Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- VR topik
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Kérdés 2008-08-22 22:40:44
Szia Bunny! Nincs kérdésem, csak köszönetet szeretnék mondani, nektek a munkátokért, mert kb fél éve kezdtem el látogatni az oldalt, akkor egy igencsak szar voltam, 190cm 132kg puding, de 4 hónap alatt lementem 109kg, és izomtömegbe is fejlödtem, tény még azért van 10-15 + de az is lemegy
, és amíóta edzek, normálisan táplálkozok, jobban érzem magam, megtanultam harcolni, és egyre jobb leszek... tehát köszönöm, sokat segítettetek, ha nincs ez az oldal....pfff belese gondolok üdv hajrá bunny!
attilaVálasz 2009-02-21 15:11:26
további sok sikert! (ezeket egyébként mi írjunk magunknak kamuból! amikor fáradt vagyok, megkérem anagymamámat hogy rjon be ilyeneket kamuból, igaz 30 éve meghalt és kurva nehéz mindig kiásni. jut szembe, rajzolok magamnak egy világbajnoki címet!
)
bunnyEz egy állat

-
apropó, pesten tud valaki lidl-t? monduk a XI. kerhez közel?
én még nem nagyon láttam másfél éves itteni pályafutásom alatt. -
Bibby
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Csak abban meg feleannyi fehérje van és így mindjárt drágább is.
Persze sok választásom nincs. -
Bibby
addikt
Most teljesen a plafonon vagyok.
Pár hete láttam hogy van végre tesco-s zsírszegény túró, elég jó áron, zacskós kiszerelésben. Azóta vettem négy-ötször belőle, és abból csak egyszer volt igazán friss és jóízű, a többi esetben már savanyú volt megbontáskor, amit meg most nyitottam ki egy az egyben kuka lesz belőle mert tuti hogy nem jó! Nem kísérletezem mert a múlt héten is "nem tett jót" az emésztésemnek amikor csakazértis megettem.
Természetesen a lejárati időn belül vannak!! Fogalmam sincs mit csinálnak vele, arra gondoltam esetleg órákon át nem hűtik valahol...
Ilyenkor kellene a fogyasztóvédelemhez menni, de egy ekkora céggel kizárt hogy bármi is történne. Rohadjon rájuk az egész. -
-
harry
veterán
Komoly kérdés:
Holnap megyek edzeni, valahogy reggel/délelőtt, és utána valamikor szeretnék elmenni véradásra is. Mennyi időt kellene várnom? Edzésen nyílván eléggé elfáradok, utána egy turmixot dobok, de amúgy mindig megéhezek, mire hazaérek - szóval gondolom egyből edzés után (~fél órás szünet) nem kéne. És mondjuk ebéd után, vagyis edzés után 3-4 órával? Fordítva gondolom még rosszabb lenne (avagy nem is lehet), hogy véradás után edzek, de azt nem is terveztem.
-
harry
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Na, lemaradtam - szóval megvan az epres PT-t? Mennyire iható? Kóstoltad már a vaníliásat? Azt hiszem ez a két íz van csokin kívül.
Epres Proform szóját ittam már, az szerintem nem rossz. Csokival keverve kissé érdekes, de szerintem az is egész jó
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Miért muszáj? Tarkóst az összesnek...vagy túl nagyok?

-
-
God Vazzeg
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
Én egész edzés alatt a fasságokat hallgatom. Mert muszáj

-
Bibby
addikt
Úgy szeretem mikor valaki megjegyzi:
"Szedsz fehérjét? Mert látszik hogy használ."És ilyenkor álljon le az ember vitatkozni, hogy marhára nem az "használ", hanem a kemény edzés meg a még keményebb kajálások?
Inkább hagyom a francba a magyarázkodást. -
Foglalt név
addikt
Közel 1 hónap után végre lejutottam ismét a terembe. Meglepően jól ment (magamhoz képest) 140es felhúzás után, ment fekve 120, volt egy kis kar. Kellett már a mozgás

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
nem a PT3ra gondoltál?

-
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
na ez szuper, a vaníliás íz a kedvencem, ha még el se kúrták, és az ára is jó, akkor én is ilyet veszek

[OFF]csak az a szomorú, hogy erre a válaszra ennyit kellett várni
ez a topik se a régi már, régen bezzeg egész nap itt ült mindenki, csak hogy megoszthassa tapasztalatát a többiekkel 
[/OFF] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Boxer001
üzenetére
hol? mint írtam, választhattam: vagy veszek egy vödör rózsaszín festéket, vagy befizetem a sárga csekkeket... vajon melyiket választottam?

amúgy ma voltam lábazni, egész jól sikerült. vasárnap 1-kor nyit a terem, kb. nyitás után 5 perccel értem oda. már voltak benn vagy 3-an. mire végeztem, megint tele volt
nagyon felkapott lett mostanában, készül a sok emberszerű lény a nyárra? -
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ne szólj hozzám kérlek.
Utálom, ha igazságokat vágnak a fejemhez.

-
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
whey fusion-ből milyen ízt rendeltél? vaníliásat?
bibby: ha a biotech iso wheyre gondolsz, az szerintem is nagyon korrekt ennyiért. anno a bemérésen is jó értéket hozott. életem első fehérjéje olyan volt, vaníliás ízben, nem volt vészes szerintem. az epres on-t fényévekkel előzi

-
Boxer001
veterán
Mennyi burzsuj van itt, hihetetlen.
Ma se mentem edzeni, mostanában marha lusta vagyok hétvégén, pedig így 3 edzés helyett 2-t nyomok 1 héten.
Át kell szervezni... -
L|zsidoboz
őstag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Én most BCAA-ból és vitaminból is Peak-et vettem, elég jó gyártó szerintem és viszonylag olcsó.
-
ngabor2
nagyúr
megjött a diszperzites vödröm... 100% whey delite. kiváncsi leszek, mennyi idő alatt unom meg a joghurtos málna írt. kipróbáltam, milyen... elsőre iható, csak az az érdekes színe ne lenne
amúgy egy kis darált zabpehellyel lehet ezen módosítani, úgy is kipróbáltam ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bibby
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Nekem megjött az iso whey. Ennyiért szerintem jó, igaz ki tudja meddig marad akcijós ez is. Az ízével egyébként semmi gond nincs, kicsit tejporszerű. (Fogalmam sincs kik írkálnak a shop.builderre, minden fehérjéhez van beírás hogy így szar az íze meg úgy szar
)hummer: [link]
-
hummerdikk
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Egy tapanyagtablazatot tudsz mellekelni nekunk?
shopon nincs :S -
Manitou
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Peak-whey fusion szerintem akkor már jobb választás.
Nekem is úgy tűnik, most az lett a bestbuy, de lehet annak is fel fogják vinni az árát 
-
nézegettem ma a sportikát, hát kiba.. elszálltak a fehérje árak

asszm vissza kell térni a scitechez wp profhoz, most már egyedül ez tartozik az elfogadható minőség, de még megfizethető ár kategóriába. mivel semmi komoly célom nincs ezzel úgygondolom tökéletes lesz ez is. egyszerűen majd 30k-t kiadni egy zsák fehérjéért...
/mikor vehetek belőle egy óklit..
/ -
swoody
senior tag
Szerintetek csuklószoritó ér valamit elviekben "ínhüvely gyulladásnáll" ?
-
Markgx10
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
Jó estét, uram!

Nem tudom, hogy említettem-e már, de ma hátaztam.
Erőm az nem sok volt, mégis 4-esre értékelem az edzést, ami benne van a életem top3 hátedzése között. Ez elsőre jónak tűnhet, pedig bárkinek egy átlagos edzés lett volna, de nekem ritka, hogy a pihenőidő, szabályos végrehajtás és motiváció is ennyire egyben legyen. Sajnos, erőben nem voltam a csúcson, egyébként még életem első 5-ösét is megérdemelte volna. No, mindegy, a héten volt két viszonylag jó edzésem, de pl. a mellezés nem sikerült valami fényesen, majd kedden megpróbálok annak is rendesen odabaszni. Jó lenne már vége egy normális hetet csinálni

-
whitezo88
nagyúr
kéne vennem vmi rendes edzőgatyát mert a bermuda amiben edzek még nyári, és az +20 kilóra vettem és ez a mostani olyan mintha szoknyám lenne.
Árkádban láttam ami jó lenne (hosszú, szövet, nem túl vastag anyagú)
ja meg rendes edzőkesztyű se ártana már
(olyan amin van az a 20 centis szalag a jobb tartás miatt) -
Boxer001
veterán

-
hummerdikk
őstag
B.B-n villamakcio!
-
LOTR
addikt
ha a keresőbe beírod az izotóniás szót, akkor kidob néhányat
úgy nézem 100mg l carnitint tartalmaz ez a vitalade féle cucc, ez kb az a mennyiség amit csak azért tesznek bele, hogy ne hazudjanak a címkén, mert végülis van benne.... -
LOTR
addikt
bármikor ihatod, teljesen mindegy, nem kell hanyatt esni attól, mert rá van írva, hogy l-carnitine
szerintem semmi változást nem fogsz tapasztalni, de ez ilyen izotóniás lötyi lehet, tehát idd akkor edzés közben, de szerintem meg vegyél inkább valami normális izotóniás port és azt keverd bele ásványvízbe, mindenképpen jobban jársz -
Manitou
veterán
LOTR, Vandit:

-
Vandit.
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Gondolom a visszaváltott üres ampullák árából tankolod a sajátod...

-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Remélem addigra a te májaddal és veséddel fog valami zimbabwei kisgyerek élni

-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
És ha beüt az első szervíz, akkor mi lesz, gyűjtünk neki alkatrészre?
Inkább 1-2 üveg márkásabb pia, az is megteszi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LOTR
addikt
most küldték [megolte_a_fenekebe_robbano_irodaszek] tehát 80kiló fölött halmozottan hátrányos a helyzetük az embereknek, még jobban oda kell figyelni.....
még szerencse, hogy Pepét ez a veszély éppenséggel nem fenyegeti
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Manitunak meg boldogot!
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Köszönöm, meg a többieknek is

-
Bibby
addikt
válasz
DeadMeat
üzenetére
Ez lesz az. De én kicsit előredőlve, mozdulatlan törzzsel csinálom. Aztán lehet hogy így jobb.

-
Bibby
addikt
válasz
Boxer001
üzenetére
Lehet túlzásba estem, nem is az volt a cél hogy itt mi érdekli a zembereket, hanem ha ő is azzal foglalkozna hogy szépen fejlődik, máris sokkal jobb kedve lenne az egésztől, meg itt is kapna elismerést, bíztatást. Így meg max mindenki leírja hogy sajnálja hogy megint sérült. Az első neki is motiválóbb lehet.

Különbenis neked magyarázok, akinek egy hátgyakorlattól hasizomláza lett.

-
penene
őstag
Nem vágom a vállsérüléseket és annak hátulütőit. Valszeg pár hét és rendbejön (és nem szopom be úgy, mint a könyökkel). Akkor majd én is nevetek rajta, hogy megvolt ez is.
Addig meg csak tudatalatt fosok, hogy újra abba kell hagyni fél évekre az egészet, a könyök tapasztalataiból kiindulva. De ennyire nem lehetek szerencsétlen. Ha mégis, akkor szerintem az idegtől eltöröm még pár csontom is csukló tájékán és akkor lesz ideje a vállnak gyógyulni.
Szal csak kicsit vagyok kibukva pár napja... (és nem a fájdalomtól)Na mindegy, kár volt felhozni, tényleg csak a panaszokat tom beírni, az meg gáz.
-
Boxer001
veterán
Manitou
Boldog Születésnapot!

-
Boxer001
veterán
Hi!
Tegnap voltam hát-vállazni. Kipróbáltam azt a lehúzást egyenes karral, vagy mit, nem rossz, a hasamat tuti megdolgoztatta
, izomlázam van, régen hasaztam, el is felejtettem, hogy létezik ilyen fájdalom.
Vállban mostanában a gépekre kattantam rá, otthon majd újra súlyzók jönnek. Előre emelést is régen csináltam már, tegnap azt is kábelesen oldottam meg.
Legközelebb megnézem már, hogy bírom-e a 20-as súlyzóval. 
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nintendo Switch
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Büszke apukák és anyukák topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, és amíóta edzek, normálisan táplálkozok, jobban érzem magam, megtanultam harcolni, és egyre jobb leszek... tehát köszönöm, sokat segítettetek, ha nincs ez az oldal....pfff belese gondolok üdv hajrá bunny!
)

én még nem nagyon láttam másfél éves itteni pályafutásom alatt.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze sok választásom nincs.
nem tudom, hogy tömegelsz-e most vagy diétázol, de egy 2-3 csokit is tolj mad be utána. és sok folyadék. lehetőleg sör