-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
attiati #190221 üzenetére
Nem allergia, intolerancia. Nekem az arcomon jött ki seborrhea ill. ekcéma, de nem igazán éreztem soha korrelációt. Nagyobb adag tojás (pl. rántotta) felerősödött, de erre sem vennék mérget hogy az okozta. Mindenestre ha nem is nullázom ezeket ki, próbálok nem túl sokat fogyasztani. Csak zárd ki a tejfehérjét, búzát, tojást, aztán a kaják 75%-ka már ki is esett.
Egyébként bőrgyógyász küldött el erre, aztán végül évek kínlódása után sima Bepanthennel lekezeltem a seborheát, ekcémára amikor előjön meg Ftorokortot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali médialejátszót?
- Sorozatok
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest