van sok fölös 5 ezresem, így a kettő nem függ össze
#72803) -Mike- :
hanggal nézni
-
madle
őstag
válasz
Silverr #71555 üzenetére
Sportoló vagyok. Most találtam meg ezt a fórumot, egyébként a folyadék témához pedig, annyi, hogy ezek az ízesített ásványvizek is teljesen felesleges mesterséges anyagok+cukor bevitelére jók. Még a szomjat sem oltják rendesen.
Nem arról van szó, hogy mennyire hardcorenak kell lenni, meg fanatikusnak. De szerintem, ha már sportolsz és törekedsz a jó étrendre, akkor alap, hogy elhagyd az üdítőket ill. az ízesített folyadékokat. -
Dicker
őstag
válasz
Silverr #71555 üzenetére
Azért a víz ivása nem hárdkór dolog, max normál emberi tevékenység.
Tudom általában a csapvíz szar, de van mindenféle vízfajta. Kútvíz, forrásvíz ezek a legdrágábbak, mert ingyen van, aztán van lúgos víz, oxigén+ víz, sima tisztított víz, uránnal dúsított hűtővíz.
Egyik se kerül drágábba, mint egy üdítő. 20 liter lúgos víz ~ 8 liter kóla ára. -
t1
veterán
válasz
Silverr #69856 üzenetére
Köszönöm szépen, láb se lesz hanyagolva egyenlőre elég volt az amit a futás adott, párszor edzettem rá, sajnos a lábammal dolgozok heti 5x13 óra állás rendesen elveszi a kedvet(vendéglátás powaa), de jövőre erőt veszek magamon és neki ugrok
HussarF
20% alatt van az biztos , 96kg-osan volt 20,6 % már amennyire hihető : [link]
Megyek majd vissza az 1 éves záráson, kíváncsi vagyok mi változott.Zola007
Lehet a fiatalság miatt van, 25 leszek még időben foghattam a dolgot meg, de jah nem olyan rossz a helyzet mint vártam, de jó lenne ha feszesebb lenne a hasam, illetve combtájékon.
Nightmare
Köszönöm, de nem kell böjt, folytatom amit elkezdtem és alakulni fog ez, súlyt veszíteni nem nagyon szeretnék ha nem a jelenlegit átfaragni, egy jobb alkattá .
brownus
Köszi, anno nézegettem a blogját és el sem hittem, hogy lehet valaki erre képes, de úgy látszik, hogy tényleg csak az akaraton múlik és nekem is halad a dolog.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Silverr #69591 üzenetére
Bőrt a kutya ette meg,maga a hús fullra nem zsíros. Habár marhára nem érdekel,lényeg,hogy sokkal jobb,úgy elfogyott 400g,mint a sicc és éhes is vagyok,400g csirkét "100 évig" eszegetek. Ha nem lenne 1,5k 400g kacsa talán ezt enném minden nap,habár lehet ezt is fogom
igaz most ákciós vót
-
-
-
-
törölt tag
-
-
rwin5
őstag
válasz
Silverr #61204 üzenetére
Úgy, hogy közel 6 éve egy teremben edzünk?
Írtam is, hogy a /termünkben/ nem pestre megyek vörös zolihoz.. Gondolom amúgyis van szeme hozzá, mit kellene velem foglalkozzon elmenjünk közösen strandolni
Dicker: Edzéstervet + étrendet akarok. Közös edzésre nem vágyok igazából senkivel sem
-
gooool
őstag
válasz
Silverr #60305 üzenetére
Ha tovább diétáznék elfogynék...így ez nem járható már tovább.
A nagyon zsíros fogalma ezek szerint kettőnknek nagyon mást jelent, mert bár nem vagyok egy 10%-os forma, de azért zsírosnak sem mondanám magam, bár lehet a kép nem adja vissza teljesen a valóságot.
Itt leginkább az izomtömeg hiánya ami a probléma, de azt meg csak tömegeléssel lehet hozni.mocsanisi:
Ésszel csinálom, az elsőből megtanultam, hogy mit lehet és mit nem, 92-es derekam is volt diéta előtt, ez a 84 azért már nem olyan hordóhas, mint volt. Majd meglátjuk mi sül ki belőle, időm az van bőven. -
Ribi
nagyúr
-
Morris
veterán
válasz
Silverr #56196 üzenetére
Eddig mindig reggel edzettem éhgyomorra. Az nem olyan hatékony!
Viszont ma...ma odatettem magam, pedig csak 4 és fél órát aludtam az éjjel. Jó vót! Mondjuk ma csalónap is volt. És hiába tartottam több mint egy óra szünetet a kaja és az edzés között...nem voltam olyan jól gyomorügyileg.Egyébként működik az izommemória. Fekve 110-be ment 2. Többet nem mertem, mert nem volt segítség. Pedig szerintem egy benne lett volna még.
Elkezdtem a felhúzást is (életemben először) 70kg-mal. Tudom lófax, de kezdetnek jó volt.
Bici 40kg 2x8 sorozat!Szóval jó volt! De lehetett volna jobb is!
-
xcds
őstag
válasz
Silverr #55526 üzenetére
Kérdezz meg te, én tudom, hogy így van.
(#55527) deniro2: Tapasztaltam magamon is és másokon is ezt láttam. 1 kúra, nem kúra semmiből sem. Arra jó, hogy nyárra jól nézzen ki az ember, de ha visszatér az ember az kúra előtti életvitelhez, a teste is visszatér a régi állapotba. Ez persze arra vonatkozik, aki akkor nyúl ezekhez a dolgokhoz, ha már évek óta nem fejlődik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest