Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
swoody
üzenetére
Miért nem? Amennyire tudom futároknál is van utánvéti fizetéssel lehetőség (múltkor legalábbis úgy vettem), így tuti csak akkor fizetsz, ha megvan. Törékenyebb cuccoknál (teszem azt séker + súlyok együtt) nem szerencsés, de pl. egy vödör proteinnel csak nem lesznek bajok.
-
Manitou
veterán
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Engem most nagyon elkapott a gépszíj a tömegelést illetően, hip-hopp felugrott volna még rám 5-10 kiló , csak annak nagy része sajna nem izom lett volna. Mégis inkább most veszem elejét a dolgoknak, mint később szívjak jobban vele, meg diétázzak rohadt sokáig.
Nekem most kb ~86 a derekam, de volt ez 93 is még karácsony környékén

Most néztem egy tzs-t 7 pontos méréssel 15,5% , 3 pontossal 13 % . A 7 pontos közelebb állhat a valósághoz.
Bár elvileg ez a kalkulátor hülyeség mivel nem vesz figyelembe semmi más tényezőt mint a bőrredőket, mindenesetre valami támpontot ad kb. -
marcus.fenix
aktív tag
A vércsoport szerinti étkezésnek utána akarok olvasni, tudsz valami jó linket?
(nemrég voltam vérvételen, de azt se tudom milyen a vércsoportom
)Amúgy jól emlékszel, otthon edzek, és az összes ismerősöm olyan lusta, hogy tartósan egyikük sem jár, de ez nem is baj, mert ha ott vannak csak elnyúlik az edzés, és nem tudok a feladatra koncentrálni teljesen. Olyan elhivatott emberem meg nincs, akivel gépszerűen, szó nélkül tudnék edzeni, aki segít, de nem hátráltat. Mindegy, megoldom egyedül. A pihenést most beiktattam a tervbe, bár csak az aktív pihenést bírom, a teljes edzéselhagyást csak pár napig...
Kaja szinten arra már rájöttem hogy nekem jobban tapad a tejszármazékokból és a tojásból nyert fehérje, mint pl a halból vagy csirkéből bevitt. Ideje volt, több tonnányi csirkemell után...
Manitou
A 90 feletti belem engem is rettentően zavar, még a 187 centihez is szarul néz ki... nálam is tervben van a leszedése...
-
Manitou
veterán
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Szerintem is tartsál vagy 1-2 hét pihenőt, sokat tud jelenteni.

Nekem is "nagy" terveim vannak az idén nyári formát illetően. Először is most tartok egy komolyabb fajta diétát, Már év elejétől mondhatni diétázok, de ebben a kajálásban még sok volt a szemét kaja és a ch elosztás és időpontok sem voltak éppen tökéletesek. Mától viszont HC módba váltok abban az értelemben, hogy 0 szemét kaját fogok enni, csak is tiszta kajálás lesz egész napra nézve. Beiktatok majd aerob/kardio.is. Tápkiegekből Glutamin, BCAA, ALCAR,Halolaj, DYM ELITE WHEY lesznek a "barátaim" ez idő alatt

Cél ~10% vagy kevesebb tzs max 80-as derék, illetve kockás has, minél kevesebb izomveszteséggel.Most nem tudom mennyi lehet a tzs-m.
Mától számolva kb 5 hét lesz ez a komolyabb diéta.
Nincs nagy izomtömegem, de nem érdekel,muszáj a komoly diéta, a derekamról le kell blankolni ami ott van, mert ha erre tovább tömegeltem volna az már már visszafordíthatatlan folyamatokat indított volna el
Ha a derekam 80 körül maradt volna simán folytattam volna a tömegelést, de így nem jó az összhatás. 
Nekem tápkiegekből ami legjobban hatott, az a kreatin volt, a fehérjétől különösebben én se fejlődtem jobban, mint amikor csak húst ettem. A BCAA, Glutamin, meg inkább diétában hasznos.
Márknak meg boldog születésnapot így utólag is

-
harry
veterán
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Most kezdesz új tervet - de mikor tartottál ey nagyobb pihenőt? Ha régen, főleg ilyen edzés mellett, akkor kihagynék a helyedben 1-2 hetet, meg kajálnék mindent, amolyan lazításképp abban is, idővel elég monotonná tud válni.
Nem tudsz keríteni esetleg egy edző partnert? Vagy másik terem? Bár ha jól emlékszem otthon edzel.
Mi a vércsoportod? Már többször is szóba került a vércsoport szerinti kaja, többeken tényleg nagyon sokat dobott, szerintem neked is érdemes lenne kicsit utánajárni, nem kerül semmibe, pár dolgot kicserélsz a kajában, és ennyi. Szóval nem feltétlenül jelent áldozatokat, vagy több munkát, így szerintem mindenképp megéri átgondolni, legalább. -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére

Az intenzitás megmarad, sőt... csak mostmár majd adok esélyt a szervezetemnek a túlkompenzálásra is.
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
én meg inkább azt mondanám neki, hogy vegyen vissza az intenzitásból

bár nem tudom, hogy mi a pontos definíciója, szerintem ráférne egy kis pihenés - így látatlanban is -
deniro2
senior tag
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Az én esetemben a tápkieg kifejezés fehérjét, némi kreatin transzportot (vagy mit) és dextrózt takar, semmi többet. Ezek viszont nagyon sokat számítottak.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Sok mindenre rájöttél magadtól, jó úton haladsz, csak gratulálni tudok a felismeréshez, és sok erőt kívánok a megvalósításhoz. Az edzések intenzitását tekerd fel az égbe, és csak előre nézz mindig, nem érdekes ki mit mond

-
Csak helyzetjelentés gyanánt,ja még vagyok azért is
Ma majdnem megvolt a 80 kg csúcs
75 kg-ot sikerült kinyomni elég könnyen.3 hónap alatt 60-ról 75-re sikerült fejlődnöm.Még 2 hét és meglesz a 80 is,remélem.
A Súlyom viszont jó indulattal 2 kg ha rakodott rám.Külsőre leginkább csak mellbe látszódik.Nem adtam fel és még megvagyok

-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
glutamin
üzenetére
Egészen pontosan tegnap óta teljesen új formában, mennyiségben és minőségben edzek. Most nem hallgattam senkire, sem könyvekre, sem emberekre, csakis a saját 2,5-3 éves tapasztalataimat raktam bele az új tervbe. És TUDOM hogy ez így jó lesz. Legalábbis arra amit én akarok... Nyárra úgy fogok kinézni, ahogy mindíg is szerettem volna, és csak azt sajnálom, hogy ezt nem léptem meg hamarabb.

-
glutamin
őstag
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Nekem a heti 4x90perc gyilok lenne. Erőszakolj magadra mondjuk 1 hónapig heti 3x60 percet vagy ami tetszik. Néha csak az is segít beíndítani a fejlődést, hogy egsézen másfajta gyakorlatoka csinálsz. Amiben gyenge vagy ott nagyobb a fejlődési potenciál is. Szóval én próbálgatnék a helyedben.
Én pl mellre csak fekvenyomást csinálok, de néha nyomok tolódzkodást is, amitől extra izomlázam lesz mivel ritkán csinálom.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
deniro2
üzenetére
Az általad idézett mondat, és az egész történet kizárólag rólam szólt és csak rám érvényes...
Az egyetlen aminek legalább minimális fejlődést köszönhetek eddig, az a rendszeres kaja.
Volt amikor ezt megtámogattam ilyenekkel általában 3-4-el is ezek közül:
- kb. 500 szem Anadrox (NO fokozó és zsírégető)
- két doboz T-Bomb
- fél kiló glutamin
- másfél kiló crea monohidrát
- 3 doboz CE Extreme
- fehérjék (Cytogenes, Scitec-es, Biotech-es tejsavók
- sima tribulus
- HMB
- CLA
- ZMA
- WTF ????
- BCAA
- L-Carnitine
- satöbbi, még csomó dolgot kifelejtek...És ugye itt is, és a shop-on is olvastam hogy, kinek mikor mi jött be és mennyire, és csak csodálkoztam hogy nekem ezek mellett és ezek elhagyása után is DETTÓ UGYANAZ MINDEN. Nem energizál, nincs több kedvem edzeni, nem fejlődök jobban, nem vizesedek, nem nyomok kettővel többet a súlyba, nem nő a karom stb. ergo mi a halál faszának költenék erre többet. Komolyan mondom, egy jó habartbab csülökkel többet hozott nekem, mint akármelyik a fennt említett cuccok közül.
Ez vagyok én, akinek meg használ, az csak vegye. EDZÉS-EVÉS-PIHENÉS (+genetika) ezen múlik minden, és ha minden klappol akkor ezek a szarok rátehetnek pár %-ot, de ennyi. Mivel én több mint egy éve egyfolytában túledzett állapotban vagyok, ezek a cuccok még annyit se löktek, hogy kirántsanak ebből az állapotból, és megdobják a regenerálódásom...
Ha valakinek szar genetikával eltelt egy éve úgy, hogy 4 napnál hosszabb szünete nem volt (az is 1X), heti 4 X 90 percet edz, és folyamatosan fáradt és levert, az ne csodálkozzon rajta, ha nem fejlődik. Tehát én tudom hogy a hiba az én készülékemben van, és mégis 2,5 év és annyi érv után még mindíg nem látom be hogy a kevesebb néha több...
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
bandus
üzenetére
Aham.Az volt nekem is,hirtelen lement 4-5 kg rögtön a dolog után.Mármint napok alatt,de az gyorsan visszajött szerencsére,az edzés és a kaja is eröltetve lett.Aztán most az elmúlt 2 hét alatt ugyanúgy eszem,edzek (ez kicsit azért durvább lett,mert idegböl megy még mindig,de izomlázam is van ált.utána).Szóval nemértem

-
DeadMeat
nagyúr
79kg voltam ma reggel.. egy 2 hét alatt 3kg mínusz
Összekéne szednem már magam mert ez igy nem tartható... 
-
swoody
senior tag
Lehet egyértelmű a válasz de holnap elfogyik a whey pro másnap már kezdhetem a 100% wpp-t? Szóval nem kell semmi szünet?
Ultimate Nutrition-ról mi a véleményetek? -
kicsitomi88
őstag
A heti váll ill. lábedzés kimarad és a diétámhoz képest emelt ch-n vagyok, kissé lebetegedtem, remélem hétfőre minden ok lesz

-
Markgx10
őstag
válasz
bandus
üzenetére
Gratulálok, tesó, a 40-esekhez

Szóval a múlt heti 1-esre értékelt edzésem után, ma már egy 1/2-ed sikerül elérnem
Szerencsére nem gyengültem tovább, sőt múlt héten egy szabályosat sem tudtam nyomni a 130-ba, most már kettő ment (LOL
), a harmadiknál tette oda a kezét a segítő, onnantól számolom érvénytelennek. Tehát a minimális elvárás megvolt, hogy nem gyengültem, azon kívül viszont semmi. Nem baj, jövő hét közepére már remélem vége az egész költözködős hercehurcának és újra elkezdhetek enni
meg aludni, aztán remélem előbb-utóbb lesz pénz fehérjére (má' az is elfogyott
) meg másokra is.
Viszont olyan ágyat, meg szekrénysort vettem a gyereknek, hogy éppen, hogy meg nem szólal
, szombatra van kész teljesen a szobája, addig nem is viszem oda, szerintem összeszarja magát, ha meglátja a jövőbeni "kuckóját", az lesz az egész lakásból a legszebb rész -
Shodan
őstag
Holnap új nap virrad, új edzőterembe látogatok.
bár lehet hogy inkább elhalasztom holnap utánra, most értem csak haza melóból, kemény 2. nap.Qrva villamos persze még lerohad a híd közepén.
De azért csirke-rizs nem maradt ki ,vittem magammal kis dobozba.
Melóba kinyitom, első kérdés -ki evett itt pacalt?!
lehet kicsit erős ez a kentucky fűszerezés. 
-
válasz
Markgx10
üzenetére
az jólhangzik, majd kérünkszépen véleményt

nekem is remélem sikerül összespórolni mindenre a zsét, egyelőre jól állok
mert semmim nincs
csak terveim 
de ez a mai két 40esnek mért fogpiszkáló meghozta az életkedvem, így igyekszek a fejlődésre koncentrálni amennyire cska lehet. ebből következik, hogy jóval kevesebb lótyit fogok elinni, és marad így kiegekre is

-
Markgx10
őstag
Holnap lemegyek edzeni, gondolom hasonló "jó" erőben leszek, mint múlt héten, sajnos elhúzódik ez az egész költözködés, mellette ugye dolgozni is kell stb. így tényleg csak egyszer jutok kajához egy nap, így is gyakorlatilag 18 órát folyamatosan munkával töltök (rinyálás eddig
), de hál' Istennek a cipekedés nagy részével végeztem, ma voltak a hűtő, mosógép, legnagyobb szekrények, először le a harmadikról, aztán fel a harmadik szintre, a végére egész jól belejöttem, lehet elmegyek költöztetőnek
, bár egy zongorához nem tudom mit szólnék
, valószínű elsírnám magam
Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja edzés előtti kiegészítőnek márciusban (addig tuti nem lesz semmire péz) kinéztem az NO Plasmacoret magamnak és már előre látom az állati intenzitású edzéseimet vele
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
penene
őstag
nanemár hogy így kinyírtam a topikot??
Mivan, mindenki edz? 
Voltam gyógytornán, de úgy kihajtott a csaj fél óra alatt, hogy remegő lábakkal jöttem haza. Nem volt túl sok erőm lemenni még hátazni, pedig azt hittem laza lesz a gyógy.
Vazz..erről ennyit. 
-
penene
őstag
válasz
glutamin
üzenetére
én most olyan szinten telezabáltam magam csirkerizzsel, hogy már a felénél abba akartam hagyni, de csak lenyomtam.

Így most lesz kraft a gyógytornára, meg az utána levő hát-váll (v. elhagyom a húzódás miatt) - bicepszre (meg edzés közben a gluta-bcaa,vitargo kombó alap már...) -
glutamin
őstag
Ma guggolni fogok (tudom senki nem kérdezte, csak úgy eszembe jutott).
Ki mit szokott edzés előtt kajálni? Nekem kell egy rendes edzés előtt, hogy legyen bennem elég ch hogy végig bírjam rendesen csinálni.
-
úgylátszik minden hétvégén totálkárra kéne vágnom magam
a súlyomból nem ment le semmi, de az eheti edzések meg kurvajól sikerülnek 
a mai hát is nagyon faszán durrant. barátom rábeszélésére elhagytam a felhúzást, azt csak kéthetente fogom végezni, helyette viszont bevetettem a csodafegyvert, a 38-as módszert, hátha itt is beválik
utána a tricepsz is nagyon faszásan ment
edzés végén végre mértünk két (illetve négy
) 40-es karocskát
most asszem télleg jó irányba indultam, megpróbálok nem letérni a helyes útról 
-
-
deniro2
senior tag
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Nem beszélve a táplálékkiegészítőkről, amik szintén szart sem értek
Ezt én nem írom alá -mondjuk, kit érdekel-, mert annó, mikor 3 évvel és 3-4 topikkal ezelött elkezdtem edzeni, betartva az alap táplálkozási szabályokat és megtámogatva egy kemény tápkieges háttérrel, akkor nagyon rövid idő alatt igen komoly eredményeket értem el magamhoz képest. Semmi komolyra nem kell gondolni, de fél év alatt: kar 37-41 cm, mell 114-120 cm és nem részletezem tovább, de a lényeg, hogy látható volt a fejlődés. Utána jött egy Phera-max kúra, ami 1 hónap alatt még 2 cm-t dobott például karomon, de ez zárójeles, mert a tápkiegekhez semmi köze. Ezután kihagytam több, mint fél évet és újrakezdtem a dolgokat, picit lazábban, de a tápkiegeket nem hanyagolva és az elvesztett 3 centiből (maradjunk a karnál, mint etalon) 2 centit 2 hónap alatt simán visszahoztam. Ezután kihagytam fél évet ismét, 0 edzés, a létező legszarabb kaja, etc., majd újra elkezdtem edzeni, de immár tápkiegek nélkül (elvesztettem az érdeklődésemet, sajnáltam a pénzt és a többi) és nagyjából elfogadható kajával. Ez volt 7 hónapja, azóta 1,5 kibaszott centit sikerült visszaszednem karra, ami nagyjából annyi, amit a rendszeres edzés hoz magában...
Igazság szerint én ezt az egészet már leszarom, mert a viszonylag emberi testalkaton kívül nincs más célom az edzéssel és absz. beérem egy szaros 42-43-as karral, de saját tapasztalatom, hogy igenis kurva sokat számít a jó tápkieg és a megfelelő kaja a hozzám hasonló genetikai hulladékoknál... Janesznak nyílván tökmindegy, de nálam és sorstársaimnál ez kardinális kérdés, szerintem. -
glutamin
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Erről van szó

-
penene
őstag
válasz
dunkel
üzenetére
Én pontosan így tervezem a feltöltést (reggel és edzés után), csak én 10g-vel terveztem (63-65 kilóra), de ha sokat várok, lassan 15 is mehet.

Kajával nem terveztem, de túl sok éhgyomrom nincsen, ergo nem sok lehetőség marad.
Nagy cukrozásnak én se, de gondolom a Vitargo egy fokkal csak "elviselhetőbb", mint a dextróz... Bár ebben nem vagyok túl jártas.
-
BÁ Nutrition
addikt
a németek tudják
meg a hollandok is
meg én is
-
P00By
nagyúr
Ma sem lesz edzés
Lehet majd kimarad egy-két hónap, szakvizsga, kórház... 
-
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
most miért írod, hogy: te lettél a köcsögbunkó?
szerinted előtt mégis milyen volt a helyzet?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Növit én csak akkor tolnék ha nagyon lenne rá kess. Amúgy az én kis céljaimhoz teljesen felesleges

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
barátunknak?
te hölye vagy?
na ez de degec vót
amúgy is ég a pofám, mert marhára nem akartam megsérteni a Bubbit aztánd mégis én llettem a köcsögbunkó..

pedig mindössze leírtam hogy szerintem hiába durrantja szét magát edzésenként p*na súllyal azzal nem fog nagyot nőni, és még le is gyengül tőle. én kipróbáltam többször is és mindíg így volt.. Janesz is így volt vele pedig az egyik legjobb genetikájú srác akit ismerek, meg te is így jártál. én díjazom a lelkesedését mert ez nagyon fontos ebben a sportban
és remélem sikerrel jár. de ezt elmnondtam múltkor is
maradtam bunkó ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Márk azért nem csak a cucc számít mert pl belém bármennyit nyomhatnánk akkor is szar lennék.. nekem baromira tajgetoszi a genetikám sajna.. ezért is nem nyomatok növit soha mert kár belém
-
glutamin
őstag
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Én már lettettem róla, hogy kokszoljak (gyík is maradok mindörökre
). Na de pár ellenérv. Minadzontúl, hogy veszélyes meg s szokásos elrettentő dolgok: Sok embert láttam a kúra alatt komylan feljavulni majd idővel leereszteni. Gyakorlatilag sikerült a kúra előtti állapotra visszajutniuk 4-5 hónap alatt. Nyilván megfelelő cuccok kombinálásával ezt is ki lehet valmaennyire védeni, de ez már számomra túl bonyolult dolog.Szóval ebbe nem is kívánom beleásni magam. Becélzok hosszútávra magamnak egy 85-90kg-os testsúlyt és ehhez próbálok minál jobb formát, erőt, kardiókapacitást elérni.
-
Coyot
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nah mester, kipróbáltam amit mondtál, annyit tudok hozzátenni, hogy nálam ez nem működik, +3 erőltetett ismétlés és végem volt annyira, hogy a 4-dikbe már nagyon sokat kellett belehúzni... nem tudom te hogy csinálod de elárulhatod, hadd nyomjak má' nagy súlyokba

-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére

-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
persze, de azért szerintem abban kiegyezhetünk, hogy akinek jó genetikája van, az valószínűleg a doppingtól is nagyobbra nőne, mint akinek kevésbé van jó
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére

és hát ahogy a múltkori edzés alkalmával elnéztem, nem kéne neki sok idő, hogy bekészüljön egy versenyre

-
God Vazzeg
veterán
Ez nem ilyen lineáris dolog, hogy nagyobb volt előtte, nagyobb lesz utána. Ezer dologtól függ, egyéni tolerancia szintek vannak, sőt, még ha megvan minden, akkor is lehet hogy fejben elbuksz. Janesz akármi lehetett volna, de ő fejben bukott el, mikor az első vereség (?) után feladta. Nem kellett volna, most lehet egy T. Dani kaliberű versenyzőt tudhatnánk barátunknak.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
glutamin
üzenetére
Hát igen, ha valakinek van hozzá alkata, akkor bármi elképzelhető. Katonaságnál, vagy korábban kollégiumban is össze-összefutottam olyan mezomorfokkal, akik mindent szart összeettek, a fizikai munkát nem nagyon komálták (nem mindegyik edzett) mégis egy az átlaghoz képest izmosabb, zsírmentesebb és formára is korrektebb testalkattal rendelkeztek (széles váll, keskeny csípő, stb.) Ha erre még néha rá is edzenek, akkor mégjobb. Aztán vannak akik sok munkával, és/vagy sok koksz segítségével felhozzák magukat egy erős közepes szintre. De ugye ahogy írtad is, a koksz sem segít mindenkinek. Ahhoz is kell egy jól reagáló szervezet. Saját példámra is gondolok. Tavaly nyár elején volt az a bizonyos első kokszolós Deca-Durabolinos esetem, amikor megállapítottam, hogy valószínűleg hamis cuccot vettem. Nos ez a véleményem változóban van. A lassú, vagy inkább nemlétező fejlődésem mostanra vett rá megint, hogy ilyen kokszfélékkel próbálkozzak. De most jobban megválogattam a forrást. Tehát tuti hogy eredeti cuccot kaptam.
Mindent elolvastam az anyagról (Anabol) a neten, és ennek fényében kezdtem bele 15 napja a dologba. Már az első nap rohadt gyengének éreztem magam tőle, és fél éve először rohadt kedvetlenül mentem edzeni. Szar voltam, minden gyakorlat súlyában visszaestem, és ez jó ideje nem történt meg, de próbáltam arra fogni, hogy csak megint túledzettség. Vártam a hatásokat, és/vagy mellékhatásokat, de nem jöttek, csak a gyengeség, levertség, kedvetlenség, és az influenza. Tartottam négy nap teljes pihenőt, hogy felerősödjek, de az erősödés nem jött. Nem hogy plusz erőt nem hozott, de legyengültem a gecibe, a súlyom a rengeteg kaja mellett is bestagnált, aztán lassú zsírosodással megindult. Volt aki írta hogy ő már az első nap érzi az Anabolt, hisz a felezési ideje mindössze három-négy óra, volt aki harmadik-negyedik napra hivatkozott, és a max volt az egy hét. Nos én 14 napot adtam neki, majd tegnapra baszott fel annyira, hogy az egészet széjjeltapostam, és kibasztam a rothadt kukába. Teszteltem háromféle módon a bogyót és valódinak tűnt. Szerintem az is volt, és utólag gondolom az volt a Deca is. De ha igazi lúzer vagy, akkor baszhatod a kokszot is. Nem beszélve a táplálékkiegészítőkről, amik szintén szart sem értek az idő alatt, amíg havi 20-40 ropit költöttem rájuk. Egy pár óráig elszomorított ez, de rájöttem, hogy ezzel rengeteget spórol nekem a szervezetem, mert SOHA a kibaszott életben többé sem naturál sem egyéb kiegészítőre egy kurva forintot nem fogok költeni... persze azt is fel kell dolgozni, hogy sosem leszek normális külsejű, de ez van. Edzeni szeretek, és azt úgysem hagyom abba.

-
dunkel
őstag
válasz
penene
üzenetére
Szerintem 20g elég. A vitargo/amylopectinnel kapcsolatban az "elfogadott" nézet, hogy ahhoz, hogy kihasználd ezeknek a gyors szénhidrátoknak a "sebességét", az összes oldott anyag tekintetében legalább 70%-nak kell lennie.
Én szénhidrát+kreatint csak reggel és edzés után innék, egy feltöltés így nézne ki pl.:
reggel 20g vitargo 5g kreatin, 20 perc múlva reggeli
dél körül kajával/komplett turmixal(ch+prot) 5g kreatin
edzés előtti kajával/komplett turmixal(ch+prot) 5g kreatin
edzés után 30-50g vitargo 5g kreatin majd fél óra múlva fehérjeturmixEz is csak egy variáció, én nem vagyok a nagy cukrozások híve.
-
LOTR
addikt
amit linkelni szerettem volna, talán az egyik MD-ben olvastam róla
van a végén egy írás Greg Valentinotól, nem sok md-t olvastam, de szerintem ez az egyik legjobb része az újságnak, ha éppen normális dolgokról ír
ha jól emlékszem a nevekre kb az volt benne, hogy Lee Haney Andy Lopedote miatt kezdett el doppingolni, mert az egyik versenyen, ugyan legyőzte, annak ellenére, hogy mindenki Andy-t sztárolta -
Markgx10
őstag
Most mutatom, hogy Dorian Yatesnek még ennyi genetikája sem volt mint Janesznek, pontosabban csak egy jó alap volt és csak a koksz csinált belőle azt amit. Mert millióan edzenek keményen, de akinek nincs meg hozzá a pénze, abból sosem lesz komoly ember ez is tény, tehát még egyszer: NEM az edzésmódszertől lett Jóba Elek olyan, mert ugye ez volt a kiindulópont.
-
LOTR
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
na, most ezt a reagálást nem egészen tudom hova tenni
ha az előbb említett fórumtársat vesszük alapul és egy nála is jobb genetikával megáldott másik egyént vennénk, akkor az valószínűleg még nála is nagyobb lenne, ha meg ezen felül még kipróbálna ezt azt, akkor meg még nagyobb lenne - ez szerintem niylvánvaló, vagy tévednék?nem tudom mennyi idő telt el a két kép között, de feltételezem nem csak néhány hónap
most linkelnék egyet, de nem jut eszembe a pali neve, így elmarad -
glutamin
őstag
A jó genetika jelentheti azt is, hogy jól bírja valki a koxot és nem betegszik le tőle. Egy profinak jónéhány kúrát végig kell tolnia mire elér mondjuek egy IFBB Pro szintet. Én a termünkben akiről tudom, hogy tolt valamit azok bizony minden edzésmódszer variálás nélkül felpattintottak 8-10kg-ot könnyedén, úgy hogy a formájuk nem romlott.
-
LOTR
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
a 2. részével azért nem értek egyet, pl vegyük példának Janeszt, az általad említett versenyzőknek valószínűleg még nála is jobb genetikájuk van, tehát elég nagyok lennének kox nélkül is
de ez a sport akkor is a próbálgatásról szól, valakinek ez jön be valakinek az, és egy idő után váltani kell, mert túlságosan hozzászokik az ember, akkor meg jól jöhet bármilyen módszer -
Markgx10
őstag
válasz
bandus
üzenetére
Igen, fel kellene már fogni (nem neked), hogy kurvára nem az edzésmódszertől függ egy versenyző kinézete. Jóba Elek sem ettől néz ki úgy, hanem a 3 tehervagon koksztól, amit idáig elfogyasztott, ahogy Jay Cutler meg vagy nyócat
Edzhetnének ezek bárhogy, ha nem nyomnák gyakorlatilag folyamatosan, a tizedénél sem tartanának, ez tény, a többi csak parasztvakítás, akinek van egy-két versenyző barátja, ismerőse, az pontosan tisztában van ezzel. 
-
penene
őstag
válasz
bandus
üzenetére
Én nyomtam egy időben, még régebben, mert cool feeling volt.
De k. sokat gyengültem, és utána amikor vissza akartam menni "rendes" súlyra, csak néztem.Testépítés szempontjából hatásos lehet, de nem erőemelő gyakorlat.

Amúgy azért szoktam le róla, mert azt hallottam, hogy az ilyen szuperlassan tartott cuccok extra mód nyírják az izületet (más a lassú koordinált, meg más a 8 mps leengedés). De érzésre jó volt, a hosszú izommunka. Más terhelés, ennyi.
-
penene
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Meg, de nem vagyunk papírkutyák. Éhgyomorra nem mindegy? Max. a fehérje vagy a kreatin gyorsabban épül be, a francba...
Természetesen más, ha olyan mennyiségű kalóriát viszel be, hogy a magas vércukor szint miatt malac effektus lesz.
Lehet valakinek még ez is kritikus, nyilván egyénfüggő.
Azt, hogy mennyire lesz valaki ettől cukorbeteg, azt már nem tudom, valaki szerint van, valaki szerint nincs összefüggés. -
tegnap este gondolkoztam picit ezen a szuperlassú, tojáshéjsúlyos technikán...

bár konkrét véleményt nem alkothatok, mert nem próbáltam, és soha nem is fogom. viszont láttam már nem 1 nem 2 edzésvideót, és bizony semelyikben nem edzettek ilyen módszerrel sosem..
és pl Cutler meg Flex nem igazán van egy kategóriában Jóba Elekkel

-
penene
őstag
Jáj, meghúzódott kicsit a jobb első vállizomkezdeményem.
Kellett nekem virgonckodni.
De az edzés jó volt, bár a tömegem nem nőtt (ergo szánalompatkány vagyok), de a tervezett edzést letoltam, valszeg volt egy szar mozdulatom a fekvenyominál, vagy a tárogatásnál.
Na remélhetőleg holnapi vállnapig helyrejön.
Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Vezetékes FEJhallgatók
- Napelem
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
Ha a derekam 80 körül maradt volna simán folytattam volna a tömegelést, de így nem jó az összhatás. 
Ne passzívkodjál itten, viszlát 

75 kg-ot sikerült kinyomni elég könnyen.3 hónap alatt 60-ról 75-re sikerült fejlődnöm.Még 2 hét és meglesz a 80 is,remélem.
Összekéne szednem már magam mert ez igy nem tartható...

a súlyomból nem ment le semmi, de az eheti edzések meg kurvajól sikerülnek 
Lehet majd kimarad egy-két hónap, szakvizsga, kórház...