- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoTReX
őstag
Ja, jutalmazás. De ezt ne úgy értsd mint a kiskegyedben ,hogy elmegyek a Váci utcába és veszek magnak egy 200ezres táskát mert megérdemlem, vagy hogy nem szeretek edzeni magáért az edzésért... Egy jó dolognak tartom,ami ráadásul jót is tesz. A környezetem szerint jól eszek,de magam nem tartom egy jó étvágyú embernek. Csomószor volt még pár hónapja is ,hogy felkeltem reggeli, aztán mentem edzeni ahonnan egyből vissza konyha lefőztem rohanva ,majd munka 10-ig. Állt az ételhordóban a rizs alján a zavaros vízzel, mellé gyorsan lesütött vízízű csirkével, ami pár hét után kifordult a számból. Mivel itt legtöbbünk semmi kémiát nem használ,így nem tudunk felmutatni pár hónap alatt látványos eredményeket,ezért marad a lassú víz partot most elv. A saját tapasztalatom alapján ha például csinálsz magadnak/pároddal egy kiszámolt kókuszzsírral egy csirkepaprikást mellből kiszámolt durumtésztával,vagy egybe csirke sütőben, hetente marha pl tepsi burgonyával ,tojások sokkal jobb étvággyal megy le a mennyiség. Megéri befektetni ezekre erőt és időt. Mondom ez csak saját tapasztalás és vélemény,de olyan eszközöket kell használni ,ami hosszú távon tartható. A háború meg... kúra csúcsán edzeni,vagy pár honap alatt iszonyat mennyiségű húst felpakolni,majd hormonokkal pucolni valóban ad egy olyan tükrös visszajelzést hogy beszarsz ,de ezt sima eszközökkel ugyse fogod megkapni ha napestig csak pároltrizst+brokkesz+mellett eszel ugy hogy még a víz is ki van számolva.Amúgy ez utóbbi hirtelen a szélsőségbe felfogás szokta hozni legtöbb embernél a tele a faszom,bezabálok mert karácsony,szülinap, party , édesfaszom van. Hosszú lett sry....
-
Woodslave
félisten
én úgy vagyok vele mint a kajával. Lehetőség szerint megpróbálom finomra megcsinálni (még akkor is ha minden nap ugyanazt eszem). Nem fogok vízben főtt csirkemellet enni rizzsel, vagy valami undorító szósszal csak mert van benne +5 gramm fehérje. Ugyanez a protein por. Nekem az egy étkezés (mert nem akarok főzni, nem akarok annyi húst enni nem akarok túrót enni stb - tökmindegy) így az nem mindegy hogy élvezettel fogyasztom vagy öklendezve.
-
aelod
veterán
Szubjektív kinek mi a finom.
ha háború van, meg sanyargatás Hol van ilyen?
Egyáltalán miért kéne jutalmazni magad edzés végén? Magadért csinálod, saját döntésed szerint, senki nem kényszerít rá.
A magadért csinálod résszel azért vitába szállnék
De ha így is van akkor miért kéne megvonnom magamtól a "jutalmat" ebben a kontextusban?
-
madle
őstag
Pont a Myproteint akarom cserélni, mert 1 éve az ment, kivéve az utolsó 2 hónapot... Igazából nem volt vele bajom, csak az utóíze sok már... a Scitecet viszont tudom, hogy nagyon édes. Lehet visszatérek a jó öreg Amcsi fehérjékre.... csak a netes rendelésekkel sem vagyok már 100%-ig meggyőződve, hogy mind eredeti lenne.... például a testépítőbolton régebben egymás után rendeltünk többször is BSN Syntha 6-ot és ugyanannak az íznek más színe és íze volt érezhetően...szintén tabletta színeltérés volt az Aminomax 8000-el és a csomagolás sem egyezett 100%-ig a gaspari hivatalos oldalán feltüntetettel.... Lehet csak én vagyok paranoiás, de szerintem ettől az ipartól kitelik ez is.
Egyedül a sportikában bízom, csak ott meg az árakat kell kifogni mert akciósan lehet frankón beszerezni ezt azt. -
Woodslave
félisten
az biztos hogy én a fehérjét és a zsírt is a szükséges minimumon fogom tartani. Különösen a zsírt.
De azt aláírom, hogy ilyen 3000-3500-nál már tényleg lehetetlen küldetésnek tűnik a ch-t tolni fel. Én a helyedben azért kipróbálnám hogy a fehérjét 200 körül, a zsírt meg 70 körül tartod egy ideig.
-
Woodslave
félisten
elég sok a fehérje...
Meg sztem a zsír is. Persze ennyi kalóriánál már nehéz tiszta ch-ból
mondjuk most hogy nem figyelek, eszek ami van láthatóan jön a tömeg, teltebb is vagyok, de qrvára idegesít, hogy a derék meg puhul mint atom. Szóval az összkép xarabb. Abban reménykedek, hogy ha tisztábban megy akkor talán minőségibb lesz. Meglátjuk hogy egyáltalán menni fog-e
-
Nem. Több munka => jobb eredmény. Ez a túledzés dolog meg túl van lihegve és ezzel ideologizálják meg sokan a lustaságot. A csúcs sportolók nem napi 1-2 órát edzenek és nem is csak heti 3-4x. Mert ők tudják, hogy a jó eredményhez jó sok munka kell. Ja, és a kokszra hivatkozni, hogy persze ők azért edzhetnek annyit, megint csak olcsó kifogás. A legtöbb emberben bőven van még potenciál koksz nélkül is, míg elérne ahhoz a ponthoz, hogy már tényleg túledzés fenyegetné.
-
Zola007
veterán
simán időben van, addig még van legalább 10 hónap
jövőre én is rákészülök.
Kockahassal kimegyek a strandra, veszek 2 lángost, 1 sajtost meg egy tejfölöst, 1 csoki fagyit meg egy pohár Stellat, aztán beülök a thermálmedencébe újságot olvasni
Ha valamelyik kis b*zi meg lefröcsköl, akkor elküldöm a büdös kölköt a fenébe.
Nyugdíjig bele kell jönni a dologba, mert akkor jön az igazi strandszezon -
kolosanyi
veterán
De attól még a tricepsz aktívan részt vesz a nyomásban, a mozdulat utolsó harmadában jelentős a munkája.
(#109587) itouchfan
Az tejföl, de nem az a ~30 g rontja el az egész heti munkám.(#109594) GoTReX
A pumpálással annyit érsz el, hogy hosszabb ideig tart a regenerálódás. A hipertrófiához annyit tesz hozzá, mintha lenyomnál még 100 fekvőt, vagy annyit se. Egyébként ha normális intenzitással dolgozol (1 RM 70% felett), nem igazán lesz kedved/erőd ilyenekre.(#109597) Jorus
Nálam kezd alakulni a forma, de még sok meló lesz, mire bemegyek normális tzs%-ra megint. Most már kezd előbukkanni a hasizmom a zsír alól, de nem állok le, nyomom ameddig tudom. Többet nem fogok így leszállni a zabával, mint múlt télen, mert kidolgozom a belem, mire lemegy a felesleg.Ma is voltam hajnalban aerobozni.
-
aleister
veterán
Ezzel én is így vagyok. Sajnos szinte sosincs lehetőségem megaludni a 8 órát. Sajna relatív nehezen alszom el, de cserébe könnyen felébredek.
Már az altatón is gondolkoztam, de nem akarok gyógyszerezni. Tudtok esetleg valami természetes módszert erre? A szex nem jó. Én valahogy nem álmosodok el utána. -
kolosanyi
veterán
Kaja adott, alvásmennyiség nem mindig, de emiatt nem aggódom.
(#108506) Cassidey
Középhaladó, 3 napos, hétfő-szerda-péntek bontással (kivéve ha meló közbeszól). Mellé meg bejön heti 5 aerob reggelre, most indulok épp. A 45 percres, 65%-os pulzussal történő gyaloglással nem edzem túl magam, ebben biztos vagyok. -
TeeJay
félisten
Miért ne bontsuk szét? Heti 4napot járok
Mell+bicepsz, váll+tricepsz, hát+has, láb napokkal
Csak a láb nap elég húzós és még akkor a Felhúzást is be kell illesztenem
Ülő vádli, combhajlító, lábnyújtó, hack guggoló, rúddal guggolás, lábtolás és kitörés meg néha sissy guggolás mellé
Úgy finom lesz -
Alpachino
veterán
Nem teljesen,
mert mint írtam kb. ugyanezen Tzs-vel 87kg voltam tavaly mikor elkezdtem a diétát...Továbbá, most okosabban próbálom a diétát, mert nekem bőven elég lesz 0.5 kg-ot hetente leadni...nem strandra gyúrok, úgy hogy ráérek
Másik, nekem egy 15% Tzs a célom minden napokra ezt tudom tartani és a koromból fakadva ez reális is
-
gaborn1
tag
Megmondom őszintén én utálok edzeni, de mégis járok már másfél éve és belerakok heti 10-12 óra sportot az életembe, mert láttam a következményét annak, ha kimarad. Nyilván nem a legideálisabb eset kényszerből csinálni, de még mindig jobb mint nem csinálni.
HussarF Szólj ám ha felkerülsz, ne rajtam múljon, h rövid lesz a száraz bugyi csíkod.
-
Woodslave
félisten
Ha már a kezdetektől akkor fogást erősíteni. Ha csak elfárad akkor felemás fogás de ha nincs poweres ambíciód akkor gurtni. Annyira soha nem fogod megerősíteni a fogásod hogy ne az legyen a gyenge láncszem egy komoly deadliftnél. Én is izmozok sima majd felemás fogással de múltkor már gurtniztam pedig nem szeretem mert hajlamos könnyelművé tenni az embert...
-
Zola007
veterán
-
Woodslave
félisten
Itt nem arról van szó hogy mitől lesz izmos hanem hogy a hús megöl..
Vettem jázminrizst sokkal nem nagyobb gasztro élmény mint a sima. Mondjuk illata nagyon jó.
Legközelebb kipróbálom a basmatit. Még soha nem ettem.
Ez a fosós vírus nem enged...ma már meg se tudom számolni Hányszor voltam.
-
Zola007
veterán
-
Woodslave
félisten
nekem tetszik hasonló elvek szerint próbálom.
mondjuk én nem reggelizek, edzés előtt nem eszek ch-t, csak az előtte lévő kajálásnál. Én hiszek abban hogy nem az adja az energiát amit éppen eszel, hanem be kell hogy kerüljön glikogénraktárba. (az hogy kell-e egyáltalán nem elég-e az esti mert reggelre nem tűnik el az izomból más kérdés)
Edzés után mehet a fehérje, aztán a húsrizs. Mivel este edzek főképpe kb ennyi kaja van én már nem túrózgatok..
Persze nem vagyok izmos szóval.... Bár ma megkérdezték egy farsangi rendezvényen hogy tán izomagynak öltöztem?
pedig egy pólóban voltam. Alacsony az ingerküszöb
na nézem már várom mikor jön a tej miatt a fehérje rohad a bélben rész. Ennek az együttemésztésnek utána kell járni...
-
kolosanyi
veterán
Bátyám összeköltözött a barátnőjével, így egy csomó bútor feleslegessé vált náluk, amit megkaptunk. Hatalmas segítség, mert így 15-ért béreltünk egy furgont, 15-ért tankoltunk bele és elhoztuk Pestről a cuccukat. Gyakorlatilag 30-ért berendeztük a lakásunk. Csak ugye nem kis meló ezt kivitelezni, de megérte.
(#101511) userxy
Próbáld ki egy amorf, kinyitható kanapéval úgy, hogy lift nélkül viszed a negyedikre, nincs rajta fogás, a lépcsőfordulóknál át kell emelni a korláton és a szűk függőfolyosón össze-vissza kell forgatni, mire beerőszakolod az ajtón. Nem tartom magam gyenge gyereknek, de örültem mikor letehettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged