- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
Aktív témák
-
dunkel
őstag
válasz
BÁ Nutrition #32399 üzenetére
what happened?
-
BÁ Nutrition
addikt
a Vörös Zoli állítólag kórházban fekszik
jobbulást, ha igaz
-
harry
veterán
válasz
kicsitomi88 #32390 üzenetére
Na most ha valaki bele dob még 10-15% gagyit (amúgy mit lehetne? gondolom nem szóját... tojás, kazein?), azt szerintem azért az ízén még nem nagyon lehet érezni, és akkor a 70%ból máris csak 60% a tejsavó.
Ja, még az ON mellett szól, hogy nem csak koncentrátum, hanem izolátum is van benne (mondjuk az arányt nem tudom).
-
Markgx10
őstag
válasz
Boxer001 #32392 üzenetére
Persze, hogy hiányzik. Amit tettem semmit nem bántam meg, ha találkozunk régi haverokkal, napokig tudjuk/tudnánk mesélni a régi sztorikat, röhögünk magunkon.
Jó volt az a gyúrós találkozó, mindkettő, ami nálam volt, ha a Jóisten is úgy akarja, akkor nyárra valamit össze kellene hozni.
Tavaly is szerettem volna, de sajnos kis Márk eredményei (amik azóta már rendben vannak
) közbeszóltak.
-
Markgx10
őstag
válasz
ngabor2 #32388 üzenetére
Emlékszem, hogy régebben én is beiszogattam rendesen
, de szinte kizárólag borozás ment, mostanság abszolút semmi. Na, meg mesélhetnék, hogy még 9-10 éve, 22-23 évesen miket csináltam, na arra még a bátrak is azt mondanák, hogy kemény
Aztán persze megöregedtem és szombat este is itthon kínlódok
, pedig volt ez máshogy is korábban
-
harry
veterán
Amennyire tudom, a shopban 22k-ért volt ON utoljóra, a Scitec meg talán 20-21 (előbbi ~4,7, utóbbi meg 5kg), szóval igazán nem is beszélhetünk különbségről, akkor meg inkább ON. Engem amúgy inkább az zavar, hogy egy dolog a fehérjemennyiség, de azt úgy tudom nem mérte senki, hogy az tényleg tejsavó, vagy valami olcsóbb gagyi is mellé lett keverve.
-
LOTR
addikt
válasz
swoody #32363 üzenetére
"Szerintem a Scitec 100% Whey protein professional lesz vagy néztem még az Optimum Nutrition-t de az meg elég drága."
"párszor" (jó sok idézőjelben) volt róla szó, hogy egységre nézve talán pont az on az egyik legolcsóbb
ellenben ha csak ilyen kilós utántöltőt akarsz venni, amint Márk is említett, akkor meg végülis mindegy, annyival egyik sem rosszabb...... talánMoP_FX 57
szerintem meg teljesen felesleges cukros meleg vízbe tenni a kreatint, kivéve ha gagyit veszel ami nem oldódik fel, akkor meleg vízben valóban jobban oldódik
sima cukorra nem nagyon van szüksége a szervezetednek, azért nem ennék, mert éppen kreatinozom
tedd bele a turmixba vagy/és glutaminos vízbe a kreatint aztán egyél valamit utána -
Bubee82
őstag
válasz
dunkel #32380 üzenetére
Hetente egyszer.
Általában 2 nyomógyakorlat elég a kivégzéshez, de előfordul néha három gyakorlat. Utóbbi csak kiegészítő (nem nyomó). Vagy esetleg 2 nyomógyakorlat és közben rádurrantás jelleggel valamilyen tárogató gyakorlat. A kábelest előszeretettel alkalmazom.
3 nagyon maximum 4 munkasorozat. De inkább 3. Nyolc-tizenkét ismétlés szigorúan.
Boxi
-
Boxer001
veterán
Pfff mi van itt
-
MoP_FX 57
őstag
válasz
God Vazzeg #32373 üzenetére
Lehetséges. Majd kisakkozom a megfelelő beviteli módot. A Whey Protein is csak pudingba keverve megy le.
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #32372 üzenetére
Ha te 120-150 kilót 3 mp-ig engedsz le fekvenyomásban akkor megemelem a kalapom előtted
-
Bibby
addikt
válasz
Igazából én is csak a pénzügyek miatt válogatok. ezért lesz most whey fusion majd.
-
swoody
senior tag
válasz
Eddig Cytogen whey pro-ból reggel 2 adag 100 gramm zabbal és 1 edzés után
Edzés napon kivül meg 2 adag reggelre ugyan csak 100 gramm zabbal.
Ez mehet ugyan úgy 100% whey pro prof-al is? -
God Vazzeg
veterán
válasz
MoP_FX 57 #32370 üzenetére
Melegvíz szőlőcukortól be fogsz okádni, de te tudod
Koton: teljesen jó a scitec fehérje, nincs vele baj, attól is nőttem, mástól is, az új prof cuccok meg kifejezetten emészthetőek is már, szóval erről ennyit. Ár/érték arányon lehet vitatkozni, de nincs ezzel se baj, szvsz
-
Bibby
addikt
válasz
God Vazzeg #32368 üzenetére
Ha a minőséget nem is vesszük figyelembe, a cytogen akkor is baromi drága a 60% körüli (inkább alatti) fehérjetartalmával. A whey profot nem savazom mert most az van nekem is.
-
MoP_FX 57
őstag
válasz
God Vazzeg #32367 üzenetére
Köszönöm a válaszodat. Az 5 deci már tűrhetőbbnek tűnik. Nem teázom, de talán a melegvíz-szőlőcukor kombó is megteszi.
-
dunkel
őstag
válasz
Bubee82 #32357 üzenetére
Ez a fajta edzés aminél a gyakorlatban használt súlyok és ismétlésszámok mellett a gyakorlat tempójára is figyelni kell. A tesztón voltak már cikkek a témában, sok edzésprogramhoz odaírják a tempót, de aki komolyabban utána akar járni, annak ajánlom Charles Poliquin: The Poliquin Principles című könyvét.
TUT (time under tension): 31x pl. ezt jelenti: 3 mp leengedés, 1 mp kitartás, robbanékony emelésBibby: én is szeretlek, csak nem nagyon
-
MoP_FX 57
őstag
Sziasztok!
Szeretném a tapasztaltabb kollégák tanácsát kérni a következő dologban.
Olvastam, hogy a kreatin grammja 75 ml vízben oldódik a legjobban, ebből következik, hogy 10 gramm 7,5 deciben. Mennyire romlik a hatásfoka, ha ezt úgy 3-4 deci vízre redukálom? -
swoody
senior tag
válasz
Bubee82 #32351 üzenetére
Szerintem a Scitec 100% Whey protein professional lesz vagy néztem még az Optimum Nutrition-t de az meg elég drága.
A 100% w p p vettem múltkor 6 ilyen kis 30 grammos próba adagot ha addig nem volt hasmenés meg semmi egyéb akor mehet a nagyobb kiszerelés mi?
A cytogen-nel van valami különösebb probléma,hogy nem ajánljátok?
-
Bubee82
őstag
válasz
DeadMeat #32356 üzenetére
A lényeg h a mozdulat negatív szakasza legyen a lehető leglassúbb mert ebben a tartományban (izom megnyúlás) dolgozik legjobban az izom. Nálam van h egy "leengedés" vagyis egy negatív szakasz tart akár 3 mp-ig is. A pozitív szakasz pedig dinamikus, de nem feltétlenül robbanékony. Én a felső holtponton össze is szoktam préselni az adott izomcsoportot. Ez még inkább fokozza a terhelést / izommunkát.
Az ún. agy-izom kapcsolat is (szerintem) CSAK ezzel a módszerrel alakítható ki a legjobban. Úgy lehet jól gyakorolni, h miközben végzed a gyakorlatot, nem a csajok seggét bámulod (
), hanem nézed az izmot ahogy dolgozik és/vagy elképzeled a fantáziád segítségével ahogy összehúzódik, kinyúlik az adott izom.
(Ja és sztem fejezzük be az ON-t mert Boxi befenyít minket
)
-
Bubee82
őstag
válasz
DeadMeat #32354 üzenetére
Ezzel az edzésmódszerrel lehet maximalizálni az izomrostok igénybevételét. Ennek viszont az a következménye, h a használt súlyok nagysága gyakorlatilag minimum 50%-al redukálódik. Ez persze nem hátrány, hanem egy hatalmas előny, ugyanis nem mennek szarrá az izületek, minimalizálni lehet a sérüléseket, azzal az előnnyel amit fentebb írtam, vagyis h semmi más nem dolgozik jóformán, csak a célizom, de az 100% hatásfokkal.
Ez jobb minőségű izmot is eredményez egyébként.
Ezen kívül még az is (lehet) előny, h a vérbőség sokkal hamarabb bekövetkezik. És mivel gyakorlatilag ez a cél - vagyis a maximális vérbőség elérése - az edzésen, ezért már akár 2 gyakorlattal is tökéletesen elérhető ez az állapot és nincs szükség tovább gyilkolni. Ergo rövidül az edzésidő, ami nem egy hátrány, ezen kívül nincs feleslegesen túlterhelve a célizom.
-
glutamin
őstag
válasz
Manitou #32231 üzenetére
Nekem a heti 2x edzés most aránylag jól működik. Tudom, hogy ideálisabb lenne több edzés is de valahogy nem tudok kipihenni heti 3-4 edzést, hacsak nagyon lájtosra nem veszem a dolgot.
A guggolást viszont nagyon hasznosnak tartom, meg úgy általában a nagyobb összetett gyakorlatok nálam jobban működnek, mint az izolációsak. (ez persze lehet abból adódik mert szarul csináltam őket)
marcus.fenix: Valóban öszzetett gyasikat nyomok. Karra külön nem is edzek euek miatt. Egyedül vállra van még kis plusz (de arra hat a fekvenyomás, mellről nyomás, tolódzkodás is). Vádlival nem foglalkozom, mert edzés nélkül is tartja a 42-43-as mértetét, ami a combomhoz meg az egyéb méretekhez képest még elég.
-
swoody
senior tag
Akarok venni most nagyobb kiszerlést cytogen whey pro-ból de idegesit,hogy nem találok a cégről semmit.Se weblap.Se nagyon külföldi forumokban.
Tudnátok valami infot adni rölluk?
-
Bubee82
őstag
Akit érdekel, nézze meg Mark Dugdale edzését. Na én is így edzem már jó ideje
(Csak kár h nincs ilyen testem hozzá
)
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #32345 üzenetére
Küldjek termékmintát?
-
Hurkafej
aktív tag
Egy átlagos méretű tojásban a tojásfehérje kábé hány gramm ?
-
Shodan
őstag
az ilyen szövegek még első osztályban voltak menők vagy már ott sem. megint alakul a színvonal.
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #32322 üzenetére
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
marcus.fenix #32317 üzenetére
talán neked kéne szerepelni benne?
-
Prof01
veterán
válasz
marcus.fenix #32317 üzenetére
Jah igazad van, eszembe se jutott. De Gow2 nincs Pc-re.
Az a "köcsög" sztem inkább Dom-ra hasonlít, mint Marcus-ra. -
dunkel
őstag
Down the road in a gym far away
A young man was heard to say,
"No matter what I do, my legs won't grow!"
He tried leg extensions, leg curls, leg presses too.
Trying to cheat, these sissy workouts he'd do!
From the corner of the gym where the big guys train,
Through a cloud of chalk and the midst of pain,
Where the big iron rides high, and threaten lives,
Where the noise is made with big forty-fives,
A deep voice bellowed as he wrapped his knees,
A very big man with legs like trees,
Laughing as he snatched another plate from the stack,
Chalked his hands and monstrous back,
Said, "Boy, stop lying and don't say you've forgotten!
Trouble with you is... you ain't been SQUATTIN'! -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Prof01 #32264 üzenetére
Hálistennek van Gears PC-n is. Ja, és jó lenne akkorának lenni mint Marcus, egyelőre odáig jutottam a hasonlóságban, hogy nekem is van a pittyem alatt szakállka
... amúgy lesz film belőle, és a rajongók ezt a köcsögöt akarják a szerepbe. Végülis nem is rossz... van hasonlóság.
-
Manitou
veterán
válasz
cerkarobi #32315 üzenetére
Miért is jobb árban
120x750mg = 90000mg 6200ft vs 80x2000=160000mg 8065ft
160000/90000=1,77
8065/6200=1,3
1,77x annyi cucc van a 8065 forintosban de csak 1,3x drágább.
( az első linkedet nézve)Az más kérdés ha nem ugyanaz van benne akkor nem biztos hogy jó az okfejtésem
Mivel az egyikben Kreatin-Etilészter HCL míg a másikban Kre-alkalyn van. Kérdés mi a különbség a kettő között -
Shodan
őstag
elég a sok offból,ma én zárom a boltot.
-
Boxer001
veterán
Gyerekek azér ezt nem kéne, ilyen hangnemet megütni egymással szemben.
Mennétek el mind a büdös picsába.
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest