- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TrackPoint nélkül jön az új Thinkpad?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
karesz.mk
csendes tag
Sziasztok!
Elég érdekes dologgal állok szembe...
Adott egy Asus ROG laptop i7 6700HQ procival, GTX 960m és 8GB DDR4 ram társaságában. Van benne egy 1TB 7200rpm vinyó.Amire nem találok megoldást, az a következő:
Bekapcsoltam a gépet, Asus logó stb. aztán amikor betöltené a Windows 10-et hirtelen kikapcsol.
Próbáltam csökkentett módban, úgy ment simán minden gond nélkül. Csináltam egy clean installt, fel is ment a Win10, újraindítás és mielött konfigurálta volna a rendszert, megint kikapcs. Eljátszottam ezt egy 100% működő vinyóval, amiből megint az sült ki...
Leszedtem az alsó burkolatot és amint kikapcsolt megnéztem, hogy mennyire meleg, de langyosnak se mondanám se a rézcsövet, se körülötte, sem sehol, úgyhogy melegedés kizárt. Próbáltam akkuról, próbáltam úgy, hogy lecsatiztam az akkut és csak tápról, próbáltam másik memóval, a biosban kikapcsoltam a secure boot-ot és vissza is stb. de semmi. Egyszerűen nem tudom, hogy mi lehet a baj, ha csökkentett módban simán ment, de a Windowst telepíteni sem tudom rendesen, mert kikapcsol...
Valami ötlet esetleg?
Köszönöm!A RAM és VGA árakat nézegetve mindig a lottó reklám játszódik le előttem: "MENNYI?!"
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Óvodások homokozója
- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- One mobilszolgáltatások
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Escape from Tarkov
- TrackPoint nélkül jön az új Thinkpad?
- További aktív témák...
- Bővített Lenovo ThinkPad T14 G1 / Ryzen 7 PRO 4750U 8C 16T / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / WiFi 6E AX210
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 16 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Asus Rog Strix G531GT I5.9gen,16gb ram,gtx16504gb gddr5,2x512 gb ssd.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest