- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dell asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Akciókamerák
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frozen #88562 üzenetére
Ha kipróbálnál egy hétre egy jó (!) barna switch-es billentyűzetet, akkor lehet másképp gondolnád. Nekem felüdülés a rendes billentyűzet elé ülni a kis úton járó, nagyobb lenyomási erőt igénylő laptop billzet után. Szeretem én is (HP ZBook 15 Fury G8 van épp most melósnak), kis pötyögésre jó ha meetingre magammal kell vinni, de egy teljes nap után érzem az ujjaimon.
Lenyomtam egy egyetemet (és diplomát) laptoppal, aztán MSc-t az említett Cougar 200K-val.
Bent az irodában egy Dell vezeték nélküli gumidómosszartnyomkodok, itthon és HO a G915 van, szóval akad viszonyítási alapom.A barna "tactile" switch lényege pont az, hogy van érezhető lenyomási pont, nem kell tökig nyomni mint a pillangós mechanikát (laptop), de nem klikkog mint a kék switch - amin amúgy marha jó érzés gépelni, csak olyan hangos hogy válóok is lehetne.
Azt mondanám, hogy a Cougar majdnem ott van, mint egy mechanikus, de a járása nem olyan légies és könnyed.
Na de ez olyan mint a 60Hz feletti élet...
Elnézést kérek a topiktól, bele se kellett volna kezdeni.Szerk: Milyen kiálló durungok? Írtam, hogy a G915-höz nem kell csuklótámasz...
A boltokban kiállított gagyi billzetekre no comment. Itt más kategóriás jószágok kerültek elő, egy jó összeállításban.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Macska topik
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dell asztali gépek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- PlayStation 5
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged