Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
válasz
gyépés #106518 üzenetére
Mára végeztem, nos hát úgy néz ki valahol itt van a teteje 45W-ra korlátozott CPU-val
(nyilván lehetne még faragni a dolgokon, de mivel nekem csak referecia alapnak kell, így nem voltam maximalista) : Time Spy - Steel Nomad - Steel Nomad LightAz elvárásaimon felül tejesített a kicsike. Ahhoz képest, hogy a TUF erősen alsópolcos, meglepett a hűtés hatékonysága. Ez a Timespy mérésből van, - a 2-es teszt nagyon jól szimulál játékokat - kb. néznének ki a hőfokok, ha Turboban játszanék :
Persze ilyenkor hangos a gép, ami nem is csoda ~170W-ig engedi el a TDP-t!
A max GPU 150W!Ennek ellenére a közelébe nem volt Thermal Throttlingnak.
(Tmax: GPU 87°C - CPU 95°C)Most hogy tudom mi a max. teljesítmény már tudni fogom mennyit vesztek ehhez képest performace módban.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Apple Garanci
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia / Magyar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Macbook Pro M3 14" 8/512GB 2027.06.23.iSTYLE jótállás
- Asus RogFlow Z13 i7, 16GB ram, 512 SSD, 3050 VGA
- SzoftverPremium.hu
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest