- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- PLC programozás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Új platformra vált a ZONE kézikonzoljával a Zotac
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kirjak #22448 üzenetére
Az én tapasztalatom az, hogy a több FPS sosem gond, mert folyamatosabb tőle a kép. Ehhez használom az ATI-s gépemben az ottani FPS korlátozót, így fix 60-on tetőzik, ami szerintem ugyanúgy járatja a vasat (a reklámmal ellentétben, mert melegszik rendesen), de a monitornak folyamatos 60 FPS-t ad.
Az nVidia-s laptopomon (Legion Y520) próbálkoztam VSYNC-el, de akadozósnak éreztem a képet, így inkább kikapcsoltam. Így jobban fűt a laptop, de a 90+ FPS miatt folyékony a játékmenet (pont a World of Tanks volt a tesztalany).
Próbálkoztam a Radeon Chill-el is (van valami nVidia megfelelője, de még nem néztem), ami szerintem egy "halottnak a vitaminpakolás" szintű megoldás. Annak az a lényege, hogy amikor nincs akció (pl bokorból sasolok), akkor érezhetően akad a kép, így ha hirtelen kell lőni pl mozgó célpontra, akkor lépéshátrányban vagyok. Ezen sajnos semmit nem segít, hogy a lövést követő 5 másodpercig szabadjára engedi a teljesítményt újraMás: Most hogy az Y520-ra kényszerültem 3 hónapra, kezdem érezni, hogy mennyire retek a hangrendszere. A telefonom kihangosító hangszórója konkrétan szebben szól, mint az ebben lévő. Alaphelyzetben olyan a hangzása, mintha rajta felejtették volna a műanyag fóliát a membránon. A Winamp equalizer-jében lévő "Laptop speaker" beállítás sokat javít rajta, de még így is rossz. A gyári Dolby hangszínszabályzó nem tartalmaz profilokat, így én próbálgattam beállítani magamnak, kevés sikerrel.
Még nem adtam fel, csak kicsit elkeseredtem. Az otthoni 2.1 hangrendszer után lehet csak az én fülem finnyáskodik.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Acer Predator Helios 300 , i7 8750H , 1060 6GB , 144Hz 17.3" kijelző , SSD + HDD
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS Ryzen 9 PRO 7940HS RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vivobook Pro 14 M3401QC 14" 3K OLED Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Asus Vivobook 13 (i3 10th, 256 M.2, 8 GB, FHD) ultrabook! AkciÓÓ!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest