Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
válasz
letoltobeze #86097 üzenetére
Oh Te szegény...biztosíték nincs a tápban?
bitrograde
Köszi a visszajelzést!
Mondjuk csodálkoztam volna ha nem lett volna különbség!
Örülök, hogy találtál megoldás a megfelelő tápra! -
letoltobeze
aktív tag
válasz
-Skylake- #86042 üzenetére
Ma jött meg a helyes irányú cinch - > din kábel. De az történt, hogy amikor bedugtam a konnektorba az erősítőt (pontosabban a NAPSC tápot), se kép se hang. A visszejelző kis LEDEK (vagy mi) sem világítanak.
Se a tápé és így értelemszerűen az erősítő se megy.
Ezt nem hiszem el!
Nálam ment tönkre!? De mitől? Nem csináltam vele semmit!
Leszedtem a burkolatot a tápról, belül semmi látható nyoma nincs károsodásnak. Furcsa szaga sincs, hogy mondjuk elfüstölt volna benne valami.
Van valami tippetek, hogy mi lehet a baja?
Próbáltam másik konnektorba dugni, meg másik hálózati kábellel is, de semmi.
😭😭😭 -
DZs
senior tag
Sziasztok!
Most úgy hallgatok zenét, hogy telefonba dugok egy Takstar 82 prot. Ha közbeékelek egy Fiio a3 erősítőt, akkor nincs sok változás. Egy dac kihozna a fejesből, vagy az erősítőből valamennyi javulást, vagy egyik sem elég érzékeny ehhez?
Köszönöm a tanácsokat! -
Tulku
veterán
válasz
bitrograde #86086 üzenetére
Én pedig épp ma tettem be a külön erősítő tápegységbe a híd helyett egy Schottky hidat...na kérem egyértelműen jobb lett a kapott hang...
Nagggggyon fontos a táp...
Nálam az egybeépített táp kikerült egy dobozba, de a 6,3 voltos és a 12 voltos ágát nem terheltem tovább (6,3 volton pl 6-7 ampert evett a 4 db 650 fütésére) és betettem külön tápokat a két fűtőfesznek...
Nyilván egyrészt minden tápzaj kiköltözött, és egyértelműen jót tett neki, hogy megoszlik a terhelés... -
HUNNIA1920
őstag
válasz
bitrograde #86088 üzenetére
Igen, tudom ki Ő, köszi!
Csak mondom megkérdezem, hátha mást is érdekel, ha ilyenre adná a fejét.
-
bitrograde
senior tag
válasz
HUNNIA1920 #86087 üzenetére
Persze, de nem publikus.
Egy barátom készítette, aki az audio-PC-met is. Az avx-en zozoweb néven van (nagyon ritkán) jelen, és leginkább csak magának és barátoknak épít, nem kimondottan "gyártó".
-
HUNNIA1920
őstag
válasz
bitrograde #86086 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy végül ki mellett döntöttél, mint gyártó?
-
bitrograde
senior tag
Ma végre pont került az RME ADI-2 FS tápolásának végére. Múlt héten volt pár napig nálam kölcsönben egy épített analóg PSU, és már akkor hallatszott, hogy jó lesz ez. Ma megkaptam a minden jóval megpakolt utódját a készítőjétől, és mindenképpen marad. Folyékonyabb, magától értetődőbb lett tőle a hang - már ha ezeknek a kijelentéseknek van egyáltalán értelme. Nehezen tudnám megfogalmazni, milyen apró hangi változások okozzák ezt az érzetet, inkább afféle kellemes Gestalt-hatás. A színpad mélyült egy keveset, ez jól hallható, és egy leheletnyit jobban is definiált.
Tetszik, marad. -
Bodz
nagyúr
Akartam ma én is írni egy beszámolót (nem az S100-ról), de az a tőlem megszokott pár mondat ezután milyen hülyén nézne már ki.
-
Floydman
tag
válasz
HUNNIA1920 #86079 üzenetére
Persze, mindig van feljebb az biztos. Nekem fontos, hogy szàmítógépen is tudjak állítani a hangzáson. Főleg az eltérő felvételek miatt. Azt pedig a Soundblaster drivere számomra nagyon tudja. De jó a gondolat.
-
Floydman
tag
Bkercsó féle S100A fejhallgató erősítő
Azt gondolom, hogyha valaki sokat foglalkozik a zene minél pontosabb visszaadásával, hajlandó sok pénzt és időt rááldozni erre, annak valóban fontos maga a zene hallgatása.
Éppen ezért úgy gondolom, Bkercsó egyik legújabb remekének értékelése is magának a zenének az élvezetére összpontosítana.
Az csak természetes, hogy hatalmas az erősítő felbontása, csodálatosak a részletek, a gyorsaság. Számomra hangsúlyos és erőteljes mélyeket kapok, a magas hangok nem sziszegnek, pontosak és nagyon tiszták. A középtér és ezzel együtt az ének és az akusztikus hangszerek félelmetesen naturálisak. A szimfónikus zenekar egészen megdöbbentő hangminőségben szólal meg vele.
A tér érdekes módon nemcsak vízszintes és mély, hanem függőlegesen is terjeszkedik. Olyan, mintha a szoba plafonja 1-2 méterrel magasabbá vált volna.
Az eddig leírtaknál azonban sokkal többet kaptam Bertalan művétől. Mégpedig a megszólaló zene meglepő mélységeit. Hihetetlenül izgalmas, hogy amikor már arra számítok, hogy nincs több dinamika, tisztaság, meglepetés a megszólaló, általam már sokszor hallott muzsikában, akkor olyan magával ragadó pillanatok következnek, amiket nem is értek, hogy honnan szólalnak meg.
Ezzel az erősítővel piszkosul elszabadul a zene. Igazi mélységeket tapasztaltam, teljesen belefeledkezhetek a zenehallgatásba.
Ami még nagyon tetszik, hogy a sokszor hallott, mára már kicsit unalomba fulladó részek is újra izgalmassá váltak.
Szóval újra kell hallgatnom vele az összes zenémet, ami nagyjából 3 évig fog tartani. Minden alkalommal lelkesen és izgatottan ülök neki a zenehallgatásnak. Ma ugyan milyen meglepetés fog érni? Hogyan szólal majd meg egy sokszor hallott koncertfelvétel? Ugyanis számomra jelenleg ezt adja meg ez az erősítő. A hosszú idő óta hiányzó izgalmat a zenehallgatásból.
Átélhetem az audiofil gyönyöröket és gyötrelmeket is. Ugyanis a forrással könyörtelen az erősítő. Ha nem megfelelő a felvétel minősége, azt meg fogjuk hallani. Nincs mellébeszélés, szépítés. Fontos a forrásanyag.
Én Creative Soundblaster Xi-Fi HD usb hangkártyával, Sennheiser HD600-al hallgatom. Kizárólag koncertfilmeket nézek vele, a Cyberlink Powerdvd 18-as verzójával, Headphone/Dolby headphone beállítással. Egy pici EQ-t is használok (ami a hangkártya driverében van), de nagyon minimálisat.
Bkercsó 10x-es erősítést tett bele, úgyhogy iszonyúan nagyot szól.
Összehasonlítási alapom nem igazán van. Előtte Presenter 2-öm volt és Sennheiser HD598. Ahhoz képest elmondhatatlan a különbség.
Körülbelül egy hónapnyi tapasztalatomat írtam meg. Ezek alapján bátran merem ajánlani másoknak is.
Köszönöm Bertalan a munkádat! -
bkercso
nagyúr
válasz
chrisnagy13 #86076 üzenetére
Kínai gyártók rakhatnak hamisat szerintem. Nagyon széles a spektrum. Topping-szintűek már nem hinném, hogy elkövetnek ilyet, de KIT-ben pl. simán el tudom képzelni.
Nem is mindig hamis, sokszor minőségellenőrzésen kiesett, de még működő darabok kerülnek az olcsó kínai elektronikákba. Akár másik típus is, mint a felirat szerinti.
-
btraven
őstag
NE5532P op-amp digikey-nél 0.64$
Létezik hogy ezt is hamisítják a kínaiak? És hamisat raknak az erősítőkbe? -
Ear001
addikt
válasz
letoltobeze #86067 üzenetére
Bocs a használt vétel elkerülte a figyelmem, de ugye kereskedőnél próbáltad, miért nem kérdezed meg kábelről? A Naim amúgy is nagy láncépítő, minden kis bizbasz kiszámolt és számít is, így az összekötő meg a tápkábel is. Azt az ezer éve kihalt din csatlakozót is azért viszik tovább, mert szerintük jobb kontaktust ad, meg jobban szól, mint az Rca.
-
letoltobeze
aktív tag
válasz
Ear001 #86066 üzenetére
Bocsánat, nem régóta fórumozok. Nem tudom mi a helyes reakció, ha valaki olyan kérdést tesz fel, amire néhány sorral lejjebb már volt válasz. Meg sokszor tapasztalom azt is, hogy aki válaszol, vagy reagál egy bejegyzésekre, az nem olvasta figyelmesen végig, amit írtam.
Persze hálás vagyok, hogy próbáltok segíteni, de annyi felesleges gépeléstől és ismétléstől kímélne meg, ha a válaszadók először rendesen megnéznék, hogy mi is volt az előzmény -
Ear001
addikt
válasz
letoltobeze #86062 üzenetére
Miért nem az Rca bemenetest vetted? Ha márcez van, miért nem kérdezed meg a kereskedőt, akitől vetted, hogy milyen kábelt tud adni hozzá?
-
letoltobeze
aktív tag
-
contaxg
veterán
válasz
letoltobeze #86063 üzenetére
Mogami kábel + páka
-
gabross
tag
válasz
letoltobeze #86058 üzenetére
Bocsi, benéztem. A videon látszik, h fix kábel van ott, a manual alapján gondoltam, hogy egy din 5 pin socket van. A contaxg által javasolt jó lehet, pl innen.
-
contaxg
veterán
válasz
letoltobeze #86058 üzenetére
Female DIN / jack kábel kellene ha a Kannból jack jön ki
-
gabross
tag
válasz
letoltobeze #86048 üzenetére
Inkább egy ilyen kellene ahhoz hogy, a KANN 3.5 mm trs (szimpla jack, nem 2x RCA) kimenete a HeadLine 5 pin DIN bemenetére menjen:
-
contaxg
veterán
válasz
A DIN csatlakozó egyszerre képes ki- és bemenetként működni. Jó eséllyel a sárga-fekete és a piros fehér van párban. Hogy melyik jó neked azt próbával tudod kideríteni.
Ha találsz eredeti Naim RCA-DIN-t azt vállald be de más gyártóval inkább ne kísérletezz. A Naim az egyik legjobb gyártó ha rendszerben gondolkodsz. Más gyártó kábele - bármit is állítanak - lehet, hogy simán lerontja a rendszert. Az eredeti alap Naim kábelek egyébként sem drágák, bár éppen RCA-t nem találtam De lehet hogy Te ügyesebb vagy.. Szóval ilyen Audioquest és hasonlók erősen kerülendők szerintem ebben az esetben. -
btraven
őstag
Nem szabad pár nap elteltével újra megnézni az aliexpress-en vásárolt terméket.
Könnyen lehet hogy valami akció van és még olcsóbb az áru. -
-Skylake-
addikt
válasz
Van amúgy RCA-val szerelt HeadLine is. Miért nem olyat vettél ? Mármint azért a DIN eléggé problémás ha a rendszernek nem minden elemei Naim.
-
laleeee
őstag
"Output Power / Voltage: 2 Vrms"
Ha egy erősítőre ez van írva ,akkor az hány mW kimeneti teljesítményű ? -
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
Sanskrit 10th-hoz keresek 2m micro USB kábelt. Mezei ugreen jó lehet ? Vagy ez mindenképpen túl hosszú már ?
Audio bemenethez kellene.Előre is köszönöm
-
contaxg
veterán
válasz
letoltobeze #86041 üzenetére
A DIN-RCA-ból olyat vegyél amin ek 4 darab RCA fityeg a másik végén, mert az biztosan jó az erősítődhöz.
-
-Skylake-
addikt
válasz
letoltobeze #86041 üzenetére
Nem vagyok híve annak, hogy százezrekért kell kábelt venni, de azért egy HeadLine-t egy KANN-al összekötni 400 forintból az elég kemény.
De amúgy teljesen nem is értem, KANN-ból kijön egy 3.5 - rca anya , az bele az rca-din adapterbe és az a headline-ba ? Egyébként én itt keresgélnék :
termékelírásból amit linkeltél : "Signalrichtung: 5-pol DIN -> Cinch "
Nem tudom van e valódi jelentősége, de ugye ez pont a másik irány mint ami neked kellene. -
letoltobeze
aktív tag
Sziasztok! Egy kis technikai/szakmai segítség kellene. Megjött a Naim HeadLine erősítő, és rendeltem az amazonon hozzá egy ilyen adapter kábelt, hogy rá tudjam dugni a KANN-t. Összedugtam, de nem szól, illetve maxra tekerve a hengerőt, alig hallhatóan. Annyit már sejtek, hogy valami kompatibilitási gond van, és hogy valószínűleg nem azonos a kiosztás.
Hogy oldjam meg? Van ötletetek? -
Zehan
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodok egy fejhallgató erősítő vásárlásán. Jelenleg egy Sennheiser URBANITE XL fejhallgatóm van(ennek a lecserélésén is gondolkozok, de az egy másik topic). 40-50.000 Ft szánnék rá és asztali számítógépen használnám.
Köszönöm
-
Bodz
nagyúr
válasz
SunMount3r #86023 üzenetére
Rém egyszerű, ne exclusive módban legyen a wasapi.
-
tranceplanet
addikt
Topping D70S: [link]
-
contaxg
veterán
válasz
Ba cy lus #86032 üzenetére
A zenei igénytelenség talán nagyobb gond mint a hangminőség.
Megtörtént eset. 1 milliós fejes, 1 milliós dac+amp kiszállítással beüzemeléssel
Mikor minden összeáll Youtube beindít és full hangerőn (tényleg azon!!) Anekától a Japanese Boy beindít... -
Panthera
őstag
Üdv!
Egy miniPC-re szeretnék SPDIF kimenetet tenni, az alaplapon van tüske hozzá. Korábban készítettem már saját kivezetést, és van gyári ATX megoldás is kéznél (ezzel már próbáltam is), de a mini ház miatt utóbbi nem opció.
Gond-e, ha egy lengő kábelt teszek rá, a GND-t pedig nem kötöm külön a házra a portnál - ami így csak a tüskén keresztül érintkezne? -
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #86025 üzenetére
Akkor mondok mást: (szerintem) nagyon egyszerűen megcsinálhatnák pl. a Jriver-ben is, hogy ha Pause-ra, vagy Stop-ra rakom a zenét, akkor addig vissza rakja a beállítást Direct Sound-ra. Majd ha újra elindítom, akkor pedig vissza WASAPI-ra. Legalábbis lehetne benne ilyen opció, amit állandóra be lehet kapcsolni.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
SunMount3r #86025 üzenetére
Értettem eddig is.
-
chrisnagy13
senior tag
válasz
Nincs.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
dgyuri0123 #86024 üzenetére
Mint pl. egy Pi+DAC+Volumino? Ami nekem most megfizethető a DAC-ra, abból kétlem, hogy jobb hangja lenne, mint a mostani a Jriver-nek Xonar DS-el. És mivel az asztalon egy hangfalpár fér el (ami szerintem itt kb. mindenkinél így van), azt nem is tudnám hová rákötni. (+Az új hangfalak ára). Szóval szerintem nem igazán értetted meg a kérdést...
(Igen, nyilván anyagi kiadás nélküli megoldásra gondoltam).
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
"Nincs erre valami más, egyszerűbb megoldás?"
De... hálózati zene lejátszó.
-
SunMount3r
nagyúr
Ti azt hogy oldjátok meg, hogy pl. Jriver-ben hallgattok zenét WASAPI-ra állítva, de közben megy a böngészés és egy YT videót megnyitva ugye ilyenkor nincs hangja. Nyilván ilyenkor vissza kell váltani a Jriver-ben Direct Sound-ra, de akkor "törik" az egész, meg macerás is. Nincs erre valami más, egyszerűbb megoldás?
-
tranceplanet
addikt
válasz
tranceplanet #85464 üzenetére
Sziasztok! Megérkezett az USB transport, de szomorúság van. Nem szólal meg ezzel sem, úgy néz ki ez az I2S HDMI sztereóra nekem zsákutca. Úgy tűnik a Harman DAC HDMI bemenete TV HDMI CEC jelet szólaltat csak meg, olyan a kiosztása. Itt a kép az USB transport kisztásáról: [kép] Annyi pénzt nem akarok rászánni, hogy egy jumperes I2S készülékem legyen. Így tehát a következő kérdésem, 1m hosszú kábelre van szükségem, mit vegyek koaxot vagy optikát? A két eszközt kell összekötnöm: Harman/Kardon Citation AMP és Douk Audio U2 Mini XMOS XU208. A hangfalpár JBL Studio 230. Mivel belépő szintről beszélünk, gondolom drága kábel felesleges lesz.
-
contaxg
veterán
válasz
Polllen #86018 üzenetére
Ha lesz megint hibás darab nálam (értsd: az aksiját kinyírták) ki fogom próbálni. Lehet, hogy az ami nálam volt azzal más gond is volt. Nem foglalkoztam vele tovább és kiküldtem a gyárba. Mojo-n soha nem cseréltem firmware-t csak Poly-n. Egyáltalán létezik firmware csere Mojo-ra?
Amikor kértem, hogy adjak pár aksit, hogy a brexit miatt ne kelljen ezzel bajlódni udvariasan megköszönték és ennyi. Pedig 5 perc kicseréli az aksit és mindenkinek egyszerűbb lenne.
-
contaxg
veterán
válasz
-Skylake- #86014 üzenetére
Egy Raspberryvel megoldható az Airplay, ha erre van igényed.
Polllen
Ha jól emlékszem próbáltam az aksi lekötést és nem kapcsolt be. De ha teljesen le van merülve akkor is várni kell ameddig töltődik és utána kapcsol be, így szerintem ez nem biztos, hogy működni fog. Pedig jó lenne, mert a tulajok többsége asztali készülékként használja. -
Polllen
nagyúr
-
-Skylake-
addikt
válasz
fericske #86013 üzenetére
En is ezt gondolom, teljesen elegedett vagyok vele egyebkent. Egyetlen ponton tudnek belekotni, abban, hogy nem tudja azt amit a Hugo2, hogy 24ora folyamatos konektor utan atvalt halozati taplalasra. Marpedi mivel pl van rajta LO, felteszem nem csak nekem jutott eszembe tisztan csak DAC-nak hasznalni asztali rendszerben. Ezen kivul gyak hibatlan termek (bar egy Airplay - Poly nelkul -) nagyon elferne benne, de ez csak szorszalhasogatas.
-
fericske
addikt
válasz
-Skylake- #86008 üzenetére
A Mojo egy jó cucc, szerintem, még fejeshez is akár. Ár/értékben is jó más gyártók termékeihez is még mindig, házon belül meg abszolút bajnok ilyen téren. Szerintem legalábbis.
Pl. az Avantone planárral jó páros lenne, hogy valami konkrétumot is mondjak, de van még opció.Sinesol
Úgy hát, ahogy bkercso is mondja, csöves, nem csöves, mindegyikből lehet jót és rosszat is csinálni. -
contaxg
veterán
válasz
-Skylake- #86008 üzenetére
Én nem tudom... ha nincs meg a szinergia a lelkem és a kütyü között akkor azon nem tudok zenét hallgatni. Inkább a csönd. Ez a szinergia nincs arányban az árcédulával.
A Mojo egy mobil eszköz és örülök, hogy arra használod amire gyártották. Egyébként jelenleg DT880/600 fejessel az ellenséget gyilkolászom vele és nem érzem azt, hogy kevés lenne, akár zenére is. A korlátait látom és folyamatosan keresem azt amivel helyettesíthető lenne olcsóbban (az én igényeim szerint). -
Sinesol
veterán
-
-Skylake-
addikt
válasz
contaxg #86004 üzenetére
Az lehet, de azt nem érti Ő sem és élek gyanúval, hogy Te sem, hogy egy gs450 árán az egész családnak vehetsz 1-1 chr-t, egy 7es bmw árán meg egy kisebb flotta chr-t vehetsz. Tehát az összehasonlítás, miszerint egy chr szar mert rosszabb a vezetési élmény meg az építés minősége mint egy 745e-nek az nagyon cuki, hogy valahogy mintha nem kalkulálnák a kettő közti 3X millió forint különbséggel.
Pontosan erről beszélünk : a chr egyáltalán nem szar autó és attól végképp nem lesz szar autó, hogy egy másik , többszörösen drágább autó mellé rakva alul marad. Soha senki nem mondott olyat (és nem is igaz), hogy egy chr az jobb vagy akárcsak annyira jó mint egy 7-es bmw. Csak amúgy töredék annyiba kerül egyébként és egyszerűen nem értem, hogy amikor a kettőt valaki egymás mellé rakja, akkor ezt miért nem gondolja át ? Tehát amikor szerinted egy smsl200 alulmarad hangban mondjuk egy TT2-vel szemben , akkor így az nem gyanús , kicsit sem gyanús, hogy a TT2 árán annyi smsl200-at lehet venni, hogy itong helyett abból építhetsz válaszfalat?
Mégis hogy lehet úgy termékeket összehasonlítani, hogy nem veszed figyelembe az árát ?
Semmi baj nincs vele, ha Te azt gondolod, hogy "nem érted mi ez a hype a thxaaa körül" , oké , semmi gond. De ne azt mond, hogy a Dave-d elpicsázza mert az evidens, azt mond, hogy hol van az a rengeteg fejhallgató erősítő, ami 265 dolláros áron annyival többet kínál mint a thx-ek, hogy amellett nem tudnak labdába rúgni. Azokról beszéljünk, ne arról, hogy mondjuk 2.000 dollárért mennyivel jobbat kapsz... Kíváncsian várom az ötleteket, hogy 265 dollárért mit kapok, ami legalább olyan flexibilis megoldás mint a thx (gondolok itt arra, hogy pl rá tudok tenni kb akármit és nem fog elfogyni. Mert nekem pl van egy Mojo itthon - egyébként éppenséggel pont Tőled vettem - és tök cuki meg nagyon jó, csak nincs olyan fejesem amihez kielégítő a teljesítménye, szóval fülhallgatóval használom csak).
Almát az almával........
-
bkercso
nagyúr
válasz
Sinesol #85997 üzenetére
A tranzisztorosoknal sokszor annyira kicsi a torzitas, hogy kb. elhanyagolhato.
Ez is egy legenda, hiszen látod a véleményekből, hogy mindegyikről mást írnak, mindegyiket másnak hallják.
A csatolókondik és a stabilizált tápok nagy része eleve torzít annyit, hogy a tranyós kapcsolásnak már nem is kellene. -
bkercso
nagyúr
válasz
alphamooncam #85996 üzenetére
Nincs egyik meg másik. Konkrét készülékek vannak. Csővel és félvezetővel ia lehet nagy információáteresztésű, semlege, mondanám, hogy hallható torzítástól mentes erősítőt építeni - csak ritka.
-
contaxg
veterán
válasz
-Skylake- #86000 üzenetére
Ő már érti a lényeget. Hiába gurul a CHR, de attól még nem alkalmas autózni
Az én apám koncepciója, hogy neki egy 10xxcm3-es moci kell amivel ö lenne a leglassabb a városban. Neki nem kell bizonyítani... ha látják és hallják a moci hangját, mindenki tudja, hogy mire lenne képes.... -
fericske
addikt
válasz
Sinesol #85997 üzenetére
Én nem is foglalkozok a technológiával, nem rugózok ezen. Ha tetszik, tökmindegy mitől tetszik.
Pl. fejeseknél a planárok meg elektosztatikusok a "jók", ameddig a dinamikusok/kónuszosok "gagyik". Pedig ha megtehetném a fejhallgatóim közé biztos, hogy kerülne be pl. Final Sonorous X meg pl. Spirit Torino Twin Pulse Ragnarr edition, amik dinamikusok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53