- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Aktív témák
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
penene #49656 üzenetére
Nem mértem... mert szart sem ér.
A zsír nem úgy van rajtad, hogy csak és kizárólag a bőröd alatt, hanem rétegekben, akár a húsod között is mint a császárszalonnában, és a belső szerveiden is, sőt még a belek között is. Van itt olyan ember aki állva is a hasán tarthatja a sört, de egy darab bőrt se tudsz megfogni rajta.... gondolom azért mert 5-ös a tzs-je
Ha például leülök, én elég jót tudok fogni a hasamon (sajnos) de azé' nem vagyok olyan dagadt...
-
marcus.fenix
aktív tag
Tegnap edzés után pizza, és ma reggelre +1 kiló és plusz 1 centi has
Persze csak míg ki nem sz@rom, de azért biztos ragadt rám belőle valami.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Vandit. #49532 üzenetére
Hát nem érte meg.
De én mindent hülyén csinálok elsőre, és ez első diéta volt. Most már nem hagyom magam így el, és ezért nem kell majd a drasztikus diéta sem.
penene
Hát ja... formásabb lett. De mit ér ha formás, viszont kicsi.
Tudod a forma a nőket se érdekli, csak nagy legyen... -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Vandit. #49517 üzenetére
Én 81-re és bár ment le a hasamból és a seggemből, ha épp jól süt rá a fény akkor még valami izmok is látszanak a hasfalamon, de az amúgy is szánalmas 43mas karomból is csak 39-40-es maradt... és arányosan ment le a vállamból, hátamból, meg mindenhonnan mert egy elkapkodott, elbaszott diéta volt...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
8nemesis8 #49507 üzenetére
Úgy értem, hogy szerettem volna én is 16-18 éves koromban elkezdeni az edzést, és szerettem volna ha a családom normálisan bír etetni, és talán mostanra néznék ki valahogy...
Edzegettem is én akkoriban is, de napi két vajaskenyérrel, meg kolikoszttal nem vittem sokra. Komolyabban csak 3 éve edzek, és normálisan még soha nem sikerült, mert az edzés mellé csak most raktam rendbe a kaját és pihenést. Szóval ott tartok hogy elmondhatom hogy 28 évesen kezdek bele az egészbe. És az már najdnem késő.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
8nemesis8 #49503 üzenetére
Én már az idős korosztály vagyok (28 év) és nemrég voltam 95 kiló, de nem voltam ám szebb mint most, mert bizony 95-ös has is volt mellé, és akkor se kellett triplaXL-es póló...
Épp azon vagyok hogy egyek bővebben, de tisztán...Vandit
Rajtam má' még ott se... nem lesz belőlem ember...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
marcus.fenix #49392 üzenetére
Helyesbítek.
Nem nehéz "tömeget" (szándékosan nem izmot írtam) felszedni szemét kajával.
Tiszta kajálással viszont elég kemény. Most viszonylag jól eszek, telítetlen zsír, fehérje, ch, minden megvan, és no cukor, erre ott tartok hogy a fosos 80-81 kilómról nem tudok feljebb mozdulni 3100 kalóriával. Pedig már állandóan tele vagyok. Jövő héttől kipróbálom a 3500-at. Annál többre nem hiszem hogy képes vagyok.macikos
ahogy érzed... ha rendben van minden, akkor örülünk... csak hát az aggodalom eltöltötte szívünket...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Woodslave #49394 üzenetére
Nabazmeg, készíttetek pizzát a zasszonnyal, és leöntöm annyi olivával, hogy kanállal kelljen enni. Ez lesz a vacsi. Szerzek mellé Dipankrint is a biztonság kedvéért. Meg kipróbálom egy kis 5W-30-assal is mer szerintem azé írta hogy mindegy csak ne motorolaj legyen, mert az a titkos koksz...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Woodslave #49387 üzenetére
Szerintem it csak penene van bajban a tömegeléssel...
Nem hiszem hogy minden szart megenni és behízni olyan nehéz dolog, legalábbis nekem odafigyelés nélkül is sikerült...
Ezek powerlifterek, szerintem leszarják hanyas a tzs-jük és hogy hogy néznek ki, így már érthető hogy miért adnak ilyen tanácsokat. -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #49385 üzenetére
Versenyforma (4-6 TZS%, tökéletes arányok) nem lenne szerintem sem naturálba, de azért egy 12-14 körüli TZS-vel és 90-95 kilóval naturál viszonylatban biztos jól nézne ki. Legalábbis én elfogadnék egy olyat...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
penene #49378 üzenetére
Ez az penene, ments meg a macit...
kovsol
Na ja ... jön egy black-out mondjuk guggolásnál, aztánnem marad belőle csak töröttkrumpli
mark
Szerintem is egy szép, egészséges 90-95 kilós formát tudna hozni, ha akarna, és ügyesen csinálná. Még akkor is ha bőven menne izom is lefele.
Marha dolog ez a hízás. A God által linkelt cikkben volt talán, hogy a felszedett súly 30-35%-a akkor is izom, ha egyáltalán nem edzel mellé...
-
marcus.fenix
aktív tag
Úgy látom a #49068 csak nekem tetszett...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
marcus.fenix #49068 üzenetére
Na mi van? A terminátor megölte a topicot?
Csak hogy valami ideillő is legyen:
1025g Dymatize mikronizált kreatin eladó (5000.-)
1900g epres Biotech Ultra Whey is (4000.-)
és egy teli doboz (3kg) vaníliás Ultra Whey (6000.-)
esetleg egy doboz Scitec Omega-3 (2000.-)Inkább használja olyan aki még hisz a táplálékkiegekben, vagy akin meglátszik.
-
marcus.fenix
aktív tag
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
God Vazzeg #48907 üzenetére
Igenis!
Az edzést egyébként egy jó dolodgnak fogom fel.
A többi járulékos faszsággal is csak az a bajom hogy nincs eredménye.
Most még egy kicsit szenvedek, de ha nem fizetődik ki, akkor belazítok.
Újévi fogadalomként 2010-ben. -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Woodslave #48858 üzenetére
Ez is érdekes... de az ilyen diétás cikkekben már kurvára nem hiszek.
Van három makronutriens, és mindegyik okos utálja valamelyiket. Most a szénhidrátutálat megy a legjobban, korábban a zsír volt tabu, most meg már a fehérje is májrákot okoz. És akkor a fényevőkről nem is beszéltünk, akik mindhárom makroniutrienst utálják.Mindenki örökké akar élni, de nem fogják fel hogy attól még hogy igen kiválóan táplálkoznak, attól még ugyanazt a mérget szívják a levegőből, és ugyanazt a stresszes életet élik mint a többiek...
macikos
Nem pocsékolod, hanem elteszed az úszógumiba tartaléknak...
Csak úgy köbö mennyi kalóriát szippantasz be egy nap alatt? -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Markgx10 #48850 üzenetére
Úristen, te tényleg függő vagy...
Neked az Újpest Ferencváros a koksz...
Ha minden héten lenne, már fél tonnával nyomnál fekveÉn meg hamarosan feladom az egészet. Nem azt mondom hogy nem fogok edzeni, mert az már az életem része lett, de úgy érzem befejezem azt a kínlódást amit mostanában csinálok.
Visszaemlékszem 3 éve az első időkre, amikor nem volt edzéstervem, nem volt táplálékkiegészítőm, habart babot ettem füstölt csülökkel, nem költöttem pluszba rengeteget a "tiszta" kajálásra.... szép napok voltak. Semmi para, csak kötetlenség.
És ha belegondolok, hogy ma már no cukor, napi hét kaja (minden nap, minden héten ugyanazok a szarok, amiktől hányingerem van), kalóriaszámolgatás, napi 7-8 óra alvás, fehérjék, tápkiegek, és keményebb edzések, mindezt miért?
Ha a tükörbe nézek, jobban nézek ki mint négy éve, mikor nem edzettem. De semmivel sem vagyok jobb mint 3 éve, amikor "csak" edzettem és minden másba beleszartam. Akkor meg miért kapálódzok?
Két-három hete úgy érzetem megtaláltam az utat, és végre minden klappolt, erre mi történik? A három hét alatt egy kilóval könnyebb lettem, viszont a hasam egy centit nőtt!
Akkor amikor "elvileg" minden klappol. Hát van ennek értelme? -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
macikos #48842 üzenetére
Amikor 94 kiló voltam, én is "úgy láttam" és "úgy gondoltam, hogy csak van egy kis hasam, meg egy kis kapaszkodóm, kábé 3-4 kiló fölösleg, és amúgy csupa izom vagyok... Mindezt 187 centivel, és ismétlem, 94 kilóval.
Most viszont 80 kilósan is látom, hogy most tartok ott, hogy van egy kis hasam, és egy kis kapaszkodóm, és kábé- 3-4 kiló fölösleg.
Nem akarok én ezzel semmit se mondani, csak azt hogy DAGADT VAGY!
Ha abból a százharmincakárhány kilóból csak 100 is izom lenne, akkor nem ilyen picsa súlyokat mozgatnál meg, naturálság ide vagy oda. Egyetlen szerencséd van, hogy úgy látszik egyenletesen oszlik el rajtad a zsír, és így inkább köpcösnek nézel ki, mint dagadéknak.
Persze az írásaidból is látszik hogy jól érzed magad a bőrödben, és azt hiszem hogy az életben ez a legfontosabb. Nekem ez még nem adatott meg soha...
-
marcus.fenix
aktív tag
Hát igen...
Két és fél évig csak az edzést csináltam hellyel-közzel jól, aztán fél éve a kajám is alakult, és most, most rendbetettem a pihenést is. Mivel diéta után vagyok, most nagyon tele vagyok reménnyelManitou
Lehet hogy fordítva vagy bekötve, és neked akkor jön a fejlődés amikor semmit se csinálsz papírforma szerint...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Manitou #48381 üzenetére
Bászki... én is csak 81 vagyok, bár a diéta lecsengett, és most jöhet a tömeg...
(jön vissza az erő is, már megint megyeget a 120 - no para, csak 1 ismétlés...)
Holnap érkezik 1100g Dym Mono, és bár eddig a creatin nekem sohasem "hatott", tudom hogy most fog... mert jelentem, hogy így 3 év után most kb. két hete végre MINDENT TÖKÉLETESEN CSINÁLOK...jobb későn mint soha... na mindegy... ez a kreatin ütni fog
-
marcus.fenix
aktív tag
Ööö... beleolvastam az utolsó blokkokba, és rájöttem hogy én kiestem...
... most pedig arra gondolok, hogy soha nem is voltam ringben... -
marcus.fenix
aktív tag
[OFF] Tényleg igaz, hogy aki CS-s az csés oszt megvesz egy játékot és elvan vele míg él? Akkor ez olyasmi betegség mint a WoW... Mondjuk olcsón kijöttök, mert nem kell játékokat se venni, meg nagyvasat sem...
Aztán ha véletlenül UT-vel, FEAR Combattal vagy ilyesmikkel kellene játszani akkor mi lenne, vagy a CS-sek nem szeretik a jó játékokat?
[/OFF]
Edzettem.... fasza volt... most meg megyek tojást sütni. Lehet dobok mellé kolbászt, mert már igen gizda vagyok. Ráadásul nekem 80 kilósan se láccik a kocka...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
God Vazzeg #47251 üzenetére
Helyzetjelentés: 79kg
kar: 40!! Megyek
-
marcus.fenix
aktív tag
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
macikos #47174 üzenetére
Ezekben a bulldózerekben egy jó van... télen sem kell sál, mert kurvára nincs nyakuk
Más:
Nem volt kedvem a súlyokat pakolgatni különféle gyakorlatokhoz, úgyhogy tegnapelőtt kipróbáltam azt hogy 10x10-et guggoltam ugyanabba a súlyba... Hát néha nem árt az ilyen... azóta úgy megyek mint aki be van fosva, a lépcsőkön a korlátokon kell felhúznom magam, és még oldalt se bírok feküdni mert akkor nyomja az ágy a combom. Pedig azt el se merem árulni hogy milyen picsa súllyal csináltam
-
marcus.fenix
aktív tag
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
God Vazzeg #47076 üzenetére
Utoljára 14 éves koromban hittem azt hogy Arnold naturál volt és csak tejet ivott világba, attól lett ilyen....
Dehát lehet hogy macikos ilyen későn érő típus, és még hisz a mesékben. Csak azt nem tudom hogy ha Levrone natúrban a tzs. csökkentése mellett is tud izmot felpakolni, akkor ő miért 137 kiló???
-
marcus.fenix
aktív tag
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #46791 üzenetére
Van, aki meg van áldva. Én is tudok ilyet, bár velem nem barátkoznak
Azért a többség nem ilyen. Bár mindenkinek ugyanazokat a lapokat osztották volna....Olyan is van aki még egy picit se koszol, és mégis brutál... nem olyan mint amilyeneket macikos linkel, de az átlag mellett nagyon durva.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Vandit. #46788 üzenetére
Na ja... szépen leírják.
Ez a mondat mondjuk nem hiányzott belőle:
"Ma, amikor a táplálékkiegészítők magas színvonalának köszönhetően biztonságosan és kockázatmentesen is fejlődhetünk, nem szabad önként egészségünk ellen véteni".
Mert ugye egy egészséges, vitamin és fehérjedús táplálkozás mellett szteroidok és tápkiegek nélkül is szépen lehet fejlődni, ha az ember mindent jól csinál... ha meg nem, akkor baxhatja a roidokat, meg a tápkiegeket is...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
macikos #46662 üzenetére
Én is kussban edzek, pedig egyedül vagyok, és otthon, tehát a kutyát se érdekelné ha üvöltenék mint a sakál. Az erőkifejtés elősegítésére a légzést kell rendberakni, fölösleges pofázni is. Néha elsusogok egy "menj ki a kurva anyád"-at ha megragad a súly, de csak halkan...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
penene #46638 üzenetére
Szépen összefoglaltad...
Kipróbálok ilyen kisebb súlyos, izolálós, nem bukásos gyakorlatokat, és meglátom hogy helyrehoz-e... Korábban is volt egy "deload" időszakom, és akkor fejlődtem a legtöbbet, míg megint el nem szaladt a ló velem...
Ha nem tesz rendbe egy hét alatt, akkor tényleg leállok egy hétre teljesen...
vandit
Na látod, így kell ezt... törött lábbal is guggolni, meg hasonlók...
-
marcus.fenix
aktív tag
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Vandit. #46621 üzenetére
Bárcsak ennyi kellene... de mivel folyamatosan pengeélen táncolok, ezért nekem kisebb lökés is elég hogy megküldjön a lejtőn... nevezetesen ennyi:
- 12 összetett gyakorlat (deadlift, fekvenyomás, guggolás, hang clean & press, állig húzás, húzódzkodás stb.)
- mindegyiknél olyan súly hogy egy húzásra max. 8 menjen belőle
- és mindössze egy rest pause szett mindegyikből, miszerint: bele amennyi megy, aztán 15 mp pihi, aztán amennyi megy, aztán 15 mp pihi, aztán amennyi megy, és még több...
a guggolásnál megtérdeltem mint a magyar ökör, (nincs rack) a felhúzásnál kiesett a súly, fekvenyomásnál le kellett görgetni, stb. szóval nem csak úgy gondoltam hogy nem megy több, hanem tényleg nem ment...Már a felénél éreztem hogy nem lesz jó vége...
macikos, tomics
Tudom hogy pihennem kellene. Tudom hogy akkor fejlődsz amikor pihensz. De nem tudok. Ha 1-2-nél több napot pihenek, akkor iszonyat bűntudatom van, minden nappal gyengébbenk és tesznyébbnek látom és érzem magam, és a kaját is sajnálom magamtól merthogy ha nem dolgozok, ne is egyek... és nem hiszem hogy ezen tudok változtatni
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Radnix #46616 üzenetére
Ha 10 napig, vagy akár egy hétig nem mennék ki edzeni, úgy megrühellném magam, hogy leönteném magam benzinnel, felállnék egy székre, kötelet tennék a nyakamba, felgyújtanám magam és kirúgnám a széket...
A rekord edzés nélkül eddig 4 nap volt, az utóbbi pár hónapot tekintve. Én három év után is azt hiszem hogy minél többet edzel, annál faszább leszel. Ezért is vagyok majd pontosan olyan mint három éve.
Most is csináltam egy olyan edzéstervet, hogy csak egyszer kellett végigcsinálni ahhoz, hogy a következő tünetek jöjjenek:
- álmatlanság
- állandó megfázás
- száraz torok
- kirepedezett pofa
- állandó fejfájás
- csökkenő teljesítménySzóval ha kíváncsiak vagytok hogy hogyan lehet 70 perc alatt rommá baszni a CNS-t, és túledzeni magad, akkor leírom...
Ennek ellenére holnap újra edzés...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Vandit. #46377 üzenetére
Ez nem ám a felkészítő edzése volt a 300-as fickóknak, hanem csak egy teszt a felkészülés legvégén, hogy ki meddig bírja. Eleve nem mindenki kezdett bele a "spártaiakból", de akik belekezdtek is, nem mind fejezték be... részemről akármilyen is a húzódzkodás, a 25 nem menne, már ott elakadnék... 17-18 talán, ha full szabályosan kell, de attól még messze van a 25...
a fekvő, guggolás, felülés kombó mellé tegyétek be a húzódzkodást is, és akkor még brutálisabb lesz...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
macikos #46339 üzenetére
Én is naturál vagyok, ráadásul annak is a hitványgenetikás, lófaszjóska legalja, aztán mikor fel voltam tömegelve 91-92 kilóra, akkor közel olyan súlyokkal dolgoztam néhány gyakorlatban mint te. (Na jó, a tárogatás az nekem nem ment annyira.) És én akkor tiszta zsírmalac voltam, csak a 186 centimen elveszett. Namost rajtad 45 kilóval több súly van.
Sok ch-t is viszel be... és erős is vagy, de még sokkal erősebbnek kellene lenned... bár ha belegondolok, ez idegrendszeri dolog is. Épp csodálkoztam hogy amikor rendszeresen erőltettem, akkor kinyomtam állva a 85 kilót, aztán el-elhagyogattam a gyakorlatot, meg magasabb ismétlésszámokat alkalmaztam, és most a 70 et is megkönnyezem. A vállam meg ugyanakkora (kicsi). -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
macikos #46267 üzenetére
Engem halálba idegesítene, ha ilyen nagy lennék, és "csak" ennyire lennék erős... Nem azt mondom hogy gyenge vagy, főleg nem az átlaghoz képest, de a súlyodhoz képest mindenképp... Szóval felhúzást nem csinálsz... na és a húzódzkodással hogy állsz?
Mondjuk mások a céljaink, mert bár nem mondom hogy a külsőmmel elégedett vagyok, mégis inkább a gyengeségem idegesít...
Egy mondjuk biztos... hogy nem tudom elképzelni, miféle tárogatást csinálsz 35-40 kilóval
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Vandit. #46216 üzenetére
Kevés hangból építkező, progressive, monoton dallamú, kb. 130-135 bpm-en pörgő, vokált nélkülöző dinamikus zene ami kilóg a többi hülyegyerek a szintetizátorral-féle, vagy eresztem a lufit féle félnyomorék diszkózenék tömkelege közül, mint anno egy BBE-Flash, vagy 3 Drives - Greece 2000. Néha a basszus és a csörgő ki-kihagy egy egy ütemet, ettől pedig még dinamikusabb lesz, ennyi...
-
marcus.fenix
aktív tag
Ez most nagyon off lesz, de nincs köztetek valami diszkópatkány, vagy klubféreg, vagy valami ehhez hasonló állatka? Én 10 évben egyszer járok ilyen helyekre, mert nem bírom hogy összesen hajnalban adnak vagy 3 olyan számot amit szeretek...
Most viszont keresek egy számot, amiről semmit nem tudok mondani, csak hogy a Rio-ban hallottam 08.15-én hajnalban 2:30 és 3:00 között, és ez volt az egyetlen zene ami tetszett a többi szar volt számomra. Full instrumentális így nemigen tudok szövegrészletet...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Woodslave #46193 üzenetére
Azért, mert annyi mindent el lehet még kúrni a fehérjebevitel mellett hogy ihaj... Ráadásul a naturál edzés nem sprint hanem maraton... majd tényleg olyan 5-10 év múlva... talán.. talán látszani fog a mostani kínlódás. Addig is mostanra jutottam el odáig hogy ne csak a cél lebegjen előttem, hanem élvezzem az odáig vezető utat is.
Ezért is edzek ma egy kurvajót
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
dunkel #46187 üzenetére
Egyszer kell egy adag az izomszövet ciklikus megújulásához, ami kb. 1g/zsírmentes tskg., és kell az izomépítéshez, ami mennyi lehet? Vegyünk egy full kezdőt, aki mindent jól csinál, az első évben mennyi fehérjét képes beépíteni? Legyünk rohadt optimisták és mondjuk azt hogy egy komplett mezomorf, és az első évben 12 kiló izmot szed föl. Az havi 1 kiló, ami napi szinten 33 gramm. Tehát egy 60 kilós emberkének akár 100 gramm is elég lenne, de mivel a fehérjék minősége megkérdőjelezhető, így legyen egy +20-30% biztonsági többlet. 120-130 gramm. A túlzott fehérjebevitellel max megtanítod a tested hogy hogyan használja fel energiaként a fehérjét (ha a szénhidrát meg kevés), vagy egy fokkal közelebb visz a zsírbüfé-külsőhöz. Viszont ha nincs elég jó szénhidrát, akkor nincs erő full gázzal edzeni, meg a proteinszintézishez is kevés, szóval dupla bukta. Első két évben tömtem magam napi 200-250g fehérjével, gyakorlatilag kurvára fölöslegesen...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
dunkel #46166 üzenetére
Na akkor eddig jó, bár harmadik és negyedik hét volt vízválasztó az én diétámban is, ami viszon korántsem volt ilyen összeszedett mint a tiéd.
A fehérjm nagyjából okés, ehhez a súlyhoz a 170-180 gramm szerintem elég, viszont zsírral le vagyok maradva. Némi halolaj kapszula, törökmogyoró, meg a tejből származó zsírok, és kész. A teljes tojást vissza fogom venni az étrendembe. Az nekem hozta a tömeget
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
macikos #45779 üzenetére
Első és legfontosabb szempont hogy az ember magának akar megfelelni, és csak aztán jönnek mások... minél közelebb van a képzeletbeli önképhez, annál elégedettebb. Ha neked így jobb a közérzeted, akkor miért ne, csak és kizárólag a Te dolgod. Remélem egyszer majd én is fogok legalább egy kicsit hasonlítani arra aki lenni akarok.
Viszont, elismerem azok teljesítményét is akik egyébként nem igazán a példaképeim a külsejük alapján.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #45767 üzenetére
Hugh Jackman szuper... izommal és izom nélkül... a rozsomák karakter meg nem is lehetne másé
A Taken-ből meg Liam Neesonra gondolsz, és tényleg, marha jól csinálta azt a szerepet, annak ellenére hogy ezzel teljesen kivetkőzött korábbi önmagából.
Mark Wahlbergre már korábban fefigyeltem, Ryan Reynoldsra meg az Amytiville Horrorban. Szerintem ezek már elég jó példaképek, ha az ember naturál eredményekben gondolkodik.
Macikosnak lehet hogy a mackós jön be, de ha zsírosan lesz is akkora mint a képein a srác, zsír nélkül naturálba soha... szerintem még cuccal sem...
LOTR
nem mellesleg batmant is ő képezte ki...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
macikos #45734 üzenetére
Már nem csodálom hogy elmentél százharmincakárhány kiló irányába, ha ennyire nem nézed semmibe ezeket az embereket. A példakép biztos valami szumó harcos lehet. Azért a testépítés bármilyen szinten a "viszonylag" alacsony testzsírról szól. Legalábbis versenyre. De egy színésznek az év minden napján jól kell mutatnia. És nem minden szerepre felel meg egy Arnold féle hulk.
Azt is rég hallottam már, hogy valaki szerint a kivénhedt, puhos, kabátban keménynek látszom-féle Steven Seagalra mondta volna hogy férfias...
Statham férfias, mondjuk ellenszenves is, és hiányzik belőle a vékony derék/széles váll és hát kontrasztja...
Azért ne nézd le a 100 kiló alatti emberkéket, mert egyszer még okozhat egy ilyen neked meglepetést. A veszélyesség egy bizonyos szint felett nincs arányban a mérettel...
(mielőtt félreértenéd, ezt a be is szartam féle dumára írtam)
Ha lemennél akár csak egy Vin féle tzs.-re, lehet hogy rajtad se maradna több...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Vandit. #45695 üzenetére
Simán... már csak a kardiót kéne megszeretnem mert az olyan mintha a fogamat húznák...
penene
Most is 9-10 sorozatot csinálok egy testrészre, mindet bukásig, a különbség annyi hogy egy edzésen. Namost így a végére már le kell adni a súlyt. Ha viszont a 9-10 helyett csak 3-mat csinálok akkor ezt heti háromszori edzéssel szintén 9 sor egy izomcsoportra, viszont így nagyobb súlyokat tudok használni. Heti szinten az elvégzett munka ua., csak arra vagyok kíváncsi, hogy melyikre reagálok a legjobban.wood
Az a baj, hogy fizikailag és mentálisan folyton úgy érzem hogy túledzetem magam, de lelkileg meg úgy hogy nem edzettem eleget. Nálam ez mindíg probléma lesz... -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Woodslave #45690 üzenetére
Nekem meg akkor marad hiányérzetem ha nem megyek bukásig...
Úgyhogy a teljes test edzésem is 17 bukásig végzett sorból fog állni, aztán meglátjuk mennyire fog kiütnido3om
És gondolom te is 57 kiló voltál, és a könyöked is szét volt menve...
én úgy tudom penene a sérülései miatt vette le a súlyokat... az más kérdés hogy elég törékeny alkat, mert nekem 3 év alatt egyszer sem volt sérülésem pedig szabadsúlyos gyakorlatokat csinálok, néha olyan súllyal is amit csak egyszer bírok kitolni/húzniDe hát mindenki más. Van olyan is aki a Te 100 kilós fekvenyomásodon is röhog ugyebár...
-
marcus.fenix
aktív tag
Igen, valamit valamiért. Mindent összevetve nem lett azért rossz a diétád, de az erőnövekedés inkább a (hozzám hasonlóan) alacsony kiinduló erőszintnek tudható be.
Jojo
Igaz. Bár jó lenne egyszer olyan laboratóriumi körülmények között edzeni ahogy ők.Bibby
Naná hogy persze még szép.Minden adott azon a szinten, szerintem nem kell a feketepiacon nézelődniük különféle kétes szerek között, és az étrendjük se hiszem hogy kimerül a csirkerizsben. Már félsiker ha egyszerűen csak változatosan és egészségesen tudnak enni. És ezzel biztos nincs gondjuk.
-
marcus.fenix
aktív tag
Majdnem minden ember helyett tudok mondani egy nagyobbat. Ez színészekre is érvényes. The Rock bácsi profi birkózó (pankrátor) volt, úgyhogy nem kéne a hirtelen izmossá vált kategóriába sorolni. Bale meg csontbőrből lett kb. 9 hónap alatt olyan amilyen a képen látszik. Nem sok, nekem mégis bőven elég lenne. De ha ebben nem volt koksz, akkor semmiben sem.
-
marcus.fenix
aktív tag
Hát igen, natúrban szerintem is 10 évet kell rászánni mire kinéz az ember valahogy. A környéken van egy srác, most 26, tíz éve edz. 180 centi és 105 kiló, 12 körüli tzs.-vel. Amíg szarabbul nézett ki addig nem hitték el neki hogy edz, most meg azt nem hiszik el hogy naturál... "Nehéz, a dolga a naturálnak..." a Bikini után szabadon...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Woodslave #45628 üzenetére
Áh, ne olvass...
annyi egymást ütő infó kering a neten ezzel kapcsolatban, hogy csak össze fogsz zavarodni, ahogy én is. Százezer ember százezer publikációja és e-bookja után még annyira se tudom hogy mit csináljak mint előtte.
Szeretek bukásig nyomni minden sort. Ezért most emellé fogom belőni a kaját és pihenést, hogy meginduljon a fejlődés. Lehet hogy egy heti egyszeri "hardgainer" edzéssel többre mennék, de szeretek edzeni, ezért ezek a ritkán edző metódusok nem érdekelnek. Minimum 3 edzés az fix legyen egy héten és pont.
T-Nationon van egypár ember aki nem tudja mit beszél. Én csináltam Waterbury féle edzéseket. Ha nem voltál még túledzve, akkor próbáld ki.
Heti háromszor guggolás, húzódzkodás, elemelés, fekvenyomás, mellről nyomás és hasonló fincsi összetett gyakorlatok, a maxod minimum 80%-ával, és 10*3,4,5 ismétléssel. Másfél-két órás teljes test edzések, és a használt súly minden héten emelendő 2,5-5%-al. Egy hónap és belebuksz. Csúnyán.
-
marcus.fenix
aktív tag
-
marcus.fenix
aktív tag
És? Mennyit fogytál? Mennyi idő alatt? És mennyivel ment feljebb a guggolásod (mennyiről mennyire? gondolom nem 150-ről 160-ra...) Ezek elég lényeges paraméterek szerintem. Én 14 kilót fogytam alig több mint két hónap alatt, de a széria guggolásom "csak" 5-öt esett vissza 100-ról 95-re. Az szenvedte meg legkevésbé.
Amúgy érdekes a hozzáállásod, hogy szerinted nem probléma ha némi erő és izom odaveszik.... Szerintem pont a naturál testépítőknek a legfontosabb, hogy ami kurva nehezen jött föl, az ne tűnjön el egy villámdiéta miatt...
-
marcus.fenix
aktív tag
Na hogy kérdezzek valami értelmeset is:
(a kérdés azokhoz szól, akik az "egy izomcsoportot heti 1X de nagyon" féle edzést csinálják, és jelenleg naturálok)Ugye értem én, hogy ha csak heti egyszer küldöd meg az izmot, akkor annak oda kell baszni. A kérdés, hogy nálatok nagyjából mennyi az egy izomcsoportra jutó összismétlés.
Én 100 körül tartom, úgy hogy négy különféle gyakorlatot csinálok, összesen tíz sorozatot, és a célismétlésszám 10. Tehát tízszer nagyjából tíz ismétlés. Kérdés hogy ez nektek sok-e, kevés-e, vagy esetleg elég. Az is hozzá tartozik, hogy mind a tíz sorozatot pozitív bukásig csinálom.Nos?
-
marcus.fenix
aktív tag
Hápersze...
Még nálam is, aki alapból gyenge, a 100 kilós széria fekvenyomás visszaesett 80-85-re, és ez csak egy a több gyakorlat közül. Már hogy a fenébe bírnál úgy nyomni alacsony ch-n, mint magason?
A testépítők koksz mellett diétáznak, ami nem kis előny, mégis bevallják hogy gyengülnek.
És minél lejjebb vagy kénytelen adni a súlyokat, annál valószínűbb hogy emiatt izmot is vesztesz. Amúgy meg ha macikos kolléga egy év alatt ledobna 36 kilót (3*12) akkor a végére úgy nézna ki mint egy sharpei -
marcus.fenix
aktív tag
Mivel régóta ilyen nagy súlyon van, feltételezem hogy nincs vele olyan baja hogy sürgősen diétázzon. Ha megengedhet magának egy ilyen hosszú és nem túl drasztikus diétát, akkor miért ne tenné? Mivel naturál, szerintem a havi 2-3 kiló mínuszban túl nagy arányban lenne izomveszteség. Mínusz 21000 kalória kell havi szinten három kiló leadásához, ami napi mínusz 700 kalória. Ott már az ereje is kárát látná, és akkor még nehezebb lenne megtartani az izmokat. Napi -250 kalóriával szerintem az erejét és izmai nagy részétmegtartaná, és 2-3 év alatt durván formába jöhetne.
-
marcus.fenix
aktív tag
Jaja, ez ketogén diéta. Gondolkodtam én is rajta, de mivel azt írják hogy iszonyat szájszaggal jár (a savasság miatt) ezért úgy gondoltam hogy megkímélem a körülöttem élőket, főleg a menyasszonyt, nehogy visszaadja a gyűrűt
Macikos
Én már azon is csodálkozom, hogy 137 kilósan 180 centivel még egyáltalán van valami formád. A legtöbb ember akár gyúr, akár nem, ebben a stádiumban már csak amőba alakzatban van. Szerintem van rajtad annyi izom hogy valami nagyon light diéta (1 hónap -1 kiló) segítségével elég komoly 100 kilós formát tudnál hozni, mondjuk három év alatt. Azt mondjuk nem tudom hogy Te mit akarsz. Szerintem megszeretted/elfogadtad már magad így, és nemigen leszel már te kevesebb a mérlegen...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #45543 üzenetére
Na ja. Nekem a kiló kreatin se hozott se az általam próbált "cucc", szóval a hatásuk tényleg egyenlő (habár a kreatintól legalább nem voltam rosszul) De ez betudható annak hogy genetikai hulladék vagyok, meg annak hogy az egyszeri kokszos csak reménykedhet hogy azt nyomja magába, aminek a cucc kinéz...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #45541 üzenetére
Hát igen... nem is értem hogy miért nem áll meg mindenki a kreatinnál, amikor az olcsó is, és pontosan olyan hatású mint a koksz, azonkívül még legális is...
Biztos hogy a normál szint többszörösére emelkedett tesztoszteron, és a vízzel telített izmok, és a megerősödött ízületek mindössze annyira képesek, hogy egy "kicsit" jobban megy az edzés. Nem is értem hogy miért tiltólistás a cucc...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
ForRedGlory #45433 üzenetére
Na most már megtudtad hogy csak az az "igazi gyúrós", aki "terembe" jár... a többi szart se ér...
Nyugi, én megvenném tőled, ha lenne hova tennem, meg ha el tudnám hozni. Ennyi pénzért nekem megfelelne.
Mondjuk az tény hogy értelme nincs sok. Két darab csavaros egykezes súlyzóval, és hozzá pár koronggal az egész tested szét tudod baszni, annyi gyakorlattal amennyit csak ki tudsz találni. És hát a szabadsúly mindíg jobb lesz, és volt, mint a gépek. Ráadásul ha költözöl, csak bedobod a kocsiba és viszlát...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
macikos #45393 üzenetére
A Jóba Elek nevét már hallottam/olvastam, de nem tudom ki az... a többit még annyira se... én már csak ilyen szánalompatkány vagyok
A Levrone csávóról se tudnám hogy a világon van, ha te nem reklámoztad volna.
Hé... és te tudod ki az a Mike Katz? Na mi (én és a haverok) leragadtunk nála. Ő az isten!
Mike azt mondja, hogy amikor már egyszer sem bírod kinyomni az adott súlyt, akkor kell még 6-ot beletolni, és az hozza a fejlődést.... erről van szó.... én mindent pontosan úgy csinálok mint Mike...Amúgy nem tudom miért jegyeztük meg a fickót, de ha manapság valami nem megy, mondjuk nem nyomsz ki egy súlyt, vagy nem bírsz már futni tovább, esetleg nem bírsz megenni vagy meginni már valamit, akkor csak annyit mondunk, hogy "Mike megcsinálná..." és már jön is az erő...
-
marcus.fenix
aktív tag
Aha... memóriában maradt a CTRL-V... pedig a mási a rendes riport volt, de már nem tudom szerkeszteni.
Elnézést kérek tőled és Vandit-tól hogy ilyen tájékozatlan vagyok...
Nemigen unatkozom annyira hogy TV-t nézzek, így én csak azt látom ami jókor van jó helyen (amikor elmegyek a TV mellett) Ha meg most azzal jöttök hogy az interneten is találkoznom kellett volna vele valamilyen BB verseny vonatkozásában... nos, hát, ööö... annyira se unatkozom. Arnoldot is csak azé ismerem mert ő volt a "tejminátor" (jááá, ha megint kirúgnak ez lesz a nickem)
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robot fűnyírók
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest