- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Értékesítené a nemrég felvásárolt ZT Systems gyárát az AMD?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyépés
aktív tag
válasz
#65537792 #97479 üzenetére
Ó, ez kemény, tényleg nagyon sajnálom. Engem egyszer egy itteni "alapember" panaszolt be. Az sem esett jól, de mikor az adminon rákérdeztem, miért törölte ki csomó hozzászólásomat, nem volt benne semmi sértő, sem bàrmi más, gyakorlatilag az jött ki, hogy le vagyok tojva, így jártam.
Aztán később mègegyszer megtörtènt, kb. ugyanez, màssal. Akkor jöttem rá, hogy itt sajnos kicsit szimpátia/random alapon megy a bünti. Sajnos ez van. Sajnos azóta nem is tudom olyan komolyan venni az egész prohardver fórumozást.
Lehet ezért is most büntit kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- HP Pavilion 2 in 1 Laptop GARANCIÁLIS 2026.07.20-ig
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest