Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz
Bubee82
üzenetére
Első ránézésre ezeket lehet róla olvasni:
Yohimbe (Pausinystalia yohimbe)
Mi az, amit a szedésével elérhetsz?
Fokozott zsírmobilizáció
A johimbe állat és emberkísérletek, klinikai vizsgálatok alapján fokozza a zsírmobilizációt, ami diéta mellett szerepet játszik a zsírraktárak csökkentésében.
Zsírégetés a kritikus területeken
A zsírszövet vérellátásának fokozásával és az alfa-2 receptorok blokkolásával hozzájárulhat a kényes területek (has, fenék, comb) zsírégetéséhez.
A potenciaproblémák javítása
A johimbe az impotencia kezelésére alkalmazható gyógynövény. Férfierő-növelő hatása elsősorban potenciaproblémákkal rendelkező embereknél jelentkezik.Ezt most sértésnek veszem és kikérem magamnak.
Lehet neked kell...jobbulást.
Nem költök én ilyesmikre, kár belém. -
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nálam is ez van, most is ilyen félkómában mentem lábazni, hát mit írjak róla, nem találok szavakat se, olyan szar volt.
Most már lehet ideje lesz kipróbálni ezt a nagyon dícsért hot bloodot, mit alkot, mert ha ez így megy, tényleg nullára redukálom a maradék lelkesedésemet is. -
Pópa
senior tag
Mivan már az amerikai rendeléssel?

-
Bubee82
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére

-
Markgx10
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Jó reggelt, Uraim!

Életem legszarabb melledzésén vagyok túl, sima 1-esre értékelem
Gondoltam, hogy a költözés miatti dolgok miatt nem leszek a toppon, de hogy 15kg-mal legyek gyengébb
, mint egy hete, hát azt álmomban sem gondoltam. Ennyit számít, hogy napi egyszer tudok enni, aludni meg szinte semmit. No, mindegy, nem rinyálok, de ez a mai edzés kritikán aluli volt minden szempontból. 
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Agyhelyére ment a sok káfé.
-
ígyvanferi
addikt
A málna-csoki is finom.
Viszont a fahéjas-fehércsokis-mokka (mi az a mokka
) egyáltalán nem nyerte el a tetszésem.Guggolásnál csak sarokalátéttel nem dőlök túlzottan előlre, lehet ezen valahogy segíteni? Már, hogy alátét nélkül is derékroppantás nélkül csinálhassam. Ha használom az alátétet, épp csak a minimálisan szükséges dőléssel megy a guggolás. Anélkül rémes a helyzet. Mit lehet ezzel kezdeni?
-
Bubee82
őstag
Najólvan emberek, be lehet szüntetni ezt a majomkodást
Ez már nagyon gyerekes

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(A Pista köszöni szépen, jól van
Kiváló egészségnek örvend
) -
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nausz, ez a végusz
Ténylegusz szánalmusz 
-
harry
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Lehet, de akkor mondjuk egy powertrack esetében meggondolandó, hogy legközelebb csoki helyett epreset
Majd megnézem reggel a dobozt, erre van-e írva ilyesmi.Egyéb: megkóstoltam a fehércsoki-eper scitec cuccot, szerintem nagyon finom, annyira nem "fehércsoki" íz (bár semmiképp sem sima csoki), viszont a végén az eper nagyon találó.
-
harry
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
De nyílván lehet, nem is annyira az okát fejtegettem, csak azért szerintem ez elég gáz, vagy akkor tényleg tüntesse fel minden gyártó, hogy melyik íz tartalmaz eltéréseket a specifikációktól.
-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ez van.
Ha beüt valami, akkor talán maradunk még kicsit, de ha nem, akkor áprilisban góbekk.
Alkeszusz azért nem leszek.
Bubitisz XIII grammusz kristályuszcukorisz hol van?
-
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
BÁ
Elmész a picsbe te koxosz napcsikusz vajaskenyeritisz.
Bandusz Oklitusz...
Szombaton újra hörpintek.
-
harry
veterán
Egyszer nézegettem a shop-ot, és volt valami cucc, amit zero carb-ként reklámoztak, mivel nem volt benne ch - de külön ki volt emelve, hogy a csokis változat csak "low" carb, avagy a csokis ízesítést nem lehet megcsinálni ch nélkül. Itthon ránéztem én is a proform csokis fehérjémre, és a hátoldalán ott van egy tápérték táblázat, minden ízhez - a csokis mindenhol rosszabbul szerepelt, makro tápanyagoknál is, és az aminosavaknál is (jó mondjuk utóbbi adódik az elsőből). Tehát míg pl. egy epres fehérjére 88% protein tartalmat írnak, addig a csoki csak 78%, előbbi 3g ch, utóbbi 6g, előbbi 1g zsír, utóbbi 2,5. Nem tudom, lehet ez most csak nekem új, de engem meglep

Ja, amúgy bocs, hogy az ON hsz-emmel megszakítottam a görög pateszkodásotokat
-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
inkább ugrusz lenne

ill bandusz sangriusz
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Mit ittál? Én is én is.

-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Godosz Vazzegosz

-
glutamin
őstag
Találtam egy érdekes diétát: [link]
Igazából maga a diéta semmi extra. Szokásos agyatlanság, de a végén volt egy mondat ami nagyon megragadta a figyelmemet:
A diétával olyan anyagcsereváltozás zajlik le bennünk, hogy 3 évig nem szedünk vissza súlyt.Ez mindent vitt
Miért éppen 3? nem lenne jobb inkább 5 vagy 7 év? -
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Bánutrisztosz

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
jó de patesz nyelvjárásba nem is hasznájják azt
nooormális?? 
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Görögül? Láttál te ékírást valahol ember?

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ja mer ez angolul vót?
aszittem görögül ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Neked nem hiszek, honnan tudnál angolul?!

-
L|zsidoboz
őstag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Mivel most kezdek diétázni, így remélem nem fogok nőni tőle.

Oldódásra nagyon jó, egyáltalán nem marad darabos néhány rázás után sem.
Ízre kb. a scitec vaníliásat idézi, nem olyan édes, mint a Cytogen, de szerintem ez nem is baj.
Kanál van hozzá, az viszont furcsa, hogy nem ilyen csavaros fedelű kupában, hanem kis szögletes vödörben van a 2,5 kilós. -
Hurkafej
aktív tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Nembaj, másnak hátha lessz
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nem, ly-vel kell írni tehát lyesszőr

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nem, ly-vel kell írni tehát lyesszőr

-
Hurkafej
aktív tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
De, talán a Mass Pro ár/összetétel arányában jobb, de ott csak 1 hsz van hozzá, a Volumass 35-höz meg 40

Szal ezért nemtom hogy most akkor a Mass Pro új fajta termék, vagy csak nem vált be, ezért nem fogyaztottak el belőle ennyit
-
Bibby
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Ittál már cytogen ananász-vaníliát? Hasonló ahhoz? Mert az finom, hosszú távon is. Bár a serious mass-t is megittam pedig nem volt ízbajnok.

-
kicsitomi88
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
hehh szolhatnal.
Részletesebb izkompozicio? notte tole?
kanal van benne?
-
Bibby
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Te inkább a whey fusionnel törődj, hogy beszámolj róla. Van nekik raktáron?
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ahát.
Ezt a "színvonalat" lehet még fokozni?
Most egy kis ideig megpróbálok nem írni.

-
Boxer001
veterán
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Nagyon városi vagy mi? A kancát max kinyalom.
God
Szégyeljed magadat.

Pubi
Hö?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
kicsitomi88
üzenetére
A csődör az durvább

-
Boxer001
veterán
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Ne nyakat mérj.
Ennyi előnye van a vékonyságnak...amíg te szenvedsz, aztán élvezel a 88-as derékra, addig a magam fajták bőven alatta lavíroznak, és még ehetnek is.
God
Ezt nem gondoltam volna rólad!
Manapság a pénzautomaták falból való kihúzása terepjáróval a menő.
Megtervezzük, kocsit szerzek. 
-
Boxer001
veterán
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Xarás után?
-
kicsitomi88
őstag
Ma bevetettem magam a gugli legsotetebb barlangjaiba es kibanyasztam, hogy hogyan kell pontosan derékbőséget mérni, az eredmény: 88 centi. Kicsitomi88
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Munkával nem lehet pénzt keresni baxod, új kört kérek. 
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Naaa, mit tudsz...? Priviben jöhetnek az esetleges megoldások...

-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Pontosan.
Inkább a hitelre menjen el lóvé, ne a bérleti díjra. De szép is lenne...na majd egyszer talán. -
glutamin
őstag
Tgenap lábaztam egyet. Jó vót, bár kicsit el vagyok maradva az ütemtervemtől. Azért nyár közepére már el tudom kezdeni a 100kg-os guggolásokat.
Lassan elkzedtem irogatni az eddzéseimet egy Excel táblába. Tényleg hasznos. Jobb úgy lemenni terembe, hogy tudom miből mennyi ismétlést és súlyokat nyomtam előtte. Így nagyobb a motiváció, hogy egyik másik gyaksziban előrébb lépjek.
-
swoody
senior tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Gondolom nem Debrecenben van ez a bolt.

-
Boxer001
veterán
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Ahogy érzed.
Na jó, ilyen szemszögből már csábítóbb...
Patkány világ van, úgy is kell viselkedni
(
) -
Boxer001
veterán
-
penene
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
Elvileg a Q10 termelés csak 35-40 fölött áll le, de nyilván ha valaki elég levert, szar közérzet stb, nem árt neki. Gondoltam én is rá, hogy kezdem tolni.

Mondjuk ebben nem látom, mennyi a Q10 tartalom, megatöbbi, de biztos jó.
Az biztos, hogy csak jobb lesz neked tőle. -
Boxer001
veterán
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Én is ezt csinálnám ha lenne rá lehetőségem.
Mit, átkúrnád az embereket? Én nem tudnám, de hát nem mindenki ilyen gerinctelen paktánypondró.
penene
Most ilyet tolok Daily Vita-min mellett (otthonról hoztam). Hátha ér valamit.
-
penene
őstag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
A lényeg a Herbalife élelmiszer, de NETÁN testmozgás.

Anyukám is vett korábban csomó Herbalife cuccot, meg betartotta a diétát és jól is fogyott. Csak aztán ugye visszahízta... Azért már az is nagyon sokat számít, ha a zsíros kalóriadús étrendről áttérsz ezekre... Csak nyilván az lenne a cél, hogy hosszú távon fit maradj, az meg már teljesen más életmód.
Anyukám pl. nem képes erre, tudja, hogy hibázott, majd próbálkozik, ahogy lehet, ösztönzöm - most vettem neki kb. 12kért kiegészítőt, joint x vitamin, Q10.
-
kicsitomi88
őstag
Fontos a különböző testtájak körfogatát is mérni, hiszen az izom 2x olyan nehéz, mint a zsír és mivel a megfelelő fehérjeegyensúlyra ügyelsz (Herbalife élelmiszerek, megfelelő étrend, netán testmozgás is), a magasabb fehérjebevitel miatt mindössze 10%, vagy ez alatti izomveszteséggel kell számolni!

Egyébként nem hülye a csávó, az a hülye aki hisz neki. Én is ezt csinálnám ha lenne rá lehetőségem.
-
penene
őstag
Egyik kollégám nyomott most egy turboslimet, abban is ezek a cuccok vannak, persze dózis nincs.
Csak hogy 100gben van (felsorolva értékek nélkül az összetevők
)...2 hét alatt 5 kilót fogyott, most 2 hétig újra eszik, aztán újra nyomja.. Semmi sport mellette, a kajálást nemtom, de mikor egyszer kajáltunk együtt, 3x annyit evett mint ÉN (+persze zsírosat)!

Egyelőre még nem vagyunk olyan jóban, hogy nagyon tanítgassam, bár mondtam neki, hogy kéne valami sport...Mondta, hogy szokott tavasztól.

Minden esetre jó nagy darab állat, először azt hittem gyúr, és fehérjét iszik, de az csak a turboslim volt.
-
Bibby
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Ezek a turmixok nem semmi termékek, a tökéletes átverés... fél kiló csekély 12 rugó, egy előírt adagban van 6 gramm szója meg 6 gramm gyümölcscukor. Ja meg 1-1 gramm rost és zsír.
Nem is tudom, hogy aki megveszi megérdemli, vagy inkább sajnáljam.Óóóó, most látom van itt más is, fehérje, halolaj, szinte ingyen.
-
penene
őstag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Miket találsz te...
Inkább egyél!
Ez se rossz:
"amennyiben súlyzós edzéseket végzel, vagy végeztél régebben (tehát nagyobb az izomtömeged az átlagnál) elképzelhető, hogy a túlsúlyos tartományba kerülhet a zsírszinted!"
Hát igen, ezért ért szart se a patikamérleg.
Mondjuk engem nem fenyeget még az a veszély, hogy átlagnál több az izomtömegem.
De nem is írt túlsúlyosnak. -
P00By
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Nemtuttad?

-
kicsitomi88
őstag
-
Boxer001
veterán
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Szánalmas vagy.
Mindjárt én is kajálok. -
kicsitomi88
őstag
Utálok itthon lenni mikor diéta van, így nem lehet megállni a kajálást

-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Mert te nem vagy igazi ufó!
Te csaló vagy!
Aktív témák
- Hardcore café
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lehet neked kell...jobbulást.

Gondolom sokan ezt a szánalmas szintet is bőven elfogadnák.

, mint egy hete, hát azt álmomban sem gondoltam. Ennyit számít, hogy napi egyszer tudok enni, aludni meg szinte semmit. No, mindegy, nem rinyálok, de ez a mai edzés kritikán aluli volt minden szempontból.

Ez már nagyon gyerekes

aszittem görögül

)