Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• echterion

nagyúr

válasz Evil Snowman #110036 üzenetére

Nem veszem magamra, mert érthetőek a kérdéseid meg nem az enyém az Asus, nem okoz fájdalmat, ha valaki kritikával illeti a gyártót. Ezekre egy válasz van sztem: ezekkel lehet több gépet eladni a consumer piacon, nagyobb profittal. Mondhatni erre vevők az emberek. Mint a réjtrészing és társai a játékiparban: megy a fingreszelés ezen, miközben haldoklik a játékipar az ötelettelenség sőlya alatt.
    A felirat sztem egy kedves gesztus a hozzáértőknek, centekben mérhető az ára, egyszerűen így rendelik meg. Nekem pl. tetszett, jól esett ránézni, jobban, mint egy csupasz fekete vasdarabra. És miért az a pár színes kábel? Mert ők veled ellentétben nem tartották fontosnak.
    Az akksicsatit én se szerettem, ott valszeg szimplán spóroltak pár centet darabján.

Én tartom továbbra is, hogy a legjobb mindenre is alkalmas gaming gépem volt eddig a G14, amit használtam, pedig járt már nálam jónéhány masina.

Új hozzászólás Aktív témák