Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
Manitou
veterán
Gyóreggelt

-
whitezo88
nagyúr
instant Metroszex kérdés: mennyibe fáj egy szakszerű gyantázás tetőtől talpig kozmetikusnál? (kivéve felkar, hát meg lágyék)

-
Markgx10
őstag
válasz
TommekT
üzenetére
Csak viccelnek, ne vedd komolyan, ez egy viccelődős, oltogatós topik. De hogy mondjak valami értelmeset is, 4 éve mikor kezdtem, nekem is kilátszottak a csontjaim a vállamnál elöl
Erre nem kell külön gyakorlat, ahogy jön fel rád tömeg, akkor el fog tűnni, nekem sem látszik már, igaz az én példámat ne kövesd annyira, mert nem étkeztem normálisan, ezért nem csak a csontok tűntek el, de jóval 1méter feletti derekam is lett
Viszont, ha normális étkezést tartasz és ha jól gondolom fiatal is vagy, akkor mindenképp meglesz az eredménye, csak kitartás, mert az egész pusztán idő kérdése
-
Bibby
addikt
válasz
TommekT
üzenetére
Ha neked a nyakadnál csontok vannak, akkor így nézhetsz ki valószínűleg.

Ha nő a testtömeged akkor a csontjaid is fedettebek lesznek és kevésbé látszanak. Nehogy azt gondold hogy majd két nap alatt minden rendbe jön.
-
TommekT
csendes tag
Helló. Köszönöm az oldalt amit a tegnap ajáltatok, nagyon sok mindent megtudtam. Ma sok fehérjét tartalmazó ételt fogyasztottam. Bicepszemen és tricepszemen látszik hogy már kb 2 hete gyúrok. Bicepszem 27 cm. Egy a kérdésem. Milyen gyakorlatot végezzek, hogy itt a nyakamnál kétoldalt ne látszodjanak kétoldalt azok a csontok. Elég gázak szerintem
. Ötlet?

-
penene
őstag
Akkor nem lesz gond. Telezabáltam magam előtte is, meg egész nap, mintha edzésnap lenne.

Boxi: neked is igazad van. Épp elindultam felfelé, de most mégis így döntöttem. Persze tudom, hogy ezzel heló van valszeg, de most ezt kívántam.

És legalább heti 2 foci kéne + 3 erőnléti, hogy bírjam is (ez olyan, mintha heti 1x mennék le gyúrni, és akkor széthajtom magam, öngyilkosság). De ennyire komolyan nem akarom venni, inkább gyúrok.
Tánci most nincs nyáron, azért mentem most focira. De a tánc ehhez képest röhejes, az inkább amolyan közepes intenzitású aerob, ez meg kardió.
-
Vandit.
addikt
Jön a pizza.

-
Boxer001
veterán
válasz
penene
üzenetére
Bazzeg egyszer döntsd már el, hogy szaladgálni akarsz a labda után (ami egyébként jó dolog, én is szerettem régen), vagy tömegesedni, mert ez így nálad nem nagyon fog menni, főleg, hogy még "balettozol" is. Ez csak az én véleményem.
Szerk.: biztos sok embernek menne amúgy, de pl. nálam se szerintem, mert így is kurva sokat kéne zabálnom, hogy fejlődjek, nem hogy még le is szaladgáljam, táncikáljam.
-
penene
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
Ne szójjábe!!! Én szeretem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hogy egy kis OFF is legyen: megvolt a foci, nagyon jó volt, felfogható intervall edzésnek.
Viszont ami a gáz, hogy a végén nem ittam shaket, mert valahogy úgy cikinek tartottam a többiek előtt. Múltkor is beszóltak, hogy miafaxtiszolTE???
Tudom, nem kéne vele foglalkozni.. Így 1 órával utána iszom a turmixot, szal ez így extra katabol. Pápá 64,5 kiló. 
-
P00By
nagyúr
Széttéptem magam!
Súlyok változatlanak, a gyakorlatok sorrendjét variálom. -
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nem mondod...
Már semmi/senki nem a régi.
Fred23
Gondolom a barátnőjének is ma jött meg. Tehát a gumibabának.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Megjött. Köszi a közreműködést ! Ízre nem valami finom, de ez még változhat, mert most langyos vízzel próbáltam ki; este meleggel, holnap pedig tejjel fogom. A doboza viszont valami isteni, ahogy kinéz.
Tegnap csináltam nyak mögül nyomást -dacára annak, hogy csak kenyeret ettem és teát ittam-, és ennyire még semmi nem hatott... izomlázzal keltem. Régebben azt olvastam, hogy a nyak mögül nyomás rossz, mert le lehet sérülni, de nekem most nagyon bejött, azt hiszem, be fog kerülni a bővített edzéstervembe, amit ma fogok kidolgozni.
ps: a névnaposoknak zsírszegény, sütiktől és tortáktól mentes spártai csirkemellet kívánok !
-
Boxer001
veterán
válasz
penene
üzenetére
Boldog Névnapot! Tényleg, a Kox BÁnak is mostanság volt a névnapja, neki is boldogot.
Most jöttem mell-kar edzésből, ismét erősödtem, jövök fel, mint a talajvíz.
Bár ez még mindig nokedli...talán a 100-ba most már bele tudnék nyomni, de még nem próbáltam.
Nyomtam egy fél adag Hot blood cuccot is edzés előtt, de kurvára nem éreztem semmi extrát, igaz sajnos nem igazán töltöttem be normálisan kajával magam reggel, az lehetett a hiba, vagy a fél adag, nem 1.
Le van fosva. 
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Kösz! Neked meg szombatra, ha jól emlékszem!

-
glutamin
őstag
Nálam a nagyon szabályosan kisebb súllyal (7-8kg) )vagy szabálytalanul de nagyobbal (14kg) is hasonló eredményt hoz.
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Köszi a tippet a kajára vonatkozólag.
Holnap lemegyek edzeni, kíváncsi vagyok mit mutat majd az edzés, remélem nem fosok be
, előtte veszek be valami hasfogót 
-
penene
őstag
Aláásom a testépítést. Ma mell bic helyett focizni megyek.

Legalább lesz egy kis kondim a rohangálástól.
-
Bibby
addikt
Nemtom ma is mi volt velem, fekvenyomásban teljesen ócska gyenge voltam, utána meg az egykezes ferdepadosban ugyanolyan vagy még jobb mint múltkor.

-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
És költséghatékony...

-
God Vazzeg
veterán
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Nem vicc, felér egy no-xplode-al

-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jelenleg nincs már keret Glutára, de még nincs vége a diétának, és a végét még lehet hogy megtoldom... Ilyet még sosem hallottam... só és glutamin... jól hangzik

-
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
A 15 ismétlés nem sok egy kicsit? Hány sorozatot csinálsz?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Bedurranás hiányára vegyél glutamint, keverj el 10g-ot fél lityó vízben, és adj hozzá egy teáskanál sót. Meglátod mi lesz

-
God Vazzeg
veterán
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Igen, az oldalsó a fos. 14kg-al 15-öket szoktam csinálni, de majd egy kézzel emelek a sorozaton, 20-25-ös tartományba!

-
Tomics
addikt
Még 2 nap és edzhetek
Itthon bohóckodtam 4 kilósokkal, de nem sokat ért csak leizzadtam. Mellet nem is tudtam megdolgozni sehogy, hátra csak 1 kezes evezés, lábra semmi.
Mondjuk oldalemelést nem csinálom sokkal többel, szóval vállra jó volt. -
Vandit.
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Jaja elég jó. Uccsó sorozatban még a végén megcsinálok egy pár félismétlést is, na az bassza oda rendesen.
Ezután meg jön az előreemelés, na az kikészíti teljsen a vállam ezek után. -
Bibby
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Szvsz azért belefér hogy kicsit a tökéletes gyakorlatvégzéstől eltérjünk a végén, cserébe teljesen ki lehet nyírni.
-
-
Vandit.
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Én 10-el szoktam 12-öt, aztán 2x 12-vel 10-et, aztán 14-el 8-at. Ezután emelni sem bírom a karomat.

-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Tegnap este óta végre már a turmix is bennem maradt, vagy mittudomén mit csinál, de nem jön ki
Holnapig így marad, akkor már megyek edzeni is, remélem újabb egy évre letudtam a kínjaimat. 
-
penene
őstag
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Colemannak akkor is nő a válla/háta, ha lehúzza a wc-t.
Én 3 kilóval oldalemelek 12 körülieket, ha 4 kilóra megyek, akkor is megy 10, de ott már veszek lendületet is, meg a nagyobb súly miatt a koordináció sem tökéletes, ergo nem éri meg. Ráadásul nem egyszer húzódtam meg, amikor csakazértismegfeszülök módjára csináltam nagyobb súllyal.
Mondjuk nekem sincs vállam, de ezt be se kellett volna írnom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én azóta érzem jobban, mióta lementem 4,5 kilóra, és viszonylag magas ismétlésszámmal dolgoztatom az oldalsó deltát (12-16) mert gondolom nálad is azzal van gond. A hátsó, de főleg az első nálam sokat kap egyéb edzéseken, de az oldalsót csak így tudom leedzeni, és bár nemigen nő, de legalább edzés alatt bedurran...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
marcus.fenix
üzenetére
A mi szintünkön viszont van jelentősége, én se csinálom jól szvsz, mert nincs vállam

-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hasonló kapálódzást csináltam én is 18 kilóval... semmi értelme... nálam legalábbis, bár úgy láccik Kólmennek mindegy. Hátradől, hogy az erősebb első váll vegye át a munkát, és sokszor a könyöke lejjebb van az alkajánál, ami megint érdekes...
Amikor belinkelitek ezt a sok vadállatot, nagyon ritkán látni olyan szabályos végrehajtásokat, amiket amúgy az ember fejébe vernek minden edzéssel kapcsolatos cikkben vagy honlapon. Úgy néz ki hogy nem sok jelenősége van... az ő szintjükön

-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Társalogni szeretnél?
-
God Vazzeg
veterán
Púp!

-
dunkel
őstag
Kedden meghúztam a derekam. Felhúzást csináltam, csak nem vettem figyelembe, hogy kb 1 hónapja nem és a súlyokra is rosszul emlékeztem, így lett a korábbihoz képest +10kg (nem, én sem tudom hogyan lehet összetéveszteni az üres rudat a 30kg-val
). Nehezen is ment be a 8, ahogy letettem tudtam, hogy ez nem lesz jó. Következő szériába húztam 1et tettem is le. A súlyokat sem tudtam már visszapakolni a rúdról... De azért gépen csináltam még lehúzást, meg melltámaszos evezést egykezesekkel, meg vállra is dolgozgattam kicsit. Ez mind nagyon jót tett a derekamnak még pluszba
Másnap kicsit nehezen ment a hajolgatás, de harmadnapra már viszonylag oké voltam, pénteken toltam is egy mell-kart. Szombaton felsétáltam a Gellértről a Citadellára kis aerobképpen, nem is volt gond, lefelé már kicsit éreztem, hogy húz. Mára virradóra is éreztem enyhén, ezért "csak" gépeket használtam lábazni, ahol meg van támasztva a derék. Hát ez a "gyógytorna" sem hozott javulást
. Ma megint nem hajolok a földre ha kell valami, hanem guggolok érte
De nincs idő pihenni!!!
Vajon az intervall-futást bírja? Holnap kiderül...nincs is most felhúzás a programban, csak láttam neten valami őrültet felhúzni, azt tudtam, hogy nekem is az kell!! ja, persze

penene voltam
-
MPowerPH
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
A végén én is rakok fel egy VID -et youtube -ra.
Az izomra gondoltam amúgy.
Na mind1, igen, két kézzel ma próbára megnéztem, tényleg nehezebb. Nem is tudtam szabályosan és koncentráltan csinálni. Egy kézzel nekem jobb.
dunkel: Jah, hát nem tanultam németet.
De jó tudni, hogy abból ered.
-
Manitou
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Igen ez se tökéletes.
Ma voltam edzeni, végre kezd visszatérni valamelyest az erőm.

Ja én visszaálltam már régen a 8 kilós egykezesre, azzal csinálom az oldalemelést, régebben én is csináltam 14-el, de hát az kevésbé volt szabályos

-
Bibby
addikt
válasz
Csabee.
üzenetére
A scitec nagyon édes arra készülj fel, vagy vedd ezt.
Amúgy a mogyorós csoki meg a kókuszos csoki finom.
-
Csabee.
nagyúr
Üdvözlet!
Holnap veszek fehérjét! szerintetek melyiket?
nem tudok dönteni kettő között, ezért kérdezem tőletek akik már használtatok ilyet, hogy melyiket ajálnjátok! és milyen ízbe
(bár az íz nem mérvadó) -
Bibby
addikt
válasz
TommekT
üzenetére
A következő héten olvasol, pl ilyesmiket. Ugyanezen oldalon rengeteg edzésterv is van.
Körbejárod a környéket, megnézed milyen termek vannak, melyik mit nyújt mennyiért.Aztán ha megvan minden, lemész heti 3 alkalommal, és minden nap csinálsz egy felkészítő-átmozgató-ráhangoló edzést. Vagyis mind a 3 nap teljes testet edzel, nem kell megszakadni, ismerd meg a gyakorlatokat, koncentrálj a helyes kivitelezésre.
És ha vékony vagy egyél sokat, lehetőleg sok húst, sok jó szénhidrátot.
Aztán egy hónap múlva gyere vissza. Viszlát.

-
TommekT
csendes tag
Helló midnenki. 16 éves srác vagyok és szeretnék gyurni
. A kérdés hogyan kezdjek bele? és hogy hogyan csináljam. PL egy nap mindenből vagy 1 nap csak lábra másik nap hasra ? Tippeket előre köszönöm... Remélem én is leszek valamikor izmos már ... de jóó is lenne
Most ám szükágem lessz a segítségeterke 
-
P00By
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Húha, nehéz úgy
Talán a csontra gondol
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ja de azt nem a válledzésének köszönheti hanem az űberbrutál koxmennyiségnek..
-
MPowerPH
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
A vállamon van ez a felső kidudorodó rész. Nah, az a gyak közben nem slégen hátra néz, hanem majdnem pontosa fölfelé.
Elég ez a magasság?
Ki gondolná... Én mindig próbálom vízszintig emelni, ha már csak eddig megy mindig begurulok. Olyankor már nagyon fáj...
És erre mondtad Te, hogy ez úgy nehezebb, hogy ha egyszerre két súllyal csinálom?! Nekem így sokkal jobb, jobban tudok a vállra koncentrálni, mintha 2 kézzel dolgoznék.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nézd meg, Ronnie is milyen fosul csinálja, és mekkora válla van! [link]

-
penene
őstag
Milyen zene megy alatta, nem tudjátok?

Ronnie hátedzés
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

16 éves. És kössz a bíztatásod. 

az nagyon állat
U R DA MAN!!!
Ne akard szándékosan elrontani.

), megkereslek és kitaposom a belecskéidet!