- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Steam Deck
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz
chrisnagy13 #23048 üzenetére
neki dual kell
contaxg: Szóval ne kapkodjak vagy vegyek egy jobb fülest :-D
Amikor a barátomnál megfüleltem a stax fejhalgatóját már az is elég volt hogy otthon ne akarjak zenét halgatni -
matyi94
senior tag
Ha valaki rendelne audio gd-tol, keressen meg beszallnek egy diszkret opaval.
-
CaNNa3IS
senior tag
Akinek Mytek 192 dsd van az tudna mondani pár szót? Megéri megvenni ? DSD usb-n keresztül is megy?
-
Toobee
veterán
85e Ft-ért Essence az apróban.
-
Leonard
tag
válasz
Serricon #23038 üzenetére
Köszönöm a segítségeiteket, így akkor már be merek ruházni egy USB-s DAC-ba. Goldenote S1 signature II erősítőbe menne belőle a jel, végén a hangfalak, (meleg hangzású Xavian duetto) és HD600. Olyan DAC kellene, ami illene ezekhez és van rajta olyan bemenet is, hogy a Samu televízió optikai hangkimenetét is rá tudjam kötni. Ötletek?
RCA kimenet kellene az erősítőhöz.
Előre is köszi!Ez szimpatikus, elődeiről vélemény?
Xonar essence STU
http://ipon.hu/hir/usb_s_kulso_hangkartya_audiofileknek/25058 -
Serricon
senior tag
válasz
fattyu #23037 üzenetére
Háttérzenének megfelel játék vagy munka mellé, lehet azért találni elvétve 320kbps-es adókat, azokon már nem veszed észre ha nem keresed a hibát.
Nálam is MS2-ről megy a rádió egész nap, adja az alapritmust, ha meg zenét akarok hallgatni, akkor váltok normális forrásra. -
Serricon
senior tag
válasz
Leonard #23033 üzenetére
Tud a winamp is ilyet.
Jobbklikk, options, preferences, plugins, output.
nullsoft directsound, configure, legördíted, kiválasztod.Ha még nem tetted, próbáld ki a Foobar2000 progit helyette, ebbe is át lehet húzni a netrádiókat winampból, és megeszik bármilyen zenét, formátumot.
-
-
Leonard
tag
Sziasztok!
Egy amatőr kérdésem lenne. A laptopot szeretném egy USB-s DAC kártyával felokosítani, hogy legyen értelme a nagy erősítőre kötni. A kérdésem az lenne, hogy a DAC csatlakoztatása után az alaplapi hangkártyát alapértelmezetté lehet-e tenni a rendszerhangok, stb számára és a DAC-ra csak a lejátszóprogramot irányítani?
A választ előre is köszönöm!
-
-
Epf
tag
válasz
krichd1 #23024 üzenetére
Szerintem nem az.
Eredetit ezektől tudsz venni:
[link]Anno vettem egy AMD Athlon XP procit amin kézzel volt beállítva a szorzó és Cache méret, valami apró kaparó eszközzel. Mikroszkóppal kinagyítva elküldtem a képet az AMD -nek kb. 10 éve. Azóta várom a választ. A proci egy eredeti de selejt darab volt, amit újra élesztettek. Mondjuk ha egy ne 5532 -t akár kézzel átrajzolok menő IC-re, van kb. 4000-10000 Ft hasznom rajta. Kínában meg olcsó a munkaerő.
-
contaxg
veterán
De a hardver komptibilitást, ha van rá mód érdemes előtte ellenőrizni.
(#23021) DEJVID
Én biztos így rendelném meg. -
krichd1
addikt
Lynx D48 kapcsolási rajz, ha vkit érdekel.
-
Bodz
nagyúr
Ez jó. Próbáljátok ki!
-
DEJVID
őstag
A biztonság kedvéért beszéljük át még egyszer a közepes kínai és társai témát! Melyik is az pontosan, milyen a többi stb.
Rendelnék lassan.
-
CaNNa3IS
senior tag
Hátha valakit érdekel:
USB to I2S 384Khz - DSD Converter by Amanero
GB-ben vásárolva postával, adóval 56.46 euro Amanero Technologies
elvileg ez a 6. GB és most vannak 24-en
Ahogy láttam az excel-ben volt pár magyar srác is aki vett.
És használat közben:[link] -
matyi94
senior tag
Ha valakit esetleg erdekelne talaltam egy eleg reszletes listat dacokrol itt.
-
tjozsi
csendes tag
válasz
bkercso #22992 üzenetére
Mivel Szegeden lakom, leginkább a szegedi boltokban vásárolok. Szerintem a legjobb a http://www.ret.hu/Page.aspx, majd: http://www.szatellit.hu/of_us.php és http://www.elektrotech.hu/index.php.
A RET-nek Bp-en is van lerakata.
Mindhárom küld csomagot is, ezt nem szoktam igénybe venni, elmegyek személyesen.
A RET-nél szinte minden van, de kérésre be is szerzik. Az alkatrészek nagyon megbízhatóak, még soha nem csalódtam bennük. Jó volt, mikor egy sarokra laktam tőlük, hiányzott egy ellenállás, hát átszaladtam.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest