Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jah, nekem is ott van kb. egyedül háj..sose volt, de hála a mostani 5 hetes tömegelésnek, lett.
1-2 centi, és jóval nagyobb has, egyébként csontvékony vagyok. Valszeg brutálisabb hasam lesz, ha még jobban tömegelek. Majd kiderül, ha rendbejövök.Addig maradok valszeg a mostani súlyon, bár picit kéne tömegelni, különben nem nagyon fejlődik a láb. Majd meglátom, mi lesz, meglátjuk, hogy fejlődik nagy tömegelés nélkül... Egyelőre szépen erősödöm, és most ez érdekel a combnál.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
penene
üzenetére
Egyszerűen nálam nem úgy megy, hogy diétázok, előjönnek az izmok és jól nézek ki, hanem úgy, hogy diétázok, összecsoffadok, gyenge-lapos gecc leszek, és ugyanúgy nézek ki mint tömegelve, csak piciben. Akkor most ennek mi értelme?

Sírni nem akarok, mert annyira nem szar a mostani forma se, kockák elég jól látszanak, vállakon erek kétoldalt, karon is, de a hasam alján még mindig van 3-4cm vastag megfogható háj. Erre mondom én már, hogy lexarom

-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Aha. Te érzed. Csak a hasért valóban nem kell lepucolni mindenhonnan az izmot is.

Azért én 1x tuti megcsinálom, már csak azért is, mert kiváncsi vagyok, milyen leszek. De még egyelőre a kockák kiépítése a cél, bár már sokat vastagodott a hasfal és erősödött.. De még bőven kell sokat építeni rajta, hogy úgy igazi legyen.
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
sok kellene még hozzá?
Nem vállalod? 
Én ma iszonyat jót edzettem.
10 perc bringa, láb, has.
Nagggyon jól esett. Erősödik a lábam, de a súlyon még nem emelek. De ez már ég és föld, ami az elején volt.

-
hanee
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hát kockás hasad az ellipszis trénertől nem lesz
Jajj én megcsináltam a mai erősítős edzésemet, nagyon büszke vagyok magamra, főleg hogy a gyerek közben rajtam ugrált (szó szerint)..
-
hanee
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Az szuper
Főleg ha a cél ez volt
Én most megyek erősítős edzést csinálni.. semmi kedvem ebben a melegben, de tartom szigorúan az általam előírt edzéstervemet
-
vedini
őstag
nem tudjátok véletlenül, hogy a legutolsó gyúrmába, amikor a namat bicepszezik, megy egy tök lightos szám, hogy mi annak a címe?
-
_Blank_
senior tag
szinte biztos hogy az első változat fog zajlani, 1,5 óra intenzív foci után 2-3 óra alatt biztos hogy kipihenem magam.
és akkor melyik a hatásosabb a lájtos aerob vagy a kardió?
aerob előtt mit és mennyi idővel előtte érdemes enni?
annyit tudok hogy fehérjét mindenképp, de ch-tól "sem lesz bajom". -
Bibby
addikt
Ma eddig leégettem a rizst, és keresztben megakadt a torkomon a tabletta (kb negyed óra alatt jutott le). Remek nap.

-
4EvErfIt
csendes tag
Esetleg sima Glutamin is mehetne ha nincs G-bombra ill. Sr-re della ? Abból mennyi kellene/nap kb. hogy érjen is valamit ?
-
_Blank_
senior tag
rá akarom venni magam hogy kardiózzak, mer látom mi van a felszín alatt (
) de nem tudom mit csináljak, meg hányszor.
bicikli nem jó mert nincs normális. futás nemigen jön be, bár az utóbbi időben kellett és jól ment, valami gyorsabb séta lenne jó de az is baszás unalmas, vagy az összes az?

igazából azt nehéz kitalálni hogy mikor van a pulzusom aerob szinten /110-120?/.
-
Coyot
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hát a gyalogkakukkot nem biztos, hogy utolérem

kellene is kardióznom ma valamit, de kedv az nincs, majd holnap vagy azután...
-
-
LOTR
addikt
azért bejelentem, hogy ma a 2. napja, hogy csináljuk a termet a schönherzben
nagyon faja lesz
tegnap reggel 7-től pakoltunk, 18 után értem haza (nem volt kedvem utána a súlyzós edzéshez
) - és marha nehezek a gépek, még szétszerelt állapotban is
ma meg mentek gyulára hozni a többit, nemsokára kezdjük is összeszerelni őket
úgyhogy jó terem leszFN-nek meg üzenem, hogy rohaggyon meg a befőttje, mi pakolunk ő meg sütteti a seggét - remélem jól felég neki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
God Vazzeg
veterán
-
Markgx10
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
A másik. Most, hogy végre már megérkezik a várva várt 360-as Nitrixem, nézegettem az adagolást. 90kg felett napi 3*4-et írnak, napi 12-esével számolva meg 1 hónapig tart ki.
Elég kevésnek találom, azt hittem vagy 6 hétig el lehet belőle lenni.
Valami tapasztalat arról valakinek, hogy 90kg felett mondjuk 3*3 is elég (úgy 40 nap, megközelítőleg 6 hét lenne)? Mert én tavaly próbáltam, egy nitrixet, de már nem emlékszem

-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Köszi. Akkor egy G-Bomb kb. 2 hétig tart ki?

-
csudri
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Egy másik fórumon volt egy "csirkebaszó" nevű user, lehet, hogy Cetlee volt, csak nevet váltott?
-
cettlee
őstag
énmeg találtam marha fehérpecsenyét 1500 ft/kg, f@szom a csirkékbe

-
penene
őstag
ma folyamatosan felbaxnak, ezért csirkerizs helyett betoltam 3 mozart golyót... na most már jobb.

-
csudri
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Majd kopogtass be nyugodtan hozzám, jöhetsz edzeni a palotámba!
(najó kiveszem a kezem a biliből) -
csudri
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ha 62 évesen nem engedhetek majd meg magamnak egy kis növit, akkor el is ásom magam.

-
csudri
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Igaz.

Azért szeretnék én úgy kinézni 62évesen, ahogy Sly. Még egy kis növi is belefér akár...
-
LOTR
addikt
meg mindenkinek válasz
hát én is úgy tudtam, hogy van mindenben, csak hirtelen az jött le, hogy akkor még plusz kell enni nátriumot, mert a vízben amit én iszok abban van 50mg/liter, az 4 literrel számolva 0,2g átlag/nap, plusz a fehérjében lévő csak elég, minek mellé só
azt hiszem a balfiban van egyedül olyan magas, hogy ~150mg/liter, a janában meg ~2 -
csudri
őstag
-
Lavves
tag
Ezt így most fejből meg nem mondom. Elég sok mindenben
van nátrium, és ha valaki nem sportol, akkor só nélkül is eleget be tud vinni.
De amikor izzadsz, negyrészt nátriumot és kloridiont veszítesz,
és még sok más elektrolitot is. Ahogy más is írta, a legjobb a finomítatlan tengeri só, persze mértékkel. -
Markgx10
őstag
válasz
csudri
üzenetére
Jó le vagy fogyva a kép szerint, bazzeg, teljesen sportembernek nézel ki
, bár remélem csak a kép csal és nem vagy az ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
God Mester: Te milyen adagolásban és mikor eszed ezt a G-bombot?
(még sosem ettem külön glutamint, de annyit dumáltok róla
, hogy egyszer lehet kipróbálom)Cettlee: A tracking szerint már Mo-n van a Nitrix, ha jól számolom holnap kihozzák

-
-
csudri
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Néhány hete diétázom és végre edzem is. 98ról indultam, most 92nél járok. Első lábedzés után (pedig csak pinalegyezés volt) nem tudtam járni.
Kérdezte is a főnök, hogy "Mi van Zolikám, harcias az asszony, hogy le vagy rokkanva?" 
-
csudri
őstag
Látom vasárnap este páran posztoltak képet magukról (esetleg csajukról), akkor már én sem maradok ki a jóból! Pár hete készült az etyeki pincefesztiválon, mint látható picit utálom a tömeget.

Most már sűrűbben fogok előfordulni, több mint egy hétig tartott, mire elolvastam a sok kib. hozzászólást, amivel telefostátok a topikot. Tudom, a Boxi által hagyott űrt nem tudom betölteni, de mivel se Fero se Himihumi, ezért gondoltam jól jön egy igazi vérpatkány a régiek közül, ebben a szánalmas nyári uborkaszezonban.

-
zeg
őstag
Miért van a Builder Shopban vásárolt ON fehérjén Extremefit-es hologramos matrica?
-
zeg
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Mert jobban tölt és tovább tart a hatása.
-
penene
őstag
K5sög Bunny nem válaszol az edzőben.
2 kérdést toltam be, meg 2őt régebben, egyikre se jött válasz.Bezzeg a volumasst hányszor toljak kérdésekre mindig jut energia.
-
4EvErfIt
csendes tag
Tudnátok javasolni a szkájtekes G-Bomb-hoz hasonló terméket más gyártótól ?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
igy van
jobb mintha a tul sok ujpateszt kene olvasni
igazabol hozzafuzes akart lenni az elozohoz.
de asszen amugy en mar nem fogok foglalkozni a temaval tobbet...
meg ilyen szinten se h velemenyt mondjak rola, mert a tajgetosz szintjet se uti meg
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Milyen jól elbeszélgetsz magaddal! De igazad van, legalább jó a társaság

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
pl nem tudom eszrevetted-e, de azoknak a testepitoknek a nagy reszevel is rosszban van mar akik szerepeltek a bbtvben. mert kurva eroszakos, akaratos, csak az jo amit o mond es masnak nem lehet velemenye.. vagy ha van akkor az hulye gyoker szanalomidiota.
de nem is ez a baj, hanem hogy igy sohasem jonnek helyre a dolgok -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Quan-Chi
üzenetére
a testepitok fele tuti nem. max egy kis amator tarsasag akik orulnek ha szobaallnak veluk. ezert is hivjak mokusorsnek
atlageletkor 16 ev.
a "szakma"-nak meg nagyon tele van a toke vele. o beszel arrol hogy szethuzas van meg milyen szar. aztan nala nagyobb sz@rkevero meg nem volt.
de ilyen stilussal nem is csoda. milyen kirohanasai vannak ennek basszus. full elmebeteg.. nem artana neki egy kura cian
bar az egyalkalmas jobb lenne 
-
penene
őstag
Igazán arra a motivációs szintre akarok eljutni, hogy ne csak hétvégén csináljak napi kaját.
De valszeg ez csak akkor lesz meg, ha rendejön a könyököm. Pedig ma már gondoltam rá, hogy holnapra csinálok, de a faxom fog elmosogatni a rántotta után.
Majd holnap, ha úgyis éhes leszek és csinálni kell. 
-
penene
őstag
válasz
Quan-Chi
üzenetére
Én most néztem meg megint két részt BBTVből, 17, 17.5

Az igazság az, hogy élvezem. És jókat nevetek is. Nekem bejön, inkább, mint a Miami helyszínelők.. Persze a barátok köztet nem veri.

Legalább telik a pihenő idő, és fejben már szinte lerohannék az edzőterembe...
holnap le is rohanok bohóckodni. 
-
zeg
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
30x1000mg tabletta 3100Ft a hivatalos eladási ár, és ~2600-ért kerül a kereskedőkhöz.

-
Quan-Chi
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Bunny-ra a testépítők 1fele istenként (messiásként) tekint! a másik meg hülyének nézi! eleinte énis faltam a BBTV-t most már csak azért nézem mert szokássá vált!
-
penene
őstag
pont most néztem meg Bunny Koxrovatát..

Ne koxoljunk... Csak scitec terméket vegyünk!
-
zeg
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nem próbáltam a citromos változatot és nem áll szándékomban, nincs kedvem két marékkal elrágcsálni a hatásos adaghoz.
-
zeg
őstag
Az L-karnitinjük azért, mert ettől mintha energikusabb lennék, a Scitec Mega Carni-X től semmit sem éreztem.
A thermodrine Drink azért, mert bár karnitinnek drága, viszont mellékíztől mentes meggyes íze miatt vissza kellet fognom magam hogy ne igyak meg egy palackot 4-5 nap alatt

IsoWhey azért, mert nem puffasztott, 3 mérőnyi elfogyasztását követő negyed órán belül már éhes voltam, tehát jól emésztettem(most pont ugyanez van a Sci WheyProffal csak sokkal olcsóbban).
PowerForce kapszula azért, mert 1100Ft 60 kapszula, egyetlen kapszulában egy RedBull hatóanyagával(taurin, koffein).
Az edzés előtti C-vitamin+taurin+karnitin+koffein+tejsavókoncentrátum számomra a leghatékonyabb kombinációnak bizonyult.
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
1-2 centi, és jóval nagyobb has, egyébként csontvékony vagyok. Valszeg brutálisabb hasam lesz, ha még jobban tömegelek. Majd kiderül, ha rendbejövök.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)