Hirdetés
Aktív témák
-
Bubee82
őstag
válasz
janeko
üzenetére
Megnéztem a képeket. Hááááát
Nem tudom ki hogy van vele, de engem egyik fizimiska se győzött meg
Persze kurvára nem értek hozzá, csak saját megítélésem, de ha Cutler most győzni fog akkor csak és kizárólag hátszéllel. Amikor megláttam a képeit akkor kb. ezt jutott eszembe: "Ez mi?"
Persze mára még javulhat a formája, de kétlem h ebből jobb fog kisülni. A háta nagyon nem stimmel 
Wolf se túl meggyőző. Dexternél a lábak eléggé gáz formában vannak, ellenben a háta kurva jó.
Heathnél sztem nagyjából rendben van minden (az a kar
), kivéve itt is a hátat. Az olyan mintha nem is az övé lenne

De mindenkinél van vmi kirívó gixer sztem. De Cutler, mint címvédő nagyon gáz
Nem tetszik egyik se igazán. -
janeko
őstag
képek alapján Wolf és Cutler sincs élete formájába

-
Bubee82
őstag
1. Jay (ha szar a forma akkor Dennis)
2. Dennis
3. Phil
4. Dexter -
_Blank_
senior tag
Cutler
Dexter
Wolf
Heatha többi meg ahogy jön..
-
nem indul. csak mivel az előző olympián az első 6-ban volt, ezért kvalifikálta magát erre is.
szerintem jay megvédi ismét a címét. utána pedig kai, dexter és wolf jön, de a sorrendet nem tudnám felállítani.
aki esetleg feltöltene valahova pár képet halas siteról, annak megköszönném

-
Bibby
addikt
Kíváncsi vagyok nagyon hogy Kai Greene mit alakít... kiderülhet hogy maradandót alkot majd valamikor, vagy csak egy szereplő lesz.
Amúgy szerintem ha Cutler egy viszonylag jó formát hoz, akkor nem fogják "elvenni" a győzelmét. Valahogy úgy gondolom hogy 3 címe lesz összesen.
-
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
"régen láttam friss képeket" az indulókról, de azért reménykedek DW sokat fejlődött tavaly, idén ott lehet az elsők között, mondjuk lehet egy Dennis vs Jay döntő - de mondom, nem vagyok tisztában a jelenlegi formájukkal
annyira nem voltam tisztában és nem is foglalkoztam vele, hogy meglepődve veszem észre Ronnie-t [link] azt hittem ezt a szezont teljesen kihagyja, ebben az esetben remélem jól sikerül a "visszatérése"
-
Coyot
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
szerintem Cutler megkapja a mr.o címet megint
-
penene
őstag
válasz
Snoop-y
üzenetére
szorításommal nem volt nagy baj, főleg, amikor előrefele volt a terhelés.
De van pár gyaksi, ahol oldalrafele tartom a súlyokat (pl. tricepsz nyújtás), és ott viszont azt az oldalra hatást nem reagálta jól le (a bal) csukló, és bal alkar oldalsó része...
Meg kicsit fekvenyominál is éreztem, hogy valami nem faxa - mondjuk valamiért mostanában szorítom a fekvenyomó rudat mint állat, és így jobban érzem a súlyt is. Annó volt, hogy nyitott tenyérrel nyomtam, most úgy tűnik ez jön be.

Az alkar edzéstől a csuklónak is jobb lesz?
-
penene
őstag
Ma olyan jót edzettem, hogy ihajcsuhaj!!
Pedig nem is ettem túl jól, de minden nagyon szépen ment!! Remélem ez a fejlődés jele!
Könyök is kb. bírta, sokkal jobban mint máskor!

Viszont az alkaromon erősíteni kell, meg edzeni, mert egykezes gyaksiknál a BAL alkarom külső oldalát éreztem (és érzem most is, hogy picit meg van erőltetve), hogy kicsit , aztán egyre jobban fáj, ahogy tartom a súlyokat oldalrafele (1kezes tricepsz nyújtás, tárogatás, ülve bicepsznél is néha kifele mozdult). Gondolom majd megszokja...
vagy nem? 
Apropó: csukló. Elég ha az alapozó edzésen megedződik (lesz még ideje), vagy érdemes/lehet rá végezni gyaksikat, amik erősítik a csukló izületet és környékét?
ill. csuklószorító (az a nemtom milyen faxa bandázs) használata lenne kötelező nagy súlyoknál??
Mivel most még nem dolgozom batár nagy súlyokkal, de éreztem, hogy néha necces, meg feszül, mint állat, nem szeretnék bandázsolni, hogy hadd erősödjön, aztán majd max. ha tényleg nagyobb terhelést kap, akkor rakni.. Csak nehogy késő legyen és bexopjam!Extravastag, 15 centis csuklóm van. A balt picit érzem most (ahogy edzés közben is már kezdtem), lehet gyengébb mint a jobb.. A jobb okés.
-
penene
őstag
Ilyen van nálunk is. egyszer kipróbáltam, hogy legyen változatosság. Valahogy lehet én voltam gnóm, de nagyon nem állt kézre.. De lehet csak állítani kellett volna...
Majd 1x lehet újra kipróbálom, bár a szabadsúlyos scotpadot preferálom.De igazad van, sokan úgy végzik a scotpados gyakorlatot, hogy fenn pihentetik... ITT nem tehetik meg.

-
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
igen, kicsit könnyebb, viszont sokkal izoláltabban lehet dolgozni vele, folyamatosan egyforma terhelést kap a kar, ebből a szempontból szerintem jobb, mint a sima egy vagy kétcsigás gép
azért padon 50-60kilóval bicepszezni nem semmi dolog
na ez az, csak sötét színben [link]
-
swoody
senior tag
A szélés válra írtad , hogy felesleges az állig húzás akinek kicsi a válla.Lehet furcsa kérdés de mi számit szélés vállnak ?
Egyéb: 184cm és 87 kg vagyok.Szerintem nincs kicsi vállam de azért megkérdem mert láttam már ilyen egybenyakúvállú embert és nagyon nem akarok ugy kinézni.
-
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
válaszolok helyette
nem csigás, de kb olyan, jobb a gép szerintem, mint a sima csigás (egy ilyen nagy félkör alakú drótkötél-vezetője van ami miközben elfordul akkor emeli fel a súlyt -atlas márka, a combhajlító/feszítő gépe is ilyesmi), nem próbáltam még nagy súllyal, de 10 és a 30kiló közötti súllyal nem túl sok különbséget érezni
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
az nem rossz! legalabbis ha nem valami csigas f@szsagot mondasz lapsulyokkal
-
P00By
nagyúr

-
Coyot
őstag
válasz
penene
üzenetére
http://tajgetosz.myminicity.com/ind
kattintani kell mer má elhagyják a népek tajgetoszt, oszt az nem fasza

-
Bubee82
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Szívesen

-
Coyot
őstag
http://tajgetosz.myminicity.com/ gyerünk gyerünk lassan lehet fejleszteni az industry részt is

-
Bubee82
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Persze h jó a tea. Egy a fontos: a folyadékban amit megiszol ne legyen semmi olyan, amit a szervezetnek emésztenie kelljen.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Zöld tea is ok

-
Bubee82
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Pedig a hidratáltság az egyik legfontosabb a jó egészséghez

-
Majstor
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Komolyan 2m és 107kg?

-
Coyot
őstag
-
Bubee82
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
3 liter az édeskevés. Tegyél még mellé 2-3at.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
kössz, most megvan a napi kb 3 liter folyadék..
ez elég vagy mennyen még több? -
God Vazzeg
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Diétában még fontosabb! Sok vizet igyál mellé, az is segít fogyni (is)

-
Bubee82
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Saját tapasztalat h diétában nem árt ha megy egy kis plusz, mert a tápanyagmegvonás és a több edzés padlóra küldi az immunrendszert.
Egyébként némi fogalomzavarban szenvedsz szerintem, de azért megértettem h mit akartál kérdezni

-
Rabbitf_24
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
riszpektedzéskor többet kell bevenni mint fogyózáskor?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Multi X vagy ISS pak, de inkább az utóbbi. Tudom nem engem kérdeztél, de én ennyire rendi vagyok

-
Coyot
őstag
Tajgetoszon már van hegy is

-
Foglalt név
addikt
Scott gépen 15öt húztam az 55be. Következő alkalommal a 60 jön. Ha az is megy, lehet nem leszek szomorú

-
m4rc!
őstag
Hejhó!
Erről mi a véleményetek: ON SERIOUS MASS? Vagy maradjak inkább a Massive Whey Gainernél? -
Coyot
őstag
válasz
szokeherceg
üzenetére
3 killa 7k? jól hangzik

-
P00By
nagyúr

-
Coyot
őstag
gyarapítsuk tajgetosz lakosságát: http://tajgetosz.myminicity.com/
-
Manitou
veterán
-
Coyot
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
jajj-jajjj, asszem már látom mire megy el megint az ösztöndíjam
sok hülye por

asszem diétába előszeretettel fogom kajálni
-
Coyot
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ez ennyire jó? teszek egy próbát, csak jöjjön meg a segély

-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nagyon úgy tűnik

-
válasz
God Vazzeg
üzenetére

emmegmiótaennyi?

-
penene
őstag
válasz
Blackhole13
üzenetére
Hm, váz, én ennyiért veszem kb. a prostart.. (kedvezményes ár)... Így már kipróbálnám az ONt

-
válasz
Blackhole13
üzenetére
a világlegjobb proteinje

Blú: igazad van, de jobb mint ha a másikat venné
ha meggyőzhető, akkor természetesen inkább a fentebb linketl on, vagy wp prof. vagy dímatize, de annak elég borsos az ára. drágább az on-nál is. -
Bibby
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Hát nem tudom... 5330 kilója... ha veszek mondjuk 100% whey professionalt az is olcsóbb, még a kisebb kiszerelés is. Akármilyen jó, de drága.
És ezt főleg azért írom, mert azt az esetet vesszük hogy most nincs több pénze. Akkor meg nem az a lényeg hogy valami drágát vegyen 15-ből, a másik véglet meg hogy valami haszontalan dolgot vesz.
-
Blackhole13
senior tag
És ehhez mit szóltok?
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Beszarok
Nem is guggoltam 2 hónapja ... -
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Mindennek megvan a maga szépsége. 80 kilósan gondolom pörögtél a pályán, mint állat, most meg feszítesz.

Shodan: gyúrásgyík: vezess naplót!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Gondoltam ha már sikerült 60 kiló fölé testépítenem magam, már elég kemény vagyok, hogy osszam az észt.
De látom, még gyúrnom kell, nem rúghatok labdába.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
penene
üzenetére
en mikor kosaraztam akkor volt hogy lefogytam 80 kilora is a 2 meteremmel. de napi 30 kilometer futas volt kb alapozaskor szal nem csoda

aztan tavalyelott mar voltam 135 is.
de 125 fole mar nem akarok menni tobbetjelenleg 107 korul mozgok. de ha hazamegyek tuti 3 het alatt meglesz a 120

Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem tudom ki hogy van vele, de engem egyik fizimiska se győzött meg
Persze kurvára nem értek hozzá, csak saját megítélésem, de ha Cutler most győzni fog akkor csak és kizárólag hátszéllel. Amikor megláttam a képeit akkor kb. ezt jutott eszembe: "Ez mi?"
), kivéve itt is a hátat. Az olyan mintha nem is az övé lenne

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)