Hirdetés
Aktív témák
-
Manitou
veterán
Tömegeléses időszakban én sem nézem az órat. Álltalában 2 óránként megéhezek, eszek én is amit látok, de próbálom magam tartani a napi minimum 2x15dkg csirkéhez, aztán ezen felül meg minden szemetet összeeszek.
De most változtatni fogok ezen, ha vége a diétának, ami minimum 2-3 hét még szerintem, akkor kipróbálom a tisztábban kajálós tömegelést, ami annyit jelent majd nálam, hogy délutánra visszafogom magam és semmi szemét kaját nem fogok enni, egy két csaló nap talán belefér majd. -
Manitou
veterán
válasz
Boxer001
üzenetére
Hétvégén általában én is rosszabbul kajálok, de csak olyan értelemben, hogy később ébredek, nincs meló. Hétközben már addigra 2-3 kajáláson túlvagyok mire hétvégén még az elsőnél járok
Hét közben szinte mindig azonos időpontokban kajálok
Már 2 hete viszonylag tisztán kajálokEgy hete meg minden napom kb így néz ki:
6:50 körül turmix ( csak fehérje) DYM Elite Whey
7:30-7:45 körül pufirizs+sonka közben 1szem DYM Joint Repair utána meg 1 Scitec Daily Vitamin
~8:30 700mg San Alcar
10:00 körül megint pufi meg sonka
~11:00 700mg San Alcar
12:00 ebéd csirke+rizs + 1000mg C vitamin
13:00 700mg San Alcar
14:00 turmix ( fehérje + 5g glutaminal)
~15:00 700mg San Alcar
16:00 csirke+rizs közben 1 DYM Joint Repair
18:00 turmix ( fehérje + ~5g glutaminal)
20:00 turmix ( fehérje + ~5g glutaminal)
22:00 turmix( fehérje + ~5g glutaminal+5g BCAA-val)Igaz én diétázok

-
penene
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
Most pont tojásosrizst ettem, tényleg finom volt (először próbáltam
)Hát jah, az úgy szar. Hál istennek a melóban többé kevésbé tudom alakítani az időt, már tudják rólam, hogy nekem enni kell, és úgy szervezik a megbeszéléseket, vagy ha nem, akkor tudják, miért lépek le.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igaz, mindenki kiröhög (azzal, hogy ha ők ennyit ennének, akkor...) . De majd le fog esni az álluk!
Na megyek át haverhoz meccset nézni, ő sört hoz, de én valszeg maradok a cottage cheesenél.
-
Boxer001
veterán
Ezek jók, ettem már én is tésztával húst, valahogy majd variálgatni kell, máshogy nem megy...tojásos rizs se rossz.
penene
Legutóbb otthon egy raktárban nyomultam, mint írtam már, aztán ott folyton tudtam enni, akár egész nap rohangálhattam szenyával a számban.
Mondták is mindig, hogy én folyton eszem.
Ment is az edzés, egyre jobban...de ha olyan a meló, hogy van 1x10 p szünet, meg egy ebédszünet, és közben nem ehetsz, mert kibaxnak, hát akkor úgy képtelenség fejlődni. 
-
-
penene
őstag
Nekem muszáj nézni az órát, mert ha nem nézem, akkor egész nap nem eszem.

Bár mostanában már a szervezet is tudja, hogy mikor kell éhes legyek, hál istennek.
Mostanában sikerül úgy 3 óránként megéhezni, és nem csak kényszerből nyomni a kaját. 
Boxi: igen, a kulcs az eredmény. Most olyan hihetetlen motiváltsággal kajálok, mint még soha. És jön is az eredmény (persze penene mértékben), ami még jobban motivál.
Szal most eléggé egyenesben vagyok. Az egész a könyökömön múlik egyelőre (kopp kopp). -
Boxer001
veterán
Hmm, nálam meg pont az a baj, hogy hosszú távon nem bírom ezt a rizscsirkézést, herótom lesz tőle, most pl nem is kívánom a rizst. Abszolút nem tudnék minden nap minden kajálást így csinálni.
penene
Akkor te tényleg eleve nem vagy édesszájú.
Engem se érdekel amúg igazán az evés, eszek, mert muszáj...legalább megy a pénz is feleslegesen.
De azért ha látom értelmét, megjön a kedv, jönnek az eredmények, akkor pont a siker miatt élvezem az evést, meg persze vannak kedvencek, mint mindenkinek. -
Bibby
addikt
válasz
penene
üzenetére
Na az a másik amit biztos nem nézek akkor, az óra...
Felkelek kajálok, délben egy jót meg délután ahogy jön két étkezés, csipsz süti izébigyó.
Úgyis érzem ha éhes vagyok, ahány mikrogramm izmot ezzel elvesztek az le van sz@rv@.LOTR: így ahogyan mondod, engem is baromira eltelít egy pizza, hamburger, vagy valami igazán tartalmas étel, utána órákig ételre sem bírok nézni. És ez pontosan a tiszta kajálás hatása. Mintha egyszer bunny is ilyesmit mondott volna, ilyenkor derül ki miért is "szemét" az a kaja.
-
penene
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
Nemtom mi a franc van velem 3 éve, de amióta ide járok, meg foglalkozom tudatosan ezzel az egésszel, akkor valami biosfriss volt az agyamban, és egyszerűen NEM kívánom. Ez már nem tudatos... Egyszerűen nem bírok ránézni a szemét kajára, meg édességre, csak ha épp nem vok a lelki topon... de az egész nem tudatos.
Mondjuk nagy édesszájú korábban sem voltam, bár akkor nem mondtam nemet semminek, de amúgy nem keresgéltem a nast. Viszont sültkrumpli meg minden ilyen volt, na azért meg amúgy se kár.

Sose voltam élvezetből evő, mindig csak muszájból toltam a kaját. Persze vannak kedvencek, de sosem az evésben leltem az örömöm, csak a kötelező tartalom volt a napirendben.
Ebből a szempontból is jó, hogy el kezdtem ezzel foglalkozni, mert most már legalább ESZEM. 
-
LOTR
addikt
tőlem mindig kérdezgetik, hogy hogy bírod mindig ugyan azt enni, bár hétvégén is rosszul vagyok ha nem tudok legalább 1x húst enni, de ilyenkor amit meglátok kaját és enni akarok belőle azt megeszem, mindegy mi és mikor legyen
diéta kezdését is próbálom kitolni amg csak lehet
amúgy sajnos az emésztőrendszer megsínyli az egyoldalú kajálást, egy zsírosabb fűszeresebb ételt már nem is szívesen eszek (eddig sem szerettem, de néha ilyen meghívásos kaján előfordul), mert megfájdul tőle a hasam
emellett zöldséget és babot ehetek kilószámra, nem lesz tőle semmi bajom, kivéve, hogy sűrűbben kell kettesre járni
-
penene
őstag
Pizzát én is szoktam heti 1 nyomni, legalább akkor örülök, hogy jön elég CH
... ami a baj, hogy pl. előtte, utána simán elfelejtek enni 5-6 órán keresztül, ha olyan a szitu... Az meg eléggé nem fasza. 
Ez a hétvége mondjuk abból a szempontból jobb volt, hogy most nem hagytam , hogy ne egyek, hanem legalább shakeket nyomtam,amikor láttam, hogy ebből nem lesz kaja még pár órán keresztül.
-
Boxer001
veterán
válasz
penene
üzenetére
Te turmixon kívül édeset nem is igazán eszel? Ez így neked jó, vagy azt hiszed, hogy nagyon sokat rontana, ha néha ennél csokit, ilyeneket, és ezért nem eszel?
Hagyná el a faxom a finomságokat, ésszel bármit lehet enni szerintem, főleg a mi szintünkön. Ennyire komolykodni nem kell szerintem.
-
Bibby
addikt
-
penene
őstag
válasz
glutamin
üzenetére
Nekem meg csak a mennyiséggel van gond évek óta, a minőséggel amióta tudatosan kajálok, sosem volt gond. Igaz, sosem diétáztam, így a rántott cuccok is befigyelnek még (sütemény, csoki, meg ilyenek már évek óta nincsenek, nem is kívánom, csak baromi ritkán).

Inkább a rizsmennyiség, amiből több kell.Boxi:
akkor abból kell nyomni, ami van. 
Természetesen ehhez kell egy egyensúly, ami sajna neked nem nagyon volt/van meg, ahogy olvasgattam.
Lesz ez még jobb is. 
-
Boxer001
veterán
válasz
penene
üzenetére
Ez nálam is így van, hétvégén mindig szarabb a kajálás, és a ch rovására megy nagyon.
Igaz most ebben a melóban nem lehet jól kajálni, pff, de utálom...csak bírjam még ki...
Jah és persze a mennyiség...ha elkap a gépszíj, akkor okés a dolog, mint pl. mielőtt kijöttünk...de ha sok a gond, szarul megy minden, akkor annyi, és csak nyűggé válik. -
penene
őstag
válasz
glutamin
üzenetére
Jah, én hétvégén pont szarabbul kajálok (nincs meg a megszokott ritmus)

Nálam a szarabb kaja kevesebb ch-t jelent, én fordítva működöm.
De ég és föld a koncentráció készség hétvégén v. meló után.
Ezt a sportot lehet azoknak találták ki, akik szeretnek enni. Nekem gyakorlatilag ez az egész egy óriási küzdelem a szervezettel, hogy többet egyek, mint amennyit akarok...
De jó harc, most én állok nyerésre, bár több csatát már elvesztettem! 
De így is kibax velem a szervezet, mert semmi se elég neki.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
penene
őstag
Irdatlan jól ment az edzés, újrakezdés óta ez volt a legkeményebb hát-váll-bicepsz napom.
Ami kedden még nehéz volt, meg szenvedtem, ma zúztam neki, és viszonylag lazán ment, és a könyök is szinte szó nélkül tűrte, kedden meg azért be beszólogatott.A vasárnapi edzések mindig jól mennek, jobban, mint a meló utániak.

-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Lusta vagy.

-
glutamin
őstag
Én guggoltam. Jó nagy szenvedés volt az egész. De csak összejöttek a kitűzött ismétlések.
-
penene
őstag
Na összekapom magam, félkóma feeling. Majd a teremben úgyis életre kapok.

-
Boxer001
veterán
Up patkányok, mindenki gyúr?

-
BÁ Nutrition
addikt
holnap meg lesz az első 1000 mg-os dobásom

természetesen C vitaminra gondolok
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Durva vagy.

Vandit
Onnantól te leszel a keményarc?
Nullásgép, fux, minden? 
-
hummerdikk
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Duplatejszinnel es duplacukorral, de 13 gramm felett legyen

-
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jägert nem szeretem.
De azért egészségetekre és jó bulit.
Iszok még pár kört és tépek én is el.Boxi: Akko' bontsad meg és tőcsed a testedbe.
-
Boxer001
veterán
Na ezt sürgősen fejezzétek be, több komolyságot!
Van itthon borocska.
Meg grill pipike is.

-
L|zsidoboz
őstag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Tejjel vagy cukorral kéred a kávét?
-
penene
őstag

Jah, viszont ha ma nem lesz hasmenésem, akkor király. Most iszom a 3. fehérjezabos turmixom, és egy fél adag csirkerizs volt a szilárd.
mondhatni ritka szarul jött ki a kaja, de még jó, hogy volt 5 percem összedobálni a turmixot.
De köv kajára már készül a csirkerizs, így estére.
-
Vandit.
addikt
Megvolt a mai hátazás, amire adok egy 4-est.
Most jöhet a jól megérdemelt Ballantine's, aztán go el. 
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Akkor ha lófaxt írok milyen számot írsz?

-
LOTR
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
alátét nélkül olyan "tartó/stabilizáló" izmokat is megdolgoztatsz amit az alátét kikapcsol, és mellesleg egyensúlyozni sem kell az alátéten, ellenben ha extra kötöttek az izmaid, akkor esetleg használhatod, mert tényleg nehéz úgy leguggolni normálisan
swoody
Goddal értek egyet, tipikus ínhüvelygyulladás, csak a pihentetés segít neki, ha rádolgozol még rosszabb is lehet, én nem ajánlom, inkább tarts 1-2 hét teljes pihenőt -
penene
őstag
válasz
Manitou
üzenetére
Nem, a gyógytornán egy fullos csajszival kettesben nyomjuk, míg a teremben sok csajjal. Nem keverhető össze a kettő.
Amúgy térdre gyógytorna - de lehet kiadok egy könyvet erről a 2500 hszről.
Régebben írtam sokat, de rájöttem, hogy köcsögök vagytok, így már kevesebb is elég.
Olyan, mint a kreatin, megvolt a feltöltés, most már kicsi is elég, hogy fenntartsam az érzést

-
swoody
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Érdemes nagyobb súllyal erőlteteni vagy szokassam hozzá?
Áhh annyit agyalok a maki alkaromon,hogy hihetetlen nem akarom hogy fájjon.Olyan ámulással nézem amikor valaki 60 kg val csinálja és nem fáj neki.

-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ja tudom, hogy alkarra megy, de nem szoktam csinálni. Kalapácsbicepszet szoktam a bicepszhez hozzácsapni, külön nem edzek alkarra, kap az terhelést úgyis szinte minden gyakorlatnál, ahol szorítani kell.
De amúgy biztos igazad van

-
God Vazzeg
veterán
válasz
Manitou
üzenetére
Madárfogásos bicó az tulképp alkar, de húzza a bicepsz alsó részét is. Illetve szélesíti a bicepszet, szerintem, legalábbis azt vettem észre, ha ezt a gyakorlatot erőltetem, akkor szemből nem vékony a karom, hanem széles, vastag benyomást kelt. De lehet csak hüJe vagyok oszt kész

-
glutamin
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Guggolja a combjaid közé. Én elég sokat szarakodtam ezzel mire kialakult egy aránylag tűrhető technika. A két lábfejem enyhén kifelé néz és kb. vállszélességű terpeszben guggolok le. Próbálgasd jó sokat eleinte kisebb súllyal aztán fokozatosan lehet áttérni rá. Sokkal stabilabb is az egész guggolási folyamat ha nem egy lécen kell "egyensúlyozni".
-
Boxer001
veterán
válasz
penene
üzenetére
Azt a 2 percet még kibírhattad volna, amíg új hszt-t írsz. Most már szólni fogok valamelyik modinak, hogy jobban nézzen erre a topicra, durva, ami itt megy.
Néha nekem is fájogatott 1-1 guggolás után anno, de csak kicsit, kevés ideig...most van ilyen először, hogy sokáig tart.
Te figy, biztos írtad már valamelyik regényedben
, de minek jársz gyógytornászhoz? -
penene
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
Én nem tudtam, hogy a sarokalátétnek van köze az előredőlés nagyságának (igaz, kimondottan ezt nem is nézegettem).
De a derekam fáj baszki (azért nem vészes, de jelzésértékű), úgyhogy ezt így tegnap elcsesztem megint. Na majd most táncon úgyis kell gyakorolni a helyes tartást, gyúrok egy kicsit hátra.

-
Boxer001
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Igazából én se tudom, csináltam már így is, úgy is. Ha sehogy se tudod normálisan, nagyon előredőlés nélkül művelni alátét nélkül, akkor maradj az alátétnél, nem hiszem, hogy sokat számítana, de majd valami okostóni megaszondja.

-
swoody
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
God Vazzeg : Már szinte egyáltalán nem érzem de még van a Flectorból szerintem hólnapra teljesen elmulik fájdalom.De nem hinném,hogy jó lenne pl 50kg álló bicepszel kezdeni.

Manitou : Boltam miklós utcán.Nincs DYM-ük de elviekben ír majd egy sms a lányka,hogy mennyi mert tudnak hozni.
UN Whey suprme 0,9 6440 2,27 12320 -5% 6118 11704
UN Prostar 0,9 7140 2,27 14490 -5% 6783 13765penene : Erre gondoltál [link] ?
-
Boxer001
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
mégiscsak nélküle az igazi.
Miért
-
ígyvanferi
addikt
Ismét az a kérdésem, mit kéne változtassak, hogy ne csak sarokalátéttel menjen a guggolás? Illetve anélkül is megy, csak szarul; túlzottan előredőlök, ha nincs alattam alátét. Valami túl merev? Mondjuk az Achillesemnél vagy a csípőmben? Jó lenne idővel elhagyni az alátétet, mégiscsak nélküle az igazi.
-
Manitou
veterán
Egyébként Bubi végleg kiköltözött a tanyára
De az is lehet hogy ott rekedt a nagy hó miatt

-
brownus
veterán
válasz
Boxer001
üzenetére
favágás. az a férfi munka, nem holmi vasakat simogatni

de én se melegítettem be az előbb és érzem a derekam...
C.L.A. erről van valamelyikőtöknek tapasztalása? elakarom kezdeni a szedését, mert az a kis zsír a mellemről, hasamról nem akar eltűnni és anyám ezt ajánlotta. gyorsítja a zsírégetést és talán az izom növekedést is.
-
Boxer001
veterán
válasz
Boxer001
üzenetére
Igen, most már nekem is jobban kell figyelnem, sajna eddig nem igazán érdekeltek az ilyen "biztonsági intézkedések", aztán ez lett a vége.
Ilyen állat az ember néha...tudja, hogy egyszer beszívhatja, de akkor se figyel.
Meg hát öregszik az ember, szóval gyermekeim figyeljünk oda.
-
penene
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
vigyázni kell nagyon.

Én is érzem a tegnapi guggolás miatt, volt egy-két húzós ismétlés, amikor éreztem, hogy most azt ott nagyon terhelte, csak a lábam jobban fájt.

Nincs más, minden edzésen fogok hipernyújtani, mert ez így gáz. Emlékszem fél éve még a római pados felüléstől és éreztem a derekam, annyira gyenge volt a hát, most nyakamba vettem 3x kilót, nem csoda, ha felmondja a szolgálatot. De a gyaksit nem adom fel, meg kell erősíteni a hátat, mert nem bírja. És mostanában igen elhanyagoltam a hipernyújtást, viszont el kezdtem a guggolást.
Neked is hasonlót javasolok.

-
Boxer001
veterán
válasz
penene
üzenetére
Na, álljál le a regényekkel.
A derekam még mindig nem az igazi, kicsit érzem még.
Lehet, hogy a holnapi lábnapot ki fogom hagyni, biztos a guggolásnál csúsztattam be valami hibát a rendszerbe, meg azért elég hűvös is volt a teremben.
Én bicepszre rúddal szeretek a legjobban, érzetre talán az a favorit. -
penene
őstag
Jah, volt egy időszak 2-3 hónapja, hogy fekvenyomástól, tárogatástól, bicepsztől, sőt tricepsz nyújtástól is éreztem a csuklót/alkart, kicsit beparáztam, hogy már ennyitől???, de aztán megerősödött, mert most már nagyobb súlyoknál sem érzem. Igaz, nem haladok rohamléptékkel az emelésben, pont emiatt, hogy minden porcikámat rászoktassam, hogy gyúrunk vazze.
Mostanában az alsó hátat/derekat érzem, mert a mélyebb (vagyis normális) guggolás kicsit szokatlan neki, bízom benne, hogy hasonlóan a csuklóhoz az is megszokja majd/erősödik.
Penene extra: Tegnap oltári volt a láb, igaz a guggolásnál kicsit éreztem a térdem, adtam neki rendesen, főleg, hogy most próbálok még mélyebbre menni (eddig nem bírta a térd, most már határeset, remélem sikerül elcseszni fél év gyógytornás terápia után
), viszont igen izgalmas lesz így a mai táncóra, mert gyakorlatilag lépni is nehéz, nemhogy ugrálni. 
-
penene
őstag
válasz
swoody
üzenetére
Én spec. egy kezessel jobban érzem a bicepszet, mint rúddal, kivéve a scott padost, mert annál jó volt rúddal is, igaz már azt is egykezessel nyomom

Erősítsd az alkart, fordított fogású bicepsz, vagy kimondott alkar gyakorlatok.
Csuklószorító se rossz, de nem ártana inkább megerősíteni, hisz az arányosság a lényeg.
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Hét közben szinte mindig azonos időpontokban kajálok
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

akkor abból kell nyomni, ami van. 

Az ám a jó