- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phix
tag
válasz
FőDudu #85464 üzenetére
Ühümm, plusz shipping plusz ÁFA...
Namost az nálam úgy nézett volna ki (a két tétel együtt), hogy egy palack igazán minőségi jóféle valami.
Ugyanis egy ismerősöm konkrétan aznap indult haza Floridából... Ha csak néhány órával vagy mondjuk fél nappal korábban vettem volna észre az akciót és időben tudtam volna neki szólni, akkor útban a reptér felé még megállt volna egy BestBuy-nál, ahol készleten volt (kb. 5 nagyobb áruház van Tampa környékén 30 mérföldes körzeten belül, mindben volt), én kifizettem volna online, ő vett volna hozzá egy notebook-táskát, doboz+fóliák elhajít és uzsgyi. (Öööö, helló! Szeretettel köszöntöm a NAV, lánykori nevén Vám- és Pénzügyőrség tisztelt munkatársait...)
Na, most már még jobban érted, miért is csinálok azóta így:
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest